Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| bubíšek + Davídek 21/11/03 | 18146 |
|
|
Re: Re: Večerník17.12.2004 22:13:37
Kopo, tak Lucka dneska porodila, po 13ti hodinách, uf. Měla to vyvolávané. O tři týdny dřív, ale malej má 3,20kg a 51cm tak že dobrý. Jsem moc ráda, že to tak dopadlo.
Natáhla jsem fotky do počítače, ale ještě jsem je nedala do alba.Snad zítra. Jsem hrozně utahaná. Uklízela jsem, zdobila sultánky, nákup, vaření atd. Ze zásuvky mi začaly lítat modré jiskry, no paráda. Snad zítra dorazí můj táta a opraví to. Malej pořád chodí, dá si palec do pusy nebo jiný prst a štráduje si to a má z toho srandu. tak pa jdu hajat. jsem K.O. |
| Abcded | 23276 |
Re: Večerník17.12.2004 21:00:17
Tak ty musíš brát prášky na hlavu Print jo? A je to vážný?:o)))) Papíry na hlavu máš teda taky?:oD No vlastně u tebe mě to přece nemůže překvapit:o))) Ale díky moc Print, žes mi dneska a včera poslala trochu sluníčka, to bych od tebe fakt nečekala:o)))
Li, tak to tě plně chápu, pokud chtějí prarodiče prvka na víkend. NO u nás je to taky tak, že přes týden tolik času na děti nemáme, hlavně táta, takže na víkend, zvlášť když někam jedeme, bysme děti asi nikomu nepůjčili:o) Babička si je užije naštěstí přes týden, když bydlí u nás, s rodinou manžela se nějak moc nestýkáme, takže u nás je to naštěstí v pohodě. Abych pravdu řekla, asi by mi nevyhovoval ani systém, který má Kopo, dětičky teda občas k babičce o víkendu tu a tam zajdou, když je zima a nikam nejezdíme, ale v létě - co bysme jako ty dva zbylý víkendy dělali? Bez dětí? Někde na výletě? NO nevím, nevím.....:o) My jsme dneska taky byli kouknout na dcerunky besídku, měli ji venku před školou, bylo to vlastně takové krátké představení, dcerunka tam jen pronesla pár veršů. Pak jsme se šli podívat na jejich výtvory z výtvarky, které mě teda dost překvapily, ani bych neřekla, že něco takového dokáže dcerunka vytvořit:o) Tak co Bubíšku, jak dopadla tvoje těhotná kamarádka, už má mimčo? Jitulko, pomocník v kuchyni je opravdu super, nechceš nám ho na štědrý den půjčit? Že by nám naklepal tu hromadu řízků? A fakt obdivuju tvoje vyjednavačské schopnosti, fakt jsem si říkala při prohlížení účesu ze všech stran, jak ji k tomu proboha donutila?:o)))))) Takže Terku pozdravuj a pochval jí za mě účes:o) A vy ostatní s novými účesy, doufám, že budete Terku následovat! Vemte si z ní příklad a taky se nechte blejsknout:o))) |
| JANA + 2 prckové | 5158 |
|
|
Večerník17.12.2004 20:38:42
Ahojky!
Tak já se musím napřed pochlubit, jak jsme spali s Julinkou až do devíti hodin! Bylo to ale za cenu noční scény:-( Asi ve dvě hodiny se prostě rozhodla (hned po kojení), že chce chovat nebo tak něco, protože jí nic nebylo a řvala a řvala a řvala, já se zase rozhodla, že si to nevyřve a tak jsme spolu závodily kdo má větší výdrž:-) Vyhrála jsem ani nevím po jaké době, ale ráno mě bolela hlava, tak nevím, jestli budu příště zase hrát:-))) Jinak manža se rozhodl, že ještě před vánoci vymaluje obývák, tak se na to zrovna chystá, a až půjde Míša spát bude malovat. No, to mám radost:-((( To znamená, že mi odpojí PC a já půjdu nejspíš spát s Míšou. Gratulujeme Dádovi k chození! A pak taky velice chválím Terky účes a Jitulky schopnost jí přemluvit a vyfotit:-))) A závidím pomocníka v kuchyni:-) Jinak samozřejmě musím také pochválit výtvory od Rain, je to šikulka, ty vločky jsou nádherné. A taky musím pochválit Julinku, vypadá to, že jí přešlo to fňukání a tahání, snad to nezakřiknu, ale dneska byla moc hodná. Tak snad se to u Vás taky blíží k lepšímu období:-) Li, to je fajn, že je prvek hodnej, moc Ti to přeju. Já taky Julince v obchodě půjčuji hračky, ale musí být látkové, protože je hází na zem a nejvíc jí zajímají cedulky, takže ty si kolikrát přinese i domů:-) Ale nejvíc se mi stejně osvědčil rohlík, ten zabaví oba dva na dost dlouho:-) No, mě přijde, že budou vánoce jen podle výzdoby a podle návalu v obchodech. Asi mi to dojde až na štědrý den:-))) A přimlouvám se za fotky nových účesů:-)) Já půjdu až po novém roce, tak abych měla nějakou inspiraci, chci to taky hodně zkrátit. Chválím Sisi, jak krásně povídá, Julinka se nějak zarazila a nic nového neumí, jen lumpárny s Míšou, ty se naučí hned. Ba ne, teď jsem si vzpoměla! Já jí asi před třemi dny, když tlačila, posadila na nočník, ale už bylo pozdě. A včera tam sama chtěla, stála před ním a dělala jakoby dřepy, stahovala si punčocháče a říkala e-e-e. Tak jsem jí tam posadila a ona se za chviličku vyčůrala!! Ale nějak se jí to zalíbilo a teď mě honí k nočníku pořád. Sedne na něj a za chviličku se zvedne, koukne jestli tam něco není, ještě tam pro jistotu sáhne a jde pryč. Tak jí nandam plenku a ona za chvilku zas. Už před ní ten nočník schovávám, protože to je teror:-))) A ještě si pak nechce nechat dát zpátky tu plenku:-( To už abych pomalu kupovala ty kalhotkové plenky, s těmi je to jednodušší. Cis, Vám přeji šťastnou cestu bez probémů a hezké vánoce, jestli tedy pojedete už zítra. Já nevím, kdy se sem zase dostanu. Teda Print, Vy tam máte nějak moc často sluníčko! Neměli byste si ho pořád jen nechávat pro sebe a pustit ho taky k nám! Večerní kurzy pro muže mě pěkně pobavily, to jsem se zasmála a hned bych manžu na některé poslala:-)) |
| Li. | 14175 |
:oD17.12.2004 18:50:07
Večerní kurzy pro muže
Upozornění: Zápis končí ve středu Pozn. Vzhledem k náročnosti a obtížnosti jednotlivých kursů je počet účastníků v každém kursu omezen na 8. 1. téma: Jak zalévat květiny za oknem. Prezentace s diapozitivy. 2. téma: Toaletní papír: Roste sám od sebe v držáku? Diskuse u kulatého stolu. 3. téma: Je možné při močení použít techniku zvednutého sedátka a tím se vyhnout mokré podlaze? Skupinové cvičení. 4. téma: Základní rozdíly mezi podlahou a košem na špinavé prádlo Grafická prezentace v Power Pointu. 5. téma: Špinavé nádobí: Může levitovat a samo doletět po večeři do dřezu? Videoprojekce s příklady. 6. téma: Ztráta identity: Založit někam ovladač k televizi anebo nechat i ostatní, aby jej používali? Nemoderovaná diskuse. 7. téma: Jak hledat ztracené věci a začít hledat na správných místech namísto ječení a obrácení baráku vzhůru nohama Otevřené fórum. 8. téma: Zdravověda: To, že jí přinesete kytku, nemá negativní dopad na vaše zdraví. Audio prezentace. 9. téma: Skuteční muži se zeptají na cestu, když zabloudí. Svědecké výpovědi. 10. téma: Je geneticky nemožné sedět tiše vedle řidičky, zatímco ona se snaží zaparkovat u chodníku ve štěrbině mezi dvěma auty? Simulace na trenažéru. 11. téma: Učíme se žít. Základní rozdíly v žití sám a s ostatními. Výuka Online. 12. téma: Jak se stát ideálním společníkem při nákupech Relaxační techniky, dechová cvičení, meditace. 13. téma: Jak bojovat s cerebrální atrofií a zapamatovat si ženiny narozeniny a výročí svatby. Cerebrální šoková terapie, v případě zájmu i možnost lobotomie. 14. téma: Klíče od auta a jiné maličkosti. Rozvoj dovednosti ukládat věci na své místo, takže se dají potom snadno najít. Praktické cvičení. Po absolvování kurzu obdrží každý z přeživších frekventantů diplom. |
| Šťastná To Žena | 12756 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Hezké odpoledne!!!17.12.2004 17:56:47
což takhle děvčata foto vašich nových účesů ??? :-))) - to by nebylo marný nééé ? - třeba by jsme si MY ostatní vzaly inspiraci :-))
prášek trošku zabral, chvilku jsem si zdřímla, ale jsem jak praštěná, půjdu brzo spát. tak mám dočtenýho dalšího Irvinga, jestli někdo nevíte co číst, tak vřele doporučuju, ten člověk píše naprosto skvěle :-) |
| Utopýr | 9323 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Hezké odpoledne!!!17.12.2004 17:07:16
tez jsem velmi nakratko, Kubovi to prislo velmi k smichu.
Rain, mame to asi 900 km, nejrychleji jsme to udelali asi ze deset hodin, nejpomalejc za 23 (v Nemecku zacalo snezit :( Jinak tu hnuuuusne prsi. |
| Li. | 14175 |
Re: Re: Re: Re: Hezké odpoledne!!!17.12.2004 16:54:21
Tak Sev nezapomeň na fotku :o). Já také koketuji s myšlenkou ostříhat to všechno na kraťounko. Jenže nejsem hubená jako ty a tak si říkám, že by to mohlo vypadat dost směšně: malilinká hlava a k tomu velikééé tělo :o(.
|
| Severka + P 14 + L 10 + N 8 | 9207 |
|
|
Re: Re: Re: Hezké odpoledne!!!17.12.2004 16:37:45
Ahojky!
Tak jsem od holiče přišla úplně nakrátko, čímž jsem všechny šokovala. Ale řekla jsem si, že když nové brýle, tak i novou hlavu. Pravda, kadeřnice mi říkala, že melírek by mi slušel, ale ten teď nemám, tak až příští rok. Anebo risknu nějakou barvu, nevím. Anebo barevný melír :oP. Vlasy nad uši jsem neměla ani nepamatuju :o). To budu vyfoukaná raz dva. Lenička na mě koukala jak na zjevení :o))). Jo a kadeřnice mi říkala, že prý jsem hubená. Ha ha ha! Jitu, pochval Terku, že se nakonec nechala přemluvit k focení, má to opravdu moc hezké!! To si v rámci výuky dělají holky na sobě? Li, to mě teda fakt udivuje, že nejsou schopni v lékárně sehnat HA kaši od Humany. U nás ji mají běžně, aspoň v těch lékárnách, kam chodím. Takže Ti taky nabízím, že koupím a pošlu. Je chuťově fakt moc dobrá. A s těmi knížkami. Li, taky si ráda knížku nejdřív prolistuju než koupím, proto se taky petám. Rain, ono se to asi těžko formulují otázky, když chci vědět, co v ní je :o))). A obrázky pro Rain: Skútr, Tolinka + Puppy ![]() Auto pro Tolínka ![]() U nás je asi 1°C, ráno byl poprašek, ale teď už není nic. A o víkendu má pršet :o((. |
| Šťastná To Žena | 12756 |
|
|
Re: Re: Hezké odpoledne!!!17.12.2004 15:44:16
achojky,
tak jsme se vrátily z venku, a bylo tam krásně, svítilo sluníčko , napadl sníh - přesně jak jsem si to ráno (bylo to ráno?? už ani nevim) přála :-) rain - tak si tady tak dumám..v čem doma chodíš?? v sukni? nebo že by snad v kraťasech???? :-)) )) teď jsem kukla na fotky - tééda Jitlko máš doma statnýho pomocníka jen co je pravda..ještě aby se naučil ty řízky obalovat a můžeš sedět v kuchyni s nohama na stole :-)))) JO a Terce to taky moc sluší, je to pěknej účes, něco takovýho jsem si chtěla taky nechat udělat - naštěstí mě někdo osvítil a udělat jsem si to nenechala, to by taťka nerozdejchal :-)) ¨vzala jsem si prášek na hlavu a jdu se natáhnout :-) |
| Li. | 14175 |
Re: Hezké odpoledne!!!17.12.2004 14:43:31
Rain, jsi hodná, že se nabízíš :o). Severka mi psala o H.A.kaši firmy HUMANA, která se ředí jen vodou. Není ale třeba mi ji shánět. Mám doma spoustu nemléčných kaší, které patlám s H.A. mlékem. Ty budou muset prvkovi stačit :o).
|
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.