Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Li. | 14175 |
Re: Re: Re: Re: Re: Třetí advent12.12.2004 21:17:01
Print, vyfouknout hlavu?
To jako, abys ji měla dokonale prázdnou, jako kraslici?! ![]() |
| Šťastná To Žena | 12756 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Třetí advent12.12.2004 21:07:53
Alíku , my jsme právě jezdili až doteď s tim koncem, ten jsem sundala , udělala sporťák ale jak už to neni zakončený , tak mi přijde že to padá dolu. a moc tomu nepomáhá ani nánožník. Taky jezdíte s nánožníkem? Nebylo by možné nějaké foto??
Eli usnula teprv před chvilkou, vychrupovala si totiž odpoledne až do šesti hodin - a to jsem jí musela jít vzbudit, spala by snad ještě další hodinu. já si jdu vyfouknout hlavu. |
| Li. | 14175 |
Re: Re: Re: Třetí advent12.12.2004 18:29:08
Karkulí, zítra se v Balónku sotva objevíme. Zdendovi se nějak líbí marodit a odmítá se uzdravit :o(. Takže budeme i příští týden sedět doma a smutně koukat z okna na šťastlivce venku :o(.
Alíku, poděl se s námi o recept na bramborové cukroví. I když nevím, jestli se do něj pustím. Po té "pochvale" perníčků už moc chutí do pečení nemám. A vůbec, chtěla jsem vás všechny požádat, aby v případě, že máte nějaké osvědčené recepty na mňamky pro děti, jste neváhaly a napsaly je do deníku. Inspirace se vždy hodí. I když prvek poslední dobou preferuje mateř.mléko a rýžové nudle s kupovanou patlou. Všechno ostatní srdnatě odmítá :o(. A MSN mi už jde, heč :o). Vůbec nechápu, v čem byla chybka. |
| Abcded | 23276 |
Re: Re: Re: Třetí advent12.12.2004 17:59:07
To jsem ráda Karkulí, že už je líp:o) Jinak já se teď ve středu v Makru taky pěkně zdržela (strašný, jaký tam byl nával, bleee, fakt jsem chtěla vraždit) a domů jsme přijeli dost pozdě. A taky mi připadá, že od té doby je Kuba pěkně nevrlej a jak mě ztratí z dohledu, tak začíná natahovat:o( Ani se mi teď do toho Makra vůbec nechce fakt, můžete mi říct, proč ty lidi nakupujou dárky na poslední chvíli?(že Print?:oD)
A jezdíme pořád ve sportovním kočárku, mám ho teda už udělaný jako sporťák s madlem a bez toho konce a přijde mi, že se tam Kuba vejde v pohodě, i s fusakem:o) |
| Abcded | 23276 |
Re: Třetí advent12.12.2004 17:50:12
Nepovídej Print, žes nebyla pilňucha, vždyť tys zase malovala obrázky, jakýpak výtvor si zase kreslila?:o)
Tak na Loskutáka jsem nekoukala, televizi přes den zapínáme jen vyjímečných případech:o) Což bude asi na vánoce, už se moc těším na celý den pohádek! Sakra dneska na mě ta předvánoční atmosféra nějak dýchla, jak už to všude krásně svítí:o) No doufám, že do vánoc přijde pohodová atmosféra i k nám:o) Jinak Li, pokud vím, tak nejhorší z vejce je bílek - právě on obsahuje nejvíc té bílkoviny, na kterou může být alergie. Takže Kubovi dávám pokud možno jen žloutek. Jinak fakt doporučuju to cukroví z brambor, já ho dělala letos poprvý (loni jsem dělala stejné z mrkve, ale tohle je lepší), je krásně měkoučký, rychlý a bez vajec, mléka, másla apod.:o) Jenom z brambor, ztuženého tuku a mouky a po upečení se obálí v cukru (pokud by někdo jó chtěl tak se může třeba i ve fruktopuru) A Kuba ho slupnul jak malinu:o))) Teda nevím Li, u nás by se ti asi nelíbilo, jestli máš ráda ticho:o) Koukám, že asi budu jediná, která ještě nevyndala z hraček baterky - i v novém šneku ještě jsou. Ono v tom našem rambajzu, který tu celý den je, je totiž ta strašná melodie ještě balzámem na duši:o))) |
| Karkulinka | 15733 |
|
|
Re: Re: Třetí advent12.12.2004 17:32:14
Tak místo hodné holčičky, která u babičky a dědy prý nádherně čistě vyslovovala slovo mama ( doma zásadně zkracujem z mamy je mam... ) přijelo ubulené nevrlé, na mě závislé dítko:-( nesmím se hnout, aniž by mrnňous neviděl kam jdu, to je pak řevu:-(
Jináč, díky moc, už je mi o hodně líp... Li, jak tedy zítra? V deset v Balónku? |
|
|
Re: Třetí advent12.12.2004 17:22:49
Li - uvařim si kuřecí maso, pak jsem nakrájela brambory, zeleninu (brokolici, květák, mrkev, hrášek) na malý kostičky, vymázla pánev olivovým olejem smíchala brambory se zeleninou a masem, zalila zakysanou smetanou s žloutkem.JO a malililininko jsem to osolila, a dala jsem tam kmín. Když to bylo hotový, dala jsem tam trošku másla na kousíčky. A můžu říct že to Eli fakt moc chutnalo, snědla celou misku a to i přesto, že celý jídlo měla jenom na kousíčky nakrájený. (zatim jsem pořád ještě mixovala nebo šťouchala ) Takže doporučuju. Příště se chystám, že jí zkusim udělat špagety -nebo spíš těstoviny s rajčatovou omáčkou a vepřovým masem.
s tim MSN ti bohužel neporadim, a já jsem si říkala, že tě tam od rána nebylo vidět :-( SEV ne ne dneska tady nesvítilo, bylo zataženo a mrazivo - mínus 3. Musela jsem Eli přestěhovat do toho prvního kočáru, do toho sportovního se už nevešla a měla tam nožičky zkroucený :-( Zkusila jsem vyndat i ten nástavec pod nožičky, jenže to pak zase cela padala dolu :-(( Alíku jak vy jezdíte s kočárkem?? je v podstatě na stejnym principu jako ten náš, ještě se ti tam Kubík vejde?? Ovšem ten kočár to je teda pohoupání, jak jsem byla zvyklá na bytelnej nehoupavej sporťák tak tohle je houpačka :-) a je vysokej, tak tam Eli sedí jako paša na trůně :-)))), Zítra je drahouš doma, tak vyrazíme do města a budeme nakupovat vánoční dárky - celkem brzo ne?? :-)) |
| Li. | 14175 |
Třetí advent12.12.2004 16:55:34
Ahojky. Nevím, co se děje, ale nejde mi spustit MSN !? Prý mám nějaké potíže s účtem!? Chjó, vůbec to nechápu...
My byli dnes u tchánovců pro vánoční dárky. Na návštěvu tam pojedeme zase až 25.12. Vzala jsem jim na ukázku pár svých nejhezčích kousků perníčků, aby viděli, že se snaha snaží. No a co myslíte? Tchýně po nich hodila jedním očkem, pak mě k sobě mateřsky přivinula a povídá: "Nic si z toho holka nedělej, měla jsi asi špatnou polevu". Jo, jo, není nad upřímná slova :o(. Vzala jsem si z toho ponaučení. Příště se na ně vykašlu. Howgh! Prvek od nic dostal předvánoční dárek. Velkého plyšového medvěda, který po zmáčknutí bodu na zádech hraje hlasitou vtíravou melodii a červeně svítí očima. Prvek je nadšený, ale já už z medvěda vytrhla baterie a hned tak rychle je nevrátím. Tyhle hlasité hračky jsou mým prokletím. Já miluju ticho. Teď se jen hrozím toho, co se skrývá v prvkových vánočních balíčkách. Print, jak děláš Elišce zapékané brambory? Už do nich dáváš i vajíčko? Což mě přivádí k otázce: Sev, už jsi s Leničkou zkoušela vejce? Já se ho nějak bojím. Bůh ví, co udělá s naším atopákem... |
| Severka + P 14 + L 10 + N 8 | 9207 |
|
|
Re: Stříbrná neděle |
|
|
Re: Re: Re: Tak dneska první?12.12.2004 11:12:12
dneska zase třetí, nějak se mi to třetí místo začíná líbit :-)))
My jsme spaly do osmi "heč" :-( aktivní jsem včera nebyla, budu zítra, teď se mi doprala další pračka, tak to pak sfouknu všechno najednou tzn - obří kopec prádla, dávno převyšující hranice prádelního koše :-( Dneska vařim Eli její zapíkaný brambory s masem a zeleninou, jsem zvědavá jak se na to bude tvářit, včera mi z těch mých užírala hrášek :-)), no a kdyby jí to náhodou nechutnalo , snim to já :-) TAky je u vás taková kosa?? tady je mínus tři a já se nějak pořád nemůžu zahřát, teď v zimních měsících u nás spotřeba punče rapidně vzrůstá :-) jelikož Eli spí, tak si jdu pustit včerejší SEx. |
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.