Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Zdenda |
| • |
Re: Julince10.12.2004 8:31:29
Milá Julinko, všechno nejlepší k Tvému svátku. Zdenda s maminkou
![]() |
| karkulinka |
| • |
Re: Julince10.12.2004 8:30:43
Pro Sev a Lukinu, jenoum fleky dělám štětečkem... Je to obrázek dina, s flekama...
|
| Severka + P 14 + L 10 + N 8 | 9207 |
|
|
Re: Julince10.12.2004 8:28:38
Stop! Všechno zpět!!! Julinka samozřejmě ročák už dávno je a dneska má svátek. Aúúúúúúú, to jsem to zase zvrzala. Ještě, že jsem sem nedala obrázek s dortem a jednou svíčkou :oDDDDD. Omlouvám se!
|
|
|
Julince10.12.2004 8:00:44
Všechno všecičko nejlepší ke krásným prvním narozeninám!!!!
![]() |
| Lukina | 11228 |
|
|
Re: Večerní report9.12.2004 23:14:17
Nějak jsem to odklikla dřív, takže pokračuji.
Labu, fotky v albu jsou suprový. Medovníčky jsou přímo ukázkový. A holky máš taky moc pěkný. Jitulko, tak s tím odkazem na Pampers stránky už mě předběhl Alík. Už máš vybranou nějakou hračku? Jo a dík za tip na prášek do perníku. Ale už jsem to vyřešila jinak. Sehnala jsem ve Sparu už hotový těsto. Tak jsem zvědavá jak to dopadne. Určitě poreferuju. Akorát, že se k tomu dostanu až tak v neděli. Li, určitě prvkovi panenku kup. Barča si zas hraje s autíčkama. Kalendář na ty fotky se mi moc líbí, jen kdyby nebyl tak drahý. Jinak ti přeji pevné nervy a švagrový ať se brzy uzdraví. Je pravda, že by teď neměla žádnýho toho vira chytit. Kdo teď vůbec hlídá jejího prcka? Nebo je teď doma? Pírko, ten labyrint mají tady v cukrárně co je u pracáku. Barča si tam s ním vždy hraje. Tak si myslím, že by se Ádě taky líbil. Besmi, no to je, ale smůla. Co dodat? No džím pěstičky. Určitě bude vše brzy O.K. Alíku, Kubík je tedy pěknej ukecánek. Barča zatím říká Mamí, táta, bába, občas se jí (když vidí svou fotku) povede říct Bála a když se jí to nepovede, tak řekne, že se jmenuje bába. Pak říká ňam, na, dej. Jo, a když někam chce donést, tak ukazuje prstíkem. Jinak zatím ještě něchodí. A zatím to nevypadá, že by chtěla začít. Určitě tu budem poslední. Jani, Barča mi v poslední době přesnídávku také nechce. Tak dávám pár dní pauzu. Jinak má ráda rohlíky, chleba a na něj třeba lučinu nebo zkoušela jsem i mazací sýr Tomík (ten by měl být pro děti). Jo a miluje tvrdý plátkový sýr. To vždy dělá HM HM, jako, že chce ještě. Fotečky v albu jsou moc pěkný. A dětičky jako vždy nádherný. Karkulí, jak je malý? Už je to lepší? Dívala jsem v albu na to jak maluješ to Wico a to vybarvuješ štětečkem? Co se týče vánočních darů, tak většinu dárků už mám nakoupených. Já dostanu lyžáky. A jinak vždycky píšu ježíškovi manžílkovi. To většinou pak dostanu a ještě něco navíc. Zatím se vždy manža trefil. No, napsala jsem toho hodně. Uf. Tak snad tam nebude hodně chyb. |
| Lukina | 11228 |
|
|
Večerní report9.12.2004 22:53:58
Print, k tvým krásným mladým narozeninám ti přeji všechno nejlepší. Hlavně hodně štěstíčka, zdravíčka, lásky, ... no prostě ať se ti splní vše co si přeješ.
![]() Pár dní jsem tu nebyla a pěkně dlouho mi trvalo to přečíst pozpátku. Taky, že jsem si dělala poznámky a je jich tedy hodně. Musím říct, že za poslední tři dny by se ke mě hodila ta ikonka co měla Li s tím pytlíkem na hlavě. Opravdu jsem toho měla dost. Nebylo mi ale dobře fyzicky. Celkově jsem byla (a ještě jsem) pořád unavená. Bolí mě celé tělo a hlavně záda. Ty jsem si někde namohla. Tak přemýšlím, že bych zašla na masáž. Akorát, že na ní vůbec nemám čas. Včera jsem byla ve škole. Měli jsme matematiku. Byla to hrozná pakárna. Byla jsem totálně mimo. Musím se začít pořádně učit, protože mi v lednu začíná zkouškové období (učením se to dá přirovnat k maturitě). Akorát mě dneska naštval ten co jsme ho měli na Počítačové praktikum. U něj k tomu, aby jsme prošli stačí jen zápočet. A to chtěl nějaký věci zpracovaný v PC. Tak jsem se s tím mořila docela dlouho a on mi napsal (posíláme to mailem), že to nestačí a je to blbě. Já vím, že nejsem žádnej odborník přes PC, ale základní věci zvládnu. |
| Šťastná To Žena | 12756 |
|
|
Re: Re: Re: Dotaz9.12.2004 22:37:28
koukám SEV že jsme psaly skoro ve stejnou dobu.
Teď čtu jak jsi se měla "fajn" :-(. Tak říkáš marcipánová čokoláda JO??? dyť říkám že jseš čokoládovej exprd :-))) Tak doufám, že ti zítra bude líp a budeš fit. !! |
| Šťastná To Žena | 12756 |
|
|
Re: Re: Dotaz9.12.2004 22:34:39
Jani já dávám malý na sváču třeba rýžový chleby, teď mi ujídala i můj jogurtový,, nebo chleba namazanej máslem, žervé s přesnídávkou, přesnídávky s něčim, rohlík, teď mi Dr. řekla že můžu dát i chleba s trojuhelníčkovým sýrem, což se mi moc nezdá nevim...co vy?? si o tom myslíte?? už někdo dáváte?
Pak jí chutnaj plátkové sýry - myslim že je toho celkem dost. Jo a teď jsem si vzpomněla že jí musim zítra dojít koupit takový meruňkový sušenky. Alíku kdyby si se zeptala Acrona na můj věk tak by ti možná řekl , že mentálně tak na 15 a fyzicky na 60 :-))))))) LaBu skoro jsi to trefila těch svíček tam mělo být 29 :-). Ale dort jsem neměla (naštěstí) mamka mi udělala celej tác výbornejch chlebíčků :-))) No oslava - odpoledne u našich a zítra přijde ségra s drahoušem , takže to spácháme u nás :-)) Stejně největší dárek byla pusinka od Elíška :-). Dneska udělala sama dva kroky, stála u stolu , tak jsem natáhla ruce ať jde za mnou, věděla že je to "vážnej " krok, tak se u toho tak potutelně usmívala, ale zvládla to :-)))) - tak že by snad konečně už???? :-) No nic tak já zalezu do pelechu , poslední dobou nejsem moc vyspalá. |
|
|
Večerní report9.12.2004 22:33:26
Ahojky!
Tak jsem grogy. Nákup byly nervy. Lenka se naučila ve vozíku se točit a hrabat mi nákup. Jenomže když mám plný vozík, tak nemůžu mít všechny věci mimo její dosah. Takže mi přes igelit rozdrbala a vydrobila kus knedlíku, ožužlala krabici s kapesníčky... no to se musela pokladní divit :oDDDD. Pak jsme si dali v restauraci jídlo, pohodička. Cestou domů prcek v autě usnul a tak byl po probuzení protivný, na chodbě ztropil super hysterický záchvat, no dovedete si to představit - v paneláku :o((. Doma to pak ještě hodinu mělo dohru, řval, odmítal se zout, svlíknout,... dostal od táty hezkých na zadek. Ach jo! Já vybalila nákup a uvařila si marcipánovou horkou čokoládu. Tááák dobrá. Asi za 2 hodiny se mi udělalo strašně zle od žaludku. Nevím jestli jídlo nebo ta čokoláda, ale s takovým zpožděním teda nevím. Dobrovolně jsem to byla vyzvracet, stejně by to co nevidět letělo, brrr! Tak teď popíjím mátový čaj, žužlám suchý rohlík a už je mi krapet líp. Já si každý týden z toho Globusu něco přitáhnu :o((((. Sázím teď nějaké fotky do alba, tak se můžete konečně mrknout na ten závěs :o). Jani, Lenka mi poslední týden taky začíná odmítat přesnídávky, takže strouhám jablko, do toho přesnídávku a jogurt. |
| LaBu | 19306 |
|
|
Re: Dotaz9.12.2004 22:13:45
Ahojte:o)
Tuším sa nám tie virózy všelijaké šíria internetom :oDD alebo skôr je to týmto zimným obdobím:o( Každopádne všetkým maródom prajem skoré uzdravenie:o) K tým perníčkom od Li ešte: Kúpila som si časopis s názvom "medovníčky" (nápady a rady pre celú rodinu 1/2005). Je tam aj rada, ako ich urobiť. Musia byť dve polevy (tak som to ja pochopila). Hustejšou sa urobia kontúry, nechajú zaschnúť. Až potom sa druhou-redšou plochy vyfarbia. Nakoniec sa robia tie bodky, zasa hustejšou polevou. Takže už k tomu pridať len kopec voľného času a pohodové nestresujúce prostredie, aby mal človek nervy sa s tým prplať...a myslím, že by to mala byť brnkačka :oDDD a to som naozaj medovníky zdobila prvý raz v živote...fakt to ide ľahúčko (len urobiť tú mini-mini dierku na sáčiku a prestať vnímať život okolo :oDD) Ja na tejto druhej materskej mám našťastie aj to more voľného času a aj pohodičku bez nervov (aspoň doteraz) a som za to vďačná...obdobia sa striedajú a boli aj časy, kedy Simonka stále niekde varovala u babiek a tak...a keď prišla domov, povedala "jéj, vy máte nové....(niečo)":o( A keď sa babka opýtala, čo ste mali na obed, povedala raz "babi, my neradi doma papávame" :o(( Práve preto som vtedy sekla so školou... Moc moc prajem Li, Šplechťuli aj Besmi, nech už čoskoro doma zavládne pohodička:o), čo najskôr, a dovtedy držím palce a myslím na vás :o) Jani, na svačinku dávam tiež len ovocie, biely jogurt, predsnídavku alebo sušienky, tak to ti asi nič nové neporadím. Print, tak čo, koľko si tých sviečok mala dnes sfúknuť? 28? Oslávili ste už? ...raz som Li neodpovedala na tú moju maminu a jej obrusy...Li, pamätáš si to ešte? Ja áno... |
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.