Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Luci, Ondra 24.09.03 | 15412 |
|
|
4.1.2006 9:11:07
Dani, ja bych nerezignovala. Ondra se to takto naucil, prvne se pocuraval pravidelne, proste jsem to pak jen utrela vycistila a za par dni si zacal rikat sam. Ja jsem ho zprvu na ten zachod davala, i kdyz si nerekl, a ted to taky tak nekdy delam, kdyz mam pocit, ze dlouho nebyl. Tak ti preju at to nejak zmaknete:-)))
Jinak Luky vcera jedl poprve sam obed, proste se nechtel nechat nakrmit, tak jsem mu dala lzicku, docela mu to slo, na zemi bylo jen par nudliku, ale on vypadal uzasne upatlane. Pani za osm dni uz mu bude rok. A pritom mam pocit, ze to bylo vcera kdy se nam ten mrnousek narodil. Ted je to pekny lumpik a vztekloun, ale mam ho rada:-)))) |
| konecnad,Krystof03,Kaja06 | 16697 |
|
|
4.1.2006 7:42:45
Tak uz mam zalozene fotoalbum tady na rodince, tak tam ted acnu rvat fotky a muzete se "na nas" juknout ;o].
Jinak mam cerstvou perlicku s wc. Nas Krystof ma hruzu z nocniku, nejak jej ted minul, upozornuji ze na nej chodil v necelem roce v pohoe, ted v lete taky a ted ne, jen male prkenko na wc. Budi to neni problem, jsem jen radsi, ale nejak sinechce rikat o zachod. Tak jsem od 2.1. najela na novou metodu, mel troje podkolenek natelnik triko a mikinu, ale prdel mel holou. V pondeli to fungovalo skvele, chodili jsme na wc, jen ven jsem mu dala plinu, tak jednou cural a pak u kamosky plne oblecen hlasil a sli jsme na zachod. No, usla jsem na vavrinech, puvodni myslenka byla, ze bude s tou holou prdkou litat cely tyden. Ale tata moje mama me ukecali, at se nenachladi, tak jsem mu vcera ala v elmi volne strample, aby mel pindik volny a nutilo ho to rikat. Dopoledne vydrzel suchy, pohoda, ale odpoledne ....:o{. Vstal a mel jit na wc, rval a lamal se mi e ne, tak jsem si reklA, NECHAM HO CHVILI A PAK PUJDE. Byli jsme v teple koupelne, tak jsem mu zase natahla ty strample a rikam, tak ja jdu ci, kdyz e ti bude chtit rekni. Sedim na wc, on na me kouka, jezdi si s auticky a ted slysim cinkani. On se pocural skrz ty strample, vysocila jsem rvala a ani nepinul, to me stavlo. Tak jsem to vytrela nasla jsem e cural 2x a moc jsem s nim nemluvila, rekla jsem ze tak chytry kluk by to mel umet rict. Kdyby se to stalo kdekoliv jinde, tak ani nepipnu, beru to v rami treninku, ale primo u zachodu?! A aby tomu nebyl konec, nechala jem ho zase s holou prdkou, tak mi pocural kreslo, asi jako vystrahu, ze to muze byt i horsi. Tohle totiz uz dlouho neudelal. No, tak jsem rezignovala a jdu zase na pliny a pockam, az bude tepleji a budeme zase zacinat s holym zadkem od piky.Jak se vase deti dopracovaly k chozeni na nocnik nebo wc? Ptaly jste se nebo jste je davaly pravidelne, nebo jak? |
|
|
3.1.2006 21:30:35
![]() |
| Lucka+Áďa 9/2003+Káťa 11/2005 | 13310 |
|
|
3.1.2006 11:54:18
Ahojky všem v novém roce. Jelikož jsem nebyla schopná dokopat se celé svátky k PC, přejeme všem dodatečně úspěšný a šťastný nový rok, všem budocím čekatelkám dvě čárky a těhulkám hodně síly a pohodový porod.
U nás proběhl štědrý den také nádherně. Stromeček u nás strojil taťka sám (a fakt moc pěkně) jako překvapení pro Adámka, Adámek byl též jako Lucky kluci krmit zvířátka v lese a pak už přišly jenom nadšené výkřiky. U nás Adam dostla skluzavku a kamion s naloženýma autama a to byly prostě dárky číslo jedna. U babiček pak měl kolo a takový ten silniční koberec se značkama a autama. Pochopitelně ještě dostal i jiné dárky, ale tyhle u nás vedou. Myslela jsem, že kolo mu ještě bude větší, ale už se na něj v pohodě sám vyšplhá a jezdí jak ďas. Už se hrozně těším, až na něm na jaře vyrazí ven. Bobování je teď u nás také v kurzu a potom hodně čteme a vyprávíme. Konečně se i náš synek začíná rozpovídávat, tak snad to trochu vyladíme a nebude muset do té zvláštní školy (ha, ha). Už jsem z toho byla opravdu nervozní. Ještě, že máme tak prima doktorku, co nás (tedy hlavně mě) vždycky tak podrží a uklidní. Kačenka celé svátky spokojeně prospinkala a musím přiznat, že proti Adámkovi je jako miminko zlatá. No, ona nám to ukáže až trochu povyroste. Máme sice opět problém s prdíky (při její záživnosti se není čemu divit), ale nese to statečně (taky je to ženská). Dneska razíme na nožičky, tak nám držte palce. Jinak jsem ještě chtěla poprosït o radu. Adámek se nám teď už čtrtou noc za sebou vzbudí kolem 21 h(spát chodí v 19 h) a nechce sám spát. Pořád za náma chodí a něco si vymýšlí a pláče. Většinou mu to vydrží äž do 23 h. a někdy i déle. Vůbec nevím jak na něj. Po dobrém, po zlém, nic nepomáhá. Vždycky ho odvedu zpátky, uložím, pohladím, pusu dám a odejdu a on si to do 10 minut přihasí znovu. Nemáte někdo zkušenost? |
| Luci, Ondra 24.09.03 | 15412 |
|
|
3.1.2006 10:23:41
Ahojky babulky,
tak se hlasim zpet v Praze. Krasne jsem si u rodicu odpocinula a nabrala nove sily. I kdyz jsem se dneska vzbudila tak jsem chtela zpatky - no proste pochmurna Praha a krasne zasnezena Slatina - to by se chtelo i vam zpatky, ze jo?:-)))) Vanoce probehly super. Ondra strojil s ostatnimi detmi stromecek, na Stedry den jsme sli krmit zviratka do lesa, protoze muj tatka je myslivec, to se Ondrovi moc libilo a jako jediny objevil srnky:-)) Pri veceri mel jako prvni snezenou rybi polevku o kaprovi ani nemluve. Lukasek mel vareneho kapra a bramborky a taky si moc pochutnal. Nejvetsi radost mel s nadobicka - ostatni darky uz ho nezajimali:-)) Luky zase s auticka odrazedla:-)) Protoze bylo moc pekne a snezilo, tak jsme chodili sankovat - coz bylo super, kopec mame hned za barakem. Silvestr byl asi nejpeknejsi, jaky jsme kdy meli. Ondra s nami vydrzel az do pul jedne, mel z toho velkou radost, hlavne z pripitku a z ohnostroje. Bylo to moc krasne jak na nas volal "vsechno nejlepsi" a pak kazdemu rikal, ze je "novy lok". Tak ja vam taky dodatecne preji vsechno hezke v Novem roce 2006!! |
|
|
2.1.2006 9:27:02
Tak hezky Novy rok 2006 vsem.
Aby jste byly v obraze, test jsem si delal 31.12. ve 2 rano a je tam jedna carak. Ale priznaky mam jako u Krystufka, tak si koupim na tento vikend dalsi test a pak jeste jeden pro jistotu. U Krystufka se mi to slabe projevilo na testu az 43 den od mozneho poceti, jsem nejaka divna. Ale myslim si, ze tehu jsem :o]]]]. Tak jsme Novy rok slavili ve 4 ;o]]]. |
| Katka... | 7968 |
|
1.1.2006 16:05:36
No tak u nás už ta bílá nádhera pěkně taje.
Využila jsem nepřítomnosti dětí a dokopala jsem se k probrání fotek za uplnynulý půlrok, abychom je mohli nechat vyrobit. Takže jestli se chcete podívat, za podívanou se leze tudy. |
| Emma78 | 8067 |
|
1.1.2006 15:43:40
Nikde nikdo, tak Vám všem přeji jen to nejlepší do nového roku,já se přiznávám k zaspání půlnoci,prostě jsem nevydržela. Za to jsme hned ráno vyrazili na novoroční výšlap,který pořádá svaz českých turistů nedaleko Brna,bylo to jak v pohádce,no konečně je tu pravá bílá zima.
|
| Lucie, Amaia+Eneko+Julen | 18584 |
|
|
1.1.2006 15:41:45
Tak jsem na tebe, Danco, zvedava:-) Ja musim pockat az do 7.1....
|
|
|
30.12.2005 9:06:02
Tak jsem odolala dneska si udelat test. Taky to neni nijka jednoduche, nesmi se aspon 4 hodiny pred tim na zachod, no a to je pro me pres den nemyslitelne a v noci.....jsem lina, vstavm ke Kacku a jdu hned na wc ;o]. Ale zitra si ten test fakt udelam ;o].
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.