| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : listopad 2003

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 1290] Názory 12911300 z 18607  [Dalších 17307 >>]
Li. 14175

Re: stromecek

13.12.2004 22:32:25
Cisco, nejsi :o). Jitulle ho má ozdobený už minimálně 14 dní :oDDD. Já ho dnes také už vytáhla, přinesla ozdoby ze sklepa... No, nakonec jsem to zase schovala do dílny. Zdobot se bude až 23.12. večer.

Luki, přimlouvám se za co největší vypitý kus :o). Sakra, jak mě ta tma už štve! Alespoň, kdyby přes den zasvítilo sluníčko...
Kopo 4173

Re: Re: Re: Re: Přání

13.12.2004 22:31:36
Oslavenkyni, hodně zdraví, hodnou holčičku a milujícího partnera.
Utopýr 9323

stromecek

13.12.2004 22:28:52
jinak hlasim nazdobeny stromecek. ted jsem vas nestihala cist, tak mi prosim reknete, jsem z listopadek prvni?
Utopýr 9323

Re: Re: Re: Re: Přání

13.12.2004 22:28:06
Lukino, taky vsechno nej, a upij prosim z te noci co nejvic :)
Lukina 11228

Re: Re: Re: Přání

13.12.2004 22:24:25
Ano Li, máš pravdu. Jsem to já co noci upije. A tak dík za přání.

Bára byla dneska k večeru nějak protivná. Při vaření se mi pořád motala u nohou a držela se mi za nohavice u kalhot. Až nakonec spadla na kebulku. To bylo řevu. Ani jsem pak nemohla dovařit jak jsem se s ní musela pořád mazlit. Ale jen co přišel taťka z práce, tak byla jak vyměněná - samý úsměv.

Zítra odpoledne mám školu. Uf, poslední ekonomii v tomto semestru.

Modurit jsem dneska chtěla ve městě koupit, ale zapomněla jsem na něj. Scháněla jsem totiž rifle a oni neměli. Teda měli, ale jenom bokový pro žížaly. A ty já se svým bruchem mít nemůžu. Já totiž ještě k tomu musím mít kalhoty prodloužený a ty nikde moc nemají. No jo, jsem žirafa.
rain
  • 

Re: Přání

13.12.2004 22:12:19
Lukino, přeju taky všechno nejlepší!!!

Zaletěla jsem do práce, doma nám zase zkolabovalo PC, tak sorry
Li. 14175

Re: Re: Re: Přání

13.12.2004 18:04:37
Nějak se mi nedaší smajlové :o(. Měl tam být tenhle
Li. 14175

Re: Re: Přání

13.12.2004 18:03:48
Jitulko, nerada bych se pletla, ale myslím, že Lukina je Lucie, nebo snad ne ?
Jitulka 18006

Re: Přání

13.12.2004 18:00:49
tak k prani Luckam se pridavame(jen nevim,kdo tu ma Lucku).

Print,jsi hodna,ze na me myslis s bonsajkama.

Li,my jsme delali v druzine s detmi svatolucky vecirek,bylo to bezva,kostymy z prosteradel,vlockove souteze,tanec s kostetem,honicka na Lucii(kdo je Lucka honi deti)apod.Pak si vsichni v bilych habitech sedli kolem veselych jablicek(jablko na jezka-to znate)a davali se otazky,tykajici se staroceskych vanocnich zvyku a za kazdou spravnou odpoved si dite mohlo vzit neco z jedne spejle(nej jsou zelatinky),samozrejme vse dokresli, pokud zhasnete a zapalite svicky,vznikne supr tajemna atmosfera a chytnou se i deti,ktere jindy nechteji soutezit.To je takovy dobry tip i pro mamky s vetsima detma a jejich kamosema.doma to mam taky vyzkousene.Kdyz pak reknete,ze musi byt vecer uklizeno,protoze prijdou jejich hoste a bude mejdan Lucie,co noci upije..tak uklidi ani nemrknou.

Jinak se,bohuzel,hlasime do klubu marodu.Vitek mel horecku,ma kasel a rymu a od odpoledne i prujem(asi to slysel).Byli jsme u dr.,pry je to viroza a radi vsude.Vitula polehava a je mrzoutek.
Li. 14175

Přání

13.12.2004 17:15:50
Šmarjá, málem bych zapomněla. Milá Lucko, všechno nejlepší k Tvému svátku (hlavně hodně jedniček ve škole :oD).

[<<Předchozích 1290] Názory 12911300 z 18607  [Dalších 17307 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.