| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : listopad 2003

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 1150] Názory 11511160 z 18607  [Dalších 17447 >>]
Li. 14175

Re: Re: Re: Re: Re: Poslední sobota před Ježíškem

18.12.2004 20:55:49
V první řadě bych chtěla pochválit Alíkovi fotky. Smutný motýl nemá
chybu :oD.

Print, já knížky Irvinga znám. Jen jsem kdysi začínala Garpem a myslím, že to bylo kruté seznámení :o).

Bubíšku, díky za odkaz na "kuchtící" stránky. Že by se ze mě na stará kolena stala kuchařka? :oD
Jinak s tebou souhlasím, co se týká přípravy jídla pro synka. Nejraději má, když na něj nemám čas a otevřu mu kupovanou "patlu". Jak se mu ale snžím připravit nějakou mňamku, tak se tváří dost naštvaně a drží hladovku. Tak nevím, že bych vážně neuměla vařit?!
Abcded 23276

Re: Re: Re: Re: Re: Poslední sobota před Ježíškem

18.12.2004 20:38:23
Tak hlavně chci ještě popřát Cisce šťastnou cestu a veselé vánoce! Ať si je Kuba pěkně užije. A pochval trejdu, stránky jsou moc pěkný.

Tos mě teda potěšila Severko, do osmi let? Chudák Kuba:o)

Díky Print za pochvalu fotek, no jo z Kuby se stává pěkný číslo. Běhá tady jak pometlo a páchá tady furt nějaké škody, já běhám za ním a ani ty následky po něm nestačím likvidovat:o)

Jinak dneska se z Kubíka stal kanibal, dala jsem mu poprvý Kubíka (meruňkovýho) a strašně mu chutnal, vypil za den dva plný hrnečky a to je co říct:o)
Šťastná To Žena 12756

Re: Re: Re: Re: Poslední sobota před Ježíškem

18.12.2004 19:04:59
LI - já úplně zapomněla na Garpa, toho jsem taky četla , jestli se ti líbil Garp tak ostatní bude taky,, čtvrtá ruka nemá chybu,, no vlastně všechno je to dost dobrý. K Vánocům mám Pitnou kúru a Modlitba za Owena Meanyho, tak jsem zvědavá. Teď mám jednu Woodovou , tak až jí dočtu pustim se do Irvinga.

Teď jsem si se dotáhla dárky, že budu balit, ale nějak se mi do toho přestalo chtít. Eli už spí, protože nespala odpoledne. Šla spát dýl a spala do půl druhý, tak už jsem jí odpo nedávala, padla do postele a spala. Já jsem taky zase nějaká unavená :-(
Asi si uvařim kotel kafe a pustim se do toho.
Li koukám, že váš prvek je pěkněj ponocnej co??? :-))))
bubíšku - dovedu si představit že jsi vyfluslá, já občas taky,když nemáme taťku delší dobu doma.
Li. 14175

Re: Re: Re: Poslední sobota před Ježíškem

18.12.2004 18:53:24
Ahojky děvčata.
Dala jsem včera prvka spát už ve 20 hod s tím, že zabalím konečně vánoční dárky. Realita byla ale jiná. Po asi půl hodině se prvek probudil svěží a odmítal setrvat v postýlce. No, byl s námi vzhůru do skoro půlnoci. Motal se po pokoji, trhal vánoční papíry, odnášel mašle... :o(. Naštěstí jsme prvka udali dneska k našim a měli volný den. Myslela jsem, že se koukneme za kulturou, ale místo toho jsem doma balila dárky. Zítra jde prvek k našim zase, tak snad už bylo nějaké to kulturní vyžití. Na středu máme naplánovanou ZOO (my 3+rodiče), ve čtvrtek slavíme u našich vánoce... Myslím, že jsem vyšla rodičům hodně vstříc, že to ocení a na nějaký čas se zase stáhnou.

Když tak čtu, jak kupujete dětem panáčky Tolo apod., začínám mít výčitky svědomí. Já prvka proti vám dost šidím. K vánocům dostane "vykakané" dárky (přísavky do vany a tahací telefon), dokoupila jsem jen za 150,-Kč stavebnici a za 180,-Kč síťku do koupelny, aby si měl kam prvek uklízet hračky do vany. Dokonce i rodiče byli požádáni, aby se při nákupech krotili. Už takhle doma zakopáváme o hračky.

Jé a musím vám napsat, na co jsme včera přišli s Jitulkou. My se spolu viděly na předporodních kurzech! Po 13 měsících jsme zjistili, že už jsme se jednou necelou hodinu viděly! Svět je tak malý :oDDD.

Jani, vy budeme mít doma na vánoce čerstvě vymalováno? To se tedy máš :o). Celkem ti závidím, že se toho nemusíš zúčastnit. Mně by partner asi spát nedovolil.

Rain, fotka chaloupky bude? A prozraď, čím se lepí jednotlivé perníčky dohromady? Polevou?

Print, jakého Irvinga dostaneš k vánocům? Já jsem cca ve 25 letech četla "Svět podle Garpa". Měla jsem co dělat jí dočíst. Tahle kniha má šokovat a mě tedy dostala. Jinak se mi Irving líbí moc.

LaBu, díky za optání po následcích kosmetiky. No, nejsem si jistá, že jsem o.k. Po obličeji mám drobné červené pupínky. Ještě nikdy se mi nic podobného nestalo. Že by to bylo tím, že jsem už měla pleť hodně zanedbanou?!

Cisco, koukám, že Ceslobe prodělal výrazné změny. Trejda je šikula.

Severko, žádné foto jsem neslibovala :oD. Nejsem sadista, takového pohledu vás raději ušetřím :oD.

Jo a je u vás sníh? V Praze už druhý den jen prší :o(.
bubíšek + Davídek 21/11/03 18146

Zajímavé recepty s fotkami

18.12.2004 18:46:41
http://www.vareni.kvalitne.cz/vanoce.htm
bubíšek + Davídek 21/11/03 18146

Pěkný večer!!!!!

18.12.2004 18:44:12
Všechny vás zdravím.
Jsem dneska totálně hotová, mám už pěknou krizi, šestý den s prckem sama, manžílek toho má taky plný kecky, 16 hod. denně v práci a spí tak tři hod. denně, no nic, konec stěžování.
Dneska jsem nešla s malým ani ven, hodinku a půl jsme si schrupli spolu, já spíš klinbala, ale i tak dobrý. Teď jsem vylezla z vany. Jsem jak když mi dá někdo ránu do hlavy. Za chvíli dorazí můj brácha, tak mi s malým pomůže. Zítra chci navštívit tu kamarádku čerstvou maminu, tak mi malého pohlídá před nemocnicí.
Taky je u vás tak hnusně?? Jo ráno se u nás skoro před domem stala hnusná bouračka, sanitka, troje policajti, dvoje hasiči, no ble. Rána jak z děla.

Dneska jsem udělala nějakou novinku, nepečené kuličky s náplní. Zítra asi vosí hnízda, možná ještě dnes. No jsem zvědavá, kolik druhů nakonec zvládnu. Dneska kamarádka ochutnávala sultánky, byla nadšená. Tak jsem ráda.

Jo taky jsem zjistila, že čím víc se malému patlám s přípravou jídla, tak tím míň to jí. Nechápu to. Je asi po mně, hrozně miluje polévky. Tak dneska bude k večeři. K obědu jsem mu upekla kuře s kaší a extra nadšený nebyl.

Jinak Dádula chodí čím dál delší úseky a pořád. Má z toho hroznou srandu. Je legrační, škoda, že nemáme kameru.

Tak zatím páčko.

Trochu vánočního naladění:

Šťastná To Žena 12756

Re: Re: Poslední sobota před Ježíškem

18.12.2004 13:14:47
ááááchojky,
dobré odpoledne :-))))
tak jsem byli nakupovat, dopadlo to tak(jak se dalo očekávat), že jsme šli i s Eli, kterou jsem chtěla dát k našim. V půl desátý náš taťka ještě ležel, Eli dojídala a já jsem nebyla oblečená, umytá apod. Padla i ta varianta že nikam nepudem, protože už je pozdě (krámy mají do 11 hod.), no ale nakonec zvítězil rozum nad leností a vyrazili jsme. Elíška jsme vzali s sebou, protože jít k našim a zpátky to už bysme fakt nic nestihli. No počasí na nákupy naprd, padalo, bylo mokro a zataženo, Eli seděla v kočárku jak hříbek , cpala se křupakama a měla děsnou prču z toho že je pod slídou :-)). Potkali jsme známýho ten nám opět (jako po narození když jí viděl) řekl, že je óóóbrrrovská , Eli se na něj kupodivu nesmála ale hodila vážnej výraz až bych řekla, že výraz..ty my můžeš víš co...by byl výstižnější :-))))
Nakoupili jsme pro tchyni, švagorvou a pro MĚ :-))), tak ale ještě pořád to nejni všechno, zítra bude druhý kolo, ale už bez Eli (aspoň to je můj plán)

Alíku fotky pěkný, Kačenka nemá chybu , je vidět, jak se jí zrovna moc chce tancovat :-))))), no a oba kucíí jsou supr. Kubík je takovej roztomiloučkej pirát :-)))) a asi pěkný číslo co? Eli zatim nijak výrazně nepadá, asi to bude tim, že ještě nijak moc výrazně nechodí :-)

SEV Tebe chválim za vyfocení SE :-))

Jináč máme novou hru, jezdíme v kočáru a máváme na všechny co jdou kolem, sedí v kočáru jak královna a mává , až si říkám, že je toho moc :-))). Kromě toho se furt na každýho řechtá, když jí to někdo oplatí, začne se stydět, zaboří hlavu do nánožníku a je to...občas si připadám jako pojízdnej cirkus :-) Nejtrapnější je, když jdeme sami bez taťky a Eli se směje na cizí chlapy , ty jsou z toho evidentně v rozpacích , já dělám že tam nejsem. Jednou jsme jeli a Eli to vyšperkovala tim, že začla na jednoho chlapa řvát tatatata :-))) ááách jo ! :-)

Jituko od Irvinga už mám přečteno Rok vdovou, Čtvrtá ruka, Hotel New Hampshire a teď poslední Manželství do 158 liber :-). Pravidla moštárny nemám, ty jsem viděla v tv. Ještě mám připravený další dvě knížky (ty dostanu k Vánocům :--)) , tak už se těšim. Zase jsem se do toho pustila , jsem ráda, moc mě to baví.

tak jdu něco dělat. Už tady u toho sedim dost dlouho.

Jo a CIscovým přeju šťastnou cestu !!!!!
Utopýr 9323

Re: Re: Re: Re: Poslední sobota před Ježíškem

18.12.2004 12:52:44
tak sakra, dam to sem takhle: www.ceslobe.org
Utopýr 9323

Re: Re: Re: Poslední sobota před Ježíškem

18.12.2004 12:51:43
tak pardon, jsem to nekde zvrzla

CESLOBE
Utopýr 9323

Re: Re: Poslední sobota před Ježíškem

18.12.2004 12:50:09
Hlasam, ze vecere se vcera celkem zdarila, Kuba byl dooost hodnej, vydrzel az do pul dvanacty, Vzali jsme mu s sebou jeho jidelni zidlicku, tak sedel v cele stolu, hrabal se nam s manzou v taliri, uzobaval, a kontroloval situaci. Akorat prerusoval lidi pri projevech, ale aspon se to odbylo rychle. Bylo to zarven i jako rozlucka pro trejdu, tak se sef desne rozneznil, jak moc ma trejdu rad, a chtel by s nim v budoucnu spolupracovat. Takze mozna pro nej bude trejda delat webovy stranky atd. mmch - kuknete na CESLOBE jaky je z trejdy vytvarnik. Jeste teda budu muset dodat nejake texty.

Vecer jsem se tesila, ze kdyz jde Kuba spat az po pulnoci, ze nam odpusti nocni bojovku mazi druhou a treti. Nenenene, bojovka byla, mezi pul treti a ctvrtou. Fakt uz nevim co s nim. Sev, co pouzivas za homeopatika na zuby? Ze bych to do Kuby taky narvala?

Jeste porad nevime kdy presne pojedem, trejda jeste musi za Jeziskem pro darky, a ja porad nemam ten ubrus, ted teda Kuba spi, tak jak dodatluju, zacnu strihat, budu to muset usit dneska v noci. A to jsem vlastne ty ubrusy chtela dva, a ke kazdemu osm malych ubrousku. Chachaaa.

Jina dneska rano opet volala tchyne, aby si postezovala trejdovi, jak je nestastna, ze se tesila, az tchan odejde do duchodu, ze budou neco podnikoat, ona teda nevi co, ale nepodnikaji nic, tchan si dela co chce, a nechce se o ni starat. Kdyz se trejda zepta, co by teda jako chtela delat, tak nevi, ale protoze ona se prece tak obetovala, tak ocekava, ze se ted o ni bude nekdo starat. Ani nevite, jak jsem rada, ze bydli tak daleko.
[<<Předchozích 1150] Názory 11511160 z 18607  [Dalších 17447 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.