| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : listopad 2003

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 1030] Názory 10311040 z 18607  [Dalších 17567 >>]
Li. 14175

Re: Re: Re: Re: Šťastné a veselé!

24.12.2004 3:41:17
Tedy, samozřejmě, že pro POSÍLENÍ... Sorry
Li. 14175

Re: Re: Re: Šťastné a veselé!

24.12.2004 3:40:22

Našla jsem adresu pro poslení vánoční atmosféry:
Tady

Li. 14175

Re: Re: Šťastné a veselé!

24.12.2004 3:16:38
Jitulko, u vás také? A myslíš, že to u nás přejde? Asi ano, jestli do rána "zapomenu" na všechna příkoří, budu se tvářit, že se nic nestalo a zuby nehty budu násilím držet doma vánoční atmosféru. Navenek tak snad vánoce budou zachráněny. Už si je ale asi správně nevychutnám. A to mám tyhle svátky tak hrozně ráda :o(. Ostatně, partner se včera vyjádřil mimo jiné v tom smyslu, že dospělá vyzrálá osobnost tak s vánoci neblbne jako já, prý jsem těžce infantilní...
No nic, nebudu vám tu kazit vánoční atmosféru. Přeji vám, ať vaše vánoce jsou klidné, nezkažené nedorozuměními s partnery (či jejich rodinami), ať u vás vládne láska, pohoda a porozumění.

P.S. Zrovna jsem si všimla, jak jsem v předchozím příspěvku nasekala hrubky. Sorry, to asi to moje rozčlení :o(((.
Abcded 23276

Štědrý den je tu!

24.12.2004 0:04:14
Teda Jitulko, jeslti to chápu, tak u vás jste se taky rozhádali jako u Li? To mě moc mrzí:o( Takže holky ať se to do zítra přežene a užijete si pohodové vánoce. Koho jsem měla v adresáři, tomu jsem přáníčko poslala a ostatním dávám přáníčko sem:

(jen nevím jeslti došlo tobě Jitulko, posílala jsem Ti ho až po chvilce, kdy mi došlo, že jsem tě ještě neměla v adresáři)

Jinak děkuju Karkulince za hezkou PéeFku, já ji nakonec nestihla, no i když defakto, jelikož jsem ten Alík, tak vlastně na tom přáníčku fotka mých ratolestí je:o)) I když jedno tam přebývá....:o))))

vánočka se nakonec celkem povedla, ale přesně v opačné stylu než u Sev, mám ji krásně vysokou ale zase jsem ji lehce připekla:O) Příště musím péct při nižší teplotě.

Takže ještě jednou - hezky si ten štědrý den užijte!!!
Jitulka 18006

Re: Šťastné a veselé!

23.12.2004 23:36:43
Vsem vam preji krasny a klidny Stedry den plny lasky,klidu stesti a porozumneni.

Li,chjo,fakt nevim,proc se musim porad opicit..ale u vas to asi prejde,ze?Drzim palecky,at mas hezky den i vecer.
LaBu 19306

Šťastné a veselé!

23.12.2004 22:37:07
Tak vám všetkým ešte raz želám: ŠŤASTNÉ A VESELÉ!! :o) Užite si to plnými dúškami, nech vo vašich domovoch vládne len radosť, šťastie a pohodička!:o)

Severka + P 14 + L 10 + N 8 9207

Re: Re: Re: Jen jednou se vyspíme...

23.12.2004 22:31:44
Li, to je mi moc líto, doufám, že se to do zítřka uleží. Taťka právě připravuje stromek, no klasika, potřebuje, abych mu dělala pravou i levou ruku :oDDDD. Místo aby stromek seřízl pilkou, vzal si na to frézku a zlomil si řezný kotouček :oDDDD. Atd. atd., je u nás veselo. Slíbila jsem mu za tu velkou námahu cukroví, takže až stromek postavíme, dáme si do nosu, já si uvařím horkou čokoládu a dám si konečně dnes nohy hore :oDDD. Že to ale s těma chlapama chce mít občas velké srdce a jazyk za zuby :oDDDDDDDDD.

Li. 14175

Re: Re: Jen jednou se vyspíme...

23.12.2004 22:10:30
Ahojky. Tak je to tu. Máme doma parádní dusno. Předvečer vánoc a my se doma rafeme jako dva psy. Nechápu, jak s celkem rozumného chlapa se může stát najednou něco takového... Dokonce ani PFko ode mě nebude. Právě mi ho smazal :o((.
Doufám, že je u vás líp, já jdu raději o hajan, snad to všechno zaspím.
bubíšek + Davídek 21/11/03 18146

Poslední noc před Ježíškem

23.12.2004 21:54:33
Já jsem taky svíčku nedostala.......
Přání jsem poslala všem na koho z vás jsem měla emailovou adresu. Na které ji nemám, tak těm přeju krásné prožití vánočních svátků a hodně štěstí do nového roku a zdravé a hodné dětičky.

Jinak situaci u nás dnes ani nebudu popisovat.

Zítra snad napíšu víc. Aby toho nebylo málo, Dáda má nateklé obě dásně, lezou mu dvě stoličky najednou. Paráda. Podle toho se odvíjí jeho nálada.

Pa pa

Severka + P 14 + L 10 + N 8 9207

Re: Jen jednou se vyspíme...

23.12.2004 21:39:13
Hezký večer, přeju!

Tak já mám teprve teď klid od dětí, ufff! Prcek předvedl parádní vztekačku. Asi už se nemůže dočkat, jinak nevím...

Takže večer zatím trávím u telky, čeká nás s taťkou postavení stromečku a pak bych měla ještě vyžehlit. Naštěstí je to jenom 1 pračka, tak je toho málo, ráda bych do zítřka šla s čistým štítem :o))).

Já nevím, jestli se tady zítra ukážu, asi sebou bácnu k telce :oDDD. Ha ha ha, kéž by. Dopoledne zdobení stromečku, příprava a ozdobení stolu, oběd, pak snad bude kloudné počasí na rodinnou procházku a pak už jen večeře a dárečky... :o))

TAk si to užijte v klidu, pohodě a lásce! Karkul, děkuji za přáníčko! ;o)

[<<Předchozích 1030] Názory 10311040 z 18607  [Dalších 17567 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.