|
je to tady
24.12.2004 11:58:08
Tak holky!!!! Hezky si to dneska užijte, moc se nepředřete, ať vás děti a partneři nezloběj, hezky všechno v klidu!!!! :o)))
Všem děkuju za přání na mailu.
Aláku, likér jsem dělala něco jako tenhle " Baileys
2 kondenzovaná mléka mandlová tresť 1 mandlový nebo karamelový puding mléko 0,5 l rumu
mléko v neotevřené plechovce dáme do hrnce a dvě hodiny vaříme. Klasicky uvaříme puding, bez cukru. Puding rozmixujeme s mlékem, rumem a trestí a dáme do lednice.
, jen Salka jsem dala míň, vařila jsem jen jedno a ze druhého jsem dala půlku, druhou jsem měla na Rafaelo, tresť jsem nedávala žádnou, pudink jsem měla vanilkový a hodila jsem tam asi 8 čtverečků čokolády a dala jsem víc rumu :o) Mooooooc dobré :o)))
Salátek je letos výtečnej, dala jsem napůl majonézu a jogurt, fakt dobré a lehké. Už je dost ujedeno :o) Právě dělaám houbovník, aby se tady neumřelo hlady při čekání na Ježíška a na zlaté prasátko. stromeček se líbí, Michalka teda tvrdila, že je to kytíííí, ale už se po slově stromeček na něj otáčí, tak to snad pochopila :o)
Li, to mně teda mrzí, že to nedorazilo, naschvál jsem to posílala už v tu sobotu :o((( To je teda blbý :o(( A co doma, je to už lepší? Mě včera manžel nezlobil, jen děti, Michalka měla obzvlášť vzteklý a kňourací den, večer se to už pomalu nedalo vydržet :o))) A z řečí si nic nedělej, věřím, že příjde čas, až bude prvek větší, a i on začne s vánocema blbnout, protože bude chtít, aby viděl,´o čem vánoce jsou a že tatínek je taky zapojenej, syn přece tatínky dost motivuje :o))) Aspoň u nás to tak zafungovalo, tak neboj!!! A mooooc hezký fotky! U nás to taky tak několikrát bylo, že jsme měli málem po vánocích, jak jsme byli rozhádaní, musím to zaklepat, už je to pár let dobré. Vánoce jsme spolu už deváté...
O tom prádle jsem slyšela na nový rok, ne? A jinak nemám moc pocit, že stíhám, Karkulko, ale dík aspoň za tvůj kladný dojem :o))))
Tak ještě jednou hezké prožití dnešního dne přeju, mažu ještě něco dopoklidit a péct ten houbovník, ať už konečně pokročí.....
|