| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : listopad 2003

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 1000] Názory 10011010 z 18607  [Dalších 17597 >>]
Severka + P 14 + L 10 + N 8 9207

Re: Re: Štěpánovo ticho po pěšině

26.12.2004 20:09:42
Venku lije jako z konve, tady nikdo, co já budu dělat, v takový neveselý večer?

Re: Štěpánovo ticho po pěšině

26.12.2004 17:29:15
Pet, nekecej, my víme, že máš největší radost z teplého pyžama :oDDDDDD.

Štěpánovo ticho po pěšině

26.12.2004 17:27:58
Jééé, to si tady dneska moc nepočtu :o((. Já teď skoro dvě hodinky chrupkala, ale moc čiperná nejsem, nějak jsem se nemohla probrat, to fakt nenávidím. Tělo by vstávalo a mozek odmítá vydávat povely.

Lenka ráno normálně snídala, obědu už moc nedala a od té doby akorát 2x kojení. Ale jinak vypadá normálka a je spokojená, tak snad to nic nebude.

Petull, tak návštěvy máš za sebou, teď se to bude střídat u vás, říkáš? ;o) Já jsem docela ráda, že nikam nemusím, mám ráda svůj klid. Akorát jak se střídají návštěvy u našich, tak mi volají :o)). A někdy zalituju, že tam nejsem s nimi...
Petull 24948

Re: Re: Noc hrůzy

26.12.2004 16:14:00
čau holčata,
tak jsme zpátky z tchyňova. Nebylo to až tak hrozný. Až na takový normální úlety, tipu: tu by jí dala kousek řízku, tu kousek salátu, tu kousek cukrovíčka, na lžičičku kafíčko, a šampáňko ,to bylo naprosto "normální " :-))) Ale jsem ráda že to máme za sebou a život se vrátí do normálních kolejí , už jsem unávštěvovaná :-(, malá lehla do postýlky a v minutě usnula, bylo toho na ní taky dost. I když tam byla celkem v pohodě, prostě společenskej človíček - po kom to dítě je, mi pořád vrtá hlavou :-)))

Li - já bych se ani nijak nezmiňovala o tom co jsem dostala, měla jsem radost ze všeho a bylo by mi líto dárku na kterej bych zapomněla, a vyjmenovávat všechno...to by bylo fakt nudný a dlouhý počtení :-)

Měla bych se vrhnout na úklid, už týden se chystáme na luxování a vytírání, jenže se to fakt nedalo stihnout - a teď se mi zase do ničeho nechce.

SEV je možný že Leni něco nesedlo , chudáčci takovou hnusnou noc, tak dneska se pořádně vychrupkáte. Já se už týden chystám, že půjdu brzo spát a ješt jsem se k tomu nedokopala, nevíte náááhodou kdo za to včera mohl??? :-)))))))

no nic jdu,, teď volala švagrová že jdou na kafe , tak zdar a sílu !!
Abcded 23276

Re: Noc hrůzy

26.12.2004 10:59:12
Téda Sev, chudák Lenička, zvracení u dětí teda nemám ráda:o( Hlavně, že už jí je teď dobře. Jinak Kuba se taky někdy v noci vzbudil a šel spát až s náma asi ve dvě ráno. Ale naštěstí spal až do devíti.

Jo a Severko, já zapomněla, gratuluju ke krásnému dárku! Vidíš jak bylo dobré, když si díky nám pořád otravovala manžela s fotkama. Naprd se a koupil Ti lepší stroj:o))) No to je super ne? Jinak jak já už jsem tu psala, tak my si s manželem na ježíška moc nehrajem, koupíme si co je potřeba v době kdy je to potřeba:o))) Teď mám třeba slíbený blesk (který jsem sice chtěla koupit před vánoci, jak už jsem tu psala, ale bohužel jsem nenatrefila na ten pravý - samý takový obrovský ploutve:o( Takže to raději nic, než něco co se mi nelíbí, jen aby to bylo pod stromkem) Takže jsem dostala akorát od mamči svetr, mikinu a knihu 999 turistických zajímavostí ČR (ta se bude určitě hodit až bude tepleji a začnem jezdit na výlety) a od bráchy poukázku do restaurace (žrádlo, jupííí:oD) a od obou topografickou mapu ČR (taky na výletování). Jo vlastně maličkost mi manža přece jen koupil - budík, prý abych mohla hezky včas vstávat:o) A je rádiově řízený, takže asi abych se nemohla vymlouvat, že jsem nestihla uvařit, protože jsem si nepřeřídila čas, že? (jak už to tu jednou bylo:o) Možná si řeknete jenom samé praktické dárky, ale já vlastně nevím co si představit pod osobními dárky? Zlato? Drahá kosmetika? Nevím, myslím, že u nás v rodině každý moc dobře ví, že kdyby mi koupili zlatý prstýnek, tak jim ho asi omlátím o hlavu, protože tyhle kravinky jdou nějak mimo mě:o) A vůbec největší radost jsem měla z hraček dětí, za prvé kvůli tomu, že z nich měly radost ony, za druhé i já se těším až si budem moct hrát s novými hračkami a hrát nové hry:o))) Takže Li vyřiď panterovi, že určitě nejsi sama infantilní:o) Garfielda dostaly dětičky na DVD a už se těším až si ho s dětičkama pustíme:o)))

Jinak jsem moc ráda, že se Rain Péťovi vláčkodráha líbila. My včera postavili tu naší, teď už rozšířenou a to je panečku jiné stavěníčko, když máme výhybky, křižovatky apod. Akorát teď zabírá skoro celou podlahu u synáčka, jak je veliká a rozvětvená:o))) A Kuba nám ji furt boří záškodník jeden:o))

Jo a Kuba se naštěstí nikam na večerní procházku vydat nemohl, kočárek totiž dávám na zahradu za barák, takže k silnici tam není přístup vůbec a okolo jsou samé ploty ostatních zahrad. Ale stejně máš recht Severko, prázdného kočárku bych se asi lekla daleko víc, sice k nám defakto pro Kubu jen tak někdo vlízt nemůže, ale stejně...ale fakt bych chtěla strašně moc vidět, jak ten Kuba leze dolu, fakt ten styl by mě moooooc zajímal:o))) Z postele teda slejzá krásně, jenže jak mohl tady přelízt ten zapnutý nánožník...fakt nechápu:o)

Noc hrůzy

26.12.2004 9:51:49
Dobré ráno přeji! Já jsem jak pytlem praštěná :o(. Spát jsem šla až v jednu, zrovna se vzbudila Lenka a když jsem ji zvedla z postýlky, pozvracela mě. Takže ji svléknout, vysprchovat, sebe svléknout, vysprchovat, zvednout postel, vyměnit prostěradlo, vymáchat prádlo. Teplotu neměla, ale zelená byla jak sedma. Pak jsem ji dala k sobě do postele, že budeme spát, ležíme 5 minut a znova. Tak znova svlékat a sprchovat ji i sebe, taťka zdatně pomáhal a zatím zvedl postel a strhnul prostěradlo, tentokrát pozvracela i můj polštář, tak jsem musela vyhrabat náhradní, všechno bylo od borůvek, tak jsem na to vzala savo a noc nenoc, pustila jsem pračku. Lenku jsem raději položila na přebalovací podložku, kdyby do třetice... Chvíli sebou mlela, pak usnula, zato mně strašně svědily oči, asi jak jsme v ložnici rozvířili prach :o((. To byly dvě hodiny v noci. No a Lenka byla ráno čilá už po sedmé hodině :o(((. Myslela jsem, že budu vraždit!

Dala jsem jí včera do kaše borůvkový kompot, tak jestli to jí nesedlo... Anebo ten pribiňák odpoledne. Nevím. TAkže teď jsem ještě zapnula další várku. Na Štěpána holt peru a žehlím :o(((.

Venku je zataženo, docela tma. Jdu si uvařit kafí, ať mně aspoň nebolí hlava. Ať máte lepší den!
Karkulinka 15733

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: 1. vánoční svátek

26.12.2004 1:18:53
Tak my jsme taky rozlítaní po návštěvách... dneska u našich, ještě jsem se stihli kouknout na Staromák na oslíka, a zítřek bude u tchánovců:-)

Já se přiznám, já ani nic nechtěla, až teda na ten foťák, alr to jsem věděla, že manžovi nevyšel, takže jsem s ním ani nepočítala... Ale dostala jsem kábl k telefonu, a potom kosmetická splněná přání z reklam:-) Vždycky jsem vzdychala,že si to nekoupím, páč je to poněkud dražší a najednou to najdu pod stromečkem:-))) Můžu vám říct, že mě to fááákt mile překvapilo:-)
Ale největší dárek pro mě byl, když jsem viděla Charlottky rozzářená očička, když koukala na stromeček, a pak jakou radost měla z dárků:-)))) Dneska ještě dostala piánko, parníček, a nějaké další hrací hračky, takže si rambajzu teď fakt užijem:-))) Ale mě to neva, já to ticho už nějak nemám ráda:-)))

Alíku, taky jsem přemýšlela na jogurtem, jenže Charli moc nejede, tak jsem spíš přidala navíc dvě lžičky olivovývo oleje... měla ho zhurba ze tří brambor, dvou mrkví, hrstku hrášku, a jednoho žloutku. Jelo jí to moc, a zbaštila to skoro všechno.

Li, kapr jí moc chutnal, jenže já měla hroznej strach z kostiček... tak jsem po pěti ochutnávkách dala přednost strachu... Ale ryby už jíme ... aljašskou tresku, a moc nám chutná:-)

Sev, doufám, že Leničce pribiňáček chutná!!! Nám moc:-)

Re: Re: Re: Re: Re: Re: 1. vánoční svátek

25.12.2004 22:31:14
Přidávám se k Li, taky mě zajímá, co jste kdo našli pod stromečkem ;o).
Li. 14175

Re: Re: Re: Re: Re: 1. vánoční svátek

25.12.2004 21:31:34
Sory, ale jsem holka zvědavá. U Severky vítězí počítač a co u vás? Jaký dárek se pro vás stal jedničkou? Já uvažuju o tom, že má partner asi pravdu, že jsem vážně nevyzrálý infantilní jedinec. Čtu si tady sešity s Garfieldem a jsem děsně spokojená. Zlato, drahá kosmetika, DVD... všechno šlo stranou. Čtu si o tlustém kocourovi a směju se mu :oDDD.
Jitulka 18006

Re: Re: Re: Re: 1. vánoční svátek

25.12.2004 21:15:10
Aliku,to je neco,ten tvuj Kubik,ale my uz tady prece dobre vime,ze je to sikula.Je videt,ze mamca na to zapomnela a podcenila jeho schopnosti.Ale,ze si mela radost,jaky je to sikulka?...Vubec nic se mu nestalo!

Petull,preji klidny vecer u Pupenda.

Vitecek uz konecne spinka,tak se jdu podivat,jak se tem vasim prdolkum libil stromecek.

Dneska nam v lesoparku doslova ukradl pes dudlika..Vitek se koukal kolem a mel ruku s dudlikem pres kocar,najednou kolem nas prolitl retrivr a Vitula najednou zacal brecet,myslela jsem,ze se lekl,ale pak jsem zjistila,ze nema toho dudlika..pes pryc a nikde nikdo,nas pes si klido spal dole v kosiku a jineho psa ani nestacil zaregistrovat.No,co se da delat,ze?
[<<Předchozích 1000] Názory 10011010 z 18607  [Dalších 17597 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.