Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| bubíšek + Davídek 21/11/03 | 18146 |
|
|
Zdravím vás všechny |
| Li. | 14175 |
Re: Re: Dneska je nám 1 rok, 1 měsíc a 10 dní :o)13.12.2004 10:12:28
Dobré ráno všem. Včera jsem vyndala prvkovi zpátky pěnové puzzle na zem. Sebrala jsem mu ho, když ho rozebíral a jedl. Následně jsem na něj zapomněla. Takže včera jsem ho po dlouhé době vyndala a hle, prvek ho nejen nejí, ale ani moc nerozebírá, hurá! Když už nějaký obrázek vyndá, snaží se ho zase vrátit na původní místo, což se mu bohužel moc nedaří. V jeho pokusech zatím vítězí používání síly nad rozumem. Ale co, na světě je potřeba nejen myslitelů, ale i silných chlapů :oDDD.
Severko, dovolila jsem si změnit nadpis. To víš, my jsme o něco starší :o). Hele, křepelčí vejce jsou zdravější, než slepičí? Já je nejím, stejně jako moc nemusím zvěřinu. Každopádně pár rad uvítám... Print, ke kadeřnici jdu zítra, ale těžko se budu mít čím chlubit :o(. Ty, které mě viděly (Špl, Ren, Ká) ti potvrdí, že mám na hlavě jedno velké neposlušné klubko hadů. Každá kadeřnice se modlí, abych si vybrala jiný podnik, než ten její. Nedělám jim totiž dobrou reklamu. Svého času jsem si říkala, že je to nešikovností některých kadeřnic a zkusila jsem několik špičkových salónů v Praze. Důkladně mi provětraly peněženku, ale výsledek na hlavě byl stejný :o(. |
| Kopo | 4173 |
|
|
Re: Dneska je nám 1 rok, 1 měsíc a 1 den :o)13.12.2004 9:39:51
Ahoj.
Tak u nás je dnes u -6°C, brrrrr. Přemýšlelal jsem, jestli ráno do školky nevyrazíme autem. Ale nakonec jsem se přemluvila, že se nesmím moc rozmazlovat a zvykat si na auto, když zítra ho zase odevzdáme. Severko, pokud se týká školky. U nás to bylo letos tak, že požádali rodiče o příspěvek na dárky. Ale asi většina rodičů chtěla raději něco koupit, tak nakonec rodiče požádala o nákup nějaké drobnosti - každý podle svého uvážení od modelíny, pastelkem, papírů až po hračky. Dárky zatím mají děti zabalené a rozbalovat je budou příští týden po besídce. Všechny dárky jsou určeny všem dětem. Není to tak, že by rodiče koupili dárek svému dítěti a dítě si ho pak přineslo domů. Jinak malá začala napodobovat brášku a snaží si čistit zoubky kartáčkem. |
| Šťastná To Žena | 12756 |
|
|
Re: Dneska je nám 1 rok, 1 měsíc a 1 den :o)13.12.2004 9:00:40
bré ráno
tak milá Eli se vzbudila v půl osmý, takže žádný velký vyspávání , když šla spát pozdě nebylo :-((, tak pěkně bude do postele chodit dřív a třeba bude i dýl spát :-) Já jsem nevyspalá, ještě v půl druhý jsem nespala :-(, takže žádná sláva. A počasí stojí taky zaprd, mrzne a je zataženo. SEV to máš pravdu, chodíme nakupovat nějak často, a jak vidíš vánoční dárky nás nějak míjí :-)), to vždycky uvidíme něco pěknýho tak si to koupíme a přijdeme bez dárků, jenže už nám začíná týct do bot, tak dneska už FAKT !! :-) tak končim, jsem nějaká vyždímaná a nevim co psát :-) jo SEV koukám, že vy máte dneska samý jedničky :-))) |
| Severka + P 14 + L 10 + N 8 | 9207 |
|
|
Dneska je nám 1 rok, 1 měsíc a 1 den :o)13.12.2004 8:30:18
Dobré ranko!
Tak jsem úplně probuzená, venku je 0°C a opět hnusně zataženo. Včera jsem mluvila s mamkou, tak říkala, že kromě včerejška u nich bylo celý týden modro. Bééééé, asi pojedu k našim... Print, no já netačím zírat, vy neděláte nic jiného, než furt lítáte po nákupech :oDDD. Já jsem letos s balením dárků hóóóódně pozadu. Jsem ráda, když vždycky do vánoc zapomenu, co v kterém balíčku je :o)). Já jdu v pátek taky k holiči, už to fakt nutně potřebuju, vždyť se chystám už tři měsíce :oDDD. Ofinu už jsem si musela 2x zkrátit sama, no to bude mít kadeřnice zase radost, že jí dělám malou tržbu. Li, já vajíčka taky ještě nedávám. Já myslím, že za poslední měsíc bylo těch nových jídel dost - těstoviny, rohlíky, chleba, ovesné vločky... Nemusí dostat hned všechno najednou, no ne? Takže pomaloučku polehoučku, žádný spěch. Určitě ale začnu s křepelčími vejci, ne slepičími. Tedy žlotkem, samozřejmě. I když alergii na bílek nemáme. Jinak jsem teda samozřejmě ráda, že jsi s kočárkem spokojená :o). Ten náš už se pomalu začíná rozpadat, fakt jsme ho měli po Péťovi prodat, protože 2 děti nepřežije. Ale taťka už mi slíbil, že na třetí mimi mi koupí sporťák nový. Ovšem jestli nějaké třetí mimi kdy bude, to ví jen Pán Bůh :o))). Kopo, u nás ve školce dětičky stromeček už taky mají a dokonce pod ním hned našly dárky, nové školkové hračky, takže ředitelka takto asi obměňuje hračky před vánoci. Jednotlivě dětičky dárky nedostávají. Ono je asi dost drsné pro mnohé rodiče nakoupit dárečky domů, ne tak ještě do školky. Takže bude jen besídka s písničkami a říkankami. Už se moc těšíme, jde i taťka samozřejmě. Vloni jsme to prošvihli, protože Péťa skončil s neštovicema doma :o(((. NO a vánočku peču, to je moje největší radost mňáááááám! :o))))))))) Je to kynuté těsto a umění v tom není vcelku žádné, chce to jen hodně nadšení. |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Třetí advent12.12.2004 23:19:06
jo ještě k tomu kočáru, drahouš byl nadšen že se vyndal ten druhej kočár, on ten novej (teda ten druhej novej :-)) ) neměl vůbec rád, a od začátku byl vůči němu zaujatý, tak teď juchá :-)))) ,, jen aby ho to juchání nepřešlo, až to zítra zkusim.
tak a teď už fakt jdu. |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Třetí advent12.12.2004 23:14:59
Li - kupodivu ten můj kočár přijde taky pěkně dlouhej a širokej, ale jak jsem byla zvyklá mít tam i ten konec, tak teď mi to bez toho přijde takový divný a kratší,, asi to ještě pořádně vyzkoušim.
Kdy jdeš k tý kadeřnici? jsem zvědavá jak budeš spokojená. , pak se musíš pochlubit :-) s tou vyfouklou hlavou - tak nějak to asi bude :-))))))) tak a jdu spát BRUM, zítra nás čekaj velký nákupy , tak abych byla čilá :-) doufám, že El bude spár ráno dýl, když šla dýl spát, ale moc v to nedoufám, spíš to bylo vždycky naopak, když šla spát dřív, tak dýl spala. Karkul jsem ráda, že už je ti líp ! |
| Kopo | 4173 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Třetí advent12.12.2004 22:34:18
Ahojky, v sobotu před obědem jsem vyrazila s dětmi k babičce (abych nemusela vařit). Sobotní odpoledne jsme strávili v Jihlavě. Patrikovi se moc líbil vánoční kamion od coca-coly, tak jsem mu ho chtěla dopřát, ale hlavně jsem se chtěla cournout po obchodech bez manžela. Patrikovi se kamion líbil, Santa nikoliv. Petruška byla unešená z muziky, jakmile se ozvala jakákoliv hudba z amplionů, začala se pohupovat na nožičkách. :-) Cestou tam i zpátky nás Patrik bavil neskutečnými hláškami, babičce třeba nabízel, že jí vyleze na střechu a dá jí tam světýlka, aby k ní přišel Ježíšek.
Neděli jsme si užívali u babičky a po svačině jsme vyrazili k domovu. Petruška byla u babičky docela rozmrzelá a jen, co jsme dorazili domů úplně ožila. Manžel je na lyžích, čekali jsme, že nám dnes zavolá a ono nic (teda volal na druhé číslo,než které jsem měla v telefonu :-((( a Patrik to nezapomněl náležitě okomentovat, tatínek prý volá jen jemu, protože se mnou nechce mluvit :-) Li, nechtěla jsem Tě jakkoliv utěšovat, je to pravda a nic než pravda. Prostě věřím tomu, že až bude mít moje dítko chuť se něco naučit, naučí se to. Stejně jako to bylo s obracením na bok, bříško, záda, sezením a chozením. :-) Teď jí bere tanec, stačí i začít zpívat a už trsá ;-) Ovšem nejoblíbenější skupinou jsou pro jednoznačně Kabát. Vánoce mě zatím nechávají naprosto v poklidu. Od léta mám ještě bolavý prst, tak mám alespoň výmluvu, proč to flákám :-( Severko, Ty pečeš i vánočku? Klobouk dolů :-) Co se týká školky, taky jsem zvědavá, kdy Patrik začne nosit podobné zprávy. Momentálně je k neudržení, jak se do školky těší. Už jim tam učitelky připravily stromeček a postupně tam přidávají dárky, které donesou rodiče. Tímto se chci zeptat, jak je to v ostatních školkách. Připravují dětem vánoční dárky a chtějí na to příspěvek nebo přímo dárky? |
| Utopýr | 9323 |
|
|
nestihacka12.12.2004 22:26:50
Teda damy, ja nejak nestiham. A asi nebudu stihat cely pristi tyden, a pak uz jedeme k nasim, a vracime se az v pondeli po Vanocich. Tak jen hlasam, ze uz mam skoro vsechny darky, balit je budu az u nasich. Dneska jsme stravili cely den na Mikulasske, na kterou jsem minuly tyden pripravovala po vecerech vyzdobu. Krome toho se Kuba zase kolem jedenacte budi, a neusne, dokud si k nemu nekdo nelehne, i kdyz ani to nekdy nepomuze. Takze nestiham dohanet resty ani po vecerech. Ted se mi tu zase nahromadilo zehleni, musim ozdobit stromek, usit mamce ten ubrus, a pak tu mame jeste bezny uklid. Beeee. Dneska jsem skoncila tak, ze jsem vytrela koupelnu, kdyz byl Kuba ve vane, a tudiz nemoh skodit.
Doufam, ze se mi podari dodat fotky trejdy coby certa :) Moc mu to sluselo. |
| Li. | 14175 |
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Třetí advent12.12.2004 21:39:38
Po přečtení příspěvku od Print bych chtěla touto cestou poděkovat Severce, která mi doporučila kočárek ABC. Má lehátko dlouhé cca 95 cm, takže i můj dlouhán se do něj zatím vejde :o). Nejpozději do jara z něho ale asi vyroste :o(. Holt koupíme lehké golfky.
|
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.