Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| konecnad,Krystof03,Kaja06 | 16697 |
|
|
22.12.2005 15:29:18
Tak, pro zvedave, sex nebyl ,buuuu :o{, tata uvadl, nez jsem dosla za nim nahoru, chrapal, az se barak trasl. Dneska asi taky nic, jedeme {ja} v noci pro brachu do Prahy, sel tam na hokej. Tak dorazime kolem pulnoci, tak snad rano, kdyz si babicka veme Krystufka, nevim....aby me to moc netlacilo na mozek ;o].
A jedna z meho "basnickeho streva": Prejeme od srdce, vesele Vanoce. Do Noveho roku, hodne stastnych kroku. Stesti, lasku, pohodu, vic uz prati nemohu. Toto vam vsem preje Klan Konecnych z Noveho Jachymova. Juknu o svatcich sem, nekdy vecer a napisu, jak se Kacko porval s darky. Jeste nikdy se na rozbalovani nevrhnul, musela jsem ja, tak uvidime ;o]. |
| Lucie, Amaia+Eneko+Julen | 18584 |
|
|
22.12.2005 14:26:19
Jo, Petulo, tobe jeste extra preju, at Jindrisek zacne krasne pribirat!!!
|
| Lucie, Amaia+Eneko+Julen | 18584 |
|
|
22.12.2005 14:25:07
Ahoj holky!
Teda Ivco, to jste ale meli krasny vecer! Zavidim:o) No, nas to ceka v sobotu, teda castecne dneska, prijdou nasi a babicka a rozdame nejake darecky (hlavne pro Amaiu, samozrejme:o)) A zitra rano sup na letadlo a hura do teplejsich krajin. Dandulo, tak jak dopadl vcerejsi vecer, byl sex nebo nebyl sex?;o) Hele, tri dny bez sexu, to jste fakt dobry, my ted v podstate sexujeme jenom v ty ovulacni dny, protoze draha pulka je desne unavena z prace:o) Krystof teda dela pokroky s tim mluvenim, to cumim! Petulo, jak to zvladas? Stejne jako Dandula si to nejak nedovedu predstavit, ale zvladly to prede mnou, zvladnou to po mne, az to prijde, tak se to vyvrbi. A je fakt, ze s druhym ditkem se to prvni musi naucit byt vic samostatne. Jani, jsi dobra, jak to vsechno zvladas, fakt te obdivuju. Dve robatka, peceni, nemcina...jsi kanon!;o) U nas se celkem nic nezmenilo, Amaia keca o stosest (vcera odbehla se slovy: Ja ti prinesu backurky, aby ti nebyla zima:o)), ma ohromnou pamet, zpiva, co jednou uslysi...jidlo ted bojkotuje, ji minimalne, vzpomene si, ze neco chce a po jedne lzicce to odmitne. Vetsinou chce krmit, i kdyz se v pohode umi najist sama (i polivku), svlikne se vicemene sama, oblikat vetsinou musim ja. Zato nocnik ci zachod je naprosta nula!!! Holky, ja vam vsem preju krasny Vanoce, uzijte si to co nejlip a preju nam snazilkam, at nam to konecne vyjde. Novy rok popreju az pozdeji, ve Spanelsku budeme pripojeny, tak se na vas prijdu podivat. |
| Iva (Aneta03, Radovan06) | 13293 |
|
|
22.12.2005 13:47:19
Výsledky od minule mám dobré až na jaksi cosi s krví, málo krvinek či co, ale nebude se to řešit lékama, takže výsledky genetiky budou za týden, takže vlastně nejdřív až se vrátíme z vánoc po novém roce. Anetka bomba, mne tam držela při odběrech za ruku, hladila mne a utěšovala "maminko, neboj, nebolí, to bude dobrý, noo, hodná" bylo to tak sladký a komický zároveň :-)))
|
|
|
22.12.2005 13:32:34
chicht, Janouche, u nás je to podobné, nějak nemáme čas a o půlnoci, když nám brouček usne, už není ani ta chuť. spoléhám teď na tchýni, že až tam u ní na vánoce budem a Anetka bude zas spát u ní... ;-)))
jsem marně vzpomínala, jak to bylo s tím přibíráním u nás (flink-jsem si to nezapisovala), ale mám takové tušení, že skoro měsíc a půl Anetka přibírala 15-20dkg týdně (při kojení co 1,5-2 hodiny), dr se to taky zdálo strašně málo, tak nás pořád honila chodit převažovat(to si pamatuju přesně, někdy i víckrát v týdnu), ale jinak bylo všechno OK, prostě Anetka byla živé dítě, co to vyřvalo a vyvrtělo a dr to nakonec taky zkonstatovala, že je to asi takový typ děcka a dala nám pokoj. |
| Janijaja | 19205 |
|
|
22.12.2005 0:11:11
Ajo Petule, ja uplne zapomnela reagovat na Tvuj prispevek - nevim, po jak dlouhe dobe to bylo, ale Iva ma uplne pravdu. No ale jestli vecer dlouho breci tak ma treba hlad, ale to asi vis :-)
|
| Janijaja | 19205 |
|
|
22.12.2005 0:04:34
tri dny nebyl sex, to bych chtela zazit :-) Ja uz si pomalu nepamatuju co to je :-(
|
|
|
22.12.2005 0:04:13
http://www.zena-in.cz/rubrika.asp?idc=18186&id=5 tip na hezký vánoční zvyk s mincí :-)
jinak u nás je už po večeři a po dárkách, holky, mohu doporučit,měli jsme sledě a bomba, má to měkké kostičky, nemusela jsem hlídat, Anetka mohla jíst v pohodě rybu sama, tím, jak máme dva štědré večery, tak my si sami doma dost experimentujeme a tentokrát si říkám, že se nám to dost vyplatilo. Anetka dostala autíčko a registrační pokladnu od Fisher Price, úspěch obrovský, šla spát až kolem 23 hodiny Už úplně vidím ten rachot 24.12.u tchánů, ti to samozřejmě prožívají, jak ji málo vidí. Mimo jiné víme, že koupili tříkolku;tatínek zase koupil sadu nářadí-vrtačku, kladívko...Anetka strašně prožívala zdobení stromečku, obrovsky pomáhala, pokaždé hrozně jásá, když se stromek rozsvítí, obalovala rybu, nandavala cukroví na talíře- je to prostě hezký :-) Peťule, ono přece nezáleží, jak moc přibírá, ale jestli přibírá pravidelně a celkově prospívá, jestli jsi si jistá, tak se nenech dr znervóznit. Držíme palečky :-) A všichni marodi ať se do vánoc vyzdraví :-) Zítra nás čeká kolečko po doktorech, pro výplatu, a pak balit, to nesnáším, to bude den, fofry a fofry a v pátek hned ráno vyrážíme ke tchánům, návrat po novém roce. Doufám, že na D1 zas nebude nějaká kalamita jako minulý týden, kdy se úplně zastavil provoz a v TV říkali, že přece je jasné, že řidiči si mají s sebou do auta vzít dostatek jídla, pití a teplého oblečení, pro takové případy :-/ |
| konecnad,Krystof03,Kaja06 | 16697 |
|
|
21.12.2005 17:10:46
jani to je fakt, asi se budu muset hodit do klidu, ale ja jsem htela stihnout letos vsechno, porad jsem mela cas a ted zacala prava honka a to cekani na capa/vranu, taky klidu neprida. Zkusim se "zabrzdit a odlehcit".
Petule, jsem rikala ze jsi klasa, se z tebe zvencnu. To nevim, jak ja to zvladnu se 2 robaty, ale nebudu se tim zatezovat. Zvladly to miliony matek prede mnoua miliony po mne {jak to je uz jina}, tak to zvladnu taky ;o]. Mela jsem tu novou sousedku, co budou 3.1. kolaudovat a maji 2 mesicniho Filipka, tak si dala cukrovicko {moje}, vajecnak {muj}a caj {koupeny, ale s domacim medem} a pochvalila mi to, tak ma radost. Asi tat malo chvali ;o]. Taky to bude tim, ze 3 dny nebyl sex, uz mi to leze na mozek ;o]]]]. Snad to dneska vyjde, vcera tat nasliboval hory doly, tak az bude uspavat maleho, tak jen sklidim pradlo, povesim nove, umeju a vyfenuju si vlasy, nakremickuju se, udelam ze sebe "kocku" a budu cekat, co bude ;o]]]]. |
| Janijaja | 19205 |
|
|
21.12.2005 14:01:47
Delala jsem ho vcera, ale nedodrzovala jsem cas. Po snidani zadelala testo -chvilka - kdyz jsem odpol. ulozila deti tak vyvalela a vykrajela, dala na plechy a vecer, kdyz jsem se vratila z nemciny jsem upekla:-) Pro me je prave dobry tim, ze to neni hodne casu najednou, ale ze to muzu takhle rozkouskovat. To je prima, ze budes mit rodinu u vas :-) My jedeme do Basileje k tchyni a uz z toho mam zase hruzu... pry tam nebude ani stromecek - tak asi budeme muset privezt nas vlastni (mame od lonska v kvetinaci)
Guyho taky ted bere "hexenslus" - byl si to minulou stredu o svoji zazracne osteopatky nechat odbloknout, ale pak měl odpočívat a to jaksi nedodržel, takže už ho má zase. Kamarádka učí Alexandrovu techniku - nevím, v čem přesně to spočívá, ale mělo by to člověka naučit lépe se hýbat, využívat svoji energii harmoničtěji. Co je to osteopat, to by ti mohla říct i Lucka s dvěma kluky. Nevím, jestli jsou i v ČR. Nevím, tady je hrozně moc těch různých směrů. Pomalu každý se něčím zabývá - jak pomoci jiným a sami sobě si neumíme pomoci: homeopati, osteopati, naturopati, ethiopati... bachova květová terapie, psychologie, ortobionomie atd. Ale zázraky člověk rozhodně nemůže čekat a to leckdy platí nemalou sumičku (no něco proplácí pojišťovna). Já je beru spíš jako takový učitele, pomocníky - nakonec je to naše tělo/mysl. Každý vlastně neseme takový ten svůj "kříž" - zkus si v mysli odlehčit a třeba se Ti pak ponese lehčeji.. Všechno souvisí se vším. |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.