| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : listopad 2003

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 1350] Názory 13511360 z 18607  [Dalších 17247 >>]
rain 14358

Pochvala

11.12.2004 10:50:45
No vidíš to, Print, jak seš šikovná :o)))))
Abcded 23276

Houby první! Druhá:o)

11.12.2004 10:04:58
Tak Severka mě předběhla:o) No u nás zase Sev poslední dva dny strašně zlobí Kuba. Pořád chodí za mnou jak ocásek a když si ho delší dobu nevšímám tak řve, řve a řve:o(
Abcded 23276

Že by první?

11.12.2004 10:02:00
Přeju hezké ráno.

Tak říkáš Print, že ses celá vzteklá na Acrona bezhlavě vrhla? No to musel být chudák Acron úplně na hadry:o))))) Jinak Kubovi vařím pořád takové masozeleninové směsky. A když my jíme něco zdravějšího - jako včera jsme měli maso s mrkví a brokolicí a s bramborem, tak mu prostě pár surovin od nás odeberu a dám mu to vařit zvlášť bez smažení, koření a soli. Vařím mu toho většinou víc, takže mu tak dvě tři porce ještě dám v kelímkách zmrazit. To se hodí vždycky. Nebo před týdnem už si s námi dal pečené kuře s bramb. knedlíkem a špenátem. Jen knedlík jsem mu dělala zvlášť bez soli a jenom ze žloutku a špenát taky bez dochucení. To mu docela chutnalo.

Jinak s tím mluvením na děti v cizím jazyce - ono je to tak, že pokud se na dítě mluví více jazyky už od narození, tak to dítě ty dva jazyky ovládá tak jako svoje mateřské jazyky - to už se pak později takhle dobře nikdo nenaučí. Ale pokud si to dobře pamatuju, tak tam psali, že onen rodič musí mluvit na dítě pouze třeba anglicky, protože jakmile by dítě zjistilo, že na něj třeba máma může mluvit i česky jako táta, tak by se přestalo snažit a začlo by i s mámou mluvit pouze česky.

A co mi včera provedly děti - protože zlobily, tak jsem jim pak v krámu zakázala si vzít něco sladkého. Tak si prostě vzaly půl bochníku chleba, sedli si před krám a začli ho tam svorně ukusovat.....no během pár dní očekávám návštěvu sociální pracovnice:o)))
Severka + P 14 + L 10 + N 8 9207

Chci sluníčko!!!

11.12.2004 9:44:01
Chci, chci, chci!!!

Dobré ranko! Tak jak jsme se vyhajali? My dobře, i když bych klidně spala déle než do 7:20. No, budiž. Když vidím tu hromadu prádla, co budu muset žehlit, jdou na mě mrákoty :o((.

Co máte dneska v plánu? Já asi hned teď poránu dám prckovi roubík, kecá a kecá, to je děs :o)). Lenka vypadá,že by dneska mohla být zase hodňoučká, to by bylo fajn, po pár uřvaných dnech už jsem toho měla plné kecky.
Severka + P 14 + L 10 + N 8 9207

Padnu za vlast...

10.12.2004 22:44:04
Ahojky!

Tak jsem totálně grogy, to byste nevěřily, co jsem dneska všechno stihla. A pochlubím se a to hned! Lenička byla dneska výjimečně hodňoučká, Péťa vlastně taky, tak to šlo jak po másle. Převlíkla jsem všechny postele, vyprala a pověsila jsem 4 pračky, vysála celý byt včetně postele , udělala dvě těsta, z jednoho jsme s Péťou upekli perníčky... no a to je asi všechno. Vytřít už opravdu nezvládám a zítra tu budu mít nechutnou kupu na žehlení . Jsem hotovson, za chvíli půjdu do vany a pak padnu do peřin .

Kdo se ptal, co dávám Péťovi do adv. kalendáře, tak maličkosti - zlaté čokoládové penízky, nugátové kuličky, malinké banánky v čokoládě, marcipánové kuličky atd. Kapsičky nejsou číslované, tak si může vybírat, ale ta horní je největší a ta se otvírá až na Štědrý den a bývá v ní nějaká blbůstka nebo malá hračička.

Děkuji za pochvaly mého kreativního ducha . Print, ale Tvoje výtvory jsou taky moc príma. Hlavně se mi líbí ten šašek nebo snad je to sněhulák? Kde jsi byla na šablony?
Jindra
  • 

Re: Julince

10.12.2004 17:55:02
tak znova, ještě jednou ten obrázek

Jindra
  • 

Julince

10.12.2004 17:53:24
ještě jsem zapomněl obrázek, já hlava děravá
Jindra
  • 

Julince

10.12.2004 17:51:19
Své vyvolené přeju i s maminkou všechno nejlepší k svátku, pěkně to, Julinko, oslav a ať ti mamka udělá nějakou dobrotu.
Šťastná To Žena 12756

Re: Re: Re: Re: Re: Re: hezký den !

10.12.2004 16:31:04
téda tady se to hemží superdlouhými příspěvky, jste dobrý :-)))
Holky vy jste zvědavý na moje výtvory jo?? :-))))) - když je to tak , tak jsem tam dala fotku našeho okno v obýváku, OVŠEM, berte to s rezervou, jsou to moje první obrázky, tak si myslim, že mezi vaše profesionální se moc nehodí, ale chtěly jste to sami :-))))) Fotka je trošku tmavší, s bleskem to bylo moc přesvícený, takhle je to lepší. No tak se můžete pokochat:-)))

Alíku , tak chvatů by se ti zachtělo jo??? :-))) - abych ti pravdu řekla, já když mám hodně velkej vztek, tak se na něj bezhlavě vrhnu :-))))) (ovšem stalo se to jenom jednou, takže to nejni žádnej zaručenej recept :-))))) )

Kopo 4173

Re: Re: Re: Re: Re: hezký den !

10.12.2004 16:13:28
LaBu, Petruška si teď hraje s bráškou, tak alespoň na chviličku nakouknu, co je nového.
Doufám, že výsledky krevních testů byly v pořádku a užij si sraz.

Print, ty ses do těch obrázků dala. Je to super mít nějaký takovýhle koníček. Dobrý relax od každodenního stereotypu.

Li, ty perníčky vypadají perfektně, fakt Ti zdobení trvalo jen deset minut. Nechceš mi také nějaké upéct a ozdobit?
A co se týká výchovy, Ty si myslíš, že na prvka málo výchovně působíš? Kdyby vývoj dítěte závisel na maminkách, myslím, že ten můj brouček by se ještě ani neotáčel. Jinak taky nemluví, natož ve větách, barvy nezná, na předměty zásadně neukazuje, nic mi nenosí, na nočník nechodí nic zajímavého dělat (sedne a hned zase vstane). Akorát na jedničku rabuje kuchyňskou linku a skříňku s časopisy. Vlastně jsem si vzpomněla, strašně ráda "tancuje", jen se ozve nějaká hudba, začne se pohupovat na nožičkách. Je to děsně sradovní. Evidentně jí to baví. U toho vydrží vždycky docela dlouho. :-)

Rain, s Patrikem to mám podobné jako Ty s Péťou. Prostě když nechce, nehne s ním nic. Teď tedy pár dní jo, když řeknu, jestli to nebude, jak chci já, že zavolám čerty. Samozřejmě je mi jasný, že se nejedná o správnou výchovnou metodu. Stejně s tím dlouho nevydržím, už mi povídal, že čerty teď u nepřijdou, že spí.

Severko, co mám psát, taková nádhera - adventní věnce i výzdoba bytu.

Jinak Vám musím napsat, jak jsem dva dny hledala všechny svoje doklady. Mám je všechny v jednom pouzdru a včera jsem je po delší době potřebovala, když jsem jela s Péťou k dr. Auto připravené, dítě taky v autosedačce a doklady nikde. Tak jsem vyrazila bez nich. Večer jsem jela do práce, taky bez dokladů, a říkám si třeba jsem je tam nechala v neděli. Ani v práci nebyly. Už jsem se hroutila při představě, jak je budu všechny vyřizovat znovu. Dnes ráno mě napadlo podívat se do nového koše ve verandě. A fakt tam byly, huráááá. Kdopak je tam asi mohl schovat? Patrik tvrdí, že tatínek, tak nevím.

Besmi, vydržet :-) Bude líp.
[<<Předchozích 1350] Názory 13511360 z 18607  [Dalších 17247 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.