| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : listopad 2003

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 1410] Názory 14111420 z 18607  [Dalších 17187 >>]
LaBu 19306

Re: Re: Re: Večerní report

8.12.2004 23:58:02
Ahoj, Jitulko:o)
Zdravím ťa a som rada, že si sa ukázala:o) Dokedy to ešte budeš takto vyťažená hraním? To si ten kľud cez sviatky asi o to viac užiješ:o)

...na tvojom príspevku sa vždy príjemne zasmejem:o)...dúfam, že si Vítečka nechala spinkať ;o))
LaBu 19306

Re: Re: Večerní report

8.12.2004 23:53:41
ahojte, zdravím takto v noci:o)
....a kto už spinká, prajem pekné štvrtkové ráno:o)

Tak som práve dozdobila a hneď aj pofotila a hodila to do albumu "MEDOVNÍČY 04", môžte pozrieť.
Severko, môžem ti s tým zdobením poradiť snáď hlavne to, že dierku, ktorou sa poleva vytláča, treba urobiť naozaj strašne malinkú, potom to ide v pohode:o)
Dnes sme nazdobili prvú várku, zvyšok urobím takých, ako nám ukázala Li, ale to si musím urobiť redšiu polevu, nabudúce.

Li, kedy sa už pochváliš tými vlastnými?? Teším sa:o)

Karkulinko, je mi moc ľúto Charlienky:o(, dúfam a veľmi jej prajem, nech sa jej to čoskoro zlepší:o)

Severko, ono to tým kalendárom u mňa nekončí:o( Manžel mal pre mňa zimné horské topánky (kupovali sme ich Simone a ja som ich obdivovala) a mobil s foťákom(pôvodne jeho, je nový, ale on ho zrazu nechce-ako dobre:oDD)....v obidvoch prípadoch sa prekecol a to nemal robiť, hneď som to súúrne potrebovala:o)) Tak nech tam mám aspoň kalendár ;o))
Ale možno mi dopraje aj nejaké to prekvapko:o)

Alíku :oOOO tééda, Kubíček je jednotka! Šikulko malý, celá veta!
Sisa hovorí slová,ale vždy len samostatne. Najčastejšie: "mama" (napr.keď sedím pri PC, tak ma hneď volá:), "daj" (hlavne na jedlo), "papa", "nene".

Alíku a prihováram sa za Li, že ju nenecháš v albume pod tým papierovým sáčikom na hlave :oDDD

Print, už si sa pustila aj do obrúskovej techniky?? Teba to tvorenie tiež pekne chytilo:o) Kde si kúpila lepidlo? Ja som ho zatiaľ nikde nezohnala. Už sa teším na tvoje prvé výtvory:o)
...podlahu a nohavice asi nebudeme rátať,že ;o)) Dúfam, že ti ich to nezničilo...

Pírko, to som rada, že sa ukážeš:o)
Siska sa smeje rada a často, je s ňou už teraz sranda:o) Vystrája všeličo a teší sa, keď nás rozosmeje:o) Napr. príde k niekomu a spoza chrbta natiahne hlavičku a urobí "u", =kuk. Každý sa tomu zasmeje, je to zlaté....má všelijaké podobné finty na nás, strúha smiešne ksichtíky a tak podobne, to som u Simči nepoznala:o)

Bábiky...tie Siska miluje! Vystíska ich a pusinkuje, robí im "mója",vozí ich v kočíku....to je pre mňa tiež nové, Simča sa s nimi nikdy bohvieako nehrávala.Zato plyšáky Sisa úplne ignoruje.

Tak papa a zakoľko že dní to tu máme vianoce? za 15 :o)

Jitulka 18006

Re: Re: Večerní report

8.12.2004 23:44:51
Ali,tedy ty jsi ale skodirybka!Takhle mne proflaknes verejne a zvedave vyckavas na holky-pocuranky?!
Kuba rekl vetu?To je ale sikula.Jdu vzbudit Vitka a vychovne pusobit.Howk.
A diky,uz jsem si opsala ty body a neco vyberu(ani nevim,kolik jich tam vlastne mam-snad to na neco vyjde).

Severko,Lenicka mela urcite rozhazeny rytmus zivota a priste uz to zase bude OK.A na sebe se nezlob,to je prece normalni,ze kdyz odjedou,teprv si vzpomenes.

Bubisku,nebyli-Vitecek vstaval dnes az po 9 a to uz bychom nestihali.Nebudete mit cas na prochazku?

Pirko,chapu tve nadseni.A diky za mejliky-hlavne ten zapeklity software dostal meho muze,ze se smal jak dlouho ne.

Karkul,male posilam velkou pusinku na celicko a at se uzdravi a tobe drzim palce,at muzes byt s ni.

Li,ja videla tu fotku a sly na mne mrakoty..nepochybuju ani na vterinku o tvych kvalitach,ale,priznavam,ze jsem tu tise vydechla,ze jsi blazen!Beru zpet-nejsi(i kdyz..az uvidim tve pernicky..kdo vi).

Luki,jestli jeste shanis prasek do perniku,tak ho maji u LIDLA za 90hal.

Print,ukaz bonsajku(prosim),mne se hrozne libi,ale v mych nesikovnych rukach by z ni byla maxbonsaj.A zitrejsi narozky si poradne uzij,preju vsechno nejlepsi!!!

Ted jdu jeste kouknout na nove fotky a supky do pelisku.
Šťastná To Žena 12756

Re: Večerní report

8.12.2004 22:31:54
ahojky,
co jsme koupili SEv, musim popřemýšlet, abych si na všechno vzpomněla, radši nebudu psát kolik jsme utratili :-((((. Jedinej dárek pro "někoho" je bonsaj pro švagrovou (nám jsme jí koupili taky :-)) ).
Dál jsme si koupili pěknej obrázek do obýváku. Pro drahouše jsem koupila v Tescu pěknou bundu , jak na běhání tak na normální nošení, pro El knížku k Vánocům, pak jsem si tam koupila tři ananasy - jeden jenom za 14 ,- , u nás u Meinla ho maji za 60,- -no chápete to????. Vánoční papíry - asi 6 rulí - ovšem nevim co do nich budu balit když nemám skoro žádný dárky. Jo Elíškovi jsem tam koupila moc pěknou mikinku s kapucou, koupila jsem větší aby jí mohla mít i na jaro :-))). No a pro sebe manžestráky - ty mi dá mamka buď k Ván. nebo k nar. - takže to je asi zhruba všechno :-))) (jestli
jem teda na něco nezapomněla )

koukám, jak výpis toho co jsme pořídili vydá za hodně dlouhej příspěvek :-))))

Karkul - přejeme Charlie ať je brzo uzdravená !!!!

Li , ta fotka tam nejni?? to jedivný, tak asi někam zmizela :-( - nechápu sice kam mohla zmizet :-(((((

Jo ráno jsem zapomněla pochválit Kubíka od Alíka, jak krásně mluví šikulka !!!!
JO a musim pochválit našeho brouška, celou dobu byla hodná , buď v kočárku něco jedla, nebo spala, a pak se vozila v nákupním košíku, no prostě zlatý dítě !! :-)
Severka + P 14 + L 10 + N 8 9207

Večerní report

8.12.2004 21:49:43
Ahojky!

Teda, tady je dneska mrtvo! No, já jsem taky mrtvá, před chvílí jsem teprve uložila Lenku. To je tak vyčerpávající, když už ani ty večery nemám pro sebe :o((.

Dopoledne jsme měly sraz v cukrárně, bylo nás 5 mamin tady z Rodiny, poseděly jsme, pokecaly 3 hodinky a bylo fajn. Perníčky odpoledne se nekonaly. Mám sice směs v prášku, ale jsou potřeba 2 vejce a já měla doma jenom jedno :o). No, už se to nezblázní, zítra jdemem na nákup a pak vypukne pečení.

V půl páté jsem na hodinu a půl vytuhla na gauči a taťka si vzal dětičky do pokojíčku a hrál si s nimi, tak jsem měla radost, že mě nechali vyhajat.

Li, já vážně myslela, že jsou to Tvoje perníčky!! Jsou moc krásné. Já mám ze zdobení trochu vítr, nikdy jsem to nedělala. Ale kdo ví, třeba perníčky dopadnou jako předloni - betonové je mám v piksle ještě teď a používám je k dekoracím :oDDDD.

Print, tak co jste pokoupili, povídej!
Li. 14175

Re: Re: Re: Dotaz

8.12.2004 15:46:55
Ač nerada, přiznávám, že perníčky na fotce nejsou moje. Ty mé nedopadly tak dobře. Obrázek jsem si vypůjčila na "Zlatých ručičkách". Třeba pro ty z vás, které ještě nemají perníčky ozdobené, bude dobrou inspirací.
Li. 14175

Re: Re: Dotaz

8.12.2004 15:44:33
Tak mám dopečeno. Líbí?
Karkulinka 15733

Re: Dotaz

8.12.2004 14:45:29
Ahoj holčiny...
Tak malá ráno a dopoledne průjmovala, bylo to docela dost ošklivé, měla a má 38, a byla dost apatická, takže jsme vyrazili k Dr. Máme nějakou virosu, krom toho všeho má ještě zarudlý krček... Takže kapky, pokud teplota bude na 38, žádné mléčné výrobky, a pokud se to do pátku nezlepší, přijít. Takže já teď čekám na manžu a pojedu. Je to šmoulinka malá, chudák má úpně zapařenou kačku, a bolí ji i konečník, takže přebalování, měření teploty jsou velkým nepřítelem... tak nám držte palce, já se pokusím v práci nějak domluvit, abych mohla kdyžtak zítra zůstat doma...
Li. 14175

Dotaz

8.12.2004 13:44:40
Album
Textilní album na stěnu má osm průhledných kapsiček na fotografie. Cena : 460,00 Kč

Už máte doma? :oDDDD
Li. 14175

Re: panenka

8.12.2004 11:34:20
Cis, máš pravdu. Asi panenku koupíme. Dnes jsem totiž byla s prvkem u doktorky a on si tam vyhlédl v čekárně panenku. Musela jsem ho dlouho přesvědčovat, ať ji tam nechá, že už jdeme domů. Jinak sláva, sláva, sláva... železo se už prvkovi upravuje, prý ho už má skoro v normálu. Dostal sice další dávku, ale konec je už prý na dohled :o).

Print, gratuluju k úspěšnému kojení. Elík zkrátka ví, co je k jídlu nejlepší :oD.
Hledala jsem v albu tu tvou novou fotečku, ale nenašla :o(.
[<<Předchozích 1410] Názory 14111420 z 18607  [Dalších 17187 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.