Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Kopo | 4173 |
|
|
Re: Večerník15.12.2004 22:38:02
Jani, nechci Ti brát iluze o nákupu v Makru odpoledne a večer a myslím, že je to děs běs, hlavně spousta zbožího je rozbalená a rotrhaná, jak to lidé přebírají, zejména zboží v chladících boxech. Nejlepší je vyrazit ještě před sedmou. To tam je pár lidí.
Jinak jsem ráda, že nejen moje děti zvládnout z bytečku udělat kulničku na dříví. I špatné zprávy občas potěší ;-) |
| JANA + 2 prckové | 5158 |
|
|
Večerník15.12.2004 22:13:21
Ahojky všichni!
TAk já nějak přestávám stíhat PC:-( Včera jsme byli dopoledne v MC a pak si manža odvezl Míšu a já šla jen s Julinkou do města, podívat se na trhy a tak vůbec, kam se jinak nedostanu. Akorát, že s kočárkem jsem se stejně nikam moc nedostala:-(( Krámky jsou buď malé anebo plné lidí, takže když se někam dostanu (a to musím ještě všude říkat o přidržení dveří) a za chvilku jdu zase ven a ještě k tomu ani nic nekoupím, všichni na mě koukají jak na vraha a občas i slyším nepříjemné komentáře:-((( Tak jsem zase na čas vyléčená z návštěvy jiných obchodů, než hypermarketů. No, přišla jsem domů pěkně vymrzlá a doma to vypadlo jako po nájezdu tatarů:-( Tak jsem měla do večera co dělat. Nechte chlapy chvíli samotný doma! Dneska dopoledne si moje děti vymýšlely jednu lumpárnu za druhou, takže jsem jen za nimi chodila a buď je okřikovala (když jsem je odchytila včas), a nebo je od někud sundavala (to jsem včas nestihla zatrhnout:-)) a nebo po nich uklízela, víc takových dní a jsem zralá na blázinec! Odpoledne jsem měla návštěvu, to se také předvedli a zítra jedu k našim, protože nám přijdou umýt koberce. U našich už na mě prý čeká zábava, abych se náhodou nenudila:-)) Plnit ořechy a mazat linecké:-) Ale to mě celkem baví, když někdo ohlídá dětičky, takže si vlastně celkem odpočinu:-))) Jinak my stromeček zdobíme 24.12. a děti ho uvidí až večer po večeři a s dárečkama. Ráno je odvezu k našim a oni pak všichni k večeru přijedou. Děláme to tak letos poprvé, tak jsem zvědavá. Doteď jsme dělali vánoce u našich. Li, přimlouvám se za prvka, abys mu dala do stolečku baterky:-))))) Uvidíš, že mu zase přijde akční:-) Jak píše Rain, jde o zvyk, mě to tu taky dost hraje, ale zase musím říct, že je to jen chvilkové. To jsou horší Míšovo autíčka se sirénami, ty když spustí ...:-))) Vítečkovi, Zdendovi přejeme brzké uzdravení! Taky přihlašuji Julinku do klubu ufňukaných za nohavici tahajících závisláčků:-)) Bývá to tedy nárazové, třeba celé dopoledne je k nevydržení a odpoledne je zase zlaťoučká, ale stejně je závislejší než byl Míša. Doufám, že to je pořád ještě k zoubkům a tudíž to brzy přejde:-)) Veliká gratulace nově chodícím:-) ..Barušce a Elíškovi!! No a dnes v noci se oběma dětem spustila rýma:-(( Trošku kašlou, tak dáváme sirup, ale zatím to není nic hrozného a doufám, že ani nebude. Koukám Labu, kolik ty toho stíháš!! Já sice nemám domácí pekárnu, ale máme pár metrů od nás pekařství, takže čerstvý chlebík si dopřávám každý den. Mám ho raději, než jiné pečivo a Míša taky. Vlastně ještě lněné rohlíky, ty máme taky moc rádi. A kolikrát je chleba ještě teplý ... to já můžu:-))) Alí, jak bylo v Makru? Já tam tuhle jela hned ráno v osm hodin a to jsem si dala, člověk by řekl, že tam bude prázdno, ale ona začala nějaká akce, tak byly fronty u kasy obzvláště velké:-(( Příště radši večer, já to říkám furt, že se mi nejlépe nakupuje večer a nebo v noci, když nikde nikdo není:-))) Kopo, jen se u nás vymluv a postěžuj si! To fakt pomůže, sice se tím tchýně nezmění, ale tobě se uleví. Vždyť tu někdy fňukáme všechny. No a já se přiznávám, já patřím k těm, co mají pořád času dost a pak ještě honí dárky na poslední chvíli, sice už ne na štědrý den (od té doby co mám děti:-)), ale tak dva dny před:-) Print, to máte tedy štěstí, že jste spaly hezky!! Kdyby jste spaly ošklivě, kdoví jak by to dopadlo:-)))))))))) Včera mi malá spala taky dlouho, až do devíti hodin, ale jako na potvoru jsem to zrovna nepotřebovala, protože jsme právě jeli do toho mateřského centra, tak jsem jí v těch devět musela už vzbudit, jinak nevím do kolika by spala. Jé a zrovna dneska Julinka taky sama jedla špagety:-)) Pořád se vrhala Míšovi do talíře, i když už byla po obědě, že jsem jí jich taky pár dala a byl klid:-)) Jitulko, já asi moc šikulka nejsem, dneska jsem při mytí nádobí rozbila talíř:-(( Chvátala jsem za dětma a pak to dopadne takhle. Ještě, že máme talířů dost:-) Viď Alí, ty se hodí na všelico:-)))))))))) Vidíš Rain, třeba tě čeká hezký dáreček pod stromkem:-) Ještě pár virů...:-)) A chudáček Péťa, uši jsou neřád, tak ať je taky brzy fit! Sev a Péťa ti do gauče neleze?? Míša je sice ještě dost malej, ale stejně to mám radši zamčené ve špajzu:-) No, to jsem tedy napsala román! Taky to píšu natřikrát a už pěkně dlouho:-)) Jednu malou pochvalu bych dostat mohla co?;-) |
| Li. | 14175 |
Tady jsem :o).15.12.2004 21:31:35
Ahojky. Jsem dnes byla u kosmetičky. Byla to PARÁDA! Měla mě v práci přes 2 hod. Jen masáž trvala přes půl hod. A přitom chtěla za práci jen 350,- Kč, což je na Prahu zadarmo :o). Na dušičce mi udělala moc dobře, když šveholila cosi o to, že nemám vrásky, že pleť je správně napnutá. Samozřejmě, že vím, že to říká každé, ale po "vtipném projevu" chlapa v teplákovce (o kterém jsem tu před časem psala) mě to fakt potěšilo :o).
Luki, než jsem ti stačila odpovědět, tak to Severka udělala za mě. Sev, děkuji :o). Rain, ty nevíš, kdy je 32.12.? A kdy je 30.2. to víš? :oDDD |
| Severka + P 14 + L 10 + N 8 | 9207 |
|
|
Kde nic, tu nikdo???? :oO15.12.2004 21:29:01
Haló, kde jste všechny?? To jsou teda věci, takové mrtvo. Lenka ještě nespí, za celé odpoledne jsem s ní nic nestihla, furt mi visí celá spokojená na krku. Ach jo! Ba jo, teď jsem nanosila všechny dárky do úložného prostoru v gauči tady v obýváku, abych mohla příležitostně po nocích balit a nemusela štrachat ve skříních. No, vloni jsme měli co dělat, abychom tam všechny dárky narvali, letos to není ani z poloviny plné. Tak to vypadá, že letos bude vybaleno fakt rychle :oDD.
RAin, musím (jak jinak) pochválit Tvoje výtvory, zvlášť ty vločky jsou moc krásné!!! |
| Severka + P 14 + L 10 + N 8 | 9207 |
|
|
Odpoledne15.12.2004 15:34:31
Tak už nebručím :o). Po pořádném kafi mě hlava přestala bolet, tak je to lepší, i když jsem pořád strááááášně ospalá. Ale taťka se chystá pryč, tak asi zase neschrupnu :o((((.
Cukroví napečené ještě nemám. Ještě udělám něco ořechového a linecké a víc nepeču, pak už jen skoulím něco nepečeného. A vánočku před štědrým dnem. Tu sice jím jenom já, ale zblajznu ji celou s velkou chutí, mňááááám! :oDDD Rain, ty recepty hodím do deníčku. Dost se mi líbil ten recept od Li, ten je bez pudingu :o). No jo, pekárna na chleba by se mi taky líbila. Ale u nás by nebyla plně využitá. Taťka chleba nejí, já teď taky čerstvý ne, aby Lenku netrápily prdíky, Péťa tomu moc nedá, tak leda až budou děti větší. Péťovi, Zdendovi, Vítkovi i ostatním marodům brzké uzdravení, ať jste do vánoc fit. Když si představím, že budu muset ještě příští týden do té tlačenice nakoupit, tak je mi nanic :o(((. Kdyby u nás dělali nákup do domu, tak si to snad i nechám dovézt :oDDD. Print, nevíš do kdy platí ta akce s Hippem v lékárnách? Li, na jak dlouho vám vydrží Elidel 30g? My už budeme brzy na konci. Mažu 2x denně slaboučkou vrstvičku jen na ty nejhorší místa a vychází ta tuba tak na 2 měsíce. To už abych se znova objednávala na kožní :o((. Luki, dětské oblečení např. tady nebo tady nebo něco taky tady. Teď vám musím napsat, co se stalo před pár dny. Nasedáme do auta před Globusem, Péťa si v autě sundal čepici a vylovil z ní magnet z lednice - mravence :oDDDD. Lenka si s ním hrála den předtím a asi si ho tam schovala, tzn., že s mravencem v čepici byl i ve školce a nevšiml si toho :oDDDDD. Ona Lenka miluje oblečení, dovede se strašně dlouho hrát s šálou, nebo kusem jiného hadru, s tričkem, punčocháčema, rukavicema a čepice miluje asi nejvíc. Bežně má doma naraženou na hlavě buď tu svoji nebo bráchovu :oDDDDDDD. Maniak! Teď se kupodivu zabavila snahou navlíct do bačkůrky tkaničku. Téda, to je soustředění!!! :o)))) |
| rain | 14358 |
|
|
Re: Středa je, středa je, kadžý se raduje. Jen Severka bručí, v hlavě jí jen hučí :o(.15.12.2004 14:47:35
Tak jsem zase tady a ne že bych toho bez netu stihla víc :o))) Zas jsme měli nějaký virus a PC se odmítlo pustit, máme tam nějakou zeď či co. Taťka to vyčítá mně, ale on si taky stahuje kde co z netu a taky nějaké prográmky, tak bůh ví, jak to je. Ale asi jsem na tom vydělala, konečně už zapracoval na mém osobním počítači :o)))
Severko, nebruč :o)) Nakecaly jste toho dost, co jsem sem nemohla, takže budu reagovat opožděně - Print, co kdybych to přijela zkontrolovat zásuvky? :o)))) (to jsem si nemohla nechat ujít :o)))) Taky koukám, že už máte bvšechny napečeno, já mám zatím zadělaná tři těsta a na vizovické, ovšem nevím, kdo ho bude dělat, chtěla jsem s Péťou a ten teď místo všeho bude hezky muset ležet v posteli :o(( Volali mi dopoledne ze školky, že brečí, že ho bolí ucho, tak se máma SAMA nabídla, že ho vezme na ušní, zná se se sestrou, tak je vzali hned, má jedno ucho prasklé a druhé taky zánět, navíc červený krk i mandle. Tak nafasoval antibiotika a antibiotické kapky do uší, pořád kňourá, chudák, nechce ani sirup ani kapat do uší, to zase bude :o((((( A mně se zdálo, že nějak neslyší, vždycky mi hlásil, jen se Michalka nahoře ozvala, teď jsem ji slyšela i já a on nic. Ale dr. říkala, že ho to muselo bolet minimálně už ráno a on neřekl, když jsem se ho ptala, tak prý mi to říkat nechtěl. Je fakt, že dneska ráno byl ještě o trochu příšernější než obvykle, ale nestěžoval si na nic. Navíc má ještě teplotu, ale aspoň zalezl dobrovolně do postele a už asi hodinu spí. Takže chudáček zítra příjde o vánoční divadlo a příští týden o besídku :o( Naštěstí je tady pořád hnusně, tak mi ani nebude moc líto, že nemůžeme ven.... Karkulko, vždyť my ti to říkáme pořád, že to s tím vším přeháníš a měla by sis trochu odpočinout. Se srdcem si nezahrávej, taky se na něm podepisují přechozené angíny a není vyjímkou, že mladý člověk na to dojede. Tak se prosím tě opatruj a nesnaž se stihnout všechno sama. Loskutáka jsem viděla, Sev, taky se mi to moooooc líbilo, mám aspoň inspiraci na léto, co dělat s holkama. Ale na nohy kdyby takhle někdo sahal mně, tak má vykopnuté zuby :o)))) já jsem děěěěěsně lechtivá. A jaké děláš kokosové koláčky? A co recepr na likér Květa? :o) Li, tak tchýně ti ty pěkné perníčky zdrbla, jo?!?!? Tak jak říkáš, vykašli se na ni, nemáš to zapotřebí, po té vší snaze poslouchat TOHLE. A na hrací hračky si určitě zvykneš, mně u druhého dítka ani nepříjde, že doma něco hraje a to jsem taky na hluk háklivá. Hraje abeceda, piánko, chrápe medvěd a do toho Péťa vrtá vrtačkou a řeže na cirkulárce (ta mi jediná DĚSNĚ vadí), taky jsem si zvykla a baterky pilně dobíjím, co bych pro ně neudělala :o))) Bez baterek to není ono ;o) Vánočka mě letos asi taky nemine, vloni jsem měla čerstvě vylíhlou výmluvu :o)))Já to kynutý těsto táááááááááák nerada dělám !!!! Li, buď ráda, že máš pěkné pevné vlasy, když jsou delší, vypadá to pěkně vždycky. Já mám slabé a rychle mi zplihnou, nic se s nima nedá udělat, trvalou nemám ráda, takže buď spokojená s tím, co máš :o) A ikonku máš krásnou, naladila mě na zimu, i kdxyž tady je jen zima a vlezlo a sníh nikde :o( ale on asi není nikde.... U nás se stromek zdobil 23.večer, jako překvapení pro děti na ráno 24., tak to taky tak dělám. Labu, o pekárně jsem taky snila, manžel ale řekl, že v naší pidikuchyni už by se nevešel další krám (!), tak až někdy, až budeme mít třeba ten domeček.... Moooooc bych ráda svůj chleba, receptů už mám nasbíráno dost, jen ta pekárna chybí :o) Luki, Print, holčičkám posílám pochvalu za samostatné krůčky, my zatím nic :o) Li, kdy to je, 32.12????? :o))))))) Tak já jdu dělat konečně něco s těmi fotkami na ten kalendář, pořád si říkám, co mám času, když oni to mají za dva dny hotové, takže to snad nakonec ani nestihnu..... |
| Jitulka | 18006 |
|
|
od lekare15.12.2004 14:45:23
tak jsme doma,Vitecek usnul.Je to bida,zadne zlepseni,jen nema horecku(hura),bohuzel mu to spadlo na prudusky,ale jeste pry je to stale viroza,takze s antibiotikama mame pockat do patku,pokud se to nezlepsi.
Luki,opet se musim shodnout nejen s Li,ale i s Alikem...ten nakup bych zvazila.Ja bydlim uplne na jinem konci,takze pro nas je nakupni zona Cestlice(smer Brno),ale ted je to tam katastrofa,vypada to na konec sveta,byli jsme v Hypernove,Makru a Elektrowordu a moc bych za to nedala,ze to malej chytl nekde tam. Li,tak ti musim rict,ze s v necem neshodnem:mne je totiz pro zmenu vsechno dlouhe a uzke.Kdyz na sebe gate narvu,tak z nich muzu mit i vlecku...Ale zase se v zime lip kutalim(kratke rucicky a nozicky couhajici z kulicky...jen o hlavu si obcas brnknu). Kopa me predbehla:chtela jsem Lukine rict,ze kdyz nebude mit puding mandlovy,staci karamelovy. Bare a Eli gratuluju k prvnim kruckum!Ani nevim,jestli jsem psala,ze nas Vitecek uz taky normalne tapka(pravda,obcas je jak po druhem pivku,ale tapka tam,kam chce). U nas je zase nejaka husta atmosfera,tak ja jdu,at to nevypada,ze nic nedelam.A jeste neco:bacha na bezpecnost!Vcera jsem se snazila honem honem,nez se zase vzbudi Vitek,zuchla jsem ze zidle a rozsekla si jsem si ruku.Vim,ze jste vsechny na rozdil ode mne sikuly,ale radsi varuju.... |
| Lukina | 11228 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Středa je, středa je, kadžý se raduje...15.12.2004 13:35:45
Li, tak poraď kde se jinde kromě Lavety tá nakupovat dětské oblečení. Dík
|
| Li. | 14175 |
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Středa je, středa je, kadžý se raduje...15.12.2004 13:09:24
Ahoj Luki, zapomněla jsem Barče pogratulovat k chůzi. Elišce samozřejmě gratuluji také :oD.
Ad overálek: není jednodušší koupit ho někde na netu? Já už vlastně kupuji skoro pořád jen na netu. Odpadajími tak hrozné fronty v obchodech. Apropó, Laveta má do 32.12. vánoční slevy. |
| Lukina | 11228 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Středa je, středa je, kadžý se raduje...15.12.2004 13:05:32
Kopo, to tě tedy s tou tchýní lituji. Hlavně to chce pevné nervy.
S tou Prahou máte pravdu. Zajedeme jen na ten Staromák a pak na oběd. Akorát bych se chtěla podívat do Sparkysu. Jo a ještě scháním pro malýho bráchu k vánocům spací overálek, takový ten bez ťapek. U nás ho nikde ve velikosti 86-92 nemají. Rovnou bych ho koupila i Barče. Na ten Nový Smíchov bychom zajeli až po novém roce, to snad už budou nějaké slevy. Loni jsme tam takhle po novém roce byli a docela jsme dobře nakoupili. |
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.