Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| LaBu | 19306 |
|
|
Re: Re: hezký den !10.12.2004 11:40:25
Všetko naj naj naj Julinke k meninám, nech ju maminka, tatino aj malý bráško poslúchajú :o)
![]() |
| Šťastná To Žena | 12756 |
|
|
Re: hezký den !10.12.2004 11:30:35
áhojky,
tak v první řadě přejeme Julince všechno nejlepší k druhýmu svátku .:-)))) ![]() Alíku ty jsi táák hodná, říct mi že vypadám po míse chlebíčků na dvacet, nepotřebuješ ty něco ???? :-)))))) Doufám,že vám tichá domácnost nevydrží dlouho., přece jenom budou ty vánoce - svátky klidu a míru - tak se nám nepobijte :-)) (ale jináč to chápu, u nás to občas vypadá podobně) Taky musim pochválit SEV fotky , nejen Leničku ale i ty výtvory, svícny móc hezký , taky mě zaujaly :-) Koukám, že tady jsou samý šikovný ručičky :-) K těm taveňákům, taky jsem nebyla moc pro, takže je odložim, jak jsem si myslela. Spíš už postrádám fantazii na vaření obědů pro malou, i když dělám omáčku , tak z toho vyjde stejně patla jako když omáčku nevařim. :-(, co pořád vaříte vy????? až se Eli vzbudí vyrážíme k mamce na oběd, měla včera a dneska dofču, tak se tam půjdu přifařit abych nemusela vařit. Na večer budu stejně připravovat něco pro "návštěvu" tak mě to vaření beztak nemine. Jdu dodělat obrázky pro ségru , dělám jí takový moc pěkný vánoční okno, jenom doufám, že si to pak doma správně sloupne, nikde se jí to nepomačká, nenakrčí apod. když to dá tolik práce :-) |
| rain | 14358 |
|
|
hezký den !10.12.2004 11:08:32
Tak Julinko, všechno nejlepší!!!!!!
![]() Jani, dík za přivítání, to bylo milé :o))) K svačině naštěstí Michalka nic nového nevyžaduje, takže jogurt, přesnídávka, ovoce, sušenky, chleba s Lučinou, nic moc změny :o))) Tak my se letos s manželem dohodli, že si dáme jeden dárek větší dohromady a pak pro něj mám jen drobnosti, včera jsem ještě koupila jeden, co z něj mám fakt radost :o))) Jinak s bráchou se taky vždycky spíš domluvím, když on se zařizuje, co by potřeboval nebo chtěl, abych mu do toho minibytu nekupovala nějaké blbosti. Překvapení to moc není, ale k tomu mu vždycky dáme třeba nějaké CD nebo tak, takže i trošku překvapenej bude :o) Alíku, máš to doma srandu, co? Kačenka je docela šikula, když chodí do první a takhle se snaží. Michalka taky řeční a ještě u toho mává rukou, aby zdůraznila, co říká :o))) Tu pohodičku ti Labu závidím. Natož abych už pekla. U nás je fofr, manžel pořád něco potřebuje, chodí večer, dělám kde co a nevím, kdy stihnu ještě uklízet. Snažím se po večerech, ale asi to bude všechno čekat na příští týden a budu chodit spát tak nad ránem. Okna udělám jen dole, stejně dvakrát zaprší a je to jak bylo :o( když máme okna všechna střešní. Tak jen abych na ně mohla beze studu nalepit ty obrázky. Lukino, to seš dobrá, do toho všeho se ještě učit, já mám občas něco dělat na angličtinu a tu jazykovou korekci, ta mi sice většinou jde sama, ale když je chyták, musím přemýšlet, tak mi to taky dá zabrat :o) Na fotky jsem ještě nekoukala, takže pochvaly budou až po obědě :o) Tak zatím, letím ještě do města a pro Péťu... |
| JANA + 2 prckové | 5158 |
|
|
Re: Re: Re: Den ochrany dětí10.12.2004 10:58:22
S taveným sýrem taky ještě nechvátám, dávám nejraději Lučinu, ale už ho malá taky okusila, když mi Lučina došla, ale hodně jsem s ním šetřila. Jinak u nás se jich sní dost, Míšovi ho mažu pořád, protože on jiným mléčným výrobkům moc nedá, tak alespoň tohle.
Alí a kdo vyhrál? Určitě ty viď:-)))) Sev, zrovna jsem zkoukla tvoje výtvory a zase jsi nezklamala:-))) Jsi šikulka, máš to všechno moc pěkný! Ty Wico svícny jsou úžasný a chtěla jsem se tě zeptat co dáváš Péťovi do kalendáře? |
| Petruška |
| • |
Re: Re: Re: Den ochrany dětí10.12.2004 10:57:04
Tety, musím využít nestřeženého okamžiku a trochu si poštěžovat na mamku. Je pravda, že včera jsem jí trochu potrápila, lezou mi zoubky, spustila se mi děsná rýma a trochu mi natekla tvář. A mamka se mnou hned letěla k doktorce, kde jsem snad strávili půl dne. Co není tatínek doma, tak pořád někam jezdíme - k doktorce, do banky, na nákup, pro brášku do školky. Z mamky se stal lenoch :-(.
Ještě, že tu mám babičku a před tou si mamka nedovolí vysedávat u kompu. ;-))) |
| JANA + 2 prckové | 5158 |
|
|
Re: Re: Den ochrany dětí10.12.2004 10:45:19
Ahojky všichni!
Tak Julinka děkuje za přáníčka a já nevím, jestli to máme slavit, nebo ne. Asi jí dám jeden dáreček a budu na ní hodná:-)))))) To bych vlastně měla být na oba, když je takový den dneska:-))) Minimálně dneska nedám Míšovi na zadek:-)))))) Já se včera ještě pustila do kuchyně a šla jsem spát v jednu hodinu, to se mi to dneska ale nechtělo vstávat... Jinak dárků mám tak polovinu, ale vymyšlené je vcelku mám, tak jen je jít koupit:-) Luki, máš můj obdiv ohledně školy. Sestra dělá zrovna dneska státnice a učila se chudák celý týden. Já už bych na to určitě neměla, hlavně já se nikdy neuměla učit, stačilo mi většinou, co jsem pochytila ve škole a pak jsem se jen učila před zkouškami a písemkami, jenže to bylo takové to rychlé učení, které moc dlouho v hlavě nevydrží:-)))) |
| Petruška |
| • |
Re: Re: Julince10.12.2004 10:42:39
Julinko, vše nej hlavně hodně moc zdravíčka k dnešnímu svátku.
|
| Abcded | 23276 |
Re: Re: Den ochrany dětí10.12.2004 10:31:49
Tak na taveňáky jsem ti chtěla napsat Print to samé co Severka, my je u nás taky moc nejíme. Jinak Print, samozřejmě jsem tě chtěla jen pozlobit, protože mi je jasný, že ty na těch dvacet vypadáš i po té míse chlebíčků, bééééééé, takže to bylo ze závisti:o)))
Ano máš pravdu Jani, u nás je někdy opravdu veselo, třeba zrovna včera jsme se s manžou skoro poprali.......to bylo veselo!:o( Takže teďka tu pro změnu vládne tichá domácnost....:o( Ale aspoň mě večer velice pobavil Kubíček. Sprchovala jsem se a Kuba si zatím v koupelně hrál, už vykoupaný a oblečený. No a najednou v jedné vteřině, už stál se mnou ve sprše a měl z toho děsnou psinu.....okamžitě celý mokrý a takhle nacuclé plínky taky ještě nikdy neměl:o) A taky vám musím napsat, jak jsem si naběhla s vánoční výzdobou. Ozdobila jsem totiž i okno hned vedle přebalovacího stolu svítícím stromečkem. To jsem neměla dělat! Vůbec nemám šanci Kubu udržet ležícího, hned je na nohou a sápe se po stromečku. Už aby bylo po vánocích:o)))) No a málem bych zapomněla pochválit čokoládového exprda za vánoční výtvory. U vás to musí ale vonět pomeranči a skořicí co? A ty svícínky vypadají taky moc hezky. |
| Abcded | 23276 |
Re: Den ochrany dětí10.12.2004 10:07:04
Taky přeju Julince všechno nejlepší k svátku!
![]() (a nic si z toho Sev nedělej, já zase chtěla Julince přát už včera, protože jsem nevím proč měla už pátek....naštěstí mi to došlo, po tom co jsem koukala, že Julince nikdo nepřeje:o) |
| Severka + P 14 + L 10 + N 8 | 9207 |
|
|
Den ochrany dětí10.12.2004 9:39:42
Dobré ranko!
Mně se tak stýská po sluníčku... Tohle inverzní počasí mě fakt deptá. No a trošku sněhu by taky neškodilo, né? Trošku vánočnější náladu by to chytlo... Luki, to učení Ti teda nezávidím. Já už tomu odvykla, kdo ví, co bych do té svojí vykojené makovice dostala. Spíš nedostala :o))). Tak dárky už snad mám všechny, jen je zabalit. Do pečení se chci pustit už dneska odpoledne, uvidíme, jaké budou plány a jaká realita :oDDDD. Besmi, jsem ráda, že jsi nakoukla. Doufám, že do vánoc budete mít domeček jako z cukru :o). Print, mám to už teda brát za chůzi a Elišce gratulovat?? S těma tavenýma sýrama myslím není kam spěchat. Ony ty tavící soli nejsou dvakrát zdravé ani pro dospělé natož pro mimata. Nedávno jsem četla, že taveňáky jsou česká specialita, že nikde ve světě nejsou tak oblíbené jako u nás. Já dávám zatím cottage, Président (ten je lahodnější než Lučina) anebo přírodní sýr vcelku (taková kostička - napohled je to jako tvaroh). A říkáš čokoládový exprd? No asi jo :o). Ještě tam měli čokoládu pistáciovou, ale tu si nechám zase někdy na příště. |
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.