| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : září 2003

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 1050] Názory 10511060 z 6294  [Dalších 5234 >>]
Iva (Aneta03, Radovan06) 13293
5.12.2005 16:47:50
tak mi dr nejdřív dala kázání, jak já s manželem si to mám počítat jak chci, ale že ona si to udělá po svém (na UZ musím k jiné dr než ke své) a ve finále jí to vyšlo na den přesně tak, jak to máme spočítané my dva - 15.6.2006

když mi napíšete, jak se vkládají obrázky, protože já netuším, kde mám na klávesnici ty ostré závorky, tak vám sem hodím fotečku.
5.12.2005 16:42:18
tak mi dr nejdřív dala kázání, jak já s manželem si to mám počítat jak chci, ale že ona si to udělá po svém (na UZ musím k jiné dr než ke své) a ve finále jí to vyšlo na den přesně tak, jak to máme spočítané my dva - 15.6.2006

když mi napíšete, jak se vkládají obrázky, protože já netuším, kde mám na klávesnici ty ostré závorky, tak vám sem hodím fotečku. pokus

konecnad,Krystof03,Kaja06 16697
5.12.2005 14:31:08
Tak ahojka holky, vemu to postupne, co si z precteneho pamatuji ;o].
Tak na prepadovku u mne jsem stale pripravena, kdykoliv reknete, neni problem.
NohA JE V CAJKU {TO ASI TY VASE POZITIVNI MYSLENKY NEBO CO...}, neskacu si, ale nemam ortezu a uz si i kleknu na chvili a muzu se v posteli otocit.
jinak tehu nejsem, mam menstruaci po 21 dnech {jako hodinky, ale extra silnou}, tak snad se oragnismus pripravuje na prijeti.
Jsem uuuuuplne hotova, protoze vcera jssme meli mimi den. Nejdriv jsme jeli k manzelovu spoluzakovi, maji 4 mesicniho chlapecka. Tak krasny koblizek, skoro 7 kilco, tak jsem si uzila nuchnani, Krystufek taky nebal se ho, delal mala mala a povidal mu a vozil ho v kosiku.
Pak jsme jeli do porodnice na prepadovku svagrove, necekali nas a meli ohromnou radost. Paja je jeste krasnejsi nez na fokach, takova malilinka, ale te uz se Krystof bal dotknout a ona spala, tak kdyz jsme odchazeli, rekla teto ahoj, sejdou ahoja pak zaseptal mimi, Paja, ahoj. To bylo tak uzasne, na takove okamziky, aby mel clovek kameru,a le stejne bych to necekala a nemela ji pripravenou, ale v srdicku to zustane.
Tak hormony se mi uklidnili a zase nejaky ten tyden bez mimi vydrezim :o]]]]. A jak to na me prijde, sednu do auta a jedu za svagrovou.
Tak na sraziky jsem pripravena, pokud mi do too nevleti nemoc nebo prace, muzu vzdy od 10:30 do 12:30 na a pak vecer od 18:15.
Janijaja 19205
5.12.2005 14:24:35
TA hrubice mě mrzí :-(
Janijaja 19205
5.12.2005 14:22:22
TA hrubice mě mrzí :-(
Janijaja 19205
5.12.2005 14:12:16
Tak já mám opět důvod závidět těhulkám - dneska jsem to po roce a třech měsících zase dostala, ach jo. Kdyby bylo na mě, klidně to mohlo ještě pár let počkat...
Jinak jsme měli tento víkend s manželem rušno. Spali tady dvě noci Věrka a její dvě kámošky - ségry - to abychom ulevili kamarádům. Taky tu byla Guyho sestra - má keramickou dílnu, tak trochu s dětma tvořila, to bylo moc príma. Já jsem z Guyho nevěřila. Vymodeloval a namaloval Honzíkovi letadlo. Tak jsem zvědavá, jaké bude, až vyleze z trouby... nafotím a ukážu :-)
Takže jsme samozřejmě zapomněli zabukovat lety. Přiletíme teda asi až v druhý půlce ledna. Pro sraz jsem rozhodně že ano. Nijak jsem ale zvlášť nesledovala, kde ten váš človíčkov je. No a taky budeme bez auta, tak to s náma bude horší :-)
Ráda bych taky navštívila kámošku v Liberci, tak uvidíme.
Honzík se přidal do klubu. Že má zánět středního ucha mi došlo, až když téměř mlátil hlavou o zem - neměl totiž vůbec teplotu. Nasadila jsem homeo a volala doktora (byla jsem sama doma bez auta, s dvěma dětma). Přijel do hodiny, to už Honzíka ale zase nic nebolelo. Stejně mu ale napsal atb. Je v nich aspartam, tak z toho nemám moc velkou radost. Řekla jsem si, že počkám. Jenže on stejně odmítá se smrkat a když mu začal téct hnis z očí a stoupat teplota, tak je stejně dostal. Mrzí mě to, ale pak je zase vydrenážuju homeopatií.
Jinak děti mají dvoje (teoreticky troje občanství) podle českých zákonů se musí v osmnácti rozhodnout, které si ponechají, protože mohou mít jen jedno.
3.12.2005 9:10:53
Katko, mne čeká kolečko po doktorech příští týden, tak pak povím víc
Toci 12735
2.12.2005 21:49:30
Ahoj babuchy :o)
Nějak moc nestíhám...

Prvně - LUCI, KAČENKA JE KRÁÁÁÁÁSNÁÁÁÁÁ!!! Pořád všude říkám, že bych teď už třetí nechtěla, že si počkám pár let a pak ještě určitě ano, ale posledních pár dní se mi nějak bouří hormonky a začínám toužit po malém uzlíčku :o)

Pro pravidelné srazíkování teď přes zimu klidně jsem, ale určitě ne každý týden. Jednou za 14 dní bych to ale mohla zvládnout :o) No a na jaře bychom mohli konečně udělat přepadovku u Dany, když se nám tady tolikrát nabízela :o)))

Janouche, pokud pojedeš do Prahy, tak by ses mohla jednou přidat a představit nám svoje robátka :o)

Taky hlásím velký úspěch - Viki už se mi několik dní po sobě nepočůrává v noci! Teď jsem si to ale určitě po..., když jsem se tu pochlubila :oP Je to tu přeci pravidlem, že když si tu postěžujem, tak je hned po problému, když pochválíme, vše se zase pokazí ;o) No nic, uvidíme ráno ;o)
Emma78 8067
2.12.2005 13:43:35
Ahoj holky,

Dano taky gratuluju k tetkovství,brácha čekají druhý mimi v březnu,už se taky moc těším:o).

Katko,Lenička by sourozence brala,minulou neděli jsme se byli dívat u známé na měsíčního chlapečka co má o sedm měsíců starší sestřičku a Lenička jí očividně záviděla,když jsme jeli domů,tak prohlásila,že by taky chtěla takový miminko Milánka jako má ANička.No jsem zvědavá co bude říkat až jí teda ten ukřičenej uzlíček doneseme domů:o).
Katka... 7968
2.12.2005 12:28:45
Ještě jsem zapomněla na Peťuli - aby jí ty poslední dny rychle uběhly, vše proběhlo v co nejlepším pořádku a mohli jste se radovat z malého Jindříška doma! A neboj, to zvládneš, zvládly to i jiné! :)
A co další těhule - Mirka a Iva? Jak se máte? Jak se těší holčičky na sourozence?
Lucce a Daně přeju, aby se taky mohly brzy radovat. :)
[<<Předchozích 1050] Názory 10511060 z 6294  [Dalších 5234 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.