| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : listopad 2003

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 990] Názory 9911000 z 18607  [Dalších 17607 >>]
Li. 14175

Re: Li,

27.12.2004 6:06:19
Díky moc za vaše přání. Já jsem už od 4 hodin vzhůru. Prvek si usmyslel, že spaní je vcelku zbytečná věc, která ho zdržuje od hraní :o(. Doufala jsem, že si budeme půl hodinky hrát a pak zase usne, ale nevypadá to tak. No, alespoň se mu bude spát dobře v autě. Snad :o).
Ještě jednou díky a ahoj.
Karkulka
  • 

Li,

27.12.2004 0:31:08
hezkou cestu a príma pobyt nikým nerušený!!!
Jitulka 18006

pro Li

26.12.2004 23:57:52
Li,ty jsi mi utekla a ja ti jeste psala,tak ti to poslu mejlem,snad se tam jeste podivas.
rain 14358

Re: Štěpánovo ticho po pěšině

26.12.2004 23:00:35
Li, šťastnou cestu a vyjasnění v rodině! A jinak hodně radosti, štěstí a zdraví v příštím roce.
Abcded 23276

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Štěpánovo ticho po pěšině

26.12.2004 21:47:01
Luki, teda takovým podivným existencím bych taky neotevřela:o)

Li tak Ti přeju, ať si to na horách užijete a ať se vám to vydaří lépe než posledně! No a taky samozřejmě všechno nejlepší do nového roku!

JO a Print máš pravdu, do vyjmenovávání dárků se opravdu neradno pouštět...zapomněla jsem totiž zmínit ten nejkrásnější dárek, který mě potěšil opravdu nejvíc - korále z brambor od mojí dcerunky:o) Jak jsem jen mohla zapomenout?:oO
Jitulka 18006

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Štěpánovo ticho po pěšině

26.12.2004 21:40:54
Li,dekuji za vyzvu pro opozdilce..devcata,cas prcha,jak splasena mrcha...ja tedy rovnou jmenuji napr.Lukinu,Renunku,Besmi.

Lukino,ja bych taky neotevrela,to neni rasismus ale pud sebezachovy.

Kopo,halo,nutne s tebou potrebuji mluvit,ozvi se,prosim..

Jani,mate to ale v Plzni dnes mizerne pocasi,taky si mi mohla objednat neco lepsiho.Se svagrovou jsem domluvena,ze u ni budu mit azyl,takze,az to trochu pujde,prijedu a dam vedet.

Navstevy rodiny mame stastne i nestastne za sebou a ted uz jen pratele.Dnes se Vitek u babicky tak precpal,az se z toho pobli....jinak byl u vsech stromecku naprosto uzasny.Jo,a k memu prekvapeni mame vic nez jednu fotku...mame asi tri!

Li,nejsi jedina,komu se nejvic libi darky typu Garfield,je to prece jen znamka toho,ze mas mladeho ducha!!!

Co se darku tyce,pripojuji se k Alikovi,nejlepsi darek mi dal Vitek:ty jeho krasne rozzarene oci!Ale i Terka,kdyz nasla mezi tim,co vedela i mila prekvapeni typu kosmeticky kufrik a sala ladici k bunde,tak byla taky jak slunicko.
Li. 14175

Re: Re: Re: Re: Re: Štěpánovo ticho po pěšině

26.12.2004 21:05:22
Luki, ty neznáš "Koleda, koleda Štěpáne..."? Jasně, že na Štěpána se chodilo s koledou. Jenže dnes se to už moc nedrží. Ostatně, já bych také neotevřela :o).
Li. 14175

Re: Re: Re: Re: Štěpánovo ticho po pěšině

26.12.2004 21:03:40
Ahojky. Tak další den svátků je za námi. Venku lije jako z konve a já se snažím si namluvit, že na horách sněží. Zítra tam vyrážíme, bez kočárku - jen s boby, tak doufám, že nebudu litovat. Většinu tašek mám už zabalenou, guláš a omáčky jsou zavařené, karbanátky na cestu usmažené... Ráno se jen zastavíme pro chleba a čerstvou zeleninu a hory těšte se! :oDDD.
Doufám, že nás tam nezastihne zase sněhová vichřice a prvek si tak bude moct hory a sníh v klidu vychutnat. Celkem se tam těším.

Takže, všem "aktivním listopadkám" i jen "nepíšícím čumilkám" přeji do roku 2005 pevné zdraví, spoustu štěstí, rodinné pohody, galantní a milující partnery, poslušné děti, chápající tchánovce, ještě chápavější rodiče, přemíru volného času, dostatek financí... atd, atd, atd. Zkrátka, aby ten rok 2005 byl bezva rokem :oDDD.

P.S. Neodpustím si malé rýpnutí. Spousta z vás ještě neodpověděla na výzvu Jitulky v deníku. Takže podle hesla "Do nového roku bez restů" to zkuste prosím napravit. :oDDD
Lukina 11228

Re: Re: Re: Re: Štěpánovo ticho po pěšině

26.12.2004 20:50:11
Jo a chtěla jsem se zeptat. Ono se chodí na Štěpána koledovat? Dnes ráno totiž u nás (to jsme byli ještě u babičky na malém městě) zvonili cikáni. Tak jsme jim neotevřeli. O žádném takovém zvyku totiž nikdo nevíme. A tamní cikáni jsou poněkud necivilizovaní (a rozkradou tam co můžou). A taky jsme se báli, že by pak mohli chodit babičku (80.letou) otravovat.

Nechci aby to vyznělo jako, že jsem rasistka, ale s touto skupinou obyvatel mám většinou špatné zkušenosti.

Lukina 11228

Re: Re: Re: Štěpánovo ticho po pěšině

26.12.2004 20:44:28
Tak jsme se dnes konečně vrátili domů. Musím přiznat, že jsem letos fakt vánoce psychicky nezvládla. Už jsem ale ráda, že je po všem.
Dárků jsme všichni dostali hódně. Barča dostala, plastovýho houpacího koníka, hrací stolek od Fisher Price (ten má opravdu úspěch), nějaké plyšáky, panenky, knížky, hadříky, kočárek, ...no prostě hromadu věcí. Ani nevím kam to všechno dáme. Jo a od babičky dostala své první doopravické kolo (moc pěkné, ale připadá mi to brzy. Ale příští rok zas určitě dostane lyže).
Zítra ještě jdeme pro ježucha k našim.
No a já dostala lyžáky, dvoje rifle který jsem si koupila, ale manža zaplatil a do vánoc zabavil, voňavku, kuchařku, DVD cvičení Hanky Kynychový, knížku, el. kartáčky na zuby, a už nevim co ještě.

Také vám musím napsat co se mi stalo před vánocemi. Koupila jsem asi s měsíčním předstihem manželovi víno (bobulový výběr Chardonnay, cca 380kč- asi 3.dcl) no a když jsem ho chtěla asi 3.dny před štědrým dnem zabalit, tak jsem zjistila, že se mi samovolně uvolnil špunt a to víno se vylilo. Zbyl jen malý lok. No bylo dobré, ale já byla naštvaná. No samozřejmně, že jsem na to paragon neměla a reklamaci mi neuznali. Prý se to má skladovat v chladu a ne ve skříni. Tak jsem ještě 23.12 scháněla jiný. Nakonec jsem sehnala jinde Ledové víno (490kč - 2.dcl), tak doufám, že za ty prachy bude fakt výborný. Manža by si takovýdle víno nikdy nekoupil. MMCH ten jiný prodejce mi říkal, že by se ten špunt neměl ani v teple uvolnit.

Jinak začínám s dietkou. Celé svátky jsme se akorát přežírali, až mi bylo skoro pořád blbě. Ještě, že nemám doma váhu.
[<<Předchozích 990] Názory 9911000 z 18607  [Dalších 17607 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.