Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Kopo | 4173 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Ještě mrazivější ráno21.12.2004 11:22:05
Ahoj
Tak jsem chtěla přidat příspěvek, když se mi kousl komp. Praštila bych do toho. Print, fakt smůla s tím krkem. A co strašidlo, už se odstěhovalo? Rain, Petrušky ponožky jsou tady . Nezalekla se LaBu naší nabídky, že jí tu není vidět. Jitulko, jsem ráda, že Vítek je zdravý, na doléčení kašle a rýmy ho pošli k nám. :-) Alíku, to je divné, že neprodáváte včerejší noviny. U nás zase si lidi vzpomenou a přijdou, jestli by nebyly včerejší noviny. Včera u nás byla na nákupu paní a prohlíží si Nedělní blesk a pak povídá: "Ten včerejší blesk už je zadarmo? To bych si ho vzala." "Zadarmo není." "A nebyl by se slevou, když už je ze včerejška?" ... Co takovým lidem říct. Bubušku, taky jsem se domnívala, že nenesvedu mít jedno dítě ve školce a druhé doma. A jak jsem si na to zvykla a jsem ráda, že mám chvilku jen to jedno. Je to úleva, chvilku je taky doma klid. Ale to už přede mnou psala Severka. Li, vzhledem k tomu, že na pohotovosti měla službu žena. Domnívám se, že ho prokoukla, ale aby neutrpělo jeho ego, předpsala mu nějaké léky. Mohu Tě ujistit, že určitě jeho stonání nebylo tak hrozné, když dnes už je zdráv a může na firemní večírek. Jani, ve školce určitě Míšu zvládnout, taky jsem měla takové obavy. Patrik je úplně stejný jako popisuješ Míšu. Odpoledne jedu na poslední předvánoční nákup do Makra. Myslím, že to bude děsný. Všichni pojedou pro kapry a šampáňo, tak mi držte pěsti, abych to ve zdraví přežila. Babička hlídá děti, Makro vzdala. Jupíííí. To bude klid a doufám, že i přes ty davy rychlovka. I když u nás rychlovka a malý nákup pravidelně znamená 3 hodiny. Zítra se omlouvám, ale sestřenka má dovču, tak razíme na hromadnou změnu účesů - děti a já. A ve čtvrtek budu mít doma obě děti, tak nevím, jak to bude vypadat. |
| Severka + P 14 + L 10 + N 8 | 9207 |
|
|
První zimní den21.12.2004 11:21:15
Tak paní Zima začala hezky mrazivě. Jen toho sněhu, kdyby nadělila víc. Ale prý dřív než po Novém roce sněžit nebude :o((((.
Bubíšku, taky jsem dřív měla špatný pocit, že Péťu do školky odkládám, ale dnesk aho tam dávám s radostí, jak už jsem dnes psala. Prostě doma tak zlobí, že mám teď klid na Lenku (taky si jí chci užít samotnou). Je tam o něj výborně postaráno, mají odpovídající náplň volného času, takže jsem v klidu. Stejně jsem po tom jeho 3. roce už měla takový pocit, že mu doma nemůžu víc dát, ta školka je opravdu dobrá a není za trest. Myslím, že moje slova 100%-ně potvrdí Rainbow. Možná i Kopo a Alík :o). Jo a nebude Tvůj mužský po svátkách pěkná kulička?? 98 vosích hnízd a dalších 8 druhů spráská sám?!?! :oO To je teda dost síla :oDD. Li, ptám se znova, na jak dlouho Ti vydrží Elidel? |
| rain | 14358 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ještě mrazivější ráno21.12.2004 11:19:38
Jo a Alíku, FAKT SUNDÁVÁME FÓLII???? :o)))))) Jak děláš tu roládu silnou? A kolikrát to máš zatočený?
|
| rain | 14358 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ještě mrazivější ráno21.12.2004 11:17:25
Alíku Alíku, chtěla jsem ti pochválit fotky, když jsem se konečně včera dostala do alba, ale když mi zase chystáš další práci, tak nevím :o))) Ba ne, fotky jsou pěkné, masky se vyvedly a dětičkám moc sluší :o) Kubíček mě nadchnul s tím šnekem, tak ho snad Míše taky ještě objednám za plíny. A co že neumím? Paličkovat, moc neumím háčkovat, nenávidím kynutá těsta a pečení z nich, našlo by se toho dost, neboooooooj :o)
Jitulko, Vítek je fešák, ale taky by mě nenapadlo, že je ostříhanej, kdybys to k tomu nenapsala :o)) To já Michalku vzala víc z gruntu :o))) Jo, Print, fotku bych snad mohla dodat :o) Taky jsem si ji nedovedla představit, už měla vlasy až na nos a to jsem už jednou ofinku stříhala, na plavání to bylo nepříjemné. Je to teď fakt jiné dítě :o) Je víc podobná Péťovi. Print, tak zaúkoluj tchýni na vytírání :o) Už je ti líp? Taky bych byla pro to, co ti radí Li. Karkulko, já taky chc mít nohy nahoře až do 2.ledna!!!!!!!! Nějak ale ještě nemám ani naklizeno ani všechno připraveno :o( Li, u nás se to s cukrovím taky tak dělao, ale manžel se tím rozhodně neřídí a cukroví mu chutná nejvíc DO vánoc. Včera jsem dělala ty vosí hnízda a ujídal mi je pod rukama. Tak jsem si to dala za sebe, aby neujídal. Vyřešil si to a ujídal aspoň těsto :o))) Pak mi zbyl krém a ten nechtěl. Bubíšku, na tebe ovšem nemám, mám velké a asi jen 50, ostatní jsou už spapané :o) A jaké je to Rafaelo? Koukám, že se tady semlela ostrá diskuse ohledně řeči zvířat :o)))) No taky jsem řešila nejedno dilema, že jsem třeba nakonec tvrdila, že jak kachna, tak husa, dělají ga ga ga. Péťa mi to baštil, to bylo hlavní, dneska to už neřeší a přežil to ve zdraví :o) Řešili jsme lva, raka, opice, supa (to už ale Péťa docela hezky mluvil, tak to šlo - "žele m-šiny), ryby a podobně. Sev, hlavně že se chce líbit manžel TOBĚ!!! Ale ty ho máš pod dozorem, takže určitě :o))) Li, ty máš doma pantera? Co je to za znamení??? :o) Já mám lva a není to nic moc.... (trapný pokus o vtip nad tvým překlepem :o) S tou školkou - taky jsem si myslela, že by mi bylo líto tam Péťu dát, že by se mi zdálo, že ho šidím, ale takhle bych zase šidila Michalku, protože s Péťou jsem byla sama, byl jeden a měl veškerou pozornost, se dvěma se prostě už tomu menšímu tak věnovat nemůžeš, protože, si to starší neumí a ani nechce hrát samo, tak se ta školka fakt hodí a jak píše Sev, 4hodiny se nezdají tak moc, ale díky za ně!!! A já mám ještě navíc kliku, že mi Péťu ráno do školky vozí manžel :o) Michalka se na dlouhé chvíle zabaví rozvazováním tkaniček a vytahováním jich z bačkorek :o)Pak mi to s velkou slávou ukazuje, tak je znova navlíknu a zavážu s uzlíkem a může začít nanovo :o) Fakt dost dobrá zábava. A mailík nám přišel taky, Bubí Jani, to jsem ráda, že moje děti nejsou samy, co si tak krásně nehrajou jako Alíkovi. Péťa Michalce pořád škodí, bere jí hračky a provokuje ji, že jí ukazuje něco zajímavého, co jí pak nechce dát, i když si ona původně hezky hrála sama, ale když ji tím zlobí, tak pak ječí. Když mu ´řeknu, že jí to ale takhle dělat nemůže a že by jí to teeda pak dát měl, tak zase ječí on, je to tady občas jako v blázinci. JÁ TAKY CHCI HOOOOOODNÝÝÝÝÝÝÝ DĚTI!!!!!!!!!!!!!!!!! |
| JANA + 2 prckové | 5158 |
|
|
Hezké dopoledne21.12.2004 11:10:40
Alí, tak to Ti závidím takhle hodné dítě, já bych klidně vstávala, jen abych měla pár hodin klidu. Snad mi ho po Novém roce někde vezmou i kdyby jen na jeden den v týdnu. On je Míša hrozný šídlo a Julinku nenechá chvilku na pokoji, já je nemůžu nechat o samotě ani 5 minut. Julka chudák je samá modřinka. Ale ona za ním v lumpárnách taky moc nezaostává:-)) Jestli si za celý den spolu hrajou tak půl hodiny v klidu (v součtu po 5 minutách:-)), tak je to moc. Mám strach, aby Míšu ve školce vůbec zvládli, no uvidíme.
Bubíšku, to bude ta knížka, co jsem včera (a ani dneska) nemohla najít. Tak jsem ráda, že jsem si to pamatovala dobře:-) Včera jsem už k PC nešla, radši jsem balila dárky a čeká mě to ještě nejméně jednou, protože opět došel papír a jako každý rok budu nejspíš ještě balit bráchovo dárky. Musím k malý, zase se po mě sápe a ječí. Dopíšu to, až jí uložím. Páá |
| bubíšek + Davídek 21/11/03 | 18146 |
|
|
13 měsíců |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ještě mrazivější ráno21.12.2004 10:56:50
Že bych tě taky něčím pozlobila??
![]() Díky že sis na mě vzpomněla..... tak musím popřemýšlet, čím tě pozlobím... |
|
|
Sudocreme21.12.2004 10:54:10
Ještě jsem vám zapomněla napsat, že jsem sháněla asi ve čtyřech lékárnách ten Sudocreme, ale koukali na mě jako bych spadla z Měsíce :-)
Teď byl manžel pro víno do hospody v Úněticích, tak se tam zastavil u těch našich známých, tak mu dala zbytek krému a na Vánoce prý jedou do Anglie, tak nám ho zase dovezou. Uf, tak už ho nemusím shánět. Prý se dá koupit v Marks-and-Spencer, ale je tady hodně drahý. No to jsme se dozvěděli až dneska. Nepoužíváte někdo plenky fixies?? A vyhovují vám?? |
| Abcded | 23276 |
Re: Re: Re: Re: Re: Ještě mrazivější ráno21.12.2004 10:28:37
JO a ještě Rainbow, za to, žes mi nenapsala, kterou ruční práci neovládáš, abys mě tím potěšila, ti PÍŠU JEŠTĚ JEDEN TEN VÝBORNÝ RECEPT NA KOKOSOVÉ ROLÁDIČKY DO DENÍČKU! (to abys to náhodou nepřehlídla:o)))
P.S. Jeslti mě bude zlobit i Bubíšek, tak ten recept napíšu i sem ;o))) |
| Abcded | 23276 |
Re: Re: Re: Re: Ještě mrazivější ráno21.12.2004 10:22:14
Tak u nás bylo taky super mrazivé ráno, náš optimistický teploměr ukazoval asi -7 stupňů. Doufám, že dcerunka cestou do školy chudinka někde neumrzla:o(
Print, chudáčku, co tě to potkalo zrovna na vánoce?:o( No tohle bych Ti teda ani já nepřála:o))) Takže tentokrát za to opravdu nemůžu!:o))) Tak držím palce, ať se aspoň do Štědrého dne rozhýbáš. Li, tak cukroví my taky uždibujem už teď, jenže synáčka jsem zarazit musela, když to do sebe pral takhle pod tlakem...:o) V rámci zachování jeho zdraví a fyzické přitažlivosti nešlo jinak:o) Kopo, tak to si dobrá, že si ještě takhle taktní před zákazníky. Já už se teda dost často neudržím. Asi jako tuhle, když si tam jeden chlápek kupoval noviny. Půl hodiny v nich něco hledá a pak šťastně vykřikne - jo jsou dnešní, tak já si je vezmu. Fakt už jsem nevydržela a musela jsem mu říct, samozřejmě slušným tónem, - no my bysme asi včerejší noviny neprodávali.....Já tohle opravdu nechápu, cožpak jsme za celou dobu, co máme obchod, jedinému člověku prodali starý noviny??? Copak bysme mohli být tak pitomý, že bysme jako doufali, že si toho nikdo nevšimne, když si bude někdo číst starý zprávy? To nemluvím o tom, že neprodané noviny se vrací každý večer zpátky.... Fakt to nechápu... Jo a Jitulko, no ono zase přímo synáček kudrny nemá, jen se mu to trochu kroutí. Ale i tak je to u nás nezvyklé, nikomu z nás se vlasy ani trochu nekroutí (dokonce ani sousedovi...:o))) Ale tak si tak říkám jakýho já mám hodnýho synáčka. Já o něm celý dopoledne většinou nevím, teď teda začíná trochu zlobit Kubu, zkrátka je Kuba na něj ještě malej a někdy to Pitrýsek holt špatně odhadne, co už Kuba vydrží a co ne:o) ale jinak se zabaví úplně se vším co najde. Teď má zase v oblibě ze všeho stavět komíny. Tuhle přijdu k dcerunce a on postavil věž z jejího dřevěného nábytečku, včera mi zase postavil věž v kuchyni ze všeho co našel v šuplíku (lis na citrusy, krabičky s párátky apod.) a ještě u toho hrdě prohlašoval - mámo já jsem ti to spravil:o))) Jsou teda taky chvíle, kdy bych ho nabrala, ale to by zase nebyl normální. Ale dneska ráno jsem tak kluky pozorovala, jak si hrajou, starší bráška obrátil stůl vzhůru nohama, postavil na něj Kubu a jezdil s ním tady a říkám si, že jednou ta pohoda skončí...jestli budou oba rošťáci a budou spolu držet a vymýšlet klukoviny, k tomu starší dcerunka, která už teď mi přijde prdlá jako já v pubertě (co se bude dít až v ní opravdu bude nevím..:o) ) NO mám se na co těšit:o) P.S. To když si chlap dá na vlasy gel, to se jako má začít ženskejm líbit jo? NO nevím, mě kdyby přišel manžel s gelem ve vlasech, tak volám do blázince..:o))))) |
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.