| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : listopad 2003

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 1180] Názory 11811190 z 18607  [Dalších 17417 >>]
rain 14358

Hezké odpoledne!!!

17.12.2004 13:59:40
U nás je dneska nasněženo a krááásně, ještě že se máma nechala umluvit a přišla aspoň na chvíli, byla jsem s Michalkou 40minut venku :o)))

Tak Bubíšku, to máš doma šikulku!

Li, to je fakt, že manžel taky děti kolikrát nevidí ve všední dny, ještě že oba chodí spát pozdě, jinak by ho snad neznaly... :o) Tak je na tobě, jak budeš diplomatická a jak to vašim vymluvíš, asi to bude těžké. Jim to asi taky rychleji utíká, když se mají na co těšit, že pojedou za vámi nebo budou mít malýho doma. Bůh ví, jací budeme, až budem jako oni. Tak si pořiďte ještě jedno a budeš ráda, že ti o víkendu jedno vezmou :o)))))

Severko, to sis včera večer užila, tohle měla Míša taky, ale trvalo to asi jen tři dny a bylo to zubama. Moc ji to bolelo a budilo.
Dík za informace o Toli, budu uvažovat o tom skútru.
A taky za tip na ten obchůdek, chtěla bych nějaké formy, mají takový výběr, že nevím, co vybrat :o))) A dalších věcí, co jsem jinde neviděla, to si musím prostudovat a něco objednám, to zas bude taťka rád, že zaplňuju byt ;o)

Michalka je taky závislák, ale jelikož nechodím doma v kalhotách, nemá na čem viset :o))) Ale hned kňourá, když mě nevidí.

Li, tak to je fakt dobrý nápad, chodit si hrát do supermarketů, ještě u toho nakoupit, to zkusím :o)

Zdobení perníčků jsem zahlídla na poslední chvíli, škoda. Za chvíli se jdu pustit do sestavení a zdobení chaloupky, tak jsem na to mooooc zvědavá, ještě jsem ji nikdy nedělala, držte mi pěsti.

Cis, tak to máš ještě dost práce před dlouhou cestou.... Jedete autem? Jak dlouho trvá cesta? J0je, mně teda taky nepřipadá, že bude už za týden štědrý den :o) Včera jsme řešili jídelní lístek na sváteční dny :o) To zas bude práce s vyvářením dobrot, které běžně nedělám, protože se mi nechce patlat se s přípravou a podobně :o)

Mám mail na tu paní, co je manželka autora těch knížek a stránek s tradicema, mám od ní něco, tak si občas píšem, můžu se jí zeptat, co všechno tam je, upřesněte, co byste chtěly vědět a já jí napíšu.

Li, co to sháníš? Mám se ti zeptat holek u nás? Ta jedna sežene všechno, tak se ti taky můžu poptat.
Li. 14175

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Po zoufalém večeru nadějné ráno...

17.12.2004 13:53:41
Jitulko, terka je fakt fešanda. Něco podobného by se mi na vlasech také celkem líbilo. Škoda, že už jsem tak stará, béééé. S těmihle vlasy už bych byla jen pro smích :o(.

P.S. Nechceš mi občas půjčit kuchaře? Každá pomoc v kuchyni se hodí :o).
Li. 14175

Re: Re: Re: Re: Re: Po zoufalém večeru nadějné ráno...

17.12.2004 13:47:30
Ahojky, tak jsem se vrátili z venku. Byla to paráda po 14 dnech doma vyrazit s kačárkem na pochůzky :o). Tedy, ne že by byl prvek už zdravý, ale musela jsem na poštu vyzvednout si poslední vánoční dárek. Hned jsem Sev, Print, Rain a Cisco, poslala balíčky, tak je příští týden čekejte :o).

Severko, knížky, na které se ptáš, už také nějakou dobu okukuju na netu. Bojím se, že se v nich mapují jen tradice různých oblastí Česka a že návodů pro kreativní tvoření tam moc nebude. Raději bych si nejprve knížky osahala někde v knihkupectví, protože skoro 800,- Kč za všechny 4 díly je celkem moc. U nás v knihkupectví je ale nemají :o(.
Jo a hlásím, že v lékárnách v Praze neznají H.A. kaši od Humany. Dnes mě zklamali i v IKEMu. Prý ji nezná žádný jejich distributor. Partnerovi se ji také nepodařilo ve městě sehnat. Asi to bude vaše městská specialita :o).

Cis, přeji krátkou a příjemnou firemní oslavu. Také nemám tyhle oficiality moc ráda. Naštěstí teď, jako žena na mateřské, nikam nemusím :o).
LaBu 19306

Re: odpoledne

17.12.2004 13:41:57
môj manžel sa naučil vraj rozprávať až vo dvoch rokoch, dovtedy hovoril iba "hap", keď spadol:o)
Takže sme boli pripravení aj na takú možnosť:oD

...nakladám ešte jeden hermelín pre našich a urobila som cesto na vanilkové rožky:o)
Jitulka 18006

odpoledne

17.12.2004 13:29:41
Ahoj vsem,

Dado,gratulujeme k chuzi!!

Sisku moc chvalime za nova slovicka a rikam si,ze ty holky jsou URCITE upovidanejsi,nez kluci.

Severko,uz dlouho chci pochvalit fotku Lenicky,je fakt roztomile slunicko!Je mi lito,ze je ted uknurkana,ale musim te potesit,ze s nasim Vitasem se ted snad neda srovnat nikdo-porad jen beci a knoura,uz aby byl zdravy.
Jo,mame paty ZUB,uz zacinam verit tomu,ze nam snad jeste nejake vyrostou.

Li,jasne,psala jsem,ze je to druhy extrem,drzim palce,at to vyresis k radosti sve,partnerove i rodicu.Je to vzdycky horsi,kdyz to resis spis za nej nez za sebe,ale chapu ho a je videt,ze ty taky.

Karkul,mam pro tebe neco v deniku.(samo i pro ostatni)

Cisco,i pro tebe,pokud to stihnes pred kadernikem-mala inspirace.

Odpo jdem k lekari,tak se pokusim stihnout zpravodajstvi pred odchodem.Jinak Vitek nema teplotu,ale na pruduskach chrci.Doufam,ze ostatni marodi jsou na tom lip.
Šťastná To Žena 12756

Re: Re: Re: Re: Po zoufalém večeru nadějné ráno...

17.12.2004 11:37:16
Jo SEV ještě jsem ti zapomněla napsat ohledně akce Hippu, včera jsem byla v lékárně, kupovala kaše, pani mi dala další razítka, tak jsem se jí ptala do kdy akce platí, a ona říkala, že do tý doby , dokud budou mít ty kaše co dávaji zdarma :-))) - tak třeba to je takhle i u vás :-)

LaBu tak to je malá taky šikulka když tak hezky povídá :-)
tak Eli se vrátila k svým pěti krokům, ale dělá je jenom když jde ke mě, když si vykročí do prostoru, tak udělám "jenom" tři :-))))

SEV a Cis přeju ať jsou u kadeřnice spokojený. Mě to čeká zase až v lednu.

tak já si jdu prozkoumat odkaz co dala SEV a vrhnu se na maily, mám jich tam nějak podezřele moc nepřečtenejch. Li Tobě jdu napsat tu adresu.
Utopýr 9323

Re: Re: Re: Po zoufalém večeru nadějné ráno...

17.12.2004 10:30:41
Nazdarek. Sev, nezoufej, nejsi v tom sama. My uz zase asi tyden mame nocni bojovky, od dvou do tri Kuba rve a neni k utiseni, dneska to bylo obzvlast drsne, nakonec jsem rozsvitila lampicku, dala mu do ruky jeho kartacek, on si chvilku smrdlal zuby, strasne se tomu smal, a pak se po mne zacal valet, tak jsem zhasla, valel se po mne dalsi pulhodinu, a pak tak nejak usnul. Ale mam toho fakt dost, doufam, ze takhle nebude jecet u nasich, to se pak nevyspi uz vubec nikdo.

Jeste se musim sverit, jake nas vcera cekalo pri koupani prekvapeni. Posadim Kubu do vany, at se racha, a zacnu ho polevat vodou z kelimku, a najednou koutkem oka zahlednu predmet, ktery do vany podle me nepatri, nebot si nepamatuju, ze bych ho tam davala .... No Kuba v nestrezene chvili vyrobil bobek, ktery pak ladne plaval kolem nej. Nechapu, jak se mu to povedlo .... (Kubovi)

Dneska jsem posledni den v praci (teda pred Vanocema), odpoledne jdu taky ke kadernici (nebo kadernikovi?), necham si to zkratit, dramaticky, at tam zas pul roku nemusim, nevim, jestli jit taky do nejake barvy?, ale asi spis ne, protoze co pak s tim kdyz to odrusta. Vecer je firemni vanocni vecere, Kubu bereme s sebou, nemame ho kam dat (oficialni verze) - chceme ho pouzit jako zaminku ke kratkemu prubehu vecere (pravdiva verze). Sef bude asi straslive recnit, tak doufam, ze nebude nutit k recneni i nas. Uz jsem zaridila, ze jako vanocni darek dostaneme poukazky do obchodu s knihama, CD a DVD, takze jsem odvratila nebezpeci daru podle sefova gusta - kristalovych labuti a sklenenych vaz.

Jeste nevime, jestli pojedem do Cech zitra vecer nebo v nedeli, vubec se mi nechce balit, a hlavne se teda netesim na tu cestu. A jeste musim nekdy usit ten ubrus, asi zitra vyhodim chlapy ven na prochazku. Pod vidinou grogu by to pro me trejda mohl udelat ...
bubíšek + Davídek 21/11/03 18146

Perníčky

17.12.2004 10:18:58
Koho zajímá zdobení perníčků, v prima jízdě o tom bude za chvíli reportáž.

Tak dala jsem si vanu, vařím oběd a jdu asi zadělat nějaké těsto a poklidit.....

Severko, myslím, že opravdu to malá vycítí, že jsi podrážděná, neboj, bude zase líp. Mají střídavé období. Dáda to měl taky, teď je zlatíčko.
LaBu 19306

Re: Re: Print

17.12.2004 10:10:42
ešte pochválim Sisku a ideme do toho mesta:
Tento týždeň hovorí tieto nové slová:
páči- keď niečo podáva (páč´)
boty (bot´), prinesie snehulky,keď ideme papá
papučky(pap´či)

...inak stále u nej vedie "ham" a "daj", hladoško jeden ;o))

a začala sa snažiť po nás rôzne slová opakovať:o), tak sa teším na ďalšie milé skomoleniny:oDD
LaBu 19306

Re: Print

17.12.2004 9:48:10
ahojte 7 dní pred štartom ;o)

pred chvíľkou som dorobila zasa kúsok voňavej reťaze na stromček a krásne to tu klinčekovo (hrebíčkovo) voní:o)
Print, mňa vedia krásne vianočne naladiť hlavne tie vône:o)

...mmch, trocha od veci, keď som pri tých hrebíčkoch, včera sme sa so Simčou bavili o jedných známich a ona začala: "mami, tí Klinčekovci, čo bývajú...tam a tam..." A ja " Klinčekovci?????"
Myslela na rodinu "Hrebík, Hrebíková a ich dcéra" :o))

Sev, tiež ďakujem za tip na stránku, vyzerá dobre. Nad tými knihami tiež už dlhšie rozmýšľam, neviem ako by to bolo s poštovným. Idem o chvíľu do mesta, pozriem, či náááhodou nebudú v kníhkupectve ako ten kalendár minule:o)

Prajem vám pekný deň a "hodné" zdravučké deti:o)

Gratulujem Dádovi k chodeniu:o)

Rain, moc díík za tvoj recept, vyskúšam aj tento a porovnám.
[<<Předchozích 1180] Názory 11811190 z 18607  [Dalších 17417 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.