| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : září 2003

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 1370] Názory 13711380 z 6294  [Dalších 4914 >>]
Renca a 2 34362
4.10.2005 10:11:36
Ahoj,chodi sem jeste nekdo nekdy????
Renca a 2 34362
3.10.2005 11:57:48
Ahoj vsichni!!!
Tak po dlouhe dobe se Vam ozyvame..je toho ted nejak mnoho a nestihame :) Konecne se mi podarilo zalozit nam album,takze naseho malyho si muzete prohlednout na http:/rodina.cz/kahunovi
Moc tam tech fotek zatim neni,ale neco tam je..
Co delate s malyma v tokovem to pochmurnem pocasi? Ja uz nevim co bych pri svych moznostech malemu vymyslela.Ted o vikendu jsme chteli jet do ZOO,jenze nam to nedovolilo pocasi..Uz aby bylo zase leto a bylo vice moznosti na radovanky.
Emma78 8067
3.10.2005 9:34:22
Toci,já bych řekla,že to může být i tím,jak už si Viki byla s tím čůráním jistá a zjistila,že to může ovládat,že se na to přestala soustředit a prostě neběží hned jak se jí začne chtít,ale když si hraje tak čeká až se jí bude chtít víc a pak prostě už nedoběhne.Ochlazení v tom taky může hrát roli a nemusí být hned nastydlá,pár dní bych počkala,třeba bych i trošku nočník(nebo záchod) upomínala a ono se to srovná.
konecnad,Krystof03,Kaja06 16697
3.10.2005 7:58:26
Taky jsme meli malou nehodu o vikendu, vypada to, ze z toho deste a chladu je Krystof pristuzen a nestiha dobihat, ale do vecera uz to zmaknul, takze ok.
jinak nermusi byt mala nastuzena, ale muze mi oslabene reakce po tom prujmu, dala bych tomu tyden, pokud se to samo nezlepsi zacala bych nahrivat mocak a tak.
Jinak my byli i v desti venku, fuj, je to drina, zadna radost, snad jeste to slunicko na nas nakoukne.
Jinak tento tyden budu makat vic, takze budu mit i vic cas sem psat a vas cist, tak nabusim nejake receptiky. Vcera jsme meli mnamku {bezmasou,hmmmmmmmmmmmmm}, to by vam chutnalo {varil tata}.
Upozornuji, ze vetsinu receptu u nas splodi tata a ja pak jen kopiruji ;o].
kaculda 17148
2.10.2005 20:28:51
Jani, je mi to moc lito. Uprimnou soustrast, preji Tve sestre silu a viru vse prekonat.

S vodou jsem si jeste nikdy hlavu nedelala... ja davam jednou z kohoutku, jednou balenou, Je pravda, ze do roka jsem nalevala do filtrovaci konve balenou vodu, pro jistotu si zjistim na hygiene, jake jsou u nas hodnoty.
Kdyz jsem byla mala, tak si pamatuji, jak jsem po cviceni dobehla domu a vypila snad dva litry najednou, primo z kohoutku, a jak hrozne mi chlorovanavoda chutnala...do ted mi nejvic chutna voda u nasich v Praze:-). Dokonce v baraku, kde mame vlastni studnu mi tak nesmakuje;-)

To je priserny pocasi..vcera neprestalo prset ani na minutku, trcime doma, ale aspon jsem si vyklidila skrine, odkladala jsem uklid uz snad vecnost;-)).
Zitra ma Venda pate narozeninky, ach jo, to budu zase cela na mekko...to tak rychle leti:-O.
Lotka+2 30194
1.10.2005 14:10:04
ježiši Ajo to nevím zda to zvlánu ..já a pc. = antitalent
Aja a Mája 24117
1.10.2005 12:58:20
www.stahuj.cz a současně stáhnout ICQ 5.Jinak ještě k vodě-používám normálně převařenou z kohoutku.Občas mrknu na testy a někdy jsou lepší než u levné balené vody(viz diskuze na idnes).V noci se mi taky Mája budí a pláče.Myslim,že začíná období strachu z osamocení.Tak mam rozloženo i u něj a v noci cestuji.Na noc máme stále dudu a myslim,že závislost se s věkem zvyšuje...Tak bude asi dudat i pod lavicí...
Lotka+2 30194
1.10.2005 11:33:14
holky nemůžete mi poradit jak stáhnout icq do češtiny??
Toci 12735
1.10.2005 9:59:14
Ahojky :o)
Janouche, je to fakt hrozný, tvoje sestra to teď rozhodně nebude mít lehký a bude pořebovat oporu a hlavně velikou pomoc rodiny. Nemůžeš u ní třeba nějakej čas zůstat?
Holky, s tou vodou jste mě docela překvapili, protože jsem slyšela, že je lepší nepřevařená voda z kohoutku (bydlím tedy v Praze), než nepřevařená voda kojenecká (tedy samozřejmě balená)... Takže já v pohodě dětem dělám šťávy a ředím džusíky právě odtočenou vodou z kohoutku...
Teď už třetí den bojuju s Viki a počůráváním, už je hodně dlouhou dobu bez plen (ne na noc) a teď se mi zase začala počůrávat. Doma se nic nezměnilo, žádné stresy nemá (tedy doufám), tak bádám,čím by to mohlo být. Vždycky řekne čůrat, rozeběhne se ke koupelně a už jí to teče po nožičkách. Nevím, jestli by třeba nemohla být trošku přistydlá, ikdyž ani to se mi moc nepozdává, protože ven chodíme jen velmi málo, neb měla průjem a nemohla jsem si to lajsnout...
Lotka+2 30194
30.9.2005 22:34:35
ježiš Janouche to je smutný a kor když je to v rodině ,chudák sestra
no uvidíme ucho nic ,ale měl rýmu tak je možný že by se to i mohlo vrazit do ucha
[<<Předchozích 1370] Názory 13711380 z 6294  [Dalších 4914 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.