| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : listopad 2003

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 1110] Názory 11111120 z 18607  [Dalších 17487 >>]
Li. 14175

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Hojda, hoj:-)

20.12.2004 21:29:40
Co mi to děvčata provádíte? Podle Jany kachny kňákají, podle Jitulky kačkají... Se sakra domluvte!!! :o)
Jitulka 18006

Re: Re: Re: Re: Re: Hojda, hoj:-)

20.12.2004 21:26:19
Chacha,mila Li,kdepak nestarnes,to jen mnoho novych otazek ze sveta zvirat otupilo tvuj ostry jazycek.
To bys chtela vedet,co ucim deti,vid?Ja ti to tedy reknu:hudebku!
Ale jinak mam pro tebe prekvapeni,jedine,co jsem nenasla v zadne ecyklopedii o zviratech je definice toho,co dela kachna za souhrnny zvuk a tak se asi smir s tim,ze zkratka kacka.
Velkeho veseleho smajlika posila ti Vitulova maminka.
Jitulka 18006

20.12.2004 21:24:49
Chacha,mila Li,kdepak nestarnes,to jen mnoho novych otazek ze sveta zvirat otupilo tvuj ostry jazycek.
To bys chtela vedet,co ucim deti,vid?Ja ti to tedy reknu:hudebku!
Ale jinak mam pro tebe prekvapeni,jedine,co jsem nenasla v zadne ecyklopedii o zviratech je definice toho,co dela kachna za souhrnny zvuk a tak se asi smir s tim,ze zkratka kacka.
Velkeho veseleho smajlika posila ti Vitulova maminka.
JANA + 2 prckové 5158

20.12.2004 21:13:21
Ahojky, zdravím všechny v předvánočním shonu:-)

Teď jsem si Vás jen dočetla, psát budu později, ale nedá mi to a musím Li napsat jak dělá kachna:-)))) KŇÁKÁ!! Alespoň to tak máme v jednom leporelu kde jsou zvířátka a u nich je napsáno jak dělají. Jen tedy doufám, že si neuseknu ostudu, protože zrovna tu knížku nemůžu najít a jen si myslím, že si to pamatuji dobře;-) Kdyžtak to pak opravím, děti jí zítra najdou:-)))))
Li. 14175

Re: Re: Re: Re: Hojda, hoj:-)

20.12.2004 21:04:20
Tedy Jitulko, že se nestydíš? Já o koze a ty o voze? Šmarjá, co učíš chudinky děti? Kde je tvoje empatie?

Mně šlo o souhrnnou řeč:
Pes dělá "haf haf" a je to štěkání...
Kachna dělá "káč káč" (nebo spíš "ga ga") a je to ...

To mi připomíná historku. Když byl synovec menší, zamiloval si obrázek lachtana a dožadoval se informace, co dělá lachtan. V chytré knížce jsem si přečetla, že štěká. Jenže co s tím, že? Copak jsem mu mohla udělat v hlavě zmatek? Štěká přeci pes :o(.

Takže zkušené maminy více dětí, nemáte náhodou zpracovanou nějakou encyklopedii zvířecí řeči? Něco, z čeho by bylo patrné, jakou řečí mluví lenochod, želva apod.? Popřípadě nemáte radu, jak odpovědět na tyhle záludné otázky? :oDDD

Sakra, původně jsem chrěla napsat "ostrý" dopis Jitulce a nakonec je z toho žebrání o info. Už vážně stárnu a ztrácím svoji prudkost :o(.
Jitulka 18006

Re: Re: Re: Hojda, hoj:-)

20.12.2004 20:37:40
Tak nejdriv,
Li,myslim si,ze kachny delaji kackac,ale uz je ti jinak lip,vid(na hledani vhodneho usklibajiciho se smajlika nemam cas a hlavne jsem strasne lina).
Co se tyce zvyku nechat cukrovi do Stedreho dne,ja bych i souhlasila,ale ostatni ne,takze se podvoluji vetsine a vsichni se tady na to vrhaji jak sarancata - nu co,aspon to neztvrdne a kdo by se tahal se zeleznou kosili...

Aliku,tou slecnou jsem opravdu myslela Terku a vlasky kudrnate neva,je to poradny kluk a tak nam ani neprislo,ze ma vlasky delsi nez Vit.Hlavne ty jeho oci.....a ze je milovnik uz ted?U takoveho kluka nema smysl otalet,vis kolika holkam musi zamotat hlavu?

Kopo,dik za vyhlaseni konce simulantum,Vitek si to vzal k srdci a ode dneska uz je pry OK,aspon podle pi.dr..Ma sice jeste rymu a kaslik,ale prudusky uz jsou dobre.

Karkul,ty me ale zahanbujes,kdyz pri svem pracovnim vytizeni jeste uklidis a napeces!!!A ani nemluvim o tom,ze si se mnou jeste stacis pokecat.

Bubisku,tak uz se vam to krati,tatu mate skoro za dvermi,ze?

Sev,nejak mi to uniklo,ale co si vlastne preje Peta?Promin,ze te nutim se zcela jiste opakovat.

Print,to te lituju,zrovna ted..No,hlavne,aby te to nebolelo dlouho,to,ze nemuzes delat neni tak hrozne,ale ta bolest,ta je nanic.
Li. 14175

Re: Re: Hojda, hoj:-)

20.12.2004 15:56:07
Ahojky,
nějak přestávám všechno stíhat. Zvracení i průjem je zastaveno, ale bolí mě stále žaludek, hlava a krkám jako starý námořník. Prvek je nadšený. Považuje mé krkání za nějakou novou hru vymyšlenou speciálně pro něj, a tak se mi stále řechtá a snaží se krkat také. Zkrátka, jsem svému synkovi pro legraci :o(.

Print, koukám, že tobě také není zrovna veselo. Tak držím pěsti, ať se to co nejdříve ztratí a máš pohodové vánoce.

Kopo a jak dopadl manžel? Odhalili ho jako simulanta, nebo je vážně nemocný? :oDDD

Karkulí, povánoční besídka je bezva nápad, jen nevím, kdy ho realizovat. 24.12. jsou vánoce, 25.12. jsme u tchánovců, 26.12. či 27.12. jedeme na hory. Vrátíme se za týden a nastává mi honička - zubař pro celou rodinu, očkování proti žloutence pro prvka, můj gynekolog, švagrová... Takže besídka by mohla být tak někdy v třetím týdnu v lednu.
Jo a to kladívko jsi sehnala? My máme dvě, hodně podobné. Jedno píská, druhé je stylizované do podoby kachny a ....(sakra, co dělá kachna? Kejhaj husy, že? A kachny?).

Hele a vy všechny vážně necháváte cukroví až na Štědrý večer? Když jsem byla malá, tak jsem nechápala, proč se nesmělo jíst dřív, když ho bylo dost a dojídalo se až v půlce ledna. Jak jsem se osamostatnila, tenhle zvyk jsem hned změnila. Jíme ho hned a poslední zbytky dojídáme na Silvestra.
Karkulinka 15733

Re: Hojda, hoj:-)

20.12.2004 12:44:04
tak si říkám, jestli jsem tě radši Li neměla oslovit třikrát:-)))) Do třetice všeho dobrého a zlého:-)))
Ba ne, já jsem ostuda, nečučím co už mám napsané....
Karkulinka 15733

Hojda, hoj:-)

20.12.2004 12:42:26
Tak jsem se vrátila od zubaře, vyvrtal mi v zubu ještě větší ďusnu, ale mám doboru zpávu, už to nebolelo!!!! Takže zoubek se začíná uzdravovat, jupí jou, nepřijdu o něj:-) Už mi tam ani nedával tu výplň, poněvadž mě v sobotu pěkně bolel, že počkáme po Novém roce. Jo a ještě mi chce udělat jednu korunku z mého jednoho torza zubu, takže tam ještě budu muset chodit...

Print, chuděrko, posíláme ti s Charlie pofoukání. Charli taky hučí v postýlce ráno, nejdřív si hraje, a když ji to přestane bavit, tak nejdřív začne Mamí... potom když dělam, že ještě spím, tak na mě začne halekat a stahovat mi peřiny:-))) Jináč v poslední době má hrozně ráda, když si posíláme motorku:-) a potom hraní s Hubertem, to se nám konečně podařilo vyfotit, takže vám to tam taky šupnu...

Li, už ti je líp?

Labu, musím ještě ke kardiologovi, ale od praktika mám doporučení: odpočívat, hodně spát, začít sportovat a zdravě a pravidelně baštit, žel zatím se mi ani jedno nedaří.... Charli dneska vypadá líp, akorát rýmujem teď mi s manžou:-)

Kopo, my jsme měli takovou dvanáctihodinovku po hypermarketech... Nejdřív jsme hledali pro malou takové pískací gumové kladivo, jenže oni ho nikde jinde neměli než na Andělu... No a potom jsme zase hledali něco jiného, fakt to bylo dobrý... ( hlavně ten projetý benzín ),ta náštěva v Hypernově mi fakt vyhovolala, už tam skoro nikdo nebyl, a byl tam klid, což se na ostatní centra fakt říct nedalo... A hlavně já jsem taková noční sůva:-))))

Rain, chalopuka je fakt moc perfektní, jseš fakt velká šikula:-) Kdysi jsem pekla s máti doma, jenže pak šest let nic... Spoléhala jsem se na babičky:-) Minulej rok nic, na to jsem neměla náladu, a tenhle mě manža donutil... Já si totiž zase dávala odklad, až malá bude větší a bude mi pomáhat:-))))

Teď jsem si byla ještě koupit jmelí, nalepím hvězdičky a předvánoční první shon je hotov... uklizeno už mám všude:-))) i vnitřky v šatně ( to bylo snad nejhorší z celého bytu ) a další shon mě čeká ve čtvrtek. Akce 2... nákup, porcování kapra, bramborovej salát, balení dárku, výzdova stromečku, a poslední žehlení před svátkama. A od pátku mám nohy nahoře:-))) až do do 2. ledna:-))))

Li, uděláme povánoční besídku?

Alíku, ( já sklerotiiik )Piráti a Motýl jsou naprosto perfektní:-) Moc to těm tvým dětičkám sluší:-) Nejlepší je jak se Kačka mračí:-)))

rain 14358

Re: Re: Mrazivé ráno

20.12.2004 11:59:01
Holky, díky moc za tu chválu, námaha stála za to :o))) Dělala jsem se s tím celé odpoledne a večer. Vevnitř vybavení není, Pírko, jen je to tam malinko pocmrndaný polevou, jak jsem se to snažila zpevnit i zevnitř :o) Jsou tam jen záclonky. Bohužel na ježibabu a podobně jsem se nevzmohla, Sev :o))) a je zasněžená, když jsem namalovala tašky, tak mi to připadalo v kombinaci s množstvím čar přeplácané, tak jsem to natřela hustší polevou a bylo ;o) Poleva je jen z bílků a svíčku jsem dovnitř nezkoušela dát, ale možná to zkusím :o)

Jitulko, ve větším zatím nestavím :o) ale možná za rok už konečně začneme, manžel mi to v pátek prozradil :o) Po třech letech útrap s parcelou už mi to připadá jako neskutečná věc.

Jo a zapomněla jsem, Michalka je taky ostříhaná, je teda dost na kluka, vzala jsem ji strojkem na centimetr a něco :o))) Je to úúúúplně jiné dítě, ale Petříkovi se nádherně zpevnily vlásky, když jsem ho takhle vzala, tak doufám, že Mišce taky, měla to jako chmýří.

Li, jsem ráda, že chutná (boršč) a doufám, že houbovník bude taky. Tak se hezky vyzdrav (i když nevím, jestli není lepší se nechat obskakovat :o) )

Holky, už nedávejte žádné recepty, já už NECHCI nic péct!!!!!!!!!!!!!!!! Ještě mě čekají vosáci a marokánky, ty dělám až nakonec, jinak by je manžel snědl a musela bych je dělat zase znova :o))) I tak je dělám z dvojitých dávek a jsou pryč první :o)

Pro Michalku jsem to taky ještě moc neřešila, protože Péťa taky na roce ještě tak nechápal, že je to něco zvláštního, ty vánoce, takže nevím, proč bych měla vymýšlet nějaké blbosti jenom proto, že se to tak dělá a jen to byl další cajk, co se tady bude válet. Mám jen tři dárky, co vím, že se jí líbit budou a hrát si s nima bude, stejně ostatní příbuzní vymyslí spoustu něčeho, co bude tak, jak jsem říkala, že to nechci :o)

Bubíšku, dívala jsem se do státní databáze, takový lék u nás neexistuje. Na co to je? Jakou má účinnou látku? Zkusila bych se ti zeptat, co by bylo místo toho stejně dobré :o)

Karkul, tak to seš taky šikulka, když pečeš poprvé :o)

Labu, nechápu, jak už máš všechno nachystané a už jen čekáš na Ježíška..... Já nemám nachystané nic a uklizeno taky ne :o( nevím, kdo to stihne :o((( Kdybys jela ke Kopo, tak to můžeš vzít i k nám, i já bych holky pohlídala :o)
Li, tvůj návrh by pro mě mohl být řešením :o)

Kopo, pán s kaprem mě taky pobavil, asi bych nebyla tak taktní jako ty a smála bych se hned na místě :o) Možná bych se ho i zeptala, jak by to tak chtěl udělat :o))) občas mi to nedá...
A co má Petruška za ponožky?

Alíku, máš pravdu, na manžela by to nezabralo :o) chodí tady a užírá :o)¨

Print, to tě teda fakt lituju, to sis teda nemohla vybrat lepší dobu :o( Elíšek se bez tebe určitě v noci obejde, mně když bylo blbě, tak Michalka byla v noci jako andílek (ale to je ona už teď pořád - to ze začátku) Snad se z toho brzo dostaneš. Ale aspoň máš dobrou výmluvu a nemusíš vyvádět a uklízet a sama budeš mít čisté svědomí :o))) Tak pěkně odpočívej :o)
[<<Předchozích 1110] Názory 11111120 z 18607  [Dalších 17487 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.