Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Abcded | 23276 |
Re: Re: Tak dneska první?12.12.2004 10:40:07
Tak neva, aspoň jsem si popřála dopředu do zásoby:o)
|
| Abcded | 23276 |
Re: Tak dneska první?12.12.2004 10:37:29
No jo, zase Severka mě předběhla, jak jinak...:o)
Já jsem včera večer byla taky pěkná pilňucha. Hlavně, že se tu vytahuju, jak mě nijaká práce nebere....ale nějak mě to včera chytlo a ani se mi večer nechtělo jít spát tak jsem - vyžehlila dvě pračky, slepila marmeládou to linecké cukroví (co jsem upekla před večeří), upekla to pečivo z brambor (MMCH - Kubovi velice chutnalo), zabalila ještě zbytek dárků co včera ještě nakoupila babička (zase jsme to asi přehnali, začíná být těch dárků pěkná hromada....) a ještě jsem poklidila, abych to nemusela dělat dneska ráno (takže teď mám pohodu). No má to své výhody, že se manžou moc nebavíme, aspoň jsem na to všechno měla čas. Jinak s tím, že někdo ve školce říkal, že neexistují čerti a ježíšek apod., už dcerunka před rokem přišla. Ale tomu dotyčnému dcerunka naštěstí nevěřila. I když někdy si říkám, že něco dcerunka tuší, ale nepřizná to a tváří se jako že tomu věří, aby nám nekazila radost. A nebo možná z vyčůranosti, protože se jí tyhle zvyky líbí a přinášejí ji užitek, že - v podobě dárků:o) Jinak jsem taky měla strach, že bude chodit domů s nějakými sprosťárničkami, ale naštěstí to není tak zlé. Jinak my si taky přivezli od babiček hromadu malých jablek. Udělám z nich asi šťávu, protože ty hezký už jsme vyjedli a zbyly už samý takový ošklivý. A spali jsme taky do devíti, heč:o) |
| Severka + P 14 + L 10 + N 8 | 9207 |
|
|
Re: Tak dneska první?12.12.2004 10:36:06
Alí, tak zase druhá :o)).
Na Slovensku dneska slaví Otília, kdy je Simony, to nevím. |
| Abcded | 23276 |
Tak dneska první?12.12.2004 10:18:06
Tak nejprve přeju Simonce všechno nejlepší k svátku (pokud to tedy "tam u vás" slavíte taky dneska:o) )
![]() (ale jelikož mi ten internet dneska nějak leze a dost dlouho mi trvalo než jsem našla nějaký obrázek, tak předpokládám, že už první nebudu...) |
|
|
Stříbrná neděle |
|
|
Re: Re: Večerní report11.12.2004 21:59:14
Tak už je to tady, prcek donesl ze školky, že mu někdo říkal, že čerti neexistují. Tak jen trnu, kdy přestane věřit na Ježíška :o((((. Taky se mě ptal, jestli byly v TV Prci, prci, prcičky. No ti předškoláci mají teda témata k povídání...
Že bych teda šla taky žehlit??? Asi jo,a spoň část, teda. Já peču klasiku - linecké, kokosové koláčky, vanilkové rohlíčky. Nově jsem dělala marcipánové rohlíčky, ale moc se nepovedly tvarem. Udělám pár druhů nepečených a pak se uvidí, kolik bude energie. A perníčky už taky mám, zatím neozdobené. No a pak taky vánočku, ta MUSÍ být. O tom už jsem psala vloni, jaká je to v naší rodině legenda :o))). Hmmmm, tak teď tu byla tchýně, že dostala bednu jablek, tak ji dovezla :o(((. Co s tím? Já nevím, kam se vrtnout časem ani místem a teď tady mám bednu malých jablek, grrrr! Karkulí, tak tak, zvolni tempo, ať to s Tebou úplně nesekne!!! Myslím, že by to opravdu chtělo komplexní prohlídku a komplexní léčbu včetně pořádné očistné kúry. Co takhle príma novoroční předsevzetí? :o) Držím palečky!!! |
| Šťastná To Žena | 12756 |
|
|
Re: Re: Večerní report11.12.2004 21:21:02
pěknej večer
tak já pro změnu nežehlim, ale kreslim :-))))) - se divíte co?? Alíku óó díky za pochvalu, sněhulák dal hodně práce to máš pravdu, vím že jako správenej a regulérní sněhulák by měl bejt bílej, tenhle je taky bílej, ale má oranžovou kombinézu :-))) Jináč na Slavíka koukám taky, jenom nějak nechápu Vondráčkovou a její "aféru" , no ale myslim že bez pochopení to taky přežiju :-) Anetě jsem to přála. Karkul měla bys vážně zpomalit , a určitě si skočit k Dr. Jak píše Li - jistě přejite vánoce i bez naklizenýho bytu - věř že jo, my ho taky nemám vyloženě nablejskanej a jsme v pohodě. :-). Neříkám, že je tady bordel, to zase né :-))), mě to vytáčí, takže prostě uklízím průběžně, ale takovýto umývání a vymývání poliček, který jsou stejně zavřený a nejsou vidět je zbytečný, předpokládám, že to nikdo kontrolovat nebude :-) Li -přece si nebudeš lámat hlavu s tim, že prvek neumí tamto a tudleto...je šikovnej zase na jiný věci, to bych i já mohla sedět a lamentovat že už skoro všechny dětičky chodí, ale Eli ještě ne,,, neříkám, že bych nechtěla aby El už konečně !! chodila, protože je to kaďoch a navlečená v kombinéze má "snad 20 kg" jak říká můj taťka :.-)) no a tahat třikrát denně toho kaďocha nahoru a dolu do čtvrýho patra mě fakt neba,,,ale zase moje bicáky jsou na hodně dobrý úrovni :-))) , ale co se dá dělat, prostě nechodí, tak nechodí, předpokládám, že jednou začne :-))) nebude mi snad celej život lízt počtyřech :-))) tak já jdu zase pokračovat v malování. |
| Abcded | 23276 |
Re: Re: Večerní report11.12.2004 21:07:26
A tys zase předběhla mě Li:o))) Já se taky nějak nehodlám před vánoci strhat:o))) Jak vidíte dvacet druhů cukroví se mi smrsklo na pět (jeslti je teda nakonec vůbec upeču), loni je dokonce dodala jenom babička a nepekla jsem vůbec, dárky jsem objednala v klidu přes internet a úklid se u nás žádný nekoná:o) Takže asi tak:o)
|
| Abcded | 23276 |
Re: Večerní report11.12.2004 21:01:38
Tak to já u něj žehlím Sev:o) Jinak z cukroví jsem zatím upekla jen rohlíčky, linecký a teď se ještě chystám na pečivo z brambor. Vybírala jsem takový, aby ho mohl uždibnout i Kubíček. Ale asi nakonec upeču ještě aspoň medový řezy a nějaký čokoládový, tyhle tři mi přijdou nějak málo:o) A možná i nějaký nepečený kuličky. To už budu muset ale před Kubou bránit:o) Co pečete vy? Já to nějak poslední dobou flákám, kdysi jsem dělala i dvacet druhů (včetně teda nepečených). Ale potěšila mě matinka, protože jsme pekli s dětičkama ještě perníkovou chaloupku a ona mi povídá, že ji měli v Praze za víc jak třista korun! Určitě teda hezčí, ta moje drží jen silou vůle (a při zhotovování jsem ji několikrát málem rozmlátila na kusy:o))), ale co potěší to, že jsme vytvořili tak drahý výtvor:o)
A já úplně zapomněla pochválit Print její výtvory! Safra safra, moc pěkný Print. Taky se mi nejvíc líbí ten sněhulda, ten musel dát práci co? Karkulí, teda ty nás lekáš! Šetři se holka, opravdu si asi nasadila moc ďábelské tempo! A k doktorovi určitě zajdi, držím palce, ať máš co nejlepší výsledky. A koukali jste včera na uvolněte se prosím? Kdopak si vzpomněl? Byla to zase docela psina:o) |
| Li. | 14175 |
Re: Večerní report11.12.2004 20:57:54
Tedy Sev, než jsem nadatlovala svůj příspěvek, tak jsi mě stačila předběhnout. A aby toho nebylo málo, tak máš stejný nadpis!? :oDDD
Jinak máš pravdu, koukám na Slavíka a žehlím :o(. Chtěla jsem se vás už dlouho zeptat, jestli mi umíte některá vysvětlit, proč jsou adventní neděle zrovna 4? Slyšela jsem už několik zdůvodnění, ale stejně v tom nemám moc jasno :o(((. |
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.