Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Katka... | 7968 |
|
29.12.2005 16:54:21
Tak pak podej hlášení, jestli byl testík s čárkami. :) Moc Ti to přeju!
|
| konecnad,Krystof03,Kaja06 | 16697 |
|
|
29.12.2005 15:44:41
Kato dik, ale tak dlouho nevydrzim, to si driv toho 31 udelam testy ;o]].
|
| Katka... | 7968 |
|
29.12.2005 8:54:01
Dandulo, pokud jsi těhotná, tak bazální teplota byl měla být od ovulace po 17 dní přibližně stejně vysoká (tj. neměla by nějak výrazně klesnout).
|
|
|
29.12.2005 8:14:47
Petule, testik mam, ale nechci ho dela zbytecne brzo. pokud se menzes nerozjede, jdu na to 31.12. rano. Pokud by byl pozitivni, tak at ma tata co slavit ;o]. Zatim se to zase zastavilo, asi se nesmim moc namahat. Uvidime v sobotu rano ;o].
Dekuji za podporu. A pokud jsem tehotna, tak bazalni teplota by mela byt jaka? |
| Bajka + 2 brouci | 5337 |
|
|
28.12.2005 21:55:31
Dando a co testík, zkoušela jsi? Bo zkusit změřit bazalku, ta by měla napovědět, jak se věci mají :-)
Já u Honzíka měla den dva v očekávanou menzes nějaký náznak špinění, u druhýho ni ň. Zítra jede Honzin k prarodičům a já budu užívat mateřský, hurááá! Už mám naplánováno, co všechno stihnu - ha ha ha. Jindřajs mi začíná ráno kolem čtvrtý jódlovat, tak se zatím držím. No, čekám, až zabuchaj na dveře prdíky, to bude eldorádo :-| |
|
|
28.12.2005 16:51:17
Ahij babulky,
asi jste vsechny na horach, nebo po pribuznych a uzivate si rodiny, svatku a snehu ;o]. Tak ja se tu vypisu.... Tak na jednu stranu jsem nadsena, ze snezi, Krystufek ma super vyziti, ale x krat denne odhazuji snih a musim az dolu k silnisi {nemam odhad, ale tak 150 az 200m to bude}, aby tat dojel domu. Ted mi pujdou pomoct sousedky a Krystufek taky pomaha a papa kupy snehu, ale je zdravy, tuk tuk, zatim. Ted z jineho soudku, uz jsem si myslela, ze jsem zatehulovana, ale....mela jsem to dostat 26, tak jsem pokusila stesti a promilovaly jsme noc z 25 a ono se to vetsinou spusti. ted nic, tak jsem si potichoucku mnula ruce. Pak jsem se sla koupat 26 vecer a trosinku hlenu, tak jsem strnula, zase jsme se milovali, kdyz to mam dostat, tak at to dostanu co nejdriv. Zase nic. Tak se to drzelo az do 15:00 dneska a ja si sla totiz po obede lehnout {trocha fyzicke namahy v podbrisku byla vcera a dneska} a citila jsem se unavena. Bralo me spani a najednou mi zacalo strasne busit srdce, ze jsem nemohla na brichu lezet a musela jsem se zvednout, pak jsem sla za 209 minut na wc a trosku spinim, od te dobu jen jednou, ale j to do zluta.... Ted mam tres rukou, navaly horka, boli me bricho. Hmmm, je to namahou a potracim {pokud tam neco bylo}? Nebo se jen "blbe" hlasi menstruace? Ja se spineni nemam zkusenosti, pri prvnim tehu jsem nedostala mensky a hotovo. Ale co kdyz jsem otehulovala tesne pred terminem menstruace a je to nekde na krajicku? Poradite mi nekdo, pokud tu nektera jste? :o] |
|
|
26.12.2005 22:47:21
Tak holky, to na te fotce jsem konecne ja a Krystufek. Fotka je vyfocena mym novym digitalem, a to 25.12, takze je "fungl" nova ;o]]]
Tak u nas byl Stedry den taky fajn.Darky jsme sice pod stromecek dali uz vecer 23.12., ale druhy den rano, kdy jsem byla smirena s tim, ze se to robali, tak Krystof si vzal do kazde ruky jednu kost pro psy, dal ji kazde a vic si nevsimal. Ani nepatral, ani nehledal, netrepal. Tak mi bylo jasne, ze musim navodit atmosferu. Tak kdyz se 24 vyspal po obidku, tak jsem mu vysvetlila, ze az tatinek dodela kapra {jak jinak, varil tata}, tak pak dojdeme pro babiccina psa nahoru a bude tu Jezisek. Kdyz jsme byli nahore, tady dole se zvnilo zvonkem, tak jsme se uprkem hrnuli dolu. Dvere na balkon byli oetvrene, zaves vlala {naaranzovane, jako ze Jezuch prave odesel}. Skoda, ze nebyl snih, byly by tam i stopy :o]. Tak a pak jsme mohli jit rozbalovat, protoze driv by se darecky vyparili. Dal kazdemu z nas po jednom a dali jsme se do rozbaovani jeho darku. Taky paradicka, darku hafo, z kazdeho radost {jen plysak z nasi firmy, byl pojmenovan a tim to pro nej skoncilo - dostal slona Pufika z medvidka Pu}, rozbalovani se povedlo, i kdyz rozbalovat jsem musela ja a on dootviraval. Pak jsme si hrali a unaveny a plny dojmu upadl ve 20 a vstaval az v 8:30. Na to vyspani jsem se puvodne tesila a pak jsme nemohla dospat.... Taky jsem byla hodna, dostala jsem kupu kosmetiky, knizky, cd a ten fotak {to je spolecny darek mne a taty} z toho jsem mela nejvetsi radost, protoze to bylo uplne necekane. Takze tu casem poznate celou nasi rodinku :o]. Mejte se hezky, dam si jeste stopecku vajecnaku {letos se mi povedl} a jdu do hajan. Dneska jsme meli stedry den s tachanovci a zitra mamme v podvecer s kamaradkou tady ve vesnici a s jejimi detmi {casto tu o nic pisi} a ve stredu dopoledne se sousedkou a jeji dcerou. Sakra, to jsou Vanoce. A to se jeste po Novem roce sejdu s nekterymi kamaradkami a to taky Krystufkovi "neco kapne". Hmmm, u kazdeho balicku rve "auto?,Auto?". Opravdu monotematicky zajem ;o]. Jinak me dneska potesil s tchyni komunikoval na urovni a uz krasne pedvedl logicke uvahy, neda se to jednoduse popsat, zkusim prepsat kousek hovoru, ale az zitra. Dobrou noc. |
| Bajka + 2 brouci | 5337 |
|
|
25.12.2005 22:25:57
Lehce se zpožděním, ale taky přejem šťastný a veselý čas povánoční :-)
U nás to proběhlo fajn, Honzík kupodivu na balíčky reagoval nadmíru pozitivně, vydržel celý ty tři hodiny, co jsme rozbalovali. Ne že by bylo tolik těch darů, ale přece jen než se prcek do nějakýho balíčku dodoloval a pak si s ním pohrál, tak se to trochu protáhlo. Byli tu i prarodiče, tak to bylo takový fajn. Jindřich vše prochrupkal, ale zdá se, že mi končí dobré spací časy - zdá se, že se hlásí prdíci hajzlíci. Dneska prořval celý odpoledne, zato o půl desátý vytuhnul a doufám že bude aspoň dobrá noc. Dando to jste vy na tý fotce? Hezký hezký... :-) Tak jdu poklidit svinčuch po bytě a chrupkat. |
|
|
25.12.2005 20:09:24
tak to funguje...
M. |
|
|
25.12.2005 20:08:28
![]() |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.