| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : listopad 2003

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 1140] Názory 11411150 z 18607  [Dalších 17457 >>]
Jitulka 18006

Re: Re: Zlatá neděle

19.12.2004 12:57:40
dobre popoledne,
dnes nic nedelam,uzivam si Zlatou nedelicku...Vitek si po delsi dobe dopoedne krasne sam hral a ted spinka,manza vari,Terka se chysta na zbytek peceni a ja se v klidu od kavy koukala na Normalni rodinku....jeste by melo byt venku nasnezeno a jsem spokojena.

Li,je mi lito ,ze ti neni dobre a a si uz nebylo v noci podle casu prispevku.Doufam,ze jsi bez Zdendy oddachnes a bude ti lepe.

Aliku,potvurko podivna je velmi kladne emotivni osloveni neco jako "ty moje kotatko roztomile",takze neni duvod k nepokoji(chichichi).Nevim,jestli to pamatujes,ale je to z jedne severske pohadky o loupeznicke dceri,byla to moc hezka pohadecka(pravda,takova trochu drsna),skoda,ze ji nedavaji casteji,na nazev si ale nevzpomenu.
Abcded 23276

Re: Zlatá neděle

19.12.2004 11:03:55
Dobré dopolodne:o) Tak už se nám to opravdu blíží, já už se táááák těším:o) Medové řezy se včera konečně povedly! Teď ještě aby do štědrého dne změkly, ale to snad stihnou.

Jinak pro Kubu máme dárků taky nejmíň, za prvý to ještě tak neocení a za druhý má hromady hraček po sourozencích, nějak mě nenapadá, co bych mu ještě mohla kupovat. A ty největší dárky si taky "vykakal":o))) Ale včera ještě mamča nakoupila, snad už poslední!, dárky pro dětičky, takže toho mají podle mě strašně moc:o( Nějak mi ta metoda, že dárky objednám společně přes internet a pak už nikdo nic nekoupí opět nevyšla, mamča toho zase hafo dokoupila:o(

Jitulko, no nemá cenu zapírat, znáš mě moc dobře:o)))) Ne ale v první vteřině jsem to opravdu viděla jako tu hanlivější verzi:o))) Jo a potvůrka podivná jo? Teď nevím jestli se nemám urazit:o))))

Bubíšku fotky jsou hezký, Dáda je teda od pohledu pěkný uličník:O) A věnec si dělala sama? Je hezký.
Severka + P 14 + L 10 + N 8 9207

Zlatá neděle

19.12.2004 10:20:13
Dobré ranko!

Tak my jsme s Lenkou vyspinkané opět krásně. Venku je sice trošku mlhavo, ale i tak svítí sluníčko, je to paráda, nebylo ho vidět snad déle než 14 dní, tak nasávám. A po sněhu ani památky.

Teda prcek mě od rána opět vytáčí, to je sííííííla. Jestli já ho dneska nepřerazím...

Li, to je mi líto, tak se rychle uzdrav. Možná je to dobře, že budou mít Zdendu rodiče. Vezmi to z té lepší stránky - no řekni, kdy naposledy jsi prolenošila celý den v posteli?? ;o) Ať je brzy líp!!

Alí, Ty jsi mě včera navnadila s těmi medovými řezy. Já si vzpomněla, že chtěla upéct moje tradiční ořechové se žloutkovou polevou. Je to sice kalorická i cholesterolová bomba, ale já je miluju. A peču je jen na vánoce. Lenka spala včera odpoledne hodinu a půl, tak jsem je upekla a ještě jsem poslepovala a dozdobila zbytek cukroví. Ještě musím ozdobit ty perníčky a udělat něco nepečeného, to jde rychle. Takže myslím, že přípravy jsou v klídku a pohodě, jsem ráda.

No, Lenka zatím vypadá, že neječí, tak jdu rychle uvařit oběd. Sluníčko a zdravíčko všem!!!
Li. 14175

Poslední neděle před Ježíškem

19.12.2004 3:39:16
Ahojky. Hlásím, že umírám. Už přes den mi nebylo nijak dobře, měla jsem několikrát zimnici. Večer mi bylo trošku špatně od žaludku... Prvek šel spát až kolem 23 hod. a budí se snad každou půlhodinu. A do toho začalo zlobit i moje tělo. Zvracím, mám silný průjem. Mám pocit, že ani druhý den bez prvka si moc neužijeme. Asi ho dovezeme k našim a já se hned vrátím do postele :o(.

Severko, Severko... ty čteš nějak špatně moje příspěvky. Říkala jsem, že se dám vyfotit až po kosmetice a liposukci. A vzhledem k tomu, že na liposukci nejsou peníze ani odvaha, tak nevím, nevím... :o)
LaBu 19306

Re: Fotky

19.12.2004 0:22:28
...tak som predsalen tu:o)
Sev, ja keď si potrebujem niečo urobiť, tiež jediné, čo ma zachraňuje je stolička, Sisku do nej a do ručičky napr.jabĺčko...
V posledných dňoch malá odmieta okrem večernej kaše a bielych jogurtov všetky ostatné "patlaniny". Predsnídavku zje len ak sú v nej burizony (a musí ich byť veľa) a na obedy chce jedine celé kúsky mäsa a zeleniny (napr. mrkvu len rozrezanú na dve tenšie polovice)a tie si sama kúše. Dokonca aj banán si pýta do ruky, keď jej ho chcem vydlabať lyžičkou.

Bubí, Print, tiež večer vždy čakám na manžela "ako na spasenie", teraz pred vianocami si vždy večer po príchode Sisu prevezme (prichádza okolo siedmej), pohrá sa s ňou, okúpe, uspí.
Je to síce paráda, ale zasa na nič iné veru doma čas nemá, okrem toho tu snáď už len spí:o(

U nás je pekne nasnežené, síce málo, ale drží sa to. Zajtra presunieme stromček z mrazu do chladu a cez týždeň dovnútra:o)

Pre Silvinku máme možno najmenej darčekov z vás. Zatiaľ len takú trojkolku na jar na prechádzky (priviaže sa do nej a má rúčku, ktorou ju tlačíme, môže aj šlapať), trúbku (celkom obyčajnú na fúkanie) a knižku. Ja to stále beriem tak, že ona má radosť zo všetkého, stopro ju trebárs poteší, keď jej dovolíme na štedrý večer potrhať papiere z darčekov a zdemolovať krabice a krabičky :oDDD

Tento rok som sa chystala piecť z perníkového cesta betlehem, ale už sa asi do toho nepustím, veď aj na budúci rok budú vianoce ;o))
Jedine, že by som sa do vianoc nudila a to asi nehrozí.

Dnes som bola u našich porobiť trocha väčšie upratovanie, silným vysávačom, čo aj klepe koberce a matrace, som u nich vydolovala tooooľko špiny, že len obočie zdvíhali :oDD...myslím, že je to ale teraz pre nich príjemné, keď vedia, že veľké upratovanie je porobené:o)

Teraz večer sme upiekli ešte jednu várku medovníčkov, ozdobili sme orechami, slnečnicou, mandľami. Urobili sme aj čiernobiele pečivo a orechové snehové pusinky. Do pusiniek sa mi nechcelo, ale Simonka bola ešte o desiatej čulá a ukecala ma. Teraz sa ešte dosúšajú v rúre.

Bubí, Davídek vám rastie do krásy:o) Je to fešák.

Jitulko, máš pravdu, Renunky "nejni" a Pírko tiež nejako nikde nevidím...

Štvrtú ruku od Irvinga som čítala pred pár rokmi, celkom sa mi páčila. Ale dobrý román som si už dllho nevychutnala:o( Aj keď čítam teda dosť a veľmi rada.Na Svet podľa Garpa ste ma celkom navnadili.

Li, tak ste sa s vašimi nakoniec dohodli, to je dobre:) Vaše plány vyzerajú super!

Alíku, Kubík do toho šneka kocky aj vkladá?
Medové rezy sú manželove obľúbené,ale robievam ich z kupovaných plátov a už len naplním a polejem čokoládou, tak je to rychlovka.

Ciscooo, šťastnú cestu, veselé vianoce a šťastný návrat!

...vyberiem teda orechové pusinky z rúry, sprcha a do hajan:o)
papa
Jitulka 18006

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Poslední sobota před Ježíškem

18.12.2004 23:09:52
jezismarja,vsem se strasne omlouvam,ale samozrejme tam patri NESETRI.I kdyz,Ali,jak te znam,vedela jsi moooc dobre,potvurko podivna,co tim chtel basnik-tedy ja-rici.
bubíšek + Davídek 21/11/03 18146

Fotky

18.12.2004 22:03:47
Tak hlásím, že jsem konečně přidala nové fotky do alba. Můžete mrknout.
http://rodina.cz/martanci

Jdu chrupkat.

Jitulko, zásuvka stále stejný stav, táta na opravu nedorazil, tak že nevím kdy a kdo mi to opraví :-(( Nepoužívám jí, neboj.

pa pa jsem gumídek.

Jo my to taky s vánočními dárky pro malého nepřeháníme, nemá to cenu, má tady hraček hromadu a nehraje si s tím. Obaly budou mít stejně větší úspěch jako na narozeninách.
Severka + P 14 + L 10 + N 8 9207

Večerní stýskání

18.12.2004 21:44:16
Jsem dneska taky dost vyřízená. Lenka ječí a ječí, jsou chvilky, kdy asi zapomene a je hodná, ale vzápětí si to vynahradí. Spokojená je jedině u mě. Když ji dám na zem, odjedu nebo jenom předám taťkovi, aby ji chvilku ohlídal, řve jak tur. Nejraději je u mě v náruči, položí si hlavu na mě a dělá spokojeně hají. Zejména před obědem to byl horor, tak jsem rychle kmitala a ani mi pak ten oběd nechutnal, jak jsem byla uhoněná. Abych si tak ještě uhnala žaludeční vředy... :o((( Představa, že takhle dopadne štědrovečerní večeře mě děsí.

Homeopatika na zuby si dnes ani neškrtly, tak zubama to asi není. Fakt nevím, mám pocit, že je to jenom závisláctví. POkoj dá jedině tehdy, když dostane něco do pusy. Ale nemůžu ji zase nacpávat od rána do večera, že jo? JInak Cisco, ty homeopatika jsou Camomilla vulgaris v potenci 9CH nebo 15CH.

A ke všemu ještě dneska Péťa zlobil jak čert. Výhružky, že Ježíšek nepřijde naprosto nepomáhají. On nám klidně řekne: Ale musí přece přijít! a hotovka. Grrrr! Nervy mám dneska pocuchané pěkně.

Tak u nás dopoledne pršelo, pak už ne a večer se dokonce roztrhaly mraky a vylezlo sluníčko. Jenomže v tu chvíli zase zapadlo, takže jsem si ho užila jen pár minutek.

Li, jaktože jsi neslíbila fotku?? Říkala jsi, že až po kosmetice!!!!

Print, Ty máš tolik času na čtení?? Já přečetla za celý rok jednu jedinou knížku a ta ještě nebyla nijak tlustá ani náročná :o))).

K papání - Lenka teda baští ostošest. Teda myslím obědy - patly. Taky večerní kaše ji chutná do poslední lžičky. Zkoušela jsem jí dát k večeři rohlík nebo chleba, ale toho zdaleka tolik nesní, tak ji to nechávám k svačinám. Přesnídávky taky moc nechce, s výjimkou švestkové. Začala mi teď konečně baštit banán, ale zase vynechává jablko. No, ale celkově ji chutná hodně.

Li, klid, určitě Zdendu nešidíš. Já mám pro Lenku taky jen 5 dárečků a Péťa letos taky moc hraček nedostane, asi jen 3, pod stromečkem najde židli ke stolu, klávesnici, monitor a myš (k tátovu vyřazenému počítači), nějaké výukové CD-romy. Moc se na to těší.

Rain, já si taky plánovala, jak dětem jednou upeču perníkovou chaloupku a zatím jsem se k tomu nedostala ani vloni ani letos. Inspirací v časopisech mám dost a dost, ale čas a odvaha chybí.

Alí, fotečky jsou krásné, máš nádhernou rodinku, fakt!

Cisco, přeji šťastnou cestu, dojeďte vpořádku a užijte si krásně vánoční svátky!!
Abcded 23276

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Poslední sobota před Ježíškem

18.12.2004 21:23:15
Teda Jitulko, to neserti nás si mám vyložit jak? Normálně jsem se úplně lekla, že už píšeš Li aby nás prostě nesr.. a fotky ukázala:o))))))) Ale předpokládám, že tam má být nešetři nás, že jo?:o)
Jitulka 18006

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Poslední sobota před Ježíškem

18.12.2004 21:16:51
Li,foto si neslibovala,ale neserti nas...my se kouknem rady,bud budem zavidet nebo nas potesi nestesti druheho..a co bys pro nas preci neudelala!!Ostatne,nejsi sama,kdo by mel dodat aktualni fotky pro motivaci ostatnich,ze (napr) Sev?

Cisca uz je urcite na ceste,tak preju vsem trem pohodovy dojezd k babicce a vlidneho Kubika.

Jani,co prcek?

Od Woodove jsem cetla Modry kamen a taky se mi to moc libilo.

Bubisku,koukam,ze hrave dohanis v pripravach na vanoce LaBu a co zasuvka?

Aliku,fotky jsou moc hezke,hlavne ta motyli tykadla..no to je neco!Ty tvy deti maji vsechny moc hezke oci.Nejvic se mi ale libil pirat Pitrysek,vypada fakt pohodove.

Kam se ztratila Renunka?Ze by pred Vanocema trhla s cukrovym a vyzdobou ostatni sikuly,ze se ani neozve?

Vitek vypada lepe,konecne zacina dohanet zameskany spanek,bohuzel,ne v noci.Zato kdyz je vzhuru je porad moc mrzuty.Snad uz je ale nejhorsi za nami.

[<<Předchozích 1140] Názory 11411150 z 18607  [Dalších 17457 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.