Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Pírko+Áďa 11.03,Pája 08.05 | 14262 |
|
|
Re: Re: Re: pekne popoledne21.12.2004 16:52:31
Tak jsem to včera všechno za tři hodinky pokoupila, byla jsem bez Áji se ségrou auťákem, tak to šlo :-)
Dneska jsem pádila u nás do města pro balící papír, který mi samo došel. Pešo s kočárkem - brrr děsně jsem vymrzla, ale ještě jsem vychytala jeden dárek pro partnera, z kterého mám velkou radost. Ovšem musím pro něj ráno znova, mám ho zamluvený, nebrali tam karty a u bankomatu byla děsná fronta a já už musela zpátky dom, byl čas dát Áje sváču. Teď jsem jí dala do postýlky, ale slyším pořád nějaké pazvuky, tak nevím jestli zabere. Přes poledne spala jen hoďku, tak by měla! |
| rain | 14358 |
|
|
Re: Re: pekne popoledne21.12.2004 13:59:19
Jani, tohle zvládne Miška taky za chvilku, úplně hravě! Nejdřív roztahá autíčka, potom kostky ze stavebnice, které vozí v odrážedle, pak doleze k vozíčky, vytáhne další kostky, potom obrázky zvířátek z pexesa, do toho nějaké plyšáky, za 20minut je na zebi takový bordel, že pomalu není kam šlápnout. A běda, jak něco chci uklidit, to se začne vztekat a vykrámuje to hned znovu. Takže kolikrát denně jde spát, tolikrát to uklízím, plus večer. Nějak se mi nezdá, že budou vánoce, bordel tady je pořád stejně :o(
|
| Abcded | 23276 |
Re: Re: pekne popoledne21.12.2004 13:54:10
Nelekej se Jitulko, samozřejmě že jsem mluvila o starším synáčkovi. Kubovi komínky ještě tak nejdou:o))) A teda teda, ty bys byla asi má oblíbená zákaznice, koukám:o)))
|
| JANA + 2 prckové | 5158 |
|
|
Re: pekne popoledne21.12.2004 13:16:22
Jen malá ukázka toho, co dovede udělat můj synáček během chviličky. A pak mám stíhat PC ..., jdu uklízet.
![]() |
| Jitulka | 18006 |
|
|
pekne popoledne21.12.2004 12:36:06
Slyseli jste,ze ta pani,co zachranila to mimco z reky dostala od prezidenta KVETINU?(co dostal ten kluk,co ji vytahl,jsem ,zel,neslysela)Chapete to?Ona zachrani diteti zivot a dostane kytku...doufam,ze jsem preslechla to,ze dostala jeste neco jineho!
Ali,uaa,prcek si stavi,hraje,mluvi ve vetach!!!To mne fakt dost prudi...safra,nerikej mi,ze je to vychovou,nemate nejake skryte rodinne tajemstvi? Kopo,nerikej 2x,nebo se ti tam (vzhledem k nasi uzasne domaci "vanocni" atmosfere) napeceme oba! Severko,musim ti rict,ze pokud chces deti zabit,ucin tak co nejrychleji,pac od urciteho veku uz je to silne neekonomicke rozhodnuti(kdyz uz do nich tolik vrazis,tak je pak asi lepsi je nechat zit,ne?) Bubi,sem se taky chtela zeptat(Alik me predbehla)proc tolik peces?Ze ty chces,aby ti ten tvuj muzicek uz nikam neutekl?Ale bacha,aby se pak samovolne neodkoulel! Ke skolce:ja vodila Tercu celou skolkovou dochazku az na 10,jen jednou tydne rano,ale zase nemohla chodit poo. A jeste jednou,ALIKU,fakt neprodavate stare noviny?To je ale skoda!Zejmena pro nektere zakazniky.chichichi. |
| bubíšek + Davídek 21/11/03 | 18146 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Ještě mrazivější ráno21.12.2004 12:16:42
Tak rychle ještě píšu, malej je už vzhůru, stačila jsem zhltnout polévku, dodělávám oběd a jde jíst.
Rain, vše nej nej ke 13. měsícům!!!! ![]() Kopo, ty ponožky jsou moc pěkný, ale nezakopává o ně?? Sev, to cukroví nesní úplně sám, přijdou návštěvy, vzorek dám tchýni, dnes odnesl krabičku do práce a tak. Ale on už kulička je, taková maličká :-)) Rafaelo já nejím, nejím ani kokos, ale manža říká, že je to dobrý. Ta kamarádka s mimčem, co jsem za ní byla v porodnici, mi poslala SMSku, že je toho na ní moc. No byla jsem z ní přepadlá už na té návštěvě. Krkat malej prý po jídle nemusí, látkové pleny jsou lepší, podle ní, oni jim tam dávají látkové pleny a dospod normálně rozřízlý mikroteňák, tak to jsem koukala...., chovat ho nemůže, je těžký... no tak snad se to spraví. pa jdeme jíst. |
| Abcded | 23276 |
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ještě mrazivější ráno21.12.2004 12:08:38
To si moc hodná Kopo, ale to je dobrý, holt se bez hlášení obejdu:o) Možná to bude nakonec lepší, když nebudu vědět do čeho jdu:o))) A teď už jsem to pochopila, já myslela, že prodáváte včerejší noviny normálně, ale teď koukám, žes mluvila o nedělním Blesku, ten se asi vrací jinak. Jináč u nás se taky občas někdo najde, kdo by chtěl včerejší noviny, bohužel má smůlu.
|
| Kopo | 4173 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ještě mrazivější ráno21.12.2004 11:54:51
Alíku, s novinami je to u nás stejné. Taky každý den děláme remitendu. Taky nám starší noviny nevezmou a platit něco, co neprodám. Na to fakt nemáme.
Zprávu o stavu v Makru Ti bohužel nestihnu podat, protože budu bez kompu. Až se vrátím z Makra pojedu hned ke tchýni za dětmi a zítra ráno k sestřence. Vrátíme se domů až večer. Pokud by jsi chtěla vědět jak to vypadá pošli mi Tvoje číslo ještě teď na mail. Ta roláda vypadá fakt dobře. Zvažuji, jestli to nemám zkusit. Uvidím, jak se budu na vánoce nudit. :-DDD |
| Abcded | 23276 |
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ještě mrazivější ráno21.12.2004 11:43:52
No jo Rain FAKT SUNDÁVÁME:o))) Ono by se to s ní pak špatně žvejkalo:o))) Silnou ji dělám asi 3 - 5 cm (je to totiž spíš ovál) a zatočená je asi třikrát? Já nevím:o)
Já tě Bubíšku chtěla dalšího receptu ušetřit, aby tě to náhodou nenapadlo ještě vyrábět, ale co, úmysl spáchat trestný čin se počítá jako kdyby ten trestný čin spáchaný byl, takže za tvůj úmysl pozlobit mě, je tady ten recept:o)) Nepečená kokosová roláda Tmavé těsto: 170 g Esíček (já ale dala Koka sušenky přišlo mi to lepší, ta skořice už tam byla moc) 100g moučkového cukru 2 lžíce rumu 2 lžíce kakaa trochu mléka kokos na podsypání těsta Světlé těsto: 100g moučkového cukru 100g másla 100g kokosu mikrotenovou fólii Nejprve připravíme tmavé těsto. Nastrouháme esíčka, přidáme cukr, rum, kakao, podle potřeby mléko a vypracujeme vláčné těsto. Dáme je na chvíli do ledničky. Potom na světlé těsto vymícháme cukr, změklé máslo a kokosovou moučku. Mikrotenovou folii posypeme kokosem, položíme na ni tmavé těsto, přikryjeme druhou fólií a vyválíme tenký plát. Vrchní fólii opratrně sejmeme, na tmavý plát dáme tenkou vrstvu bílého těsta (já to rozmazala normálně nožem) a zarolujeme.(samozřejmě u toho rolování sundáváme tu spodní fólii) Přeneseme na alobal, pevně zabalíme a dáme ztuhnout do chladničky. Pak ji krájíme na plátky Ale obdivuju tě Bubíšku, že to všechno pečeš, když ti to nechutná. Já věci, který mi nechutnají zásadně nevařím a nepeču, protože by mě to nebavilo, když nemám tu motivaci, že to pak sním:o))) Jinak, zase taková idylka to u nás nejni, stačí že se vrátí ze školy dcerunka a už tady klid neudržím:o) Taky jsem měla Jani strach, že bude dcerunka ve školce a škole zlobit a že ji nezvládnou, ale ona tam je strašně hodná. Jinak já mám na školku strašný vzpomínky, však už víte, že jsem kolektiv moc v lásce neměla, takže dcerunku jsem do školky odváděla s krvácejícím srdcem:o( A kdy dám synáčka do školky, to taky nevím. Teď mi ho stejně nevezmou, protože je tu školka plná a děti, které mají rodiče doma s dalším dítkem do školky neberou. Většinou jen ty, co jejich rodiče už pracují. JO a Kopo my včerejší noviny prodávat teda nemůžeme, remitendu děláme každý večer, další den už by mi je nevzali. Takže nevím co bych s těmi starými pak dělala. U vás to tak není? Ale i kdybych je prodávala, rozhodně ne mezi těmi novými s tím, že bych toho, kdo si je vezme na to neupozornila... Jinak my jedem do Makra ve středu, taky očekávám pěkný maso:o( Tak mi podej hlášení ať vím do čeho jdu:O) |
| Severka + P 14 + L 10 + N 8 | 9207 |
|
|
Re: První zimní den21.12.2004 11:28:32
Tak než jsem to naklofala, tak mi to Rain i Jana potvrdily :oDDD. Děti jsou v některém věku prostě na zabití :o)). Spíš pořád kromě prvních 2 let :oDDD.
Rain, no jasně, že ho mám pod dohledem. Tak i proto jsem potěšená, že je to kvůli mně! ;o) |
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.