| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : listopad 2003

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 1390] Názory 13911400 z 18607  [Dalších 17207 >>]
JANA + 2 prckové 5158

Dotaz

9.12.2004 21:44:13
Jo a ještě jsem se chtěla zeptat, co dáváte dětem k svačině?? Já dávám malý dopoledne ovoce s jogurtem a odpoledne většinou přesnídávku, ale tu mi už skoro nechce jíst. Chtělo by to nějakou změnu. Nechci ještě začít nic moc nového, kvůli tomu exému, ale změnu by to chtělo.
To mi připomíná, že se někdo ptal, jak to vypadá a já zapoměla odpovědět. Tak jak jsme dostali tu mastičku, hned se to začalo zlepšovat, mažu jí to jen jednou denně, večer po koupání a ještě tak tři dny tímhle tempem a má to pryč.

Alí, dcerunky otázka mě pěkně rozesmála:-) Máš doma asi hodně veselo co?
JANA + 2 prckové 5158

Re: Re: Re: Re: ahoj všichni!!!

9.12.2004 21:36:38
Ahojky!

Zdravím Besmi, teda holka, taky to nemáš lehký:-( Tak držím palce, aby se to do vánoc stihlo udělat a i když ne, tak si z toho nic nedělej, hlavně to budeš mít pak už krásný napořád a vánoce jsou každý rok:-)
Mě už se koupelna po dvou měsících!! také konečně chýlí ke konci, už jen kousek obkladaček a vymalovat a bude hotovo. Tak to do vánoc budu mít, sice jsem chtěla, aby to bylo do Juliiných narozenin, ale znáte chlapy.

Rain, jsem ráda, že tě tu zase vidím. Nebudeš věřit, co se mi dneska odpoledne stalo:-)) Jdu k pc, že si přečtu Rodinku a říkám si, že už tam Rain dlouho nic nenapsala, co s ní asi je a že bych si zrovna její příspěvek ráda přečetla. No a on je tam!!! :o)))))))

Jinak já jsem dneska i přes ukňučenou Julii nakonec ty okna komplet udělala. Naštěstí spala tři hodiny, tak jsem to měla akorát:-)) Takže mám okna umytá, záclony i závěsy vyprané a pověšené:-) Ale byla to hrůza. My máme okna dvojitá, nesešroubovaná a to venkovní okno se mi zevnitř pořád zamlžovalo a nechtělo uschnout, abych ho mohla vyblejskat:-( Už to nikdy nebudu nechávat na zimu, umyju si to pěkně v teple na podzim a to do vánoc vydrží ne?

Všem marůdkům a teplotkářům přeji rychlé uzdravení:-)) Nějak se to zase rozšířilo co?

Jo a přiznávám se, že mi taky spadla čelist, když jsem viděla ten obrázek perníčků:-))))))) Ještě, že nám to Li hned uvedla na pravou míru, jinak bych měla pěkný mindrák, že se popisuje jako začátečnice a pak mrská takovéhle perníčky:-)))))) Li, ale to neznamená, že tvoje perníčky nebudou hezké, jen očekávám nějaké takové ... no prostě "doma dělané", víš jak to myslím, ne?:-) Tyhle jsou hóóóódně profesionální!
Abcded 23276

Re: Re: Re: ahoj všichni!!!

9.12.2004 19:31:48
Tak říkáš Print něco máločtyřicettřilet přes dvacet?:o))) No možná bysme se měli zeptat Acrona, ten nám říká o tobě vždycky vše zcela úpřímně a bez příkras:o)) Abysme jako věděli, jak je to s tím duchem:o))
Abcded 23276

Re: Re: Re: ahoj všichni!!!

9.12.2004 19:17:25
Jako by nestačilo, že mi to Kuba odklepl dřív, on to musel odklepnout ještě třikrát! Syčák jeden!:o)
Chtěla jsem ještě napsat, že mi to přišlo děsně roztomilý, takhle krásně napsaný:o)

Abcded 23276

Re: Re: ahoj všichni!!!

9.12.2004 19:14:26
A taky chci popřát Charlience a Prvkovi brzké uzdravení. My taky nějak pořád rýmujem, ale naštěstí nemáme teploty.

Představte si, dneska jsem si vzpomněla na Ciscu, že mi sem dávala obrázek toho inspira a já jí neodpověděla! Takže děkuju Cis, si moc hodná, ale možná budu raději schánět to klasické (které asi neseženu...ale k vánocům už to stejně nechci), tohle mi přijde takové více rozbitné....nehledě na to, že nějak nechápu, jak tohle funguje. To se točí naopak tím papírem? A kam se pak teda dávají ty ozubená kolečka???:o)))) Jsem z toho volaká popletená:o)

Jitulko, představ si, že moje reakce na údajné perníčky od Li byla naprosto stejná. Taky jsem si oddechla, že nejsou její....:o)))) Říkala jsem si, když tohle dokáže údajná "nešikovná hospodyňka" (jak se sama Li nazývá), tak jaké označení bych pak zasloužila já?:o))) Teď se ještě ale můžeme bát, že ty její opravdové perníčky budou ještě hezčí:o)

Jinak já teda patřím spíš k těm, co si dárek raději dopředu naporoučí. No i když u nás je to spíš tak, že si koupíme co potřebujeme v průběhu roku a na narozeniny a vánoce si pak už třeba nic nedáme. Přijde mi nesmyslné vypotit nějaký, třeba bohužel i nesmyslný, dárek, abych si pak za dva měsíce kvůli tomu nemohla koupit něco, co se mi zrovna hodí:o) Holt u nás dospělých už to je jinačí než u dětí. No ale jinak nějakou malou nečekanou drobnost pod stromečkem většinou vždycky najdu.

Jinak on Kuba je takový řečník - teďka si zase oblíbil stoupnout si na první schod a něco sáhodlouze vyprávět - že by nějaký budoucí politik?:o)

A taky vám musím do slova a do písmene opsat, jakou otázku mi napsala dcerunka (strašně ráda si hraje na milionáře)
HLAVNI MĚSTO FRANSIJE
A PRAHA
B PAŘIŠ
C ČEHI

Abcded 23276

9.12.2004 19:14:26
A taky chci popřát Charlience a Prvkovi brzké uzdravení. My taky nějak pořád rýmujem, ale naštěstí nemáme teploty.

Představte si, dneska jsem si vzpomněla na Ciscu, že mi sem dávala obrázek toho inspira a já jí neodpověděla! Takže děkuju Cis, si moc hodná, ale možná budu raději schánět to klasické (které asi neseženu...ale k vánocům už to stejně nechci), tohle mi přijde takové více rozbitné....nehledě na to, že nějak nechápu, jak tohle funguje. To se točí naopak tím papírem? A kam se pak teda dávají ty ozubená kolečka???:o)))) Jsem z toho volaká popletená:o)

Jitulko, představ si, že moje reakce na údajné perníčky od Li byla naprosto stejná. Taky jsem si oddechla, že nejsou její....:o)))) Říkala jsem si, když tohle dokáže údajná "nešikovná hospodyňka" (jak se sama Li nazývá), tak jaké označení bych pak zasloužila já?:o))) Teď se ještě ale můžeme bát, že ty její opravdové perníčky budou ještě hezčí:o)

Jinak já teda patřím spíš k těm, co si dárek raději dopředu naporoučí. No i když u nás je to spíš tak, že si koupíme co potřebujeme v průběhu roku a na narozeniny a vánoce si pak už třeba nic nedáme. Přijde mi nesmyslné vypotit nějaký, třeba bohužel i nesmyslný, dárek, abych si pak za dva měsíce kvůli tomu nemohla koupit něco, co se mi zrovna hodí:o) Holt u nás dospělých už to je jinačí než u dětí. No ale jinak nějakou malou nečekanou drobnost pod stromečkem většinou vždycky najdu.

Jinak on Kuba je takový řečník - teďka si zase oblíbil stoupnout si na první schod a něco sáhodlouze vyprávět - že by nějaký budoucí politik?:o)

A taky vám musím do slova a do písmene opsat, jakou otázku mi napsala dcerunka (strašně ráda si hraje na milionáře)
HLAVNI MĚSTO FRANSIJE
A PRAHA
B PAŘIŠ
C ČEHI

Abcded 23276

9.12.2004 19:14:22

HLAVNI MĚSTO FRANSIJE
A PRAHA
B PAŘIŠ
C ČEHI

Šťastná To Žena 12756

9.12.2004 19:01:47
Besmi trošku sis to popletla , já vim, že vypadám na 20 , ale 20 mi vážně nejni, jenom málo přes dvacku - čimž i rázem odpovídám Alíkovi - vážně mi nejni 63 . Jak si proboha něco takovýho můžeš myslet, copak nejni z mých příspěvků cítit mladistvej duch?????

Jináč jsem samo ráda, že se nám zase ukázala Besmi !!!

Jo a ještě děkuju dalším gratulantům
Abcded 23276

Re: ahoj všichni!!!

9.12.2004 18:52:50
Tak hlavně popřeju Print k narozeninám. Všechno nejlepší! A posílám samozřejmě přáníčko. Jo a kolik že ti to je, 63?:o)))

rain 14358

ahoj všichni!!!

9.12.2004 15:10:56
Tak se omlouvám za výpadek, nějak to všechno dohromady nešlo :o) Ale všichni už jsou pryč a já pomalu doháním skluz ve všem kolem.....

Především chci popřát Print ke dnešním narozkám, dodatečně taky Jitkám a Barunce k svátku.

Li, u tebe moc důvodů k veselí není, ale nesmíš si to tak brát, Zdenda ať se z rýmy a teplot brzo vyhrabe a švagrová se sned taky brzo sebere. Klidně si u nás tady pofňukej, jestli ti to pomůže, budem ti aspoň k něčemu :o)))

Labu, nepřipomínej vánoce!!! Jen si na ně vzpomenu, hned mi naskočí, co ještě všechno chci stihnout a nestíhám :o)))

Print, fotka se mi taky ztrácela, asi jak tam Karkulka přidávala svoje nový. Když už jsem u fotek, musím tobě a Karkulce fota pochválit, to už to máme veliký kočičky !!!! Samozřejmě taky Sofinku, Jitulle, doufám, že fakt budeš už mít ten net doma!!! Já se už snad taky dokopu nějaké fotky dodat. Chci taky vybrat nějaké obou dětí a nechat udělat oběma babičkám a manželovi kalendář na příští rok. Myslím, že babičky budou nadšené.
A Michalka se teda taky ráda tulí, v posteli má psa a medvěda a panenky miminka má dvě malé (mimochodem jednu po Péťovi, Li :o))) ), dělá jim malá a tiskne je do náruče jako já ji :o))) Vypadá to úžasně :o)

Besmi, to je dost, že se tady taky někdy ukážeš! Z nepořádku si nic nedělej, zase pak budete mít všechno nové a to, že je naklizeno, to vánoce samo o sobě neudělá :o))) to je v atmosféře a v lidech :o)

Karkul, co malá, už je to lepší? Tak ať se taky brzo uzdraví, chuděrka!

Šplechťule, už jsem ti to psala, ale ještě jednou : drž se a nenech se otrávit, držím ti pěsti!!!!

Jitulko, máš za tu svou práci můj obdiv!

Li, k té "pochvale" od partnera - můj zase třeba o jídle, které mu obzvlášť chutná, říká, že bylo celkem jedlé nebo přiměřeně dobré :o)))) Co naděláš.....

Alíku, taky jsem asi občas benevolentnější než taťka, připadala bych si jako blázen, celý den jen zakazovat a přikazovat. Ale někdy nic jiného nezbývá :o(

A ještě jsem chtěla všem poděkovat za chválu minulý týden, už jsem se sem pak nedostala, tak díky!
[<<Předchozích 1390] Názory 13911400 z 18607  [Dalších 17207 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.