Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| rain | 14358 |
|
|
Re: Re: Re: hezký den !10.12.2004 15:40:44
Jo a zapomněla jsem, že já mám bezbarvý a ten udělá vyloženě jen takovou jakoby námrazu, vypadá to celkem hezky.
|
| rain | 14358 |
|
|
Re: Re: hezký den !10.12.2004 15:39:30
Li, mám dva, oba jsem kupovala v drogerii, ale jeden je na h...., tak o něm ani psát nebudu. Dělá se určitě v několika barevných provedeních, vím určitě o růžovém, ten jsem kupovala kdysi do kanceláře, když nám udělali takovou prosklenou kukaň "pro styk se zákazníkem" :o)))), tak abychom tam neseděly jako na výstavě, tak jsem to tam vyzdobila :o) Jmenuje se to přímo Ledové květy, je to spray, je na tom napsáno COLORLAK a stojí to necelých 80,-Kč
|
| Abcded | 23276 |
Re: Re: Re: Re: hezký den !10.12.2004 14:52:54
A víš ty Li jedna proradná, jak je hrozné se dívat na ty tvoje perníčky!!!:o) My se tady hrozily nad tamtou fotkou a oddechávaly si, že nejsou tvoje a ty si dovolíš sem pak dát fotku stejně krásných perníčků a ještě napsat, žes to jenom odflákla....no nevím nevím:o)))) Kdysi jsem si o sobě myslela, že jsem dobrá hospodyňka:o)))))
Jinak myslím, že nejde říct, že Kuba mluví ve větách....to si představuju trochu jinak, prostě už občas spojí pár slov dohromady:o) Asi jako Miška. A o mé nočníkové depce už jsem tu myslím taky psala:o) Hele ale nemáš ty náhodou doma zase umělecky nadané dítko? Vždyť Prvek zase krásně a rád maluje, ne? Co bych za to dala u staršího synáčka, toho malování zatím vůbec nebere:o( A to nemluvím o Zdendově schovávačských schopnostech. Print, to jsem asi trošku přehnala s tou chválou co? Jsem asi měla slabou chvilku....:o)))) NO ale, když už jsem pochválila, tak bys mě mohla naučit pár chvatů, které provádíš při hádkách na Acronovi ty:oDDD Rain, říkala jsem si přesně to samé, při čtení toho článku - škoda, že už to dětičkám nemůžu provést taky:o) |
| Li. | 14175 |
Re: Re: Re: hezký den !10.12.2004 14:08:07
Rain, jak to, že Michalka nemluví ve větách? "Máma ham" je náhodou krásná věta :o). A to už také chodí na nočník? Já jsem vážně máma na baterky :o(. Já nočník ještě ani nekoupila. No nic, jdu se nad sebou vážně zamyslet :o(.
Jo a zajímalo by mě, kde bereš ten lak na ledové květy? Už jsem o něm hodně slyšela. Jak se jmenuje, kdo ho vyrábí, kolik stojí, kde se dá koupit? |
| rain | 14358 |
|
|
Re: Re: hezký den !10.12.2004 14:02:37
Sev, seš taky šikulka! Já budu svícny děten dělat s nima, koupila jsem sklo - čverce, spájím ho do otevřených krychlí a ze tří strana zespodu by mělo být nastříkané ledovými květy a vepředu taky a nechané kulaté okénko, do kterého se jen nalepí nějaký motiv WiCo (snad je to aspoň trochu srozumitelné). Takže pro děti práce minimální, zase jen pro mě do noci :o))) Ostatní věci (a Lenička :o) jsou taky moc pěkné.
Print, kde jsou tvoje fota? Ty ses nám do toho zdobení taky pustila s vervou, stihneš i pro ségru.... Labu, tvoje výtvory jsou taky pěkné, dokonce jsi perníčky malovala vícebarevně! Já se chystám péct perníčky teď asi o víkendu, doufám, že budou opravdu měkké, jak je uvedeno v receptu. Li, tys je měla měkké hned? A ty Labu? Manžel sem asi koukat nebude, tak to snad napsat můžu :o) Tričko s tím logem Supermana - když tak všechno ví a je nejlepší :o))) , potom kazetu ke spinningovému kolu, aby to dělal dobře :o) a ručníky z mikrovlákna, ty užije dost a dost, protože se při cvičení děsně potí a spotřebu ručníků má strašnou. No a kalendář s fotkama dětí, to dám i babičkám, vybírám ty nejhezčí fotky a příší týden mi to tady nad námi ve fotolabu vytvoří, jak si řeknu. No a s Péťou vyrobíme ten svícen, to bude překvápko, on Petřík moc šikovnosti nepobral, ale na tohle se moc těší a trošku mu s tím pomůžu. Lukino, už jsem o takovéhle výchově dětí slyšela, že je od mala učí jazyku, dokonce jsem s jednou takovou rodinkou chodila plavat s Péťou. Klukovi byly taky asi tři necelý, byl to prcek, tatínek na něj mluvil skoro jenom německy. je to možná dobré, ale musím říct, že bych si na to netroufla, za á neumím tak dobře, abych se mohla ještě snažit DOBŘE dítě učit, za bé mi to přišlo brzo. Kamarádka dávala holčičku na AJ ve školce asi od pěti let, což mi připadalo už docela přijatelný, jestli tady bude taková možnost, asi bych to taky s Petrušou zkusila, on si myslím bude na jazyky šikovnej. Li, tvoje perníčky jsou taky mooooooc pěkný, nevím, proč se tak kritizuješ, když seš vlastně šikovná! Ty dírky na pověšení perníčků jsi dělala už před pečením nebo dodatečně? Na angličtinu jsem chodila do loňska, kdy mi máma ještě hlídala jednou týdně ty dvě hodiny Péťu, dvě děti už se jí asi zdají moc, každopádně se tedy nenabídla, i když ví, že mám předplaceno :o((( Takže teď jen dělám úkoly s manželem :o) není to se mnou tak prudký :o) Jinak masochistka podle tebe jsem asi taky, protože Michalka taky nechodí :o). Jestli ale chceš naštvat, tak spí někdy i TŘIKRÁT denně :o) A na nočník chodí taky a většinou se jí povede do něj něco udělat, však se taky můžu chválou přetrhnout. Nepokaká se třeba týden, někdy i dýl. Samotná to v plíně nemá ráda. Ve větách teda nemluví, spojuje maximálně dvě slova - máma ham, Péťa malá, bota tam a tak. Ale ukecaná je i tak dost, stačí mi to :o) Časopis Medovníčky mám objednaný, koupila jsem si náhodou ty Rady a nápady a tam byla nabídka i na starší čísla, to zas ze mě bude mít manžel radost. Už jak vidí, že si nesu nějaké časopisy, tak ví, že je to buď nějaké vaření nebo tvorba :o))) Li, tak to máme stejný, taky ošlapuju po špičkách, že potřebuju, aby manžel pohlídal :o) Ale když mu to vysvětlíš politicky, že to děláš k vůli němu, tak to nemůže odmítnout :o) No tak teď jsem si přečetla ten článek a musím říct, že ty rodiče chápu a že lituju, že je Petřík na takovéhle metody ještě malej, aby to pochopil, protože taky už občas s ním nevím, kudy kam :o))))) Jestli bych na to ovšem měla nervy :o))))) Včera jsem si s takovým pocitem zadostiučinění přečetla Severčin příspěvek, že i její Péťa dokáže zlobit a dostává na zadek, ale mně občas připadá, že i kdybych ho snad přetrhla, tak on si z toho nic nedělá, nic si z toho nevezme a ani to s ním nehńe. Něco mu můžu říkat stokrát a jako by hrách na stěnu házel. Klidně si to dělá po svém. Přitom se umí snažit, pak se přitulí a přišmajchluje, je zlatej, pak kolikrát netrvá ani deset minut a je jak puštěnej ze řetězu :o( |
| Li. | 14175 |
Tohl si nemůžete nechat ujít :)10.12.2004 13:31:19
http://zpravy.idnes.cz/zajimavosti.asp?r=zajimavosti&c=A041209_082130_zajimavosti_lja
|
| Li. | 14175 |
Re: Re: Re: Re: Re: hezký den !10.12.2004 13:27:08
Jé, tak dlouhý příspěvek a stejně jsem nenapsala všechno :o). Zapomněla jsem se vám hoky pochlubit. Rozhodla jsem se, že se musím nějak odměnit. Tak jsem se objednala na příští úterý ke kadeřnici a ve středu jdu na kosmetiku. Jen nevím, jak to udělá s prvkem. Ke kadeřnici ho budu muset vzít sebou :o(, ale na kosmetiku to nepůjde. Trvá minimálně 1,5 hod + cesta tam a zpátky. Vymýšlím nejlepší strategii na to, jak tuhle novinu oznámit partnerovi. No, nějak to už bude muset pochopit :oD.
|
| Li. | 14175 |
Re: Re: Re: Re: hezký den !10.12.2004 13:23:27
LaBu, časopis Medovníčky mám také. Jen číslo 1/2002. Jak by se měly perníčky zdobit, vím teoreticky moc dobře, jen na to nějak není v praxi čas. Musela jsem si srovnat v hlavě, co je důležité a co můžu oželet. Perníčky prohrály. Měla jsem je ozdobené všechny během 10 minut :o). I tak jsem se ale asi překonala. Nejen partnera, ale i moje rodiče překvapil už jen fakt, že jsem se pustila do jejich pečení. Žasnou, jak se začínám věnovat domácnosti (já žasnu také) :oD. Perníčky jsou chuťově moc dobré a to snad stačí, na vzhledu tolik nezáleží, snad. Ostatně, vypadají takhle:
![]() Severko, ty jsi ale holka šikovná. Koukám, že váš celý byt dýchá vánoční atmosférou. Moc se mi líbí WiCo svícínky. Koketuji s myšlenkou zkusit si vitrážové barvení. Jen nevím, kde na to vzít čas :o(. Petruško, občas vezmi maminku sebou k počítači. Už tu dlouho nebyla. Print, kdy se dočkáme fotek tvých výtvorů? Už se na ně moc těším :o). Besmi, to jsem moc ráda, že jsi mezi nás nakoukla. Neboj, byt budeš mít brzy jako klícku a na tyhle potíže budeš jednou vzpomínat jen s úsměvem. Jani, sestře stačilo na státnice TÝDEN učení? Tak to je fakt dobrá. Já bych si za týden do hlavy nic nenabušila :o(. Rain, ty si během rodičovské procvičuješ angličtinu? Smekám klobouk... :o). Co se týká mluvení Kuby.... začínám přemýšlet, proč sem vůbec na rodinu chodím. Vždy jsem tvrdila, že pro odreagování, načerpání dobré nálady. Jak o tom ale tak přemýšlím, napadá mě, že mě sem žene jen čistý masochismus. Víte vy vůbec holky proradné, jak je hrozné číst o tom, že: - Kuba od C už umí smrkat, - Kuba od A mluví ve větách, - Bára už chodí několik měsíců na nočník, - Charlottka zná barvy, - Eliška spí 2x za den, - většina dětí ukazuje kde má nos apod, podává na požádání věci... Jakoby nestačilo, že teď jsem nucena poslouchat řeči typu: málo se o prvka staráš, nedostatečně ho oblékáš, neotužuješ ho, má málo vitamínů... jinak by tak často nemarodil. Ještě si teď tu čtu o tom, jak se mu málo výchovně věnuju. Hm, popel doma nemáme, tak si zkusím nasypat na hlavu rýži, snad to také pomůže :oD. A jdu umýt nádobí a trošku poklidit. Aby, až se prvek probudí, jsem měla dost času na něj výchovně působit :oDDD. Ještě, že partner má rozum a nebuzeruje mě, ale naopak tiší. Nebo, že by to byl u něj jen projev sebezáchovy? Že by na mně bylo tak moc vidět, že slůvko kritiky a máme doma Itálii? :oDDD |
| Lukina | 11228 |
|
|
Re: Re: Re: hezký den !10.12.2004 12:38:35
Julince vše nejlepší k svátku
![]() Dneska dopoledne jsem byla s kamarádkou v cukrárně a byla tam taková zvláštní rodinka. Maminka češka (mluvila česky), tatínek mi připadal taky jako čech, protože na něj ta maminka taky mluvila česky, ale na dítě (asi 2.leté) mluvila anglicky (to uměla perfektně). A ten chlapeček se jmenoval James. Tak nad tím přemýšlím, jestli ho tak jen učí anebo žijí někde v cizině. No podle kočárku a jak byl ten klučina oblečený bych řekla, že spíš žijou někde v zahraničí. |
| LaBu | 19306 |
|
|
Re: Re: Re: hezký den !10.12.2004 11:53:50
Pozrela som nové fotky a musím moc pochváliť Charlienku, je to krásna okaňa, raz z nej bude riadna kočka :o)
Severko, tvoje výtvory sú prekrásne, tie obrázky pozdĺž okna vyzerajú super, adventné svietničky ma očarili!!!-nádhera,vence sa ti tiež veľmi vydarili a aj kalendár-to musela byť teda prácička, 24 rovnakých papierových kapsičiek :-O (moje papierové kornúty vyzerajú zblízka tak hrozne, že detail som radšej neuverejňovala :oDDD) Li, kdeže si? Rozmýšľam, či som ti odpovedala na tie listy na oknách, pre istotu to napíšem: vylisované v knihách a prilepené na jednom mieste priesvitnou lep. páskou. Ako sa darí maródečkom? Dúfam, že im je už lepšie:o) Petruška, aj tebe prajeme skoré uzdravenie a ak nemáš horúčku,babka by ťa mohla zobrať von na prechádzku, nech má mamina na nás zasa trocha čas, čo ty na to? Rain, čo máš pre manžela za drobnosti? Rada by som sa nechala inšpirovať. Alebo je riziko prezradiť to tu (že by to mohol prečítať) :o( Dnes máme stretnutie z diskusie Západného Slovenska, o dve hodinky, ešte predtým musím zabehnúť so Siskou k lekárke, na kontrolu (ešte po tej slintavke a pre výsledky krvných testov) Jo! A som rada, že Zdendove železo sa vylepšilo! :o) Tak sa majte, papa LaBu |
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.