Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| LaBu | 19306 |
|
|
Re: Re: nazdar nazdar9.12.2004 14:21:14
PRINT, všetko najlepšie k narodeninám, nech si zdravá, spokojná a šťastná so svojou milou rodinkou :o)
![]() |
| Besmi | 15580 |
|
|
Re: nazdar nazdar9.12.2004 14:00:33
Jejda Li, teď jsem si teprve přečetla jak ouvej je u tebe. Tak Zdendovi pofoukání na čelíčko a tobě hodně síly. No a švagrové ať je jaká chce, brzké uzdravení.
|
| Besmi | 15580 |
|
|
nazdar nazdar9.12.2004 13:51:31
Ahoj holky, tak já se konečně zase hlásím. Kdo čekáte nějaké pozitivní zprávy, čekáte marně :o( Víte jak jsem pořád nadávala, že k nám nejdou ti objednaní zedníci. Tak konečně přišli. Bohužel si to naplánovali zrovna v tenhle předvánoční čas, takže místo velkého úklidu máme doma rozbouranou kuchyň, prokopané odpady a vytrhanou elektriku :o(((( Super. Samozřejmě jsme tam nemohli s Ondrou zůstat, takže bydlíme už týden u tchánovců. Taky super. Oprava domečku se protáhla o dalších 30 tisíc se kterejma už jsme nepočítali, takže na účtě už nám zeje mínusová cifra. A aby toho nebylo málo, tak mi tchýně hned druhý den našeho pobytu zde rozšlápla brýle za 8 tisíc. Na nový nemá ani ona, ani já, takže jsem musela vytáhnout starý ze střední školi. No stojí za to mě vidět. No ale jinak se máme fajn :o) Ondra začal chodit a vůbec vypadá, že je u tchánovců max. spokojenej. Fakt ho nechápu :oDD
Print všeeeeeeeeeeeeechno nejlepší k dvacetinám :oD |
| Šťastná To Žena | 12756 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Čtvrtek9.12.2004 12:32:54
ahojky
dík za přání, gratulace a obrázky. Byly jsme celý dopoledne venku s mamkou a nakupovaly - teda nakupovala spíš ona, já jsem nekoupila nic :-) Vybraly jsme pro El na postýlku mantinely a k tomu takovej kapsář na postýlku - moc pěkný a praktický. Jináč noc celkem šla, El pila zase než jsem šla spát a pak jednou v noci, tak snad ještě dostala rozum, :-)))., ovšem k ránu kolem čtvrtý byla nejspíš vyspalá a hovořila, tak nahlas že se taťka musel zase odstěhovat do obýváku, zapomněl si přitom stěhování ovšem hodinky na buzení v ložnici, takže mě (když jsem konečně usnula) vzbudili. Pak mě vzbudil mobil na buzení z obýváku , no a stejně nakonec prej zaspal. To bylo teda ráno :-( Jani devátá hodina je supr, se mááááááááááááš :-))) SEv kdybych já měla v noci přemýšlet co všechno ještě nemám, tak do rána neusnu :-(((, je to děsný , zajímavý je, že jsem relativně v klidu - no ono mi to dva dny před Vánocema snad dojde :-)) Li - vůbec ti takovou situaci nezávidim :-(, o to víc že máš nemocnýho prvka a ještě to období před Vánocema - kdy je hodně práce , no prostě myslim na Tebe ať to nějak zvládneš !! Tak a teď si jdu konečně uvařit kafe, měla bych poklidit ale tak se mi nechce...:-((( |
| Kopo | 4173 |
|
|
Re: Re: Re: Čtvrtek9.12.2004 11:36:13
Print vše nej k Tvým dnešním narozeninám.
Charllotce a Zdendovi posíláme s Petruškou pohlazení a přejeme brzké zlepšení. Mazel můj malinkatej dostal taky rýmu, navíc jí do rána otekla půlka tváře. Do toho se jí derou zoubky. Lékařka mi poradila hlídat teplotu a když se to nezlepší, přijet. To je zákon schválnosti, jen manžel vytáhne paty a mohla bych mít klid, tak stůněme. Jitulko, jak se Ti líbil Mikuláš z mailu? |
| Pírko+Áďa 11.03,Pája 08.05 | 14262 |
|
|
Re: Re: Re: Čtvrtek9.12.2004 11:26:03
Ahojky! téda já bych spala! Ája strašákovala ráno od 5-6 ráno, pak na chvilku usnula a v 6,30 už měla ouplně vyspáno :-(. Máme za sebou už dokonce nákup ve Sparu, v míse mám připravené 2 těsta na zadělání na ván. cukroví,Ája už zase chrupká tak to jdu dodělat. Letos jsem se tedy do toho cukroví dala, to zírám, ještě vloni to byla pro mě ztráta času a letos taková změna!
odpoledne jdu s Ájou na plavání, vůbec se mi nechce, máme to do konce prosince a pak s tím končím. Áje moc potápění nejde, vždycky si tak hodně naloká vody, kočička malá :-(. Budem od ledna chodit všichni i s taťkou vždycky o víkendu už normálně do bazénu, vystřídáme se u ní a ještě si aspoň zaplavem. Zítra jedu ke kámošce, narodila se jí před 14dny holčička, má jenom 2,5kg :-(, ale je naštěstí zdravoučká a má se čile k světu. Asi si jí budu bát vzít pochovat - takovej drobeček! Jitull, jsem ráda, že jsem mužíka rozesmála, chtěla jsem se mrknout, cože ftipného jsem psala, ale už mám ty maily vymazaný, tak už ani pořádně nevím, to neva. Li, tada to ti vůbec nezávidím se švagrovou, přeju ti ať máš hodně síly a prvkovi brzké uzdravení. Bubíšku, koukala jsem do vašeho alba, zahlídla jsem, že Davídek dostal hrací žirafku, jak se mu líbí? My jsme jí taky koupili Áje k narozeninám, moc se jí líbí, vždycky si jí pustí, přimáčkne na tvářičku a tancuje s ní, je to roztomilé. PRINT, taky Ti posílám všechno nejlepší k narozeninám, hezky si to oslav :-))) Závidím každému, kdo má už nakoupené dárečky, já mám zatím jeden pro tchýni, nedávno jsem koupila i dárek Áje, ale nevydržela jsem to a asi za dva dny jí to dala, tak musím zase něco vymyslet. Napadl mě pro Áju takový ten LABYRINT, takový ty dráty s korálkama, prodávají různé velikosti, nemáte s tím někdo zkušenosti? zdá se mi, že je na to Ája ještě malá. Jojo, Ája je už vzhůru, příspěvek mám nedopsaný, těsto nedodělaný, plotna studená ......... to mi to zase pěkně nevyšlo! |
| JANA + 2 prckové | 5158 |
|
|
Re: Re: Čtvrtek9.12.2004 10:22:46
Hezké dopoledne!
Print, tobě přeji všechno nejlepší k narozeninám, hezky si je užij a pěkně sfoukni všechny svíčky:-) ![]() A neboj, vstávala jsem už v devět, takže žádná sláva:-)))))) Jinak malá dneska odmítá jíst:-( Takže naposledy jsem jí kojila někdy v noci a od té doby snědla tak půl sušenky. Pořád za mnou jen chodí, tahá mě za nohavice a rukávy a ječí a to jsem si myslela, kolik toho dneska udělám, když jsem nechala Míšu u našich:-( Tak snad jedině ty okna, až bude spát. Li, malému přeji brzké uzdravení a tobě pevné nervy, je toho na tebe moc a ještě takhle před vánoci:-( |
| Li. | 14175 |
Re: Čtvrtek9.12.2004 9:47:53
Ahojky. Tak už zase lítáme v rýmě. Už to vypadalo, že se z ní Zdenda celkem dostal, ale včera se mu začaly spouštět nudle z nosu a v noci bylo ouvej. Vlastně byl celou noc na kapačce - permanentně přisátý k prsu. Jak jsem usnula a trošku se hýbla, už řval, že ho od kapačky odpujuju :o(. Dusil se, nemohl dýchat, nepomohlo moc ani odsávání, či Nasivin do nosu. Také se několikrát poblinkal. Předpokládám, že to bylo z toho, jak polyká nudle :o(. Teplota se mu pohybuje od 38,2st. (večer) do 37,8st (ráno). Minulou zimu měl také pořád rýmu, vlastně jsme si ho nastydlého už přivezli z porodnice. A letos se od října už v tom plácá zas. Vážně nevím, co s tím.
Prozatím jsme zrušili plavání, omezuju vycházky ven, dávám mu sirup na posílení imunity... Po vánocích chceme jet na hory, tak doufám, že se z toho včas dostane. Horší je to teď se švagrovou. Už ji slezly všechny vlasy, permanentně zvrací. Potřebuje moji pomoc, ale nemocný Zdenda by mohl definitivně zlomit její zhoršenou imunitu. Plácám se teď v tom parádně :o(. No, fňukání bylo dost, teď ne veselejší notečku. ![]() Print, všechno nejlepší k narozeninám. Hezky si je užij :o). |
| Severka + P 14 + L 10 + N 8 | 9207 |
|
|
Čtvrtek9.12.2004 9:33:47
Dobré ranko!
Já jsem usnula až někdy kolem půl druhé. Honily se mi hlavou myšlenky, co všechno ještě stihnout do vánoc a tak jsem z toho byla čiperná, že ne a ne zabrat. Zato teď bych spala... Lenička mi ječí, sotva zasednu k počítači, to je teda síla. Print, Tobě přejeme k dnesšním narozeninám všecičko nejlepší, hodného taťku a krásné zdravé veselé dítko!! Užij si to! ![]() Karkul, krásné fotky! Charlie je teda kočka, ty kukadla!!! Jakou to má barvu očí? A dík za fotku dědečka! Furt stejný fešák ;o). Jo a chci se zeptat, ty vybarvuješ ty vnitřky Wico štětečkem??? |
| Karkulinka | 15733 |
|
|
Print, vše nejlepší k narozeninám |
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.