| Nadik1 | 78179 |
|
|
28.4.2009 14:34:45
Ahojky všem, kdo sem nakouknou. Musím sem tu naši zprávičku napsat. Tomáškovi dnes vytrhli první mléčný zoubek. Už 14 dní má za ním nový a tento se vyklal, ale nechtěl vypadnout. Tak jsme dnes navštívili paní zubařku. Tomča to zvládnul bez mrknutí a hrdě odcházel z ordinace se zoubkem v krabičce.
Zítra musíme jít koupit nějaký OBR dárek za statečnost i za PRVNÍ zoubek. ![]() |
| Renca a 2 | 34362 |
|
|
27.4.2009 18:36:57
Nadi, díky MOC a MOC
![]() Já to poměrně dost dlouho dusila v sobě a řešila mezi náma- tzv rodina. A to neni dobré. Poslala jsem Ti mail na ten co máš po nickem.. Jinak mam SKYPE i ICQ.. Ještě jednou MOC děkuji... ![]() ![]() |
| Nadik1 | 78179 |
|
|
26.4.2009 19:12:27
Renčo, o Daníkovi to vím, četla jsem i v jiné diskuzi. Občas jsem tam nakoukla, když jsi se neozívala na srdíčkách.
A neboj, určo vše zvládnete, jsi silná maminka, která pro svoje robátka udělá i nemožné. A hlavně je podrží ve chvílích nejtěžších a tebe zase podržíme my, i když jen na dálku. ![]() ![]() ![]() Jo a klidně můžeš písnout i na mail, můžem si dát i kontakty např. na skype (já mám skype, nic jiného, co ty?) ![]() |
| Renca a 2 | 34362 |
|
|
24.4.2009 19:48:46
Daník levé noha březen :
![]() Daník pravá noha březen: ![]() No je to trochu větší :( |
| Renca a 2 | 34362 |
|
|
24.4.2009 19:44:20
Ahojky Nadi,
Asi máš pravdu zaskočím k Vám na srdíčka..trochu mne děsí malé vzdušnost při pohybu..A vůbec asi tam patříme jsi mi dala trochu sebevědomí.. ![]() Jinak mi jsme dostali průkaz proti infekční endokarditídě nebo jak se to píše a zubařka něco říkala že u mléčných zubů to bude nutné řešit antibiotika..Že je dobře že to ví.. Myslíš toto??? Naše slečna je k srdíčku teda ještě astmatik a kdo má vědět co vzdušnost dělá??? Bych potřebovala mít v hlavě nějakou sondu nebo co :( Ona by ráda lítala ale po malé chvilce se zastaví začne dýchat s otevřenou pusou příjde sa npít a zase se nějak pohybuje..Ona teda je trochu cvalík ale to je od narození a nikdy teda takto nedýchala jako nyní... Zakázala nám větší aktivitu, zatím normální školku,dala nám ten průkaz, solárku slunění a větší teplotu těla u čehokoliv nám zakázala.. Ale víc v podstatě neřekla. Jen že s euvidí a ža na 90% to vidí na palstiku chlopně... Tak si připadám informovaná neiformovaná..snad chápeš.. Jinak Klíč jsem viděla a už si pamatuji o těch dutých žílách.. ![]() Tak doufám, že to bude vaše poslední oeprace a bude vše ok..v rámci mezích ![]() Jinak teda logopedie..to je ejdna velká katastrofa :( Mi jsme tam měli jít příští týden ale budu to rušit jak Daník huhňá tak to nemá cenu.. Až budeme nějak tak zdraví tak tam zase zajdeme ![]() S klukem nás teda čakají operace a už nyní z toho mam depku a případnou operaci holky asi nepřežiju.. Zkusím vložit nějaké foto.. Tak doufám, že jsme na něco zareagovala... Krásný večer |
| Nadik1 | 78179 |
|
|
23.4.2009 21:29:40
Renčo na srdíčkách je vítám každý.
I jak píšeš "banality", občas se to tak jeví, ale banalita to není nikdy. Prostě jen písni co u vás nového, píšeme tam všeobecně. A když se přihlásíš i do klubu, tak s náma můžete jezdit na srazíky a věř, že je to fakt . Jednou jste kardiaci, tak co.Koukám, že na logopedii jste stejně jak my. Doma ho donutit je přímo skok do jámy lvové. Do toho jsem ho právě kvůli srdíčku - dýchání, přihlásila na flétnu. Silně ho to nebaví. Ale už zvládne 2 písničky, tak se to mírně lepší. Ale když se má naučit novou ... No snad i k tomu časem dospěje. Jinak Tomča má zatím všechny zoubky, dole se mu už ale vyklá a navíc mu za tím mléčným vyrostl už nový, tak to příští týden budu jít muset řešit k zubařce. Mám strach z toho, že mu ho bude chtít vytrhnout, u něj se totiž musí při trhání zubů jistit ATB.![]() Tom je taky alergik, k tomu ta snížená imunita, když se narodil, tak mi na kardiu řekli, že je velká pravděpodobnost, že bude s touto vadou i astmatik. No co, to už zvládnem, hlavně aby dali do pořádku . Čeká ho dokompletování operace, má už přešitou horní dutou žílu na větve plicnice, tak teď půjde na dolní. Termín zatím nemáme, pak dám určo vědět. |
| Renca a 2 | 34362 |
|
|
23.4.2009 15:52:13
Ahojky Nadí,
jsem ráda, že jsem někdo také zašel.. ![]() Jinak k první otázce ano na srdíčkách jsem byla myslím 2x možná 3x.. ![]() Ale je mi tam trapné trochu chodit...pozoruji se přiznám příběh Zubajdičky a pročítám- snad to nebudeš brát jako šmírování , ale nevím co psát kontrola je u nás nyní za půl roku, ale zadýchává se tak nějak při aktivitě tak to chchi pořešit s dětskou, protože ta nám dělá zároveň kardio zda je to tím nebo neee..Asi bych Vás navšítila na diskuzi nebo navštívím až padne definitivní ortel nad palstikou..abych věděla co a jak.. Což když pročítám u vás ty příběhy je defakto banalita.. ![]() Logopedie...tak to je u nás katastrofa chodíme tam kvůli R,Ř a čžš a czs a teda nevím nevím zatím mam dojem že to nevede k ničemu.. Nebaví ho to vůbec je makačka ho donutit a když tak dělá opičky a když přestane teda jako tak to odříká bez problémů, ale svojí žvatlaštinou.. Navíc mi jsme uz bez 3 horních zoubků a 2 dolních tak to teda přisuzuji i k tomu ![]() Tak to mi je líto že opět marodíte ![]() Ovšem se přidáváme také k marodným... Daník skoro měsíc kašle a má hrozně ucpaný nosík teda ![]() Z donucení teda něco jako vytáhne ale to je fuška tak jsme před týdnem vyfasovali antibiotické kapky do nosu a dneska šli že to teda touto cestou k úspěchu nevede k tomu bral Ventolin na rozšíření průdušek,Zyrtec a sirup na kašel. Tak ho poslechla zjistila teda, že píská jak hrom a sedí mu to na průduškách tak nás vyslala na dutiny na ORL tam jsme prošli i rengenem a s výsledkem že má zánět dutin opět zvětšenou nosní mandly a prej dle všeho bude alergik.Tak jsme teda vyfasovali Amoksiklav-antibiotika Ventolin,. ZYrtec zůstává a uvidíme za týden co to provede...a popádíme na alergologii.. Takže Nadí mohu Tě snad uklidnit, že nejste jedniný co se z toho nevyhrabou ![]() A mohu se zeptat na jaký zákrok srdíčka jdete? Tak krásný zbytek dne ![]() |
| Nadik1 | 78179 |
|
|
23.4.2009 12:55:40
Ahoj Renčo. My se známe i ze srdíček, že?
Tom chodí na logopedii, ale moc mu to nejde. Zamrzli jsme na měkčení č,š,ž a ještě jsme ani nedošli na c,s,z. To mu nešlo vůbec, tak to prohodila. Zato mu v úterý poprvé vyskočilo z pusiny R. ![]() Tomíka do školy nedám a možná mu i pak dám další rok odklad, stále čekáme na operaci srdce. Uvidím až podle toho jak to vlastně všechno bude. A aby toho ani u nás nebylo málo, tak mu zase našli pneumokoka +++ , má sníženou imunitu dostal IMUNOR. Se z toho snad nevyhrabem. ![]() |
| Renca a 2 | 34362 |
|
|
22.4.2009 6:54:57
Ahojík mamky...no tady je mrtvo teda :(
A to jsme se chtěla optat zda některý z drobečků chodí na logopedii a jak to snáší a jak Vám to jde ![]() Tak snad tu nebudu trpět samomluvou a někdo dorazí ![]() ![]() ![]() |
| Renca a 2 | 34362 |
|
|
18.4.2009 19:52:43
A škola letost teda nebude zkrz operace nožek které doufám budou a nevleze to do školy a půjde v klidu příští rok teda 2010 :)
|
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.