Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Li. | 14175 |
Re: Re: Re: Re: Šťastné a veselé!24.12.2004 3:41:17
Tedy, samozřejmě, že pro POSÍLENÍ... Sorry
|
| Li. | 14175 |
Re: Re: Re: Šťastné a veselé!24.12.2004 3:40:22
|
| Li. | 14175 |
Re: Re: Šťastné a veselé!24.12.2004 3:16:38
Jitulko, u vás také? A myslíš, že to u nás přejde? Asi ano, jestli do rána "zapomenu" na všechna příkoří, budu se tvářit, že se nic nestalo a zuby nehty budu násilím držet doma vánoční atmosféru. Navenek tak snad vánoce budou zachráněny. Už si je ale asi správně nevychutnám. A to mám tyhle svátky tak hrozně ráda :o(. Ostatně, partner se včera vyjádřil mimo jiné v tom smyslu, že dospělá vyzrálá osobnost tak s vánoci neblbne jako já, prý jsem těžce infantilní...
No nic, nebudu vám tu kazit vánoční atmosféru. Přeji vám, ať vaše vánoce jsou klidné, nezkažené nedorozuměními s partnery (či jejich rodinami), ať u vás vládne láska, pohoda a porozumění. P.S. Zrovna jsem si všimla, jak jsem v předchozím příspěvku nasekala hrubky. Sorry, to asi to moje rozčlení :o(((. |
| Abcded | 23276 |
Štědrý den je tu!24.12.2004 0:04:14
Teda Jitulko, jeslti to chápu, tak u vás jste se taky rozhádali jako u Li? To mě moc mrzí:o( Takže holky ať se to do zítra přežene a užijete si pohodové vánoce. Koho jsem měla v adresáři, tomu jsem přáníčko poslala a ostatním dávám přáníčko sem:
![]() (jen nevím jeslti došlo tobě Jitulko, posílala jsem Ti ho až po chvilce, kdy mi došlo, že jsem tě ještě neměla v adresáři) Jinak děkuju Karkulince za hezkou PéeFku, já ji nakonec nestihla, no i když defakto, jelikož jsem ten Alík, tak vlastně na tom přáníčku fotka mých ratolestí je:o)) I když jedno tam přebývá....:o)))) vánočka se nakonec celkem povedla, ale přesně v opačné stylu než u Sev, mám ji krásně vysokou ale zase jsem ji lehce připekla:O) Příště musím péct při nižší teplotě. Takže ještě jednou - hezky si ten štědrý den užijte!!! |
| Jitulka | 18006 |
|
|
Re: Šťastné a veselé!23.12.2004 23:36:43
Vsem vam preji krasny a klidny Stedry den plny lasky,klidu stesti a porozumneni.
Li,chjo,fakt nevim,proc se musim porad opicit..ale u vas to asi prejde,ze?Drzim palecky,at mas hezky den i vecer. |
| LaBu | 19306 |
|
|
Šťastné a veselé!23.12.2004 22:37:07
Tak vám všetkým ešte raz želám: ŠŤASTNÉ A VESELÉ!! :o) Užite si to plnými dúškami, nech vo vašich domovoch vládne len radosť, šťastie a pohodička!:o)
![]() |
| Severka + P 14 + L 10 + N 8 | 9207 |
|
|
Re: Re: Re: Jen jednou se vyspíme... |
| Li. | 14175 |
Re: Re: Jen jednou se vyspíme... |
| bubíšek + Davídek 21/11/03 | 18146 |
|
|
Poslední noc před Ježíškem |
| Severka + P 14 + L 10 + N 8 | 9207 |
|
|
Re: Jen jednou se vyspíme... |
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.