| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : září 2003

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 940] Názory 941950 z 6294  [Dalších 5344 >>]
konecnad,Krystof03,Kaja06 16697
25.12.2005 20:06:40
IMG SRC = http://rodina.cz/rodinakonecnych/album/dxkx.jpg
Lionka 8937
25.12.2005 13:56:10
Všem přeji oceán štěstí, moře lásky, řeku přátelství, potok zdraví, pramínek naděje a jen kapičku zklamání...ŠŤASTNÝ NOVÝ ROK 2006!

Renca a 2 34362
24.12.2005 20:57:18
Ahojky vsichni,tak bohuzel nam nesel net takze me moc mrzi ze jsem se sem nedostala drive abych vam mohla poprat...Takze dodtaecne preji vsem detickam,pripadnym mimiskum v briskach a vasim rodinam krasny zbytek vanocnich svatku a stastny Novy rok 2006.
kaculda 17148
24.12.2005 10:48:28
Ahoj vsichni,

take nejak nestiham, ted manza s tchyni a detmi sel do kostela, tak mam aspon dve hodiny cas:-), mela bych poklidit a mezi tim jsem tady:o). Chodime ted do kostela dost casto, mame problemy s Vendou.

Jinak Johanka si jeste porad na nocnik nesedne, tzn. ze se jeste nevycurala ani nepokadila jinam nez do plen:-(, mluveni je taky na ctyru, ale jinak je to sikulka. Jime priborem, ale treba salat zasadne rukama, a ten jime kazdy den:-).

Preji Vam Vsem krasne proziti vanocnich svatku, hodne stesti, zdravi a at nam Ti vsichni drobecci pekne rostou... Katerina s rodinou:o)))).
konecnad,Krystof03,Kaja06 16697
24.12.2005 9:08:00
Tak jsou ta pranicka uzasna.Toci, tve tvorive strevo je uzasne, takovou PF jsem jeste nevidela.
Tak jsem dali darky pod stromecek uz vcera a Krystofa ajimaji jen odmeny pro psy, chce jim je dat a na balicky ani nesahne, ani nestercha, ani netuka a uz vubec nema tendenci rozbalovat....
Tak snad se necha mnou strhnout vecer.
Pa.
Napisu, pozor na kosticky, a hezky si to uzijte.
Emma78 8067
24.12.2005 8:07:11

Taky Vám všem přeji ať se Vám svátky vydaří,děti jsou zdravé a hodné:o) a prostě je vše podle vašich představ.
Toci 12735
23.12.2005 19:01:08
Ahoj děvčata, nějak nestíhám a ani nemám moc náladu na diskuse, takže všem přeju krásné prožití vánočních svátků a krásný rok 2006 :o)
Katka... 7968
23.12.2005 8:23:18
Už nevím, kdo to tu psal, že mu dítko jí rukama. Adam to dělá taky - v jedné ruce lžičku nebo vidličku, ale když to nejde, pomáhá si rukou a to i když má v té druhé nůž (právě proto, aby se nekrmil rukama). Jinak jí sám - už dlouho. Ale to stolování rukama nějak ne a ne odbourat. Bez plínek je už taky delší dobu (i v noci) - docela mě to překvapilo, jak jednoduše to šlo, myslela jsem si, že se těch plínek vůbec nezbaví, protože do nich "tentoval" podle libosti a bylo mu to úplně šumák, jestli tam má sucho nebo naděláno. Jinak (hlavně pro Janouche) Klárka přes den teď posledních několik dní strašně málo spí - asi jí rostou zuby, neustále si žužlá prsty. Naštěstí v noci chrundí dobře. A taky se asi předevčírem začala zkoušet stavět na kolínka a pérovat. Dostane se naprosto všude (třeba válením sudů nebo takovým srandovním píďálkováním). Je to hrozně srandovní a roztomilé - jako bych to viděla poprvé. :)
Janijaja 19205
22.12.2005 22:37:22
Dekujeme za krasna pranicka :-)
To je dobry, ze na vas pusobim jakoze vsechno zvladam. Ja si pripadam v zivote dost neuspesna nula.. Mozna pecu a mam dve deti, ale zato moc neuklizim. Okna meju jen kdyz ma prijet tchyne, nebo pres ne neni videt. Na podlaze jsou u nas porad fleky, snad v kazdem koute nekde kus obleceni.. Jen nadobi ve drezu nevazne, protoze mame mycku :-)
No a taky mam hodne problemu se sebou :-)
Honzik teda zasadne ji sam a nechce si nikdy nechat pomoc. Sam se obcas svlekne. Zacina trochu mluvit - vetsinou rovnou ve 3 jazycich. Posledni dobou, kdyz se na to poradne soustredime dari se nam vedome curat i kakat do nocniku. jenze ja proste neumim byt systematicka. Zjistila jsem, ze je stydlivka. Takze ho svleknu, reknu mu, at si dojde na nocnik a jdu pryc. Pak vetsinou to zvladne, kdyz ale u nej cekam,tak se mu nikdy nechce. Taky jsem ho "dostala" tim, ze jsem mu na zachod dala jeste jeden nocnik - co jsem nasla venku :-) - ale je mensi. Tak mu vzdycky reknu, ze ho posadim na ten malej nocnik a on nikdy nechce, ze ten je pro Kacenku a jde na ten vetsi. Cimz je uspokojena jeho touha po vzdoru a odporovani mi a je i vynocnikovano :-) Vlk se nazral a koza zustala cela...
Dobrou noc
[<<Předchozích 940] Názory 941950 z 6294  [Dalších 5344 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.