| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : listopad 2003

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 1040] Názory 10411050 z 18607  [Dalších 17557 >>]
Šťastná To Žena 12756

Re: Jen jednou se vyspíme...

23.12.2004 21:31:28
ááhojky
nemůžu říct, že mám všechno připravený, protože
A) mě dneska bolela ruka, tak jsem nevytřela ani nevyluxovala - to byl úkol pro drahouše, leč - ten dneska slaví, takže to bude dělat zítra
B) nemusim vařit, protože na večeři jdeme k našim , a přes den se něčim odbydeme
dneska jsem akorát s prckovou pomocí naleštila nábytek, zrcadla (který ona za chvíli stejně ručičkama poťapala ), trošku poklidila a to je zhruba všechno. Přiznávám můj přístup je trošku laxní, ale já se nemínim sedřít :-)))))))))) (což jak by vám řekl drahouš, mě určitě nehrozí )

jo a máte další čtení v deníku, tak všechny POVINNĚ šup šup číst :-)) (když ale o tom přemýšlim, nejni tam nic novýho, tak se tam zase moc nehrňte :-) - jsem fakt prdlouš :-) )
Li. 14175

Jen jednou se vyspíme...

23.12.2004 19:24:46
Ahojky, už máte hotovo? U nás se teď přípravy zastavily na mrtvém bodě. Čekáme, až prvek usne. Pak začne kolotoč! Ovšem prvek příliš ospale nevypadá. Chodí po bytě, řechtá se...
Má teď období, kdy se hrozně opičí. Viděl například partnera, jak smrká, tak teď si nosí pořád tátův čistý kapesník a funí do něj. Před chvílí se mi zase pokoušel natáhnout ponožku na nohu :o). To si asi budeme muset dát pozor, jaká gesta před ním děláme, aby náhodou něco neokoukal :oDDD.

No, zítra už asi bude blázinec a tak vám všem přeji krásný zítřejší den. Hodná dítka, galantní muže a dárky, které vám udělají radost. A samozřejmě spoustu pohody a lásky :o).
Severka + P 14 + L 10 + N 8 9207

Re: Tak už se to blíží...

23.12.2004 16:40:11
Ahojky! Tak vánočka se povedla, sice je nižší a širší, ale nepřipekla jsem ji, tak snad bude stejně vynikající jako každý rok :o). Hned ráno bude k snídani, na zlaté prasátko prdíme.

Alí, to je taková pověra, že čím víc hospodyňka při kynutí vánočky vyskakuje do výšky, tím víc jí vykyne :o))).

No, tchýně sebou dneska na tom upršeném sněholedu sekla a narazila si ruku. Je tam fakt hnusně a nebezpečno.

Přes poledne u nás bylo veselo. Dovářela jsem oběd, abychom brzy vyrazili na poštu a do Plusu na maso a uzeniny. A cestou že se stavíme u prababičky s dárečkem. Tak jí manža volal, aby to domluvil a ona, že je na cestě k nám. Taky že za chvíli přišla, ale asi vycítila, že jde nevhod, tak se jen pozdravila s dětičkama a nezdržela se ani 10 minut. Ale zase jsme si ušetřili cestu. Po o jsme teda vyrazili autem na nákup, hezky lilo :o(((.

Teď dělám salát, vařím polívku, Lenka spí a prcek se zase pleská ode zdi ke zdi, u ničeho nevydrží ani 5 minut a jenom kecá a kecá. Děs! Ale musím ho pochválit, nezlobí. Lenka už se taky druhý den docela drží a neřve a nevisí mi na nohavici, tak snad to vydrží. Do polívky jsem si vymyslela zeleninu nakrájet po francouzsku na takové ty hranolky, no to je práce, vám řeknu. Asi toho mám málo!!! :o((( Takže nohy nahóru a kafíčko a zákuseček leda až večer až dětičky usnou...

Chlapi za chvíli půjdou pro stromeček do garáže, čeká ho tradiční sprcha (stromeček) a večer ho s taťkou postavíme do stojanu a ráno s prckem ozdobíme. No jo, už se to fakt blíží :o))))

Li. 14175

Re: Re: Re: Re: Re: Tradice

23.12.2004 15:59:15
Tak hlásím, že salát jsem právě uklidila do komory a doufám, že bude mít čas se tam v chladu správně rozležet. Už se jeden rok stalo, že jsme ho chodili tak dlouho ochutnávat, až jsem těsně před večeří musela dělat nový. A letos se vážně povedl - ale to říkám každý rok :oDDD.
Teď už zbývá "jen" uklidit a až prvek usne nastrojit stromek. Nastrojený ho uklidím do dílny a vyndáme ho až zítra večer, aby byl pro prvka překvapením.

Print, díky za chválu foteka co kdyby ses přestěhovala do Prahy? Mohla by ses srážet s náma :oD.
Alíku, Kopo, Karkulínko, smekám před vámi. Jak stíháte ještě pracovat? Já jsem utahaná už takhle :o).
Severko, držím pěsti, ať se vánočka povede tak, jak má. Já se do její přípravy raději nepouštím, nemuselo by to dobře dopadnout :o(.

Chjó, já to zase nedopíšu, partner už podupává za mnou. Tak zatím...
Abcded 23276

Re: Re: Re: Re: Tradice

23.12.2004 14:34:42
Jooo vyspává, houbelec, to bych brala Jani:o) Ale já ráno musela v půl sedmý vstávat a šupajdit do krámečku. Vrátili jsme se asi až ve dvanáct. (MMCH Kopo, pekař taky přijel o dost později než normálně, ono se není co divit, když toho všude vykládal pětkrát víc než obvykle a ještě k tomu hromady vek a vánoček.....:o))

Tak teď už jsme po obědě, vánočka se peče a musím tu vysát a trochu poklidit, aby byl kam postavit stromek, případně taky kam dát dárky:o) Jinak rozinky na vánočku jsem taky máčela už den napřed, těsto jsem uhňácala včera, no šlo mi to samo od ruky, že?:o))) Aby taky ne, po tom liguéru:o) Tak se mi snad povede, Severko:o) Já kynutý těsta dělám docela ráda a dokonce jsem ji i hezky upletla, tak snad ještě aby byla k jídlu:o))) A proč že se u toho má skákat Sev? To ani neznám:o) Jo a Rain, jaký si ty dělala likérek? Dodáš recepis? Nebo už si to říkala? Možná jo, asi mi to uniklo:o)))

No vidíte, tak já myslela, jak jste s přáníčky všechny rychlé a nakonec koukám, že to spíš já jsem pozadu:o) A ta fotka svíčky Print je fakt moc hezká:o)

Jo a Kopo, v Makru bylo lidí opravdu dost...ty roztrhaná balení mě taky vždycky rozčilujou, zvlášť když už tam je poslední..:o( No jo to holt víkenďáci se v tom zase přehrabovali a zkoušeli u pokladen procházet s jedním kusem, grrr:o( Opět se mě několik lidí pokoušelo na něco ptát, ale já už je hned v počátku zarážela s hlasitým - JÁ TADY NEPRODÁVÁM JÁ TU NAKUPUJU! Pak mi to jedna možná osvětlila - prý si myslela, že tam pracuju kvůli tomu, že mám papír (se seznamem toho co mám nakoupit) a furt do něj koukám...no chápete to? Takže není nenormální tvoje tchýně co chodí bez seznamu, my jsme nenormální, že si sebou seznamy na papíře bereme:o) A to vůbec nemluvím o tom, že do nich při nakupování dokonce i koukáme.....:o))))

Li fotky jsou moc hezký, mě teda taky Prvek nepřipadá jako nějaký zaostálek:o) Náhodou na to puzzle kouká dooost mazaně:o) A taky koukám, že už jste dokoupili nočníček, že jo?

Jo a Print NAZDAR!:o))))
rain 14358

Re: Re: Re: Tradice

23.12.2004 13:52:38
Jani, poslala jsem ti to přání, moc mě to mrzí, ale měla jsem za to, že jsem to posílala. Jak jsem to tentokrát posílala každému zvlášť, tak buď jsem to přeskočila nebo nevím, každopádně se ještě jednou omlouvám a máš to v poště :o))) Ale koukám, že Print se stalo něco podobnýho s Li, tak třeba chyba ani nebude u mě ale u operátorů :o)

Včera jsem balila dárkÿ, balit pár mě baví, ale tohle mi teda dalo, už jsem byla otrávená a došel mi tradičně papír, tak to ani nemám všechno. Dneska budu pokračovat a zdobit stromek a dělat salát a podobné radosti. Nějak se nemůžu dobrat konce těch všech příprav. Jak vy jste na tom? Nohy na stole, kafíčko a zákuseček, co? Taťka mi včera oznámil, že dopoledne se vyskytovat nebude a odpoledne taky moc ne, tak nevím, kdy douklidím, s Michalkou na noze toho moc neudělám (to mi připomíná, Print, doma chodím jen v dlouhém triku, když tady není nějaká návštěva, tak se nemůže věšet na nohavice :o)))

Teda to počasí je bláznivé!!! Včera v noci -12, večer taky ještě pod nulou a padal sníh, dneska ráno déšť a krupky, teď sníh a s deštěm, kdyby to bylo opačně, zítra má být nejteplejc a pak se zase má ochlazovat, PROČ to nemohlo na Štědrý den vydržet, ten sníh, blátivé vánoce nechcíííííííííííí :o(

Lukino, dík za chválu a škoda toho talíře. Viděla jsem taky nějaké a byly úžasně nazdobené. Dorazily mi ty slovenské časopisy s medovníčky asi za tři roky zpět, tak jse se poinspirovala, řeknu vám, kam se hrabu. To je jeden jako druhý a jako vyšívané, malované, prostě nádhera ..... A překvapilo mě, že mi to poslali jen tak se složenkou, ne na dobírku.

Alíku, to je pěkné, s tím likérem, já teda takhle nedopadla :o) Manžel mi odnese do práce na ochutnávku v lahvi od Baileys, že on by to nepoznal, tak uvidím, co ženské na to, letošní se mi fakt povedl :o)

Večeřet asi budem, až bude Michalka mít svůj podvečerní spánek, pak na ni počkáme se stromkem a s dárkem. Asppoň to nebudu muset řešit a najíme se v klidu, takhle bych se já nenajedla (ne že by mi to vadilo se postit i večer) a klidná večeře by zase byla o sbírání jídla po zemi a tak , prostě jako vždycky, žádný svátek :o)))

Jdu teď do města, manžel přišel na oběd a pohlídat děti, tak ještě dopíšu, až se vrátím.
Šťastná To Žena 12756

Re: Re: Re: Re: Re: Tradice

23.12.2004 12:38:59
achojky !!!
přeju kráááááásnej převánoční den :-))

V první řadě jsem vám něco napsala do deníku, tak si to každá POVINNĚ jděte přečíst, abyste byly v obraze :-))
V druhý řadě - Li jsem ráda, že svíčka dorazila :-)
Dneska jsem ti poslala doporučeně kazetu. Doufám,že budeš spokojená a hubená :-)))
V třetí řadě - musim pochválit všechny nový fotky !!! Li nevim nevim, pořád říkáš jak prvek neumí to a ono - ale on je šikulka šikovná, skládá puzzle, staví komíny - vždyť to je supr !! Možná vidíme fotku budoucího stavitele a nebo spíš architekta ?? :-)))))
Vaše srážení vám závidim, řekla bych že je to trošku nefér - když je vás tolik z jednoho města - a co my ostatní ?? :-))) Nechcete se někdo přistěhovat sem za náma ?

Dopoledne jsme byli ve městě, všude lidí jak mravenců v mraveništi - copak si nemůžou nakoupit předem a musej lítat po krámech zrovna dneska, když já potřebuju taky nakupovat ??

Alíku koukám, že výrobu liguéru je nesmírně zajímavá, taky bych se do toho mohla pustit :-)) to by mě BA :-)

Taky vám musim říct, že mi vůbec nepřijde že jsou zítra Vánoce , Vám jo??? POčasí k tomu moc nepasuje, tady prší a je celkem teplo :-(

No nic já jdu dojíst nezdravý hranule a něco podělat, je tady bordel jak v tanku.
JANA + 2 prckové 5158

Re: Re: Re: Re: Tradice

23.12.2004 11:54:03
A kde je Alík?? Po včerejším mecheche asi vyspává co?:-)))))) To si to někdo umí zařídit:-DDD
JANA + 2 prckové 5158

Re: Re: Re: Tradice

23.12.2004 11:52:44
Achojky!

My ty zvyky držíme taky jen tak lehce:-) Nevstávání od stolu jsme už tedy vzdali a to při prvních vánocích s Míšou, za prvé se se nám tam všechno nevejde a za druhé, Míša prostě sedět nevydržel a pochybuji, že Julinka vydrží. Vloni se při večeři vzbudila a tak jsme se museli střídat v chování:-)

Jinak krájíme jablíčko, šupinu pod talíř, občas lejeme olovo a když nezapomeneme koupit svíčky, tak i pouštíme lodičky:-)) Pusu pod jmelím taky dodržuji. Nezapoměla jsem na něco? Jo a nejíme do večera maso:-)))
Severka + P 14 + L 10 + N 8 9207

Re: Re: Tradice

23.12.2004 10:35:39
Jéžiš, je to moc velké, omlouvám se! Dobře mi tak, zvlášť na mém notebooku musím rolovat natřikrát :o((((.
[<<Předchozích 1040] Názory 10411050 z 18607  [Dalších 17557 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.