| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : listopad 2003

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 1250] Názory 12511260 z 18607  [Dalších 17347 >>]
Lukina 11228

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: pomoooc

14.12.2004 22:20:15
No ještě jsem na něco zapomněla.
Mám prosbu. Chceme jet v sobotu všichni do Prahy podívat se na Staromák a nadýchat vánoční atmosféru. Pak jít na oběd (máme svojí hospůdku) a pak se trochu podívat po krámech. Chtěla bych koupit něco na sebe pro Barču, ale i pro sebe. Ale nevím zda je lepší prolézt obchody v centru anebo zajet na Nový Smíchov. Já bych radši jela na ten Smíchov, protože si myslím, že v centru bude strašně moc lidí. Ale manža si spíš myslí, že těch lidí bude hodně i na tom Smíchově a že tam nebude místo k parkování.
Tak holky Pražandy prosím poraďte.
Lukina 11228

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: pomoooc

14.12.2004 22:09:33
No, málem bych zapomněla na to nejdůležitější dnešního dne - Barča začíná konečně chodit. Dneska udělala u tchyňky prvních pár krůčků sama. Ušla jich asi pět, ale evidentně se jí to líbilo, protože to pak několikrát zopakovala. Tak mám z toho velikou radost.

Domácí Baileys chci taky vyzkoušet. Jen jsem zatím nenarazila na mandlový puding. Tak ho zkusím zítra sehnat.
Lukina 11228

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: pomoooc

14.12.2004 22:05:53
Dík za info ohledně zbobení stromku. Budu muset dát manželovi za pravdu (to mu udělám radost).

Li, pěkná zimní ikonka. Taky bych chtěla vidět tvůj nový oučes.

Print, měřím 177.cm. Se scháněním oblečením mám fakt dost problém - krátké nohavice, krátké rukávy.

Sev, Barča je v poslední době to samý. Taky mě vůbec nenechá na pokoji. Pořád vyžaduje pozornost. Dneska spadla z gauče a trochu si odřela o stolek záda. To zas bylo řevu.
Li. 14175

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: pomoooc

14.12.2004 21:23:33
Jitulko, liposukci bych sice potřebovala, ale bohužel, nejsou na ni penízky. Tak holt zkusím od nového roku prostě nejíst. Je to sice pomalejší postup, ale zase mnohem levnější :o).
Jitulka 18006

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: pomoooc

14.12.2004 21:16:26
hezky vecer,popisovat minulou noc hruzy zaslouzilym matkam nema asi cenu,takze jen upim nahlas pres PC:Uaaaa.
Vitecek ma stale kolem 38,prujem uz se lepsi,ale pres den jedl jen rohliky a suchou krupicovku(taky ji vubec nechtel)hrci z nej ryma,kasle a stale place,je ale strasne vdecny za kazde venovani se ..tulinkuje se,no proste:je mi ho moc lito.

LaBu,na domaci Baileys mam recept od P.Novotneho,je stejny jako tvuj,ale misto rumu doporucuje levnejsi whisky,Sev.,ty mas od nej ale jiny,ze?

Stromecek strojime taky az na Stedry den,ale zase ho mivame dlouho,jak uz jsem psala.

Li,hezka ikonka.Ty budes tedy na ty svatky ale k r a s n a(ne jako,ze bys jindy treba nebyla),kosmeticka,kadernice,liposukce...hmhmhm.

Bubisku,diky za Vitka,ale na brzke to zatim nevypada,zitra s nim jdu znovu k dr.teplota mu zase leze nahoru a tak rekla,at prijdem.

Cis,lepsi upadla ruka andelicka ze stromku,nez toho tveho,ne?(Boze,omlouvam se,mam dnes nevkusne morbidni humor)

Vitek uz je zase vzhuru,vypada,ze si dame repete vcerejska...
Utopýr 9323

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: pomoooc

14.12.2004 21:11:27
Print, my mame samozrejme stolek na zidlicce, a tak, aby se na nej moc nedostal, ale Kuba si vylezl za me na gaus, a nez jsem si uvedomila co dela, zdemoloval jedny zvonecky a zmrzacil toho andela. Jinak ozdoby mam jen dreveny a papirovy, a nejsou pridelavany hackama.

A jestli je tu nekde Splechtule, tak ji jiste potesi, ze jsem prece jenom videla vanocni stromek, ozdobeny ponozkama. Sice byly stylove, ale prece jenom ponozky :)
Utopýr 9323

Re: Nabídka

14.12.2004 21:07:12
Li, ja bych to celkem brala. Poslala bych ti mamky adresu a ty si rekni, co za to :)
Li. 14175

Nabídka

14.12.2004 21:04:01
Děvčata, mám pro vás nabídku. Objednala jsem si u Mikuláše předplatné časopisu "Tvořivý Ámos" (viz http://www.tvorivyamos.cz/). Mikuláš chtěl být na mě hodný a objednal mi současně i všechna letošní čísla zpětně. Jenže, nějak se špatně díval a objednal mi ne 4 letošní čísla, ale 5x 4 čísla (nějakou sadu pro distributory). Nemáte některá zájem o 4 letošní čísla Tvořivého Ámose? Nechcete některá doma tvořit hodnoty? Jedno číslo normálně stojí 65,- Kč, takže ušetříte :oD.
Li. 14175

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: pomoooc

14.12.2004 19:22:21
Tedy Karkulí, ty máš ale přehled o partnerově výstupech v rádiu!? No, tohle bylo jen takové mini :o).

Print, účes nekomentuji. Hrůza jako vždy, ale já si už zvykám :o).
Elík už má chodítko, jo? Prvek dostal hrací stolek k narozkám. Moc ho ale už nebere. Nevím, proč píší, že je pro děti od 1 roku. Podle mě by se prvkovi líbil tak v 7-8 měsíci. Teď už je pro něj málo akční :o(.

Chtěla bych vás všechny varovat. Přišel mi vánoční pozdrav od neidentifikovaného odesílatele. Přestože vím, že takové e-maily se neotvírají, tenhle jsem otevřela :o(. Byl mrňavý, měl jen asi 12kB, ale přesto to byl celkem agresivní vir. Jmenuje se Zafi-D a našli jsme ho asi na 24 místech v PC. Odvirovávali jsme skoro půl hodiny. Doufám, že ho nerozesílám dál na adresy v mém adresáři. Alespoň můj protivirový program tvrdí, že už je všechno o.k. Tak snad ano.
Šťastná To Žena 12756

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: pomoooc

14.12.2004 18:50:05
Li tak říkáš že máš tmavší barvu jo?? - no a co oučes?? o tom jsi se nezmínila...jsi aspoň trošku spokojená? Je fakt že fotku bys nám tam nějakou mohla dát - nějak jsem tam dlouho nespatřila nový fotky od tebe :-)))

úúplně jsem vám zapomněla říct, že jsme Elíškovi dali její vánoční dárek - chodítko od F.P. :-))))), už ho má asi týden , chtěla jsem vám to vždycky říct, a pokaždý jsem na to zapomněla, je vidět na co myslim.
Chodítko má ale úspěch, nejen jeho hrací část , ale i na chození, Eli s nim trajdá po bytě, akorát jí to musim přidržovat , protože samo to jezdí děsně rychle a Eli by za tim musela na svých kraťoučkých nožičkách utíkat :-))) Líbí se mi, že se tam dá trošku regulovat hlasitost.
Je dobře, že jsme jí to dali dřív, už teď má připravený mraky dárků, řekla bych že až zbytečně moc :-)))), a to ještě ani nevim co přiveze švagrová z Něm. , toho bude určitě taky hromada. Jestli to tak bude pokračovat bude se náš 2+1 skládat ze samých Eliščiných chodítek, jezdítek, hub a autíček. Pro nás tady za chvíli nebude místo,,,ještě že máme velkej sklep, tak bysme s taťkou kdyžtak složili hlavy :-)))

Jo Li opět jsem skoro zapomněla napsat že zásilka dorazila, moc díky . Zítra dostal drahouš za úkol půjčit video a už se pofrčí za kočárem......... :-))))

Cis - já nevim jak vy, ale my plánujeme dát stromeček nahoru na takovou komodu, aby na něj Eli nemohla, měla bych strach že za 1. ten stromek shodí, za 2. bude ožírat jehličí, za 3. bude požírat ozdoby (tohle se stalo mě, když jsem byla malá, prostě jsem si střčila ozdobu do pusy a žvejkala jí, pevně doufám, že taťka s babičkou vyndaly všechny kousky , a netleje mi nějakej střep v břiše )

tak já jdu něco podělat, vykoupat El a pak mě čeká super zábava - žehlení, mám tam prímovou hromadu, musim se na to vrhnout, ale nece se mi , nece...ale měla bych :-))))
[<<Předchozích 1250] Názory 12511260 z 18607  [Dalších 17347 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.