Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Li. | 14175 |
Re: Vánočka22.12.2004 23:01:47
Print, svíčka vážně nedorazila. A to jsem byla dnes celkem hodná, zasloužila bych si ji. Většinu dne jsme byli u našich, teď žehlím a vařím kotel guláše, abych se mohl zítra zavařit na hory. Dokonce ani moc nenadávám partnerovi, že si "blbne" s počítačem. Došel k názoru, že PC potřebuje přeinstalovat a zapřísahal se, že to je otázka sotva hodinky. Hm, tak to se mu nepovedlo :o(. Základní funkce sice jdou, ale spousta programů se musí ještě doladit. Takže celý večer okupuje PC a nechce mě k němu pustit. Dokonce ještě ani nenainstalovat MSN :o(. Jsem zvědavá, kdy bude počítač zase o.k.
Takže jdu zase pustit k PC pantera (to není překlep, mně se to líbí), abych měla brzy vyžehleno. Zítra je na řadě zavařování jídla na hory, kuchtění salátu, noční strojení stromku, vypůjčení chůvičky (vysílaček) pro prvka na hory, velký nákup proviantu... Uff, nejsem si tak úplně jistá, jak to zvládneme. Tak se všechny držte a ahojky... |
| Severka + P 14 + L 10 + N 8 | 9207 |
|
|
Vánočka22.12.2004 21:34:27
Tááááák, těsto už je v teploučku a kyne. Nádherně voní, už se mi sbíhají sliny! Doufám, že zítra odolám a nebudu uždibovat. Když jsem to těsto nesla, tak jsem si pořádně vyskočila (tak, jak to má dobrá hospodyňka má dělat :oDDDD) a taťka mi hned vynadal, jestli si chci zlomit na vánoce nohu :o)). Teda Alí, ale jestli se Ti ta vánočka nepovede, tak budu móóóc zklamaná, koukej se snažit! Držím palečky!!
No a na MSN kde nic, tu nikdo :o(((. |
| Šťastná To Žena | 12756 |
|
|
Re: Já chudáček hladová...22.12.2004 20:50:53
Li nejni možno, že jsi svíčku nedostala, Tobě jsem jí taky posílala :-), ještě jsem to teď zkontrolovala, a mám to v odeslané poště :-(((, tak jakto že jí nemáš????
Ještě se pořádně mrkni, a jestli tam fakt nic nejni pošlu to znova. Zítra jdu na poštu a posílám konečně tu kazet :-) Dorazila švagrová z N. a přivezla Eli perfektní Pampersky, pásky na gumu, tak to jde suprově stáhnout, nemaj chybu !! :-)) Od 24.12 to začne, maraton návštěv, tak nevim nevim jak budu mít čas na PC, snad mi ještě trošku času zůstane :-) |
|
|
Já chudáček hladová...22.12.2004 20:09:19
... celé rodině dám večeři a na sebe zapomenu! A to si pořád říkám, co mi to kručí v žaludku :oDDDDDD.
|
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ještě se 2x vyspíme...22.12.2004 20:03:00
No nééé, tady je mrtvo! Co všechny děláte? Snad nechystáte vánoce?? :oDD Mně už kyne kvásek na vánočku, za chvíli pověsím prádlo, pak zhmotím těsto a dám si nohy nahóóóóru!! :oDD
To mě mohlo napadnout, Rain, že jsi ty oblečky sama šila! Jak Ty to stíháš??? No asi to stíháš, Ty jsi holka šikulka! ;o) Odpoledne jsme se byli venku vymrazit, Lence to dělá moc dobře na spaní. Od zítřka už má být nad nulou, zmizí i poslední zbytky snížku, aúúúú! Dneska jsem v Instinktu četla moc hezký rozhovor s Karlem Svobodou. Představte si, že Vendula je opět těhotná. Tak jim držím palce! Jo, jo, s cukrovím jsem letos trumfla i mamku, ta má 13 druhů :oDDDD. Fakt ani nevím, jak jsem to tak hravě zvládla. Li, to jsme ráno s holkama taky řešily, kdo jsou Konášovi. FKÚ pátrá :oDDDD. |
| JANA + 2 prckové | 5158 |
|
|
: Re: Ještě se 2x vyspíme... nebo spíš nevyspíme?:-)22.12.2004 19:56:41
Ahojky!
Bééé, já jsem zase nedostala dětičky od Rain... Jinak také všem děkuji za přáníčka:-) Tak mám uloženo a konečně můžu jít něco dělat. Ne tedy, že by se mi chtělo:-( Dneska mě děti tak zlobily, že jsem přes den zase nic neudělala. Byli jsme na necelou hodinku venku a pak jsem se další dvě nemohla zahřát. Taky je u Vás taková kosa? Tady bylo sice jen -3°, ale foukal vítr:-( Když nemá být sníh, tak to ať se radši oteplí. Už máme konečně taky stromeček, jsem zvědavá, jaký manža vybral, vloni jsme si jich nechali rozbalit nejméně deset, než jsme si vybrali. Ale to nebyli moc pěkný, prý kvůli tomu horkému létu. Tak já jdu, pak ještě nakouknu. |
| Li. | 14175 |
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ještě se 2x vyspíme...22.12.2004 17:11:50
Ahojky, jen krátce, partner se vyhrl do přeinstalování PC a tak mě odsud vyhání :o(((0.
Severce, Rain i ostatním (kdo jsou Konášovci?) moc děkuji za přáníčko. Print, já od tebe svíčku nedostanu? Co jsem ti udělala? Bééééé.... Mějte se krásně, zase se objevím :o). |
| rain | 14358 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Ještě se 2x vyspíme...22.12.2004 14:04:04
Sev, to víš, že to na poprvé nebylo, docela to dalo zabrat. Nejdřív šití, potom, naaranžovat děti... Zkoušela jsem to, když Míša seděla na nočníku, to ale byly vidět nohy obou dětí. Když měli sedět jen tak, tak než jsem nachystala foťák, tak mi Michalka utekla, tak nakonec seděla ve svojí židličce a Péťa klečel vedle na židli. Ty tvoje děti tam jsou podezřele v klidu, tos je přilepila? :o) U nás to je přesně, jak říká Print, Míša hned, jak vidí kameru nebo foťák, tak hned to běží prozkoumat. Nebo pózuje, různě se natáčí, ale jinak než já potřebuju, že by byla modelka? :o)
Péťa má oči po mně, Michalka prý po tchýni :o) u nás v rodině nikdo světlý nemá, i když možná můj táta měl, ale to nevím. Print, ty máš taky pěkné přání, díky. V pokojíčku jsem Péťovi taky moc neuklízela, taky tak byl stan a stačilo v nejhorším všechno nacpat dovnitř :o) Teď ale bohužel máme dětský pokoj v patře a tam Míšu samotnou ani s Péťou ještě nechávat nechci, takže mám pořád všechno vykramařené v obýváku, je to u nás jak po boji. A včera jsem se dozvěděla od holek v práci, že tam taťka vypráví, že nemáme uklizeno :o) Tak jsem ho ujistila, že jestli čeká, že Michalku někam zavřu, aby nemohla kramařit, to že teda nehodlám a tím pádem jestli nevidí, co jsem uklidila a zdá se mu, že není, tak ani nebude :o((((( Ony ty poličky a sklo a koupelna a kuchyň a podobně vidět nejsou, okna taky ne, tak že já se vůbec namáhala :o((( Takže Li, stejně jako ty doufám, že se naděluje i bordelářům :o) Sev, nic si z té botičky nedělej, já ji zase tuhle Michalce rvala opačně, na druhou nohu a divila jsem se, proč jí jde tak špatně a ještě jí říkám, proč mi nožičku krčí naschvál :o) Péťa docela uklízí sám po sobě, někdy i po Michalce se nabídne, že uklidí, Michalku zatím baví jen rozhazovat :o) Labu, dík za povzbuzení, že stíhám, ale zdá se mi, že moc ne, dneska za chvíli letím s Péťou na kontrolu, ráno jsem dodělala Baileys, večer rafaelo (jak mě naočkovala Bubíšek) a marokánky, měla bych je ještě namazat tou čokoládou, ale nevím, jestli dnes večer bude co mazat :o))) nějak se mi to tady někam ztrácí :o) Cukroví mám nakonec 12druhů, tak dobrá jako severka nejsem :o) No a o vánočce ani nemluvím. Zítra má přijít manželovi návštěva, to abych se s dětma zavřela někam nahoru, aby kolega neviděl, jaký dovedou naše děti udělat v minutě cirkus. Taky si dneska nebo zítra mám jít vyzvednout ty kalendáře, jsem mooooooc zvědavá. Bubíšku, dík za včerejší přání a se zpožděním taky přejeme! Alíku, péefku jsem posílala brzo proto, že jsem ji kooooooooonečně dodělala a potřebovala jsem se pochlubit :o) No ale taky mi nepřipadá, že by to bylo tak brzo, nevím, jak se na štědrý den dostanu k PC. A pochlub se, jak jsi dopadla s vánočkou. přiznám se, že můj první pokus nebyl nic moc, ale manžel byl statečnej a snědl ji, asi že si to na mě vymyslel on, já vánočku nemusím, u nás byla vždycky doma jen ta kupovaná suchá a to mi nejelo. Tu domácí si občas dám, ale abych ji pekla proto, že by mně to táááááák moc chutnalo, to teda nee. To si dám radši dalamánek :o))) se šunkou :o)))) |
|
|
Re: Re: Re: Re: Ještě se 2x vyspíme...22.12.2004 11:00:03
Print, tak tu svíčku jsi fotila Ty?? Hééézkýýýý!
Já myslím, že když ty dětičky začnou někdy kolem 2,5 let to svoje období vzdoru, tak prudit přestanou až daleko po pubertě :oDDDDDD. Ba ne, neboj, každý věk má svoje kouzlo a prcek taky dokáže být hodné zlatíčko :o)). Alí, tak až Ti bude vánočka kynout, tak musíš hodně vysoko vyskakovat :oDDDD. Já už si rozinky do rumu namočila před týdnem, abych na to nezapomněla :oDD. Tak ať se povede, držím palce!!!! Já už se na ni móóóc těším, mňamky, mňamky!!! |
| Šťastná To Žena | 12756 |
|
|
Re: Re: Re: Ještě se 2x vyspíme...22.12.2004 10:34:39
ahojky,
taky jsem včera zapomněla poděkovat za krásný přáníčka !!! Moc hezoučký s dětiškama. Já jsem se zmohla "jenom " na vyfocení svíčky :-))))), Eli poslední dobou je těžký vyfotit, jakmile vezmu foťák do ruky tak ke mě hned běží, o kameře ani nemluvim :-) Takže svíčka byla jistější, nikam neutekla :-)))) JInáč je mi líp. Nejspíš pomohlo zázračné mazání jménem Amol, který si naši nemůžou vynachválit a používaji ho na všechno, já jsem ho taky včera zakoupila , mazala, nahřívala žehličkou plínu a je to lepší. (i bez prášků), i když jsem včera večer byla rozhodnutá že si ho vezmu. SEV kdyžtak čtu jak tě Péťa točí, a ostatní se přidávaji , tak mám z toho věku hrůzu. Budu se muset obrnit supertrpělivostí jak to tak vypadá - však ono mi to neuškodí ba naopak. Jak je všeobecně známo trpělivost růže přináší :-))))) |
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.