Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Severka + P 14 + L 10 + N 8 | 9207 |
|
|
Re: Poslední sobota před Ježíškem18.12.2004 11:14:02
Alí, tak to Kuba bude jako můj brácha, ten neuměl padat snad až do 8 let. Vždycky když spadl dopředu, tak přišel s rozraženým krvavým rtem. Jééé, co ten si toho užil... Aspoň to, Alí, máš pestré, každé dítko jiné :o).
Li, neslíbila jsi taky náhodou svoji fotku?? Taťka mě včera vyfotil, ale kdy se k fotkám dostanu, to jsem sama zvědavá :o). Teď tady byl pošťák s balíkem, tak jsem ho politovala, že musí před vánoci i v sobotu, říkal, že je toho hrozně moc. Ale asi makají dobře, protože našim jsem posílala balík ve středu a včera ho dostali. Mamka se rozplývala, jak jsem to zase kráááásně zabalila. Prd, letos jsem to hodně odflákla. Je fakt, že mě baví si s tím hrát, ale letos není čas. Ale balím tak hezky dárky jen jiným, ne doma, protože manža i prcek by to neocenili, ti jsou "trhači" :o))). |
| Abcded | 23276 |
Re: Poslední sobota před Ježíškem18.12.2004 10:49:17
Samozřejmě že Kuba upadl na nos ne na noc:o)
JO a ještě gratulace kamarádce Bubíšku, to je dobře, že jim to dobře dopadlo:o) A Jani přidáváme se k Labu, buď ráda, žes mohla jít s Míšou spát. To u nás by mě manža teda spát nenechal, ten by vyžadoval tvrdou spolupráci:o) (ovšem pak při úklidu, už by se zase rozpomněl na to, že jsou mužské práce a ženské práce a každý by měl dělat jen to svoje....) |
| Abcded | 23276 |
Poslední sobota před Ježíškem18.12.2004 10:44:09
Huž se nám to opravdu blíží:o) Dneska budu dělat medové řezy, je to recept od manželovy babičky a to cukroví je strašně dobrý, ale je to dost složitý, no složitý, prostě se to blbě dělá:o) Dělala jsem to asi dvakrát a zatím se to ještě bez chyby nepovedlo, no teď už vím jak na to, tak snad to do třetice vyjde, držte mi palce:o))) Jo a Rain už se moc těším na foto chaloupky, určitě bude moc hezká:o)
Jinak jsem vám ani nenapsala, jak Kuba venku upadl na noc a měl ho pěkně odřený. Teď už se to po pár dnech dost zahojilo, takže už to nevypadá tak běsovatě. On totiž Kuba vůbec neumí padat:o( Když padá dopředu, tak nedá instinktivně ruce před sebe, aby se zachytil, on je prostě složí na prsa, takže sice z té největší výšky dopadne na ty ruce, ale pak se zhoupne jako houpačka dopředu přímo na čumáček:o( NO nevím nevím, jak ho mám naučit dobře padat, ale chtělo by to, protože začíná být pěkný číslo. To ségra to byla jiná kaskadérka, ta nám například spadla dvakrát asi z metrové rampy co máme u krámu, z toho jednou i s kolem, a vůbec nic se jí nestalo. Starší synáček byl zase kliďas, co se nikam moc nehnal. Ovšem Kuba je moc živé trdlo:o( Tak nevím, jak přežije ve zdraví své mládí. Aby nedopadl jako já, měla jsem v dětství asi třikrát zlomenou ruku.... Jinak jak tak koukám na tu Tolinku a autíčko, skoro by se mě chtělo zeptat podle jedné reklamy - A co je na ní tak zázračného? - když stojí tolik peněz:o))) NO ale při cenách dnešních hraček už se ani nemůžu divit. Kuba má zase takovou berušku od Fishers price, ta když se jí zmáčknou křídla, tak se jí začnou blikat tykadla a taky kousek popojede. Dostala jsem ji v Makru za plínky. Prý by se tím mělo dítko donutit k lezení (jako že bude tu berušku honit), ha ha ha, Kuba si jí vůbec nevšímal. Ovšem je pravda, že kdyby u toho vydávala zvuky, tak by ji třeba vzal na milost:o) Teďka ji občas čapne za tykadlo a nosí ji tady. Ale mile mě od Fishers price překvapil te vkládací šnek, ten ho teda fakt baví. Jo a dala jsem vám nějaké fotky do alb - z maškarního a se šnekem:O) |
| LaBu | 19306 |
|
|
Re: Re: Re: :oD18.12.2004 10:30:26
Dobré ránko:o)
Idem vás klasika pred víkendovým zhonom pozdraviť a na chvíľku sa rozlúčiť, cez víkendy nestíham. Rain, uz sa teším na chalúpku, na foto. A tiež ťa musím moc vychváliť za záves aj snehové (sklené) vločky!Krásne. Bubí, to som rada, že to kamoške dobre dopadlo:o)A si šikula, vidím, že toho veľa stíhaš. Jani, aj tak je to fajn, že si mohla ísť spať s Míšou, keď sa maluje obývák;o) Tak ti prajem, nech to čo najskôr stíhaš upratať a je fajn, že to tam budete mať čistučké voňavučké:o)No a snahu teda Julinka s tým chodením na nočníček má, to sa jej musí nechať, šikula! V tomto sme riadne pozadu, ešte sme nočník ani nekúpili. Print, dúfam, že už je ti lepšie a zostane to tak už. Cisco, snáď oslava dopadla k vašej spokojnosti. Nočné boje máme posledné noci tiež. Aj dnes od pol piatej do šiestej bola Sisa veselá a chcela robiť čokoľvek okrem kľudného ležania. Najlepšie sa jašiť samozrejme. Nakoniec ju uspal tatinko, bola trocha kriku. No ale musíme jej ukázať, že sranda v noci nehrozí:o( Karkulinko, ešte dodatočne: ja zasa smekám pred tebou(aj Cis), zvládate okrem domácnosti a maličkých, aj zarábať korunky! Nie je divu, že cez deň nestihneš WinCo a pečenie, keďže si v práci,ale stíhaš veeľa aj tak. Prajem ti, nech si ten týždeň voľna krásne užijete:o) Dúfam, že vyšetrenia dopadli dobre. Li, dúfam, že ste sa dnes dobre a dllho vyspinkali:o) Co kozmetika? Už je to dobré? Ja mám v tomto smere hrozné resty, naposledy som u kaderníčky aj kozmetičky bola týždeň pre Siskiným narodením:oDD Vlasy chcem mať dlhšie, vždy som nosievala červené a vzadu naježené (preto sa mi páčil Terkin účes-brala by som)ale teraz som sa rozhodla pre dlhé. Keď ešte viac podrastú, dám to zastrihnúť a možno ešte niečo ďalšie s nimi povymýšľam. Namiesto kozmetičky som bola teraz dva razy u jedného liečiteľa:oP, trocha mi pomohol,ale vyčistiť pleť by som si teda mala dať:o( Tak vám prajem krásny štvrtý adventný týždeň, nech máte poslušné a zdravé detičky a vonku nech parádne nasneží, nech máme vianoce na ľade:o) Idem za chvíľu za Simčou na plávanie, dnes môžu ísť rodičia do vody:oD No to mi nehrozí, ešte že mám Sisku ako výhovorku, tak budem len pri bazéne:o) ahojte:o) |
| Severka + P 14 + L 10 + N 8 | 9207 |
|
|
Sobotěnka18.12.2004 10:28:09
Dobré ranko!
Tak jste mě včera navrtaly s těma zubama. Sice se mi nezdá, že by Lence nějaký lezl, ale dala jsem jí večer homeopatika a kupodivu usnula jak andílek, sotva jsem ji položila do postýlky v devět hodin. Paráda! V noci sice zase hrozně prděla (já fakt nevím z čeho!), ale spaly jsme až do 9:15. Huráááááá! Tak jsem krásně vyspinkaná a ještě jsem večer sledovala Slovensko hledá Superstar a u toho jsem zabalila všechny dárky pro dětičky. Tak mám dobrý pocit, jupíí! Venku jsou 2°C a prší a fučí vichr. V noci sněžilo, protože je trošku bílo, ale déšť to dost rychle ničí. Teď koukám na předpověď počasí a celý příští týden má být kolem 1°C a sněžit, tak by mohlo být na Štědrý den bílo, ne? To by se fakt hodilo. Ani jsem vám včera nenapsala, že Lenka spala taťkovi jenom 1/2 hodiny, takže sotva jsem u holiče usedla k mytí hlavy, už přišla SMS, že je vzhůru :o((. Ale taťka si nestěžoval, protože jemu ona zásadně neřve. Nechápu, jak to s těma dětma dělá, že jeho nikdy nezlobí?!?!?! |
| Jitulka | 18006 |
|
|
Re: Re: :oD18.12.2004 0:11:25
LaBu,to je fakt,cislo 14 bych taky asi nutne potrebovala-takze se timto hlasim.
Cislo 12 vypada take dobre ve variante b. |
| Jitulka | 18006 |
|
|
nocnicek18.12.2004 0:08:31
Tak nejdriv spatne zpravy,odpo jsem nestihala,Vitas ma antibiotika a pry je to zas na pruduskach hruza.chjo.
Ted uz jen dobre:vsem diky za pochvalu fotek,ani ji to nemuzu rict,vymluvila jsem se totiz jen na Karkuli,ze si to chce nechat taky udelat barevne. Jani,diky za pochvalu mych diplomatickych schopnosti(vim,ze jsi nebyla jedina,ale tak pekne jsi to vyzdvihla). Co maly,uz si nestezuje na pindulu?A co mu bylo? Aliku,diplomacie je konec:stalo mne to dnesni dizu a zaridit,aby hlidal tatinek...a to byl tezky ukol. Sev,ano to je ukazkovy uces na soutezni zkousky.Jen je hodne smyty,jak si v praci musi stale myt hlavu(a ja ji driv neukecala). Maleho velkeho pomocnika do kuchyne nepujcuji(co kdyby se mu nekde-u nejake sikovne slecny-treba zalibilo) Print,co ctes od Irvinga?Ja mam ted rozectena Pravidla mostarny (ale mam pocit,ze pri tomhle tempu to budu cist jeste az pujde Vit do skoly). Bubi,na zasuvku bacha a hlavne na Dadu u zasuvek,Vitek zasuvky primo zboznuje,je to des. Mam pro vas tip na darek(pro mne je to novinka,pro vas mozna stara vec,ale treba...):Knizka se jmenuje Super tricka,ted jsem ji mela v ruce a zvazuji jeste rychly dokup pro Terku,byly tam bezva napady,jak udelat z tricka z trhu skvosty satniku.Cena je sice 350kacek,ale verim,ze sikovne ruce nekterych z vas by udelaly hodnoty mnohem cennejsi.Neco jsou tam stare dobre flaky,ale jsou tam i fakt dobre napady,ktere nevypadaly slozite,lec ve vysledku to bylo neco. |
| rain | 14358 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Večerník18.12.2004 0:08:11
Musím se pochlubit, chaloupka je kráááásná, dělala jsem se s tím doteď a nic jiného jsem nestihla. Foto kdyžtak dodám zítra, taťka tvrdí, že se to musí vyfotit za denního světla :o)
|
| LaBu | 19306 |
|
|
Re: :oD17.12.2004 23:51:39
Vazena pani Li.
Velmi ma potesilo zistenie, ze poriadate take vynikajuce kurzy. Dufam, ze su este volne miesta. Prosim o predbezne zapisanie Pana Manzela do kurzov cislo 4,9,10 a 13. (meno: Pan Manzel, bydlisko: Tot Tu, kontakt: LaBu-Rodina.cz) Vopred dakujem a zostavam s vdakou za vasu prospesnu pracu. S pozdravom L.B. PS: Nespominajte prosim uz nikdy kurz cislo 12, navrhujem nahradit ho skolenim "ako spravne vybavit manzelku na nakupy". Pomocky potrebne na kurz:auto, kreditna karta s neobmedzenym limitom, kontakt na firmu zaoberajucu sa "hlidanim deti". PS1: Hlásim sa s dovolenim do kurzu č.14 |
| bubíšek + Davídek 21/11/03 | 18146 |
|
|
Re: Re: Re: Večerník17.12.2004 22:14:44
OMLOUVÁM SE, PTAL SE MĚ ALÍK A JÁ NAPSALA ODPOVĚĎ KOPO. ach jo. nezlob se.
|
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.