| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : listopad 2003

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 1020] Názory 10211030 z 18607  [Dalších 17577 >>]
Jitulka 18006

po Stedrem dnu

24.12.2004 22:06:51
Ahoj,doufam,ze uz si vsichni uzivate pohodu a ze deti se usmivaji ze spanku.

Vitecek byl nejvic nadseny ze stromecku a po prvnim darku uz vubec nechtel koukat na dalsi.Hitem vecera byly opet papiry a krabice a taky velke auto.

Snad ma za sebou krasny vecer i Li,moc jsem na tebe myslela a doufam,ze nemusime mit vse stejne.Kdyby nebylo deti,smele bych mohla napsat,ze to byly nejhorsi Vanoce meho zivota.
Omlouvam se,ze kazim vanocni atmosferu,ale jinde to rict nemuzu,snad mi odpustite.
Ahoj Petull,rada te vidim.
Petull 24948

Re: Re: Re:

24.12.2004 16:23:35
ahojky,
tak my už máme taky všechno hotový, čekáme až se vzbudí malá a vyrazíme k našim.
Zjistila jsem , že nemám dárek pro babičku, nějak jsme to s mamkou popletly , takže jí ho koupim příští týden, no a aby jí to nebylo líto , skočili jsme do Billy a koupili ještě něco malýho. Jo jo hlava děravá skopová. Čimž jsem chtěla říct, že jsme byli na procházce, počasí přímo "vánoční" pořád prší a je teplo. Škoda bílý vánoce jsou lepší, možná proto mi ani nepřijde , že nějaký vánoce jsou.
Jsem děsně nevyspalá, poslední dobou chodim spát až kolem půl jedný - kdo by si to pomyslel že jo ?? :-))
Dneska funguju díky 2 kafím a jednomu paralenu - takže timto jim děkuju :-)

Li a Jitulko mrzí mě že nemáte Štědrý den podle vašich představ, ale den ještě neskončil , třeba nakonec všechno dobře dopadne...moc bych vám to přála.

Taky jsem zjistila že nemám nic "kloudnýho" svátečního na sebe, takže černý triko je taková moje jistota - tímto mu taky děkuju že je :-))

Až se vrátíme od našich , jdeme rovnou ke tchánovi, takže už se sem 100% nedostanu, tak ještě jednou ŠŤASTNÝ A VESELÝ
(hrozim se toho, že v tom zmatku kterej nastane až se budeme chystat zapomenu na nějaký dárky)
Tak pá a užijte se hezkej večer - všechny !!!
Severka + P 14 + L 10 + N 8 9207

Re: Re:

24.12.2004 14:29:48
Ahojky! Tak já šla včera spát v jednu :o)). Stromek nám nakonec dal zabrat, je trochu do zatáčky, tak jsme si s ním hráli určitě víc než hodinu, aby byl jakž takž rovně :o))). Pak jsme s manžou seděli u cukroví a kecali, to bylo príma, no a po půlnoci jsem se teprve dostala k žehlení.
A ještě jsem musela zabalit dárek pro Lenku. Tchýně dovezla hadrovou panenku (velkou a těžkou), kopii té, co jí dala nedávno k narozeninám, akorát je větší a má jiné šaty :o(((. A ještě byla hrozně načuchlá kouřem, tak jsem ji musela vyvětrat na balkóně. Docela jsem tím byla zhnusená :o((.

Jak jsem psala, že letos máme gauč poloprázdný, tak nakonec jsme ho s přispěním babiček a prababiček naplnili dárkama, až se všechno nevešlo. Tak jsem očekávala letos skromnější nadílku a zase se nepovedlo :o))).

Teď už je hotovo, Lenka spí, tak se jen tak plácáme a dodělávám jen drobnůstky. To co jsem nestihla neřeším, na vydrbaný sporák si stejně nikdo nevzdychne :oDDDD. Celou dobu pršelo a jen co Lenka usnula, tak vysvitlo sluníčko. No neva, taťka místo dnešní procházky slíbil novoroční :o))).

Li, moc přeju, ať se aspoň večer vydaří kvůli prckovi!!! Budu na vás myslet! ;o)
Li. 14175

Re:

24.12.2004 13:15:35
Ahoj holčiny. Vstala jsem ráno s tím, že dnešek u nás zkrátka BUDE pohodový, že překousnu všechno, jen proto, aby vánoce byly o.k. Nepovedlo se. V 11hod jsme měli opět doma hádku. Nevím, co se děje. 11 let jsme pohodovým párem a teď na vánoce tohle. No nic, sebrala jsem prvka, dala ho do kočárku a 2 hodiny s ním bloumala venku. Trošku jsem to rozchodila. Kdybychom byli sami dva, tak asi zruším pro letošek vánoce. Takhle se vynasnažím udělat je pro prvka co nejhezčí :o). Držte mi palce.
Přeju krásné štědré.... a znáte to přeci samy :o). Ahojky.
Karkulinka 15733

24.12.2004 12:16:47
Hodně lásky, spokojenosti, zdravíčka, dárečků a splněných přání!!!!

My jsme dneska zaspali, jsme to ale ostudy:-))) Ale jináč jsem vše zvládla, už mi chybí jen chlebíčky:-) I pro malou jsem dělala bramborový salát:-) Bez okurky, bílku a majonézy, tak doufám, že jí bude chutnat:-)

Zvyky u nás:
k obědu bílá klobása, nestávání večer od stolu, ale letos nevím jak se nám to povede,
a tak podobně:-) házení střevícem rozhodně nééé:-))))

Li, to mě mrzí, ale doufám, že je už u vás veselo!!! jináč já jsem údajně taky infantilní, tak si z toho nic nedělej... U nás se málem udělalo dusno, když mě manža probudil v deset, měl úkol mě probrat v sedm, páč já zásadně neslyším budíky... ( do dneška nechápu, jak jsem mohla jezdit na osmou do práce...) tak jsem byla nakrklá, že nic nestihnu, tak je s malou zatím u rodičů... Nebo spíš mrňous je u babičky a dědy a manža ostuda mi shání dárek... :-))) Já ho už mám, koupila jsem m u ho včera, a doufám, že se mu bude líbit. Jináč jsem ve dvě hodiny balila Charlie dárky, a napočítala jsem jich 22... balila jsem to hodinu... to ani nebudem mít kam dát:-)))

Rain, fakt toho dost stíháš, já se do kuchyně radši moc neodvažuju před malou, protože tam nic neudělám, poněvadž mě nenechá:-(

Jitulko, doufám, že u vás je taky vše ok!!!

Zdar Pettul!!!

Alíku, přáníčko je taky moc hezký:-) Mě se hafíkama vždycky zavděčíš:-)
rain 14358

je to tady

24.12.2004 11:58:08
Tak holky!!!! Hezky si to dneska užijte, moc se nepředřete, ať vás děti a partneři nezloběj, hezky všechno v klidu!!!! :o)))

Všem děkuju za přání na mailu.

Aláku, likér jsem dělala něco jako tenhle "
Baileys

2 kondenzovaná mléka
mandlová tresť
1 mandlový nebo karamelový puding
mléko
0,5 l rumu

mléko v neotevřené plechovce dáme do hrnce a dvě hodiny vaříme. Klasicky uvaříme puding, bez cukru.
Puding rozmixujeme s mlékem, rumem a trestí a dáme do lednice.

, jen Salka jsem dala míň, vařila jsem jen jedno a ze druhého jsem dala půlku, druhou jsem měla na Rafaelo, tresť jsem nedávala žádnou, pudink jsem měla vanilkový a hodila jsem tam asi 8 čtverečků čokolády a dala jsem víc rumu :o) Mooooooc dobré :o)))

Salátek je letos výtečnej, dala jsem napůl majonézu a jogurt, fakt dobré a lehké. Už je dost ujedeno :o) Právě dělaám houbovník, aby se tady neumřelo hlady při čekání na Ježíška a na zlaté prasátko. stromeček se líbí, Michalka teda tvrdila, že je to kytíííí, ale už se po slově stromeček na něj otáčí, tak to snad pochopila :o)

Li, to mně teda mrzí, že to nedorazilo, naschvál jsem to posílala už v tu sobotu :o((( To je teda blbý :o(( A co doma, je to už lepší? Mě včera manžel nezlobil, jen děti, Michalka měla obzvlášť vzteklý a kňourací den, večer se to už pomalu nedalo vydržet :o))) A z řečí si nic nedělej, věřím, že příjde čas, až bude prvek větší, a i on začne s vánocema blbnout, protože bude chtít, aby viděl,´o čem vánoce jsou a že tatínek je taky zapojenej, syn přece tatínky dost motivuje :o))) Aspoň u nás to tak zafungovalo, tak neboj!!! A mooooc hezký fotky! U nás to taky tak několikrát bylo, že jsme měli málem po vánocích, jak jsme byli rozhádaní, musím to zaklepat, už je to pár let dobré. Vánoce jsme spolu už deváté...

O tom prádle jsem slyšela na nový rok, ne?
A jinak nemám moc pocit, že stíhám, Karkulko, ale dík aspoň za tvůj kladný dojem :o))))

Tak ještě jednou hezké prožití dnešního dne přeju, mažu ještě něco dopoklidit a péct ten houbovník, ať už konečně pokročí.....
JANA + 2 prckové 5158

Re: je to tady

24.12.2004 10:18:16
Ahojky!

PŘEJEME VŠEM KRÁSNÝ DNEŠNÍ ŠŤĚDRÝ DEN PLNÝ POHODY!!!

Děkuji za přáníčka a na chvilku se s Vámi loučím, potřebujeme stůl co mám pod PC, tak se musí odpojit:-) Ale nebojte, dlouho odpojená nevydržím, tak možná hned zítra budu zpátky:-))))
My se včera taky trošku chytli, ale spíš jsem se jen já rozčílila a ten můj kliďas to prostě přešel (naštěstí), jinak by bylo asi taky dusno. Kolikrát si říkám, že mít doma někoho trochu hádavého, tak jsme v sobě pořád:-)

Abcded 23276

Re: je to tady

24.12.2004 9:46:40
Jé to je hezký Li:o) Já tu mám zase upozornění pro ty, co zlobí:

(tak bacha na to, nikdy nevíte, co byste mohli pod stromečkem najít:o)

Tak já se nasnídala, vánočka byla mňamky:o) a jdu se taky vánočně naladit a užívat si:o) A ještě trochu sněhové atmosféry

a už vážně jdu:o)

P.S. Petull NAZDÁR! (moc pěkné:o)
Petull 24948

je to tady

24.12.2004 8:55:27
Ahojky , připojuju se k přáním krásných vánoc a přeju hlavně hodně pohody, klidu a domácího míru. Doufám, že si to dneska užijete všechny podle svých představ.

JO a kdybyste náhodou nevěděly tak NAZDAR :-)
Pírko+Áďa 11.03,Pája 08.05 14262

Re: Štědrý den je tu!

24.12.2004 8:18:09
Dobré pohodové ráno, chci jen všem popřát krásné klidné svátky vánoční, bohatého ježíška, hodně lásky a moc úsměvů na tvářích vašich dětiček :-)))

U nás je pohoda, výměna názorů proběhla ve středu, tak snad máme zase na dlouho vybráno :-)

Jdu udělat chlebíčky a nakrájet vánočku k snídani.
[<<Předchozích 1020] Názory 10211030 z 18607  [Dalších 17577 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.