| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : listopad 2003

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 1100] Názory 11011110 z 18607  [Dalších 17497 >>]
bubíšek + Davídek 21/11/03 18146

Už se nám blíží Ježíšek :-))

21.12.2004 10:18:10
Zdravím všechny, noc nic moc. Mám zatuhlou krční páteř. Včera jsem skoro nejedla, nebyl čas, do 22,30 jsem dělala vosí hnízda, mám 82 malých a 16 velkých. Malej se v noci pořád mlel a kňoural.Tak jsem mrtvola. Ráno jsem udělala rafaelo. A už na cukroví asi prdím. Jestli mi někdo nedá zase nějaký super recept. U nás se cukroví nandavá taky až na Štědrý den.
Já jím jenom linecké. Je pro mě horor to i péct, vadí mi ta "vůně". Ale co bych pro miláčka neudělala. Tak letos máme devět druhů. No myslela jsem, že jich zvládnu víc.

Jinak k těm kachnám, opisuju to z Davídkovy knížky o zvířátkách: KACHŇÁTKO KŇÁKÁ - KŇÁK ŇÁK

Já si taky neumím představit ráno vláčet dítko do školky. Bylo by mi líto, že s tím druhým jsem doma a s ním ne :-(( Uvidíme jak to jednou bude.

Dádula už chodí jako velký chodec. Včera se naučil chodit přes prahy, tak má z toho srandičky, když se mu to povede. Taky mi pořád podává věci. Když věším prádlo, podává mi kolíčky. Dneska taťkovi ráno podával oblečení když se oblékal do práce. Je to sranda.A hrozně jí. Ale to je lepší, než kdyby nejedl.
Severka + P 14 + L 10 + N 8 9207

Re: Re: Re: Ještě mrazivější ráno

21.12.2004 9:40:53
Li, neboj, taky budeš jednou hrdinka!! :oDDD Musím říct, že já ranní vstávání z duše nenávidím. Ovšem! Než se celé dopoledne zlobit s nudícím se dítětem, které není možné ničím zabavit... tak to raději vyrazím do mrazu. Fakt. Ony 4 hodiny se nezdají moc, ale toho klidu!! :o)

S Ciscou jsme se bohužel nedomluvily. Já myslela, že tady budou mezi svátky, ale oni už v pondělí jedou domů a musím říct, že tenhle týden se mi to moc nehodí. Jestli se ozve, tak se s ní ráda, byť na chvilku, sejdu, ale jak říkám, nedomluvily jsme nic, takže s tím nepočítám.

Print, pěkně se kurýruj. Krček do tepla, ať mají svaly teplo na rozehřátí a ty prášky - já myslím, že bude dobré si něco na uvolnění vzít. Mamka se zády trpí celý život, a s krční páteří zejména, tak můžu potvrdit to, co říká Li.
Li. 14175

Re: Re: Ještě mrazivější ráno

21.12.2004 9:12:46
Tak u nás je -8 st. Svítí ale sluníčko a tak mi při pohledu z okna příjde, že je venku krásně. Ven ale raději dnes nepůjdeme. Zdenda stále (od října) bojuje s rýmou a já nechci nic riskovat. Ostatně, na nějaké procházení ani nebude čas. Za chvíli jsou tady naši a na oběd panter doveze z nemocnice švagrovou :o(. Bude tu zkrátka taková malá rodinná sešlost. Jen nevím, co si budeme navzájem povídat. Snad situaci zachrání prvek.

Print, to je mi líto, že ti pořád není dobře. Bolest krku a zad moc dobře znám. Záda mám v takovém nepořádku, že jsem kvůli nim dlouho nemohla otěhotnět. Pomohly až cviky Mojžíšové. Lékárnu mám nadupanou celkem účinnými bobulemi. Osobně jsem pro postup pořádně se nadrogovat a rychle se z toho dostat. 1-2 dny jen odsávat. Dlouhé přecházení téhle bolesti si myslím nic neřeší.

Severko, uvidíš se s Ciscou? Daly jste si srazík? Jestli ano, tak ji pozdravuj :o).
Severko a vy ostatní maminy větších dětí - považuji vás za hrdinky. V tomhle počasí by mě nikdo s dítkem do školky ráno nevyhnal :o(.

Tak já letím. Chci si ještě umýt hlavu, poklidit, nakrmit prvka, přichystat věci na oběd...
Šťastná To Žena 12756

Re: Ještě mrazivější ráno

21.12.2004 8:57:42
ahojky
taky přeju supermrazivý ráno - tady je mínus 10 °C brr, ještě že ráno nemusim nikam chodit a lituju všechny "školkaře " :-)))
Noc byla fajn, Eli se najedla jednou ve dvanáct a pak až ráno když jsme vstávali. Prášky jsem si nevzala, nejni to tim, že bych byla takovej hrdina, ale spíš kvůli E. aby mohla mít MM. Ovšem dneska ráno to bolí víc než včera, ale mám smůlu, na noc si dneska prášek vzít nemůžu , protože drahouš bude v práci, a někdo se o malou postarat musí. chjo, tak uvidíme. Li doufám, že Tobě už je líp, přeju ti to, mě Dr. včera řekla že to jen tak nepřejde, takže doufám, že aspoň ty jsi v pohodě :-)

JInáč El už krásně chodí, dokonce si to včera střihla i přes práh, šla pomalinku , rozvážně a děsně se snažila aby neupadla, vypadala děsně roztomile :-)

DNeska bych potřebovala vytřít, budu muset zaúkolovat taťku, nebo kdybyste některá nevěděla do čeho píchnout....... :-)))), dostala byste k tomu i oběd :-)))

Okolo poledne má přijte tchyně, tak už se moc a moc těšim, jak si uděláme krásné rodinné poobědě - jupíííí :-(

rain - takže jste Mišku ostřihali?? dáš nám fotečku?? docela by mě zajímalo jak vypadá, vůbec si to nedovedu představit, ona měla vlásky taky už pěkně dlouhý co??

Re: Ještě mrazivější ráno

21.12.2004 8:42:47
Tak jsem ráno v té tmě nějak špatně viděla, venku je -7°C. Už se hrabe sluníčko. Já si u snídaně pročítala ty Ámose a tááááák bych něco hned tvořila... :o)

Ještě mrazivější ráno

21.12.2004 8:11:08
Dobré ranko!

Tak jsem vymražená až až, venku je -5°C. Koupila jsem si včera zimní čepici, protože jak jsem teď ostříhaná nakratičko, tak mi čelenka přestává stačit. Jenomže mi ji zabavil Ježíšek, tak musím počkat do pátku :oDDDD.

Opětovně jsem prckem vytočená do běla, tak se jdu uklidnit snídaní. To je fakt adrenalin, poránu, grrrr! Ještě, že jde dnes domů až po spaní... mám dlouhý den jen na Lenku, hurááá. Řekla jsem mu, že mám s Lenkou plavčo (což už nemám), jinak by tam spát nechtěl.

Li, Ámosové včera dorazili, děkuji moc!!!

Vyčerpaná z nákupu

20.12.2004 22:04:29
Hezký večer přeju!

Tak jsme nakonec na velký nákup nečekaně vyrazili už dneska. Lidí hrozných, nechci to vidět těsně před vánoci, grrrr, to fakt nemusím. A taťka nás v Globusu nechal vykysnout docela dlouho, mezitím si zašel k holiči. Dřív mu stačilo chodit k obyčejnému holiči jen nasucho ostříhat. Ale minule zašel do Klieru a tam je v ceně i mytí vlasů. Asi se mu to tak líbilo, že tam šel znova. Nechal si umýt vlasy, ostříhat, vyfoukat a nagelovat :oDDD. A dostal poukázku na slevu na zábal a masáž hlavy :oDDD. Nějak nechápu. A ještě si koupil domů gel na vlasy. Se mi chce nějak líbit :o).

No, jsem z toho nakupování tak vyplivnutá, že jen sedím a čučím na telku. Binec je tu jak v tanku, ale to je mi fuk. Cukroví už mám myslím všechno, jen ozdobit ty perníčky. My to servírování teda taky necháváme až na Štědrý den. Kdybych to povolila už teď, tak se bojím, že na svátky nic nezbude :oDDDD. Sladké všichni milujeme.

Jitulko, Péťa si ze všeho nejvíc přál lanovkovou dráhu. Jestli znáš vláčkodráhu, tak tohle je to samé - koleje, ale jsou na stojanech, takže ve vzduchu a na nich jezdí zavěšená kabinka. Bohužel tenhle dárek bude chybět, je to dost drahá záležitost a asi ho dostane k narozeninám. Dneska si ve školce pouštěli lodičky ze skořápek, tak byl spokojený.

Print a Li, přeji vám brzké uzdravení, ať to do Štědrého dne vyženete z těla!

Jani, a kde Ty se furt touláš??

Karkulí, Tobě gratuluji k prvnímu cukroví! To by se safra mělo oslavit, nééé? :oD
Li. 14175

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Hojda, hoj:-)

20.12.2004 22:00:45
Prostor na vytvoření vlastního názoru? Co to je? Teď na mateřské my nějak čas na složitější myšlení nějak nezbývá a není ani sil :o).
Hele a nekamufluješ náhodou tou demokratickou volbou vlastní nejistotu ohledně řeči kachen?! :oD
Jitulka 18006

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Hojda, hoj:-)

20.12.2004 21:32:02
Li,my ti davame prostor na vytvoreni vlastniho nazoru.To je od nas velmi pekne a demokraticke a ty to ocenujes jen slovy:sakra?!Hmhmhm,to od tebe neni pekne,ze Jani.
Jitulka 18006

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Hojda, hoj:-)

20.12.2004 21:30:05
omlouvam se,jakpak se to asi stalo?Ze by me rucky kvedlave?
[<<Předchozích 1100] Názory 11011110 z 18607  [Dalších 17497 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.