Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Šťastná To Žena | 12756 |
|
|
JSEM CHUDÁK20.12.2004 11:40:00
achojk
tak vám musim říct co se mi ráno stalo. Eli mě vzbudila kolem osmý, hučela na mě z postýlky, přetočila jsem se na břicho, že se pořádně protáhnu a najedou KŘUP..tak děsně mi křuplo za krkem, chtěla jsem vstát a otočit se ale nešlo to, jak to bolelo. Pak jsem se vyhrabala z postele, Eli řvala v postýlce a já řvala bolestí v obýváku.Nemůžu vůbec otáčet hlavu doprava,, nahoru a dolu jak nesnesitelně mě to bolí. Volala jsem drahoušovi, kterýmu jsem se jako vždy za poslední tři dny nemohla dovolat na mobil. Tak jsem musela volat do práce na pevnou.. přijel, počkal tady u Eli , mě odvezl do nemocnice jeden kolega , Dr. mí píchla injekci, dala prášky na bolest, a další prášky na uvolnění svalů na noc. (po kterých budu unavená a ospalá, ha ha ha, tak nevim kdo bude v noci vstávat k El), marně přemarně jsem jí říkala že ještě kojim,,, dala mi prášky , prostudovala jsem to a nedoporučuje se ke kojení :-(((((((, tak jsem si myslela že Dolminu na bolest brát nebudu a nějak to vydržim, ale nevim nevim je to děsný. Eli bude muset být nějaký dny bez MM, teď když zase začla pít, budu muset nejspíš odstříkávat abych o mlíko nepřišla. No prostě DEN BLBEC, co víc k tomu napsat..možná ještě tak...Vánoce Vánoce přicházejí, šťastné a veselé .......(ha ha ha ) ještě se mě ptala jestli mi nebrní ruka a prsty ..v tý chvíle ne, ale teď mám nějakej podezřele divnej pocit v malíčku...:-((( no nic tak já jdu oškrábat brambory pro Eli k obědu. Jo a sníh tady taky máme, sice jenom trošku ale aspoň něco , a taky svítí sluníčko,, ovšem mrzne jako ďas. tak zatim páá, jdu se litovat. :-))) |
| Kopo | 4173 |
|
|
Re: Mrazivé ráno20.12.2004 10:58:37
Ahoj.
Víkend jsem nějak nezvládla, tady alespoň co se týká kompu. Pořádně jsem se k němu nedostala. Za to jsem v pátek před vánčoní besídkou holek ze cvičení stihla upéct dva druhy cukroví (původně jsem nechtěla péct vůbec). Vím, že proti vám jsem ostuda, protože všechny máte napečeno. Ale když si to pak musím sníst, tak fakt radši žádné cukroví. Z besídky jsem se vrátila už v sobotu :-))) V sobotu jsem se snažila udělat z bytu uklizený byt, ale stejně se to nepodařilo. :-( Nedělní dopoledne jsme strávili hledáním pohovotosti v provozu. Možná to některé z vás znáte, manžel měl "takový" kašel, že to nemohl vydržet do pondělí a musel vyhledat lékařkou pomoc. Odpoledne měl Patrik besídku ze školky. Podle mého názoru se dětem všechno povedlo. Patrik se fakt předvedl v dobrém slova smyslu. Svou básničku, řekl kupodivu i nahlas. Ještě se vrátím k víkendům prarodičů s dětmi. Samozřejmě, že jsme měli problémy s tím, že děti budou u babiček jednou za měsíc, nejraději by je chtěly každý víkend. Tak jsme museli vysvětlovat, že tatínek je v podstatě doma jen o víkendech a musí si je taky trochu užít. Nakonec to snad babičky pochopily a jsou rádi alespoň za ten jeden víkend v měsíci. Po mém minulém pesimistickém článku vám napíšu veselou příhodu ze života. Minulý týden jsem se stavovala v obchodě. A chvilku po mě přišel pán a povídá: "Mám tu zamluveného 2 kilového kapra. Ale potřeboval bych, aby měl o dvě porce víc. Půjde to?" Musela jsem obchod opustit, aby se neurazil, jaký jsem dostala záchvat smíchu. Jitulko, díky za vzkazy a k fotkám: listopadový sníh bohužel nevydržel, teď je u nás jen takový poprašek. Doufám, že do vánoc se to vylepší, i když zprávy o počasí nejsou moc povzbudivé. Petrušce se nové ponožky moc zamlouvají, nejraději by chodila jen v nich. Budu muset poradit výrobcům ponožek, co mají děti rády. :-DDD A ve středu bychom měli mít nové účesy všichni, teda kromě tatínka. Ten s námi nedrží. Pírko, hodně úspěchů při nakupování. Bubíšku, Ty teda valíš. cukroví, úklid a ještě stíháš návštěvy. Takový mimísek to byla věc, co? Karkulinko, Ty mě udiviješ, nakupovat po nocích. Je pravda, že u nás taková možnost není. Třeba by se mi to taky líbilo. LaBu, nechceš taky zaskočit k nám a vygruntovat. Sisku bych Ti pohlídala :-) Alíku, ještě teď se řehtám, jak jsi vyzrála na synka s těstem. Mezi námi taky si myslím, že potvůrka podivná je moc krásné oslovení, ne? Vy ho doma nepoužíváte? tak jsem chtěla předvést své znalosti pohádek a Pírko mě předběhlo :-(( Rain, já už fakt nevím, jak ti pochválit tvoje výtvory, aby pořád dokola nepsala to samé.-SUPER, SUPER, SUPER.!!!!! Print, zavidím, já chci taky, aby mi děti spaly do 8 hodin. V 6,30 jsou v pozoru většinou obě dvě. A na závěr všem marodům, rádobymarodům a dalším simulantům: "Konec stonání už budou vánoce, je potřeba vyskočit z postelí i postýlek a vyhlížet ježíška, aby vás neminul." Přeji všem brzké uzdravení. |
| Abcded | 23276 |
Re: Návod na pohodové přežití vánoc20.12.2004 10:40:59
Moc pěkný návod Li:o)) Škoda, že u nás nechodí Santa, Ježíška bysme asi těžko pohřbívali, když už jednou zmrtvýchvstal:o) Jo a včera jsem si uvědomila, že jsem tě vlastně zapomněla politovat kvůli tvé nemoci, jenže teď čtu, jak ses vlastně nakonec měla pohodově, tak co bych tě litovala, že?:o))))
Rainbow, ta chaloupka je nádherná! Hele, kdes jí koupila, přiznej se:o)))) Si prostě strašná šikula, existuje něco z domácích prací co bys neuměla? Řekni že jo, potěš mě:o) A díky moc za recept na plněnou čokoládu, vypadá to fakt dobře. Já zase včera dělala poprvý takovou nepečenou kokosovou roládičku a řeknu vám, že to je taková dobrota! Fakt strašně dobrá, musím vám pak napsat recept. Říkám si, že ji ještě jednu udělám a dám dcerunce poslední den do školy, aby dala spolužákům nějakou pozornost na zub:o) Jo a starší synáček mi taky furt uždiboval, co uždiboval nakonec to sebe vysloveně cpal:o) Tak jsem se najednou vyděšeně podívala na jeho ucho a povídám mu - ježkovi voči, ukaž mi to ucho! Pak po podrobném prozkoumání mu povídám - tý jo normálně už ti to těsto začíná lízt z uší! A kdybyste ho viděli chudáčka malýho, jak se začal nešťastně tvářit a pak si strkat prsty do uší a zkoumat jestli tam fakt má to těsto. Ještě to prozkoumal v zrcadle a říká mi statečně - neleze mámo! Ovšem stejně pak už těsta raději moc neuždiboval......:o) No ale nevím Rain jeslti by ti to sežral i manža:o)))) Labu, Kuba do šneka už kostičky vkládá, někdy se dokonce i trefí:o) Jitulko, tak koťátko moje roztomilé? NO to už zní líp:o))) Akorát se divím, že k ostříhání vás inspiroval synáček, protože na fotkách má ještě svoje přerostlé kudrlinky. Teď už je chudinka ostříhaný (srdce mi přitom krvácelo....) A tou slečnou myslíš Terku? NO já si ho každopádně hlídám, ale zase na druhou stranu, když by o něj projevovala zájem taková pěkná a hodná slečna, tak proč jí bránit, že?:o) Ale bacha na něj, už teď je to velký milovník, večer před spaním je to pusinkování na dobrou noc pěkně zdlouhavé, to je samé - ještě na čelíčko, ještě na ruku...takhle mě musí celou opusinkovat a pak mě teprve propustí:o) Karkulí, tak ať to známým s holčičkou dobře dopadne, držím palečky. A na foto trávy se moc těším:O) |
| Li. | 14175 |
Návod na pohodové přežití vánoc20.12.2004 9:58:35
Máte pocit, že nezvládáte přípravu vánoc? Hroutíte se pod tíhou práce? Mám pro vás řešení.
ZRUŠTE VÁNOCE!!! ![]() |
| LaBu | 19306 |
|
|
Re: Re: Mrazivé ráno20.12.2004 9:36:47
ahojky a dobré ránko:o)
Tak tu u nás sme dnes ako v rozprávke, snehu je síce len poprašok, ale všade a držíí sa. K tomu parádne svieti ...no je to skrátka jeden nádherný deň :o)Tak ako? Vyspinkané? Ja som včera v noci dozdobovala, urobila som si veľkú hustú girlandu, natiahla ju medzi okná a ozdobila. Dnes sa pustím do darčekov a večer so Simčou pomaly do nepečeného, aspoň každý deň do stredy jeden druh. Inak sme si včera užili peknú nedeľu, môj tatino varoval malú, nababušili sa a vyrazili do parku. Ja som síce som umyla dve okná a vydrhla sporák:oDD, ale o to lepší pocit to bol, keď je teraz v podstate všetko prichystané:o)....a tak teraz: "Už se všichni tešííme-na Jéééžiška,na Jéééžiška-copak náám asi nadelííí" ![]() Severko, tak sneh Péťovi ráno nepomohol k dobrej nálade? Snáď sa aspoň v škôlke na ňom dobre "vyblbnú". Karkul, nech je Charlie čoskoro fit a dúfam, že u kamaráta to dopadne čo najlepšie. Čo mi pripomína...tvoje testy. Dúfam, že aj tam je to čo najlepšie. Li, maródku, snáď dietka zaberie a je ti už lepšie:o) No a ešte chválim krásnu perníkovú chalúpku, Rainbow, síce bez ježibaby, ale stopercentne z perníčkového cesta;o) Je náááádherná!Krajšia, než som si vedela predstaviť. Prajem vám pekný predvianočný deň. |
| Li. | 14175 |
Re: Mrazivé ráno20.12.2004 9:08:07
Dobré ráno, teď jen krátce. Jmenujete se některá Lukačová? Přišel mi e-amil s bohatou přílohou a bojím se hootevřít :o).
|
| Severka + P 14 + L 10 + N 8 | 9207 |
|
|
Mrazivé ráno20.12.2004 8:06:57
Dobré ranko! Brrrr, venku je -2°C, ale náááádherně modro, tak si dneska užiju sluníčka.
Prcek byl poránu vytoč, to je teda síla. Jsem ráda, že je ve školce, fakt! A hrozně se dneska se vším loudal. V šatně, to je vždycky hrůza. Sedí a kouká na ostatní, místo aby se převlíkal, grrrrr! Všechno mu musím říkat 5x. No nic, teď snídaní zaháním hlad a rozmrzám a zkusím ještě na chvíli hupnout k Leničce do postele. Tak za kolik to dneska máme? Za 4 dny? Tak to je paráda, i když mi to teda moc nedocvakává, že budou nějaké vánoce :oDDD, letos žádný kvalt... |
| Karkulinka | 15733 |
|
|
Re: Ahoooj19.12.2004 22:13:51
Já věděla, že na něco zapoměla:-) Li, včera v noci tady sněžilo, ale nic moc, na zemi je trocha poprašku...
|
| Karkulinka | 15733 |
|
|
Ahoooj19.12.2004 22:07:40
Tak já jsem poprvé v životě dneska sama pekla cukroví:-) Sice jen rohlíčky a linecké, jeden plech se mi připekl, ale má úspěch a to je to hlavní:-)
V sobotu jsem byli nakupovat vánoční dárky, takže už to máme všechno z krku, uuuf. Ale můžu vám říct, bylo to docela dost husté... Všude šíleně moc lidu, prostě na palici... Nejlíp bylo v jednu hodinu v noci v Hypernově:-))) Koupila jsem slaměné vánoční ozdobičky, tak aspoň budu v klidu, když stromek bude padat, ovšem ne na malou:-) A potom Charlottce ještě jeden takovej malej předvánoční dárek, zdokonalila jsem trávu v pokojíčku. Zítra vyfotím a ukážu:-))) Malá rýmuje, a roste jí zoubek, takže je správně nevrlá. No nevrlá, náladová... v jedné vteřině smích, v té další pláč a nakonec vztekání... Jináč jsme večra potkali našeho kamaráda, a dozvěděli jsme se (mají o rok starší holčičku), že jsou v nemocnici, poněvadž Kristýnka omdlela, a nešla probrat:-( Takže jeli do Thomayerky, tam si ponejprv mysleli, že to je zánět mozkových blan, teď neví, a zjišťujou co a proč:-(((( |
| bubíšek + Davídek 21/11/03 | 18146 |
|
|
Re: Re: Re: a uz svicka skoro dohasina...19.12.2004 21:32:28
Jé Dáda si taky na vše pokládá hlavičku a tulí se k tomu. Polštářek je dobrý tip na dáreček.
Jo a víte s čím usíná?? Každý den s krémem na obličej. Má ho v ruce a běda, kdybych mu ho chtěla vzít nebo mu vypadl z ruky. Nevím, proč zrovna krém. Plyšáka nechce. |
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.