Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| bubíšek + Davídek 21/11/03 | 18146 |
|
|
Pěkný večer |
| Pírko+Áďa 11.03,Pája 08.05 | 14262 |
|
|
Re: Re: a uz svicka skoro dohasina...19.12.2004 21:27:28
....Li a jak je teď večír, už je to lepší po takový dietce??
...Rain, nejdříve jsem si myslela, že je ta chaloupka okopírovaná z nějakého katalogu - sorry, až podle reakcí holek mi došlo, že jde o tvůj výrobek - je nádherná a tys ji i vybavila vnitřek?? :-))) jak sou otevřený dveře, tak jsem tam něco takového zahlídla :-) Dárečky pro Áju letos moc neřeším, no už má tři a to úplně stačí. Chtěla jsem jí koupit ouplně něco jinýho než má doma a myslím, že se mi to povedlo (no to se ještě uvidí). Minulou neděli jsme byli v Praze na kukačku a vybrali jsme jí od Sparkys pejska co chodí, štěká a kroutí ocáskem. Ještě jsem jí koupila krásnej malej růžovej polštářek, ona si teď pořád pokládá na každej polštář doma hlavu a dělá hají, takže si ho snad oblíbí a ještě jednu knížečku. Taťka jí chce ještě taky něco koupit, jde na lov až v úterý. No a já jdu ještě nakoupit zítra, snad budu mít úspěch! jojo, každý rok si říkám, že začnu nakupovat dřív, ale nějak to nevychází. |
| Severka + P 14 + L 10 + N 8 | 9207 |
|
|
Večerní report19.12.2004 21:26:38
Li, až do večera u nás sníh nebyl, ale kolem sedmé začalo hezky sypat a není sice moc, ale je bílo. Teplota kolem nuly, tak to vypadá, že si bílé nálady v příštích dnech snad užijeme. Vypadá to hezky, mám moc ráda, když je díky sněhu větší světlo :o))). Jéééé, to ráno Péťa jistě vyskočí s radostí, už jsem mu do školky nachystala zimní kombinézu :o).
Lenka už druhý večer usula krásně bez řevu, možná je to tím, že o víkendu spí jen 1x denně a tak je možná víc utahaná. Přes den je to pořád záhul. Ona ječí, i když si ji ode mě bere taťka. Drží se jak klíště a nechce ani k němu :o(((. Tak jsem upatlala Margot kuličky, receptík je v deníčku. No, dala bych tam míň kakaa, míň marmelády a víc rumu a Margotky :oDDDD. Teď jdu ještě patlat kokosové kuličky a pak žehlit, mám tu dvě pračky. Jitulko, já si musela načíst i starší Vítkovu fotku, jinak bych asi nepoznala, že je ostříhaný :o))). Li a Ty buď ráda, že Ti starosti se stříháním odpadají. |
| Li. | 14175 |
Re: a uz svicka skoro dohasina...19.12.2004 19:28:05
Ahojky, tak jste strávili Zlatou neděli? U mě nic moc, k jídlu jsem měla jen suché brambory a hořký černý čaj. I když na druhou stranu - kdy se vám povede válet se celý den v posteli, nestarat se o potomka a nechat se obsluhovat partnerem? Asi mi bude špatně častěji :oDDD
Rain, díky za recept. Doufám, že do vánoc mi bude líp a ten houbovník zkusím uklohnit. Boršč od tebe u nás slaví velké úspěchy. Jen tenhle týden jsem ho uvařila 8 litrů a jen se po nich zaprášilo :o). K chaloupce se nevyjadřuju, vyrazila jsi mi dech. Je prostě náádheeernááá!!! Jitulko, Vítek je vážně fešák. Jen holky nechápu, jak je možné, že děti stříháte. Prvek má na hlavě jen pár krátkých chlupů. Doufám, že mu nějaké vlasy brzy dorostou, nebo že by byl hned od malička holohlavec? :oDDD Tedy Print, ty máš ale odvahu vyrazit na Zlatou neděli do obchodů! Já se v tuhle dobu všem obchodům vyhýbám velkým obloukem :o(. Severko, Pírko, u vás je sníh? Koukám, že je snad všude, kromě Prahy :o(. Chjó. Bylo by fajn, kdyby i u nás napadl a vyvolal tak vánoční atmosféru. Alíku, to jsi moc hodná, že jsi mě uklidnila s vánočními dárky. Já se hodně poučila při prvkových narozeninách. To ho dárky moc nezajímaly :o(. |
| Jitulka | 18006 |
|
|
a uz svicka skoro dohasina...19.12.2004 16:45:55
Rain,ja nemam slov...Prosim te,a stavis i ve vetsim provedeni?Nam by se nejaky maly domek siknul.
Pirko,ahoooj,a dik,my si tady nemohli na to jeji jmeno vzpomenout. Sev,jak se delaji kulicky z Margot?Ja mam Margot mooc rada,tak me to velmi zaujalo. Ostrihali jsme (ne dohola)maleho chlapecka,byl to boj a vysledek je v denikach,tak muzete zhodnotit praci me dcery a i mou-statecne jsem ho drzela a ukecavala.Inspirovaly nas nejen "tety",ale i Alikuv Pytrisek,ktery se moc libi nasi slecne,tak si ho dobre hlidej,Ali... |
| Šťastná To Žena | 12756 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Zlatá neděle |
| Severka + P 14 + L 10 + N 8 | 9207 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Zlatá neděle |
| Pírko+Áďa 11.03,Pája 08.05 | 14262 |
|
|
Re: Re: Re: Zlatá neděle |
| rain | 14358 |
|
|
Re: Re: Zlatá neděle |
| rain | 14358 |
|
|
Re: Re: Re: Zlatá neděle |
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.