Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| LaBu | 19306 |
|
|
17.12.2004 9:34:58
...to som tú Elišku teda prechválila s piatimi krokmi :oDD Nevadí, tri na rozchodenie stačia, chystá si to asi pre vás pod stromček:o)
|
| Severka + P 14 + L 10 + N 8 | 9207 |
|
|
Re: Re: Po zoufalém večeru nadějné ráno...17.12.2004 9:33:33
Print, dík za naději ;o). Zatím je dneska hodná, dokonce si sama hraje (!!!) a nestojí s řevem u mě, ale uspávání a večera se upřímně děsím, tenhle týden je to jeden velký řev. No, snad bude líp už brzy!
Po obědě jdu k holiči, jen ostříhat, na melírek teď nejsou fufníky. Už se těším, protože mi to leze do očí a to teda nesnáším :o). Taťka bude hlídat, tak doufám, že Lenka bude hezky spinkat. Holky, nemáte některá tyhle knížky? Vyšly 4 díly - jaro, léto, podzim, zima. ![]() Teď jsem slyšela v rádiu, že Líba Šmuclerová odchází z Novy. No, tam se ještě budou dít věci... |
| Li. | 14175 |
:o)17.12.2004 9:30:43
Dobré ráno, nebo spíš dopoledne všem,
ani jsem vám včera nenapsala, že prvek stávkoval a včera nespal přes den nespal ani 5 minut. Když jsme večer vyrazili na velké nákupy, myslela jsem, že usne v nákupním vozíku. Ale ne. Zahlédl velkou hadrovou pannu a nedal jinak, než že ji nutně ale opravdu nutně potřebuje. Tak jsme mu ji dali s tím, že mu ji koupíme. Ale ouha. Prohlédnutou ji měl za 5 minut a za dalších 5 minut ho už nebavila. Tak jsme ji na konci nákupu zase vrátili do regálu. Což mě přivedlo na geniální nápad. Kdykoliv bude prvek po mně vymáhat nějakou předraženou hračku, tak ho vezmu do hypermarketu, aby si s ní vyhrál během mého nákupu :oDDDDDDD. Severko, to je mi líto, že máš teď takové těžší období s Leničkou. Přikláním se ale k názoru Print, že je to možná začarovaný kruh. Nestíháš, protože Lenka zlobí a Lenka zlobí, protože nestíháš a jsi z toho nervózní. Budeš se muset asi pokusit ten kruh nějak přetnout :o). A díky za odkaz, vypadá dost dobře. Print, přeji příjemné nákupy, ať tě ten dav v obchodech nepřeválcuje :o). Jinak se musím také pochlubit. Až na fakt, že přes den nespí, je teď prvek senzační dítko. Zlobí jen v případě, že si sednu k PC. Asi na něj žárlí, či co. Jak PC vypnu, je z něho hned zase andílek. |
| Šťastná To Žena | 12756 |
|
|
Re: Po zoufalém večeru nadějné ráno...17.12.2004 8:49:18
ááhojky,
tééda to je čina, dneska mě vzbudily kroupy a déšť :-))), je hnusně zataženo a mrzne, počasí by se nad sebou mělo zamyslet - trošku napadnout sníh a u toho svítit sluníčko, tohle je počasí akorát tak na depku. SEV mrzí mě, že zrovna teď před vánocema, je Leni taková ubrečená, ale uvidíš, že za chvíli bude líp. Je to jenom takový pitomý období, taky třeba trošku cítí nervozitu z tvý strany. Ale uvidíš že se ti za chvíli tvoje hodná holčička vrátí a užiješ si hezký Vánoce !! Eli má teď celkem dobrý období, ale taky to bylo nějakej čas takový, že mi pořád visela na noze, nemohla jsem se nikam hnout, ale už je to fajn. Stačí jí, že jsme ve stejné místnosti, ovšem když jsem jí dala do postýlky ať na mě počká než se umyju, to byl řev! a nepřestala a nepřestala...prostě bylo vidět že jí štve, že je tam sama, - přitom to byla chvilka, tak jsem jí tam nechala stát a řvát do tý doby než se uklidnila. Chvíli jí to sice trvalo, ale musí pochopit že vztekáním a řevem si u mě nic nevynutí. Li -tak to je zase úúplně jiná situace, když taťka ještě neni v důchodu, tak jim to budeš muset podat nějak přiměřeně , aby to pochopili a nebrali to špatně..o držim ti pěsti, ať to dobře dopadne. rain - teď jsem jukla na další tvoje výtvory - holka holka ty jseš fakt šikovná !! SEV díky za odkaz, dala jsem si ho do oblíbených položek a až bude čas prozkoumám to. LI - včera už jsem se k PC nedostala, tak ti to pošlu dneska. Holky a přijde vám vůbec že za týden bude Štědrý den???? mě ani omylem, nějak nejsem vánočně naladěná :-) , určitě za to může to blbý počasí. :-))) Zítra necháme Elí u našich a vyrazíme dokoupit zbytek věcí a pak už jenom zabalit - jupííí, balení dárků mě baví :-))) DAvídkovi taky gratulujeme k chůzi !! šikulka je to. Eli zůstala u svých tří kroků a další osobní světový rekordy se nekonaly :-)))) |
| Severka + P 14 + L 10 + N 8 | 9207 |
|
|
Po zoufalém večeru nadějné ráno...17.12.2004 8:26:23
Dobré ranko!
Tak si musím postěžovat na tu moji kobližku. Přes poledne krásně spala víc než hodinu (to je poslední dobou hodně!), tak jsem stihla napéct, z připravených těst to jde rychle. Ale večer, hrůza. Spát jsem se pokoušela ji dát před desátou. Spala minutu a pak se postavila a řev. Hrůza! Několikrát po sobě, tak jsem ji vytáhla zase z postele ven. Řvala do té doby, než si s ní začal hrát taťka. Ospalá byla, tak jsem ji po půl jedenácté zase šoupla do postýlky a zase řev. Byla jsem z toho naprosto zoufalá a nervní, nakonec ji uspal taťka a já mezitím zhroucená usnula na gauči :o((((. Teda nevím, co to má ta holka za období, to je děs. Hlavně mě štve, že je to zrovna teď o vánocích. Kdyby byla v pohodě, tak krásně všechno v klidu zvládám a nasávám vánoční atmosféru. Takhle jsem z toho všeho akorát nervózní a pak i protivná na všechny okolo. Je mi z toho smutno, protože vánoce miluju a říkala jsem si, že po loňsku si je letos pořádně užiju. Bééééééé! Chci zpátky svoji krásnou hodnou holčičku!!!!! Včera jsme byli na besídce, bylo to moc hezké. Ten náš pinďa tam seděl jak hříbeček. Když se soustředil, tak říkal básničky a zpíval. Ale občas začal koukat kolem a samozřejmě přestal. O rok mladší dětičky se krásně soustředily, což jemu zjevně dělalo problémy. Neumí dělat dvě věci najednou (je to chlap :oD), takže když tancovali, tak nezpíval atd. Ačkoliv je ve třídě asi třetí nejvyšší a vypadá jako předškolák, tak mi přišel jako neohrabaný šmudla. Ale bylo to hezké. Pro rodiče vyrobili obrázek na zeď a polepený svícínek ze sklenice, tak to pak donesl krásně zabalené. Cukrovíčko jsme pozobali. No a Lence, té se tam moc líbilo. Po skončení jsem ji pustila si hrát, moc se jí líbila spousta panenek a když jsme odcházeli, tak ještě zmerčila svícítí stromeček, no to bylo hučení :oDDD. Tak ji tam taťka vzal blíž, já šla zatím s Péťou do šatny. Prý se ze stromečku mohla zjevit :oDDDDD. Rain, samotné autíčko pro Tolinku se koupit nedá, bohužel. Buď mají auto s holčičkou, nebo s panáčkem anebo skútr s panáčkem a psem. Koupila jsem to za 936,- u Čáryfuka, jinak to stojí 999,-. Docela síla, tak doufám, že se bude líbit. Myslím, že jí to Péťa sebere :oDDDD. A pro kreativky taky mám tip na nový e-shop, moc hezký, mají zajímavé věci. A Léňa ještě spí, tak jdu něco rychle dělat... |
| bubíšek + Davídek 21/11/03 | 18146 |
|
|
Že by první??????17.12.2004 7:47:42
DOBRÉ RÁNO, JEN VÁS ZDRAVÍM, KOUKÁM, ŽE V NOCI TADY NIKDO NEKECAL, TAK ASI DĚTIČKY KRÁSNĚ SPINKALY.
MY CELKEM HAJALI DOBŘE. JDEME SNÍDAT. PA DNES MÁ BÝT 7 NAD NULOU..... |
| Karkulinka | 15733 |
|
|
Re: Re: Re: Hoj, hoj!!!16.12.2004 22:53:56
Li, uznavám v tvé pozici bych taky preferovala jinačí variantu. Žel má pozice v rodině není jen máma, ale máma a manželka živitel.... Kdybych byla doma, tak by to vypadalo úplně jinak...
|
| Li. | 14175 |
Re: Re: Hoj, hoj!!!16.12.2004 21:57:17
A gratuluji Davídkovi k chůzi. Tak teď jen popřát Bubíškovi, aby jí prcek moc neutíkal :o).
|
| Li. | 14175 |
Re: Hoj, hoj!!!16.12.2004 21:55:19
Karkulí, uznávám, že bych si asi i já parádně odpočinula, být o víkendu bez prvka. Jenže, nejde jen o mě. Partner chodí ve všední dny domů z práce dost pozdě, víkendy jsou jedinou dobou, kdy si může prvka pořádně užít. A přiznávám, že i mně by se po společných výletech (teď v zimě spíš procházkách) stýskalo. Ostatně, společně prožité chvíle stmelují rodinu, nebo ne? :oD
Právě proto chci, aby k nám naši jezdili na víkendy max. 1x za měsíc. Tedy, abychom to měli jako Kopo (2 víkendy sami, 2 víkendy věnované mým a partnerovým rodičům). Problém je jen v tom, že se to našim nebude líbit. Budu jim to muset oznámit nějak hodně diplomaticky. V týdnu k nám chodit nemůžou. Jak už jsem psala, táta ještě není v důchodu a bydlí cca 100 km daleko. Pražský byt si jen připravují na důchod. Jitulko, Rain, uznávám, že situace, kdy prarodiče nechtějí hlídat vnuky, také není ideální. Je to jen opačný extrém mojí situace :o(. Rain, jsem ráda, že se ti perníčky povedly. Ostatně, ten recept mám vlastně od tebe. Vybrala jsem ho z toho množství receptů, co jsi mi poslala :o). |
| bubíšek + Davídek 21/11/03 | 18146 |
|
|
OMLUVA |
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.