| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : listopad 2003

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 1210] Názory 12111220 z 18607  [Dalších 17387 >>]
Severka + P 14 + L 10 + N 8 9207

Re: Re: Re: Re: Re: Dopoledníček

16.12.2004 13:04:55
Hmmm, tak tohle vypadá opravdu moc krásně!
Li. 14175

Re: Re: Re: Re: Dopoledníček

16.12.2004 12:58:17

Nedá mi to, a tak vám sem nakopíruju inspiraci z "Tradic.." tady na rodince. I takhle se dá vyrobit vánoční řetěz. Pomerančová (mandarinková) kůra se zkrátka nemusí bez užitku vyhodit...
LaBu 19306

Re: Re: Re: Dopoledníček

16.12.2004 11:39:41
No jo, Print,vyspinkaná som do rúžova;o))

Zrušila som tatinka z obeda, nech sa napapá niekde vonku a práve natieram moje (väčšinou) tvrdé marokánky čokoládou, dúfajúc, že ešte navlhnú a zmäknú...

Print, ešte chcem dodatočne pogratulovať šikulke k prvým 5 krôčikom:o) Ako pokračujete? Vykračujete ;o) ?
Šťastná To Žena 12756

Re: Re: Dopoledníček

16.12.2004 11:30:41
Li stopy po kosmetice nemívám do druhého rána, ten den ještě jo, ale přes noc se to spraví. I když ted jsem si vzpomněla jednou měla vidět flíčky ještě další den, zkoušela jsem novou kosmetičku, ale každý její pohyb na mým obličeji děsně bolel, nevim jestli dloubala tak hluboko, ale děsně to bolelo, a druhej den , a možná ještě ten další jsem měla na pár místech flíčky :-(, levná teda nebyla, ale od tý doby jsem tam nešla, nejsem masochista :-(

Kopo - tak tak asi tady máme duchy, jináč si to nedovedu vysvětlit :-)

LaBu, ty musíš být ale pěkně vyspinkaná co??

SEV dík za obrázek panenky, taky jsem zvědavá jakej bude mít u Leničky úspěch.

JO a svítí tady sluníčko !!! sice je mínus 3 ale svítí :-)
JANA + 2 prckové 5158

Re: Re: Dopoleníček

16.12.2004 11:07:19
Hezké dopoledne!

Tak včera se mi Míša budil tak po čtvrthodinách s tím, že ho bolí pindík:-( Když jsem se mu tam chtěla podívat, tak křičel a nenechal mě, ale co jsem viděla, tak nic zarudlého tam neměl a čůral taky normálně. Asi ve tři hodiny jsem už nevěděla co dělat, protože mi taky budil Julinku a to je radost, když spustí oba... Dala jsem mu sirup Nurofen, píšou tam že je i na bolest a vida od té doby spal až do rána bez jediného probuzení. Nerada cpu do dětí zbytečné léky, ale zase na druhou stranu, když mu tím můžu pomoct, tak pomůžu.

Za chvilku jedeme k našim, tak budu až večer, mějte se všichni hezky.

Jo a ještě děkuji všem za pochvalu:-)))))))))
Kopo 4173

Re: Dopoleníček

16.12.2004 10:26:40
Ahoj.

Tak jsem se těšila, že se letos pečení cukroví vyhnu, že se vymluvím na bolaví prst a asi to neprojde. :-(
Včera se na mne snad ti moji kluci dohodli, nejdřív přišel tatínek a povídá, letos se nepeče? Upozornila jsem ho, že tedy by se peklo, kdyby někdo, kdo (?) o to byl požádaný, vyloupal ořechy. Úspěch by částečný, že tedy když se musí loupat ořechy, není potřeba cukroví péct. Zaradovala jsem se, ale předčasně.
Za hodinku dorazil malý ze školky a povídá, že ve školce pekli cukroví a kdy budeme péct doma? Povídal se ně mě a nedokázala jsem říct, že se péct nebude a slíbila, že něco upečeme dneska :-( Ráno jsem chtěla vzít sebou do obchodu recepty, abych nakoupila vše potřebné, ale ve snaze dohnat pozdní vstávání jsem je nechala doma. Tak teď si to alespoň vypíšu a nakoupít jen podle seznamu.

Alíku, ona tchýně je hodná, ale až moc a tím mě taky točí (jestli není chyba ve mě, těžko budu dokonalá), nemá žádný názor s každým souhlasí. Děsný. Určitě to víš nejlíp, že člověk v obchodě, sice musí ledacos skousnout, ale na druhou stranu musí se umět prosadit, jinak by s ním dodavatelé pěkně vymetali. Nedokážu pochopit, jak tchýně mohla dělat několik let vedoucí, když teď ve svým si neumí skoro nic zorganizovat. Ty určitě taky na nákupy nejezdíš bez seznamu, co v obchodě chybí a musí se koupit. Ale naše babička klidně vyrazí s tím, že si tam vzpomene. Chacha. Ona si prostě nevzpomene a nakupuje všechno a pak se to válí po skladě. Minulý měsíc se s ní manžel několikrát kvůli tomu chytil, protože právě z tohodle důvodu prošlo spousta zboží. :-/
S tím, zamčení dětí to není špatný nápad, ale asi by neprošel. Samozřejmě zamkneme pokojíček, hračky stejně dětičky mají ustavičně nastěhované v obýváků a jsou s námi v ostatních místnostech.

Koukám, že se tu základá klub bordelářů :-), chci se taky přihlásit.

Li, my se "půjčování dětí" snažíme praktikovat takto: 2 víkendy s námi, a po jednom u každých z prarodičů.

Jitulko, díky za zprávičku na ICQ.

Print, že by jste měli doma strašidlo? na tom by se nechalo něco utržit, ne? :-)

Severko, užij si besídku. V nás bude v neděli, tak jsem zvědavá, jestli Patrik tu svojí básničku řekne nebo ne. Dnes šly děti trénovat svoje vystoupení do sálu.
Li. 14175

Re: Dopoledníček

16.12.2004 10:15:52
Dobré ráno všem. Tak jsme nakonec spali do 10 hod. Prvek je zlatíčko, že mě nechal, já zabrala až kolem 5té hodiny ráno :o(.
Díky všem za rady, ale táta ještě není v důchodu. Na včerejšek si vzal jen dovolenou. Do důchodu půjde, až mi skončí mateřská. Takže mě ještě čekají 2 roky dohadování s rodiči. No nic, bývali to vždy velmi rozumní lidé, tak doufám, že se i tentokrát dohodneme. Ostatně, až bude léto, velmi ráda vyrazím za nima na chalupu (přece nebudu v horku s prvkem v rozpálené Praze). Jde jen o to, přežít zimu.

Mám dotaz pro ty z vás, které chodí a kosmetiku. Kdykoliv z ní odcházím, mám lehce oteklý obličej, ale do rána se to spraví. Tentokrát jsou ale vidět stopy kosmetičky i teď ráno :o(. Stalo se vám to někdy? Sakra, myslím, že už vím, proč byla tak levná...

Severko, masáž zad bych také potřebovala. Dělají ji v salónu tady kousek od nás. Už jsem dokonce začala vyjednávat s partnerem hlídání, ale myslím, že to odložím na leden, teď už by toho bylo asi moc. Včera se ale partner o prvka výborně postaral. Vykoupal ho, oblékl do pyžama,jen uspat jsem ho musela já.
Sev, pak minapiš, jak se panáček Leničce líbil. Já koupila prvkovi k narozkám lokomotivu, které svítí světla, houká a jezdí. Moc ho bavila první týden, teď už ale odpočívá nepovšimnuta v bedně s hračkama :o(.
LaBu 19306

Re: Dopoledníček

16.12.2004 10:15:51
Dobré ránko:o)
Kým to píšem, zívam na celé kolo :oDDD Včera som išla spať pred štvrtou dnes, a čo čert nechcel, Siska sa zobudila, začala sa na mňa oškerovať, rozosmievať ma, snažila sa rozosmiať aj tatinka (priloží si pomaly nosík k nášmu nosu a pozerá do očí a smeje sa alebo robí "hm-hm":o)), packala mi po hlave, dávala hlasné "cmuk" pusinky, že sa to len tak nieslo nocou....no skrátka rozblbla sa tak, že znova zaspala niečo pred šiestou:o(((

Vstávali sme o štvrť na deväť.Už som si zívla asi 10 krát, čo to píšem ;o))

Severko, taký trapas bol u nás 11.12. zabudla som Simone v adv. kalendári kornút 11 naplniť :oD
Našťastie z toho mala srandu, stále jej bolo smiešne, že ako som ho mohla vynechať:o)
...tiež som to dorábala nadránom-tak ja sa nedivím ;o) Večer som jej ale predsalen dala také A4 puzzle, čo som pre ňu už dávno odkladala, je to Európa a dieliky sú štáty.To bolo fajn "bolestné":o) Pri vianočných darčekoch by sa stratili a takto bola nadšená a celý víkend skladala "bota sem...no to talijáánsko..háčik sem...krpec sem....australia...teda austria sem..."

Li, téééda, o štvrtej!....ja tu v noci straším nedobrovoľne, cez deň nič pri malej (a návšteve-tento týždeň) nestíham, tak si vždy večer "dohovorím" a "presvedčím sa", že to treba dohnať :oDD Aj keď včera som to riadne prehnala:o(
Dnes ale budeme asi už dobre spať-doháňať?:o)

Prajem vám dnes pekný deň, od maródkov nech utečú všetky choroby a ostatným len pohodičku :o)
Severka + P 14 + L 10 + N 8 9207

Dopoledníček

16.12.2004 9:48:37
Tolinka v autě

Po zmáčknutí panáčka auto nastartuje, rozsvítí světla, rozjede se, zabrzdí, zhasne světla a Tolinka se zasměje. Autíčko jezdí i volně. Rachot to teda dělá hezký :o)))), jak dlouho v něm asi vydržím nechat baterie???

Včera jsem si taky vzpomněla, že Péťova kapsička na 24. prosince v adv. kalendáři je pořád prázdná!! Už jsem si napsala cedulku na lednici a musím něco koupit, jinak bude trapas :oDDDD.
Šťastná To Žena 12756

Re: Re: Re: Re: Re: Raníček:o)

16.12.2004 9:33:04
samozřejmě tam mělo být že Jana JE děěěsně šikovná :-))))))
i když já trošku taky, moje příspěvky jsou taky relativně slušně dlouhý :-)))))))

SEV určitě jsi to tu psala, ale jakou Tolinku??

no nic musim jít, Eli demoluje byt
[<<Předchozích 1210] Názory 12111220 z 18607  [Dalších 17387 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.