Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| JANA + 2 prckové | 5158 |
|
|
Re: Re: Re: Středu raději už nekomentuji...:o)8.12.2004 10:39:42
Ahojky:-)
No Alí, ty by ses nám smála jo? Ale já bych to určitě nepustila, umím vydržet hodně dlouho:-)))))) Ale jsem ráda, že se to mrně našlo, měli štěstí, že ho ta ženská nechtěla prodat, to by ho jen tak nenašli:-(( Kubík je tedy šikulka, když takhle krásně už mluví. Tu panenku Li prvkovi klidně kup, Míša jí taky měl, ale nijak ho nezaujala, jen jí dával pusinky, když jsem mu řekla. Julinka už začíná panenku vozit v kočárku, ale raději vozí medvídka, panenku má takovou tvrdou a tu spíš tahá za vlasy. Koupila jsem jí k vánocům látkovou, tak si myslím, že ta se jí bude líbit víc. Kukla jsem na fotky, jsou všechny moc pěkné a všem to tam moc sluší:-)) Charlie je snad čím dál víc okatější:-)))) |
| Pírko+Áďa 11.03,Pája 08.05 | 14262 |
|
|
Ahojte všichni!8.12.2004 10:37:52
Dostat se poslední dobou k PC je velký úspěch! Přes den mám plno práce a večer je už PC obsazený :-((
Hrála jsem si s WiCo a pečením, nic z toho ovšem nevypadá nijak úchvatně. Perníčky jsou trochu tužší, doufám, že ještě trochu změknou, jinak budou jen na ozdobu. po třech nevydařených Wico obrázcích už mám hotové další a ty už vypadají docela dobře :-). mezitím se mi tu nakupilo zase prádlo na žehlení - brr, včera jsem si trochu odžehlila, ale pořád tu straší děsná hromada. bavili jste se tu o žehličkách, já jsem si asi před měsícem "objednala" taky novou od tchýně pod stromeček. Mám taky ráda překvapení, ale po loňském velkém zklamání(dostala jsem plech do trouby a fotoalbum) jsem si prostě letos o dárek řekla! Taky jsme doma řešili, jak proběhne letošní št.den, každý rok jsme jezdili k partnerovo rodičům na večeři, poslední 3roky co tchýně ovdověla, tak byla 2 dny u nás. Byli jsme s partnerem sami, dalo se to přetrpět, ale letos jsem zatoužila být na št. den jen my tři. Nevěděla jsem, jak na to bude reagovat partner, ale bez váhání mi to odsouhlasil a tchýni to vysvětlil, prý to vzala statečně. Letos budeme tedy poprvé sami a už se strašně těšíííím :-))). Dívala jsem se na nějaké vaše fotečky, a vaše věnce a Wico jsou parádní. Zkusím něco vyfotit a taky přidat něco z mých výtvorů do alba. Sice mi to nepřipadá tak moc výstavní, ale partner mi to mooc pochválil, tak snad to nejni tak hrozný. Báře a Jitulli přeji dodatečně vše nejlepší k sváku :-)) Taky se vám vaši drobkové smějou?? Malou Áju vždycky rozesměje, když jsem naložená ve vaně. To přiběhne do koupelny a začne se děsně nahlas a tak upřímně chechtat. Mno, pořád akorát nevím, co jí připadá tak směšný :-) určitě jsem chtěla reagovat na spoustu věcí, akorát teď už nevím na jaké :-( ...už vím, chtěla jsem pogratulovat Simče k úspěchu v plavání, Pochválit malou karkulinku jaká je to krásná holčička, ...a taky k prvním slůvkům vašich dětiček. Ája používá hodně slov, ale zní tak nějak všechny stejně. Pořád na všechno ukazuje a ptá se "co to je?", zní to takhle: " t tojéé ". Budu končit, jdu dodělat Áje oběd, umýt si vlasy a poo razíme k babičce. |
| Utopýr | 9323 |
|
|
panenka8.12.2004 9:24:26
Li, ja jsem Kubovi panenku uz koupila, a k Vanocum dostane jeste jednu. Dneska ji daval pusinky - teda spis se ji pokousel ukousnout oblicej. Myslim, ze to vubec neni na skodu, koneckoncu tatka se taky doma o Kubu stara, a nepripada mi, ze by mu to nejak zmenilo orientaci :)
|
| Šťastná To Žena | 12756 |
|
|
Re: Re: Středu raději už nekomentuji...:o)8.12.2004 9:06:27
bré ránko.
Hlásim , že v jsem 2x kojila :-)), jednou když jsem šla spát a podruhý v noci, dokonce se Eli přicucla řekla bych že s chutí - a netvářila se kysele, tak to možná ještě dobře dopadne. SEV - žehličkou žehlim, ale jenom do 15.12 - pak jí musim vrátit - tohle jsem měla vyzkoušet aby nebyla špatná :-))))))) - řekl tchán. Bundu jsem k Vánocům nedostala, tu mám jen tak :-) Taky mám ráda překvapení, jenže třeba babičky a nám dávaji peníze ať si něco koupíme, no a dovedete si představit jak to občas dopadá. Peníze utratim ani nevim za co :-((, a proto jsem se rozhodla dneska v Jihlavě si peníze pro mě utratit FAKT za mě :-)))) Musim vám říct co se mi včera stalo (jsem byla tak naštvanáááá), při svý supertvorbě jsem si vylila lepidlo (to na ty ubrousky) :-(((, bylo úúplně nový, vylilo se mi na podlahu v kuchyni, kousek i na kalhoty, no prostě prííma. Takže dneska vim za co zbytečně utratit další prachy :-( , jo když je člověk levej, tak se nedá nic dělat. FOTKY - všechny nový jsou supr. Sofinka je kus ženský, jak člověk ty děti chvíli nevidí, děsně vyrostou. No a Charlie - to je takovej blonďatej andílek s raráškovým pohledem. Karkul a Tobě to taky sluší :-)) SEV manža by mohl být taky hodný a vyšetřit si pidichvilku abys nám mohla dát taky nějaký nový fotky. Taky jsem si dovolila tam dát jednu fotečku :-)))) Nejni to ale fotka mých výtvorů, nevim jestli to vůbec je na ukazování :-)) LaBu - jseš taky móc šikovná a máš krásný výtvory !! tak a teď jdeme snídat.Taťka se ještě nevrátil z práce, to bude teda hezky vypadat, když jedeme po obědě. To nebude vůbec vyspalej , brrr :-))) |
| Li. | 14175 |
Re: Re: Středu raději už nekomentuji...:o)8.12.2004 8:57:39
Dobré ranko,
to jsem ráda Alíku, že prvek není jediný schovávač. Včera si vzal pouzdro na brýle a snažil se do něj dostat asi 20 cm velké autíčko. Nejdřív se rozčiloval, že mu to nejde, pak s pláčem přišel za mnou, ať mu pomůžu :o). Kuba už takhle krásně mluví? Prvek je mlčící rybou. Sice každému tvrdím, že už začíná s prvními slůvky, ale pravda je taková, že prokazatelně umí snad jen "ne". Partner prý začal mluvit až kolem 2 let. Tak že by byl prvek po něm? Každopádně věta "kde je táta" bude u nás ještě dlouho jen pouhé sci-fi. Severko, také mám ráda pod stromečkem překvapení. A přiznávám, že nemám ráda tzv.praktické dárky. Raději nějakou blbůstku pro potěšení, než drahý přístroj do zásuvky. Na začátku našeho vztahu měl partner tendenci dávat mi domácí spotřebiče. Pak mu to ale doklaplo a nechal toho. Vloni měl ale asi díky narození prvka pocit, že se stanu hospodyňkou a zase to zkusil s parkticými dárky. Tak jsem zvědavá, jak dopadnu letos :o). Jinak Severko chápu tvoje problémy s nestíháním. Mně se také stává, že rodiče odjedou a já zjistím, že jsme toho tolik nezvládli. Už si až říkám, že si budu dlat seznamy nejen na nákupy, ale i návštěvy rodiů :o))). Koukala jsem na nové fotky. Je úžasné, jak se Charlottka dovede mazlit s hračkama. Zdendu moc plyšáci nezajímají. Ani se žádným neusíná :o(. |
| Severka + P 14 + L 10 + N 8 | 9207 |
|
|
Re: Středu raději už nekomentuji...:o)8.12.2004 8:36:25
Dobré ranko!
Jsem jen na skok, pomalu se chystám do města na sraz. To je hrůza, furt jsem jenom v poklusu :o((. Vždycky, když táhnu prcka buď do školky nebo ze školky, tak mi říká: Proč zase spěcháme? Mnohdy si říkám PROČ?, vždyť by to šlo i ve větším klidu. Měla bych se nad sebou zamyslet... Teda já zírám, jak si užíváte svých vánočních dárků... Print žehlí vánoční žehličkou, nosí vánoční bundu, LaBu už má kalendář přečtený tam i nazpátek (jsem moc ráda, že se líbí)... :o)) Já si teda sama dárky k Ježíšku nekupuju a ani nechci vědět, co dostanu. Když se mě taťka nebo naši zeptají, co bych chtěla nebo potřebovala, tak vychrlím seznam a jestli si něco z toho vyberou nebo ne, tak to už je pro mě tabu. Mám holt ráda i já to překvapení. Manža letos zase něco kuje, to jsem zvědavá :o))). Tak já letím. Už zase! Doufám, že odpoledne se najde chvilka času a podaří se mi s prckem upéct perníčky. Pááá! |
| Abcded | 23276 |
Re: Středu raději už nekomentuji...:o)8.12.2004 7:57:12
JO a Jitulko, nevím jestli ti Kopo tu adresu poslala nebo ne, každopádně je to tady
|
| Abcded | 23276 |
Středu raději už nekomentuji...:o)8.12.2004 7:55:31
JInak jsem samozřejmě ráda, že ses tu Jitulle ukázala! Doufám, že ten internet u vás dopadne a budeš tu pak častěji.
Aha, aha Jitulko, teď už je nám to všem jasné a nevykroutíš se z toho, ty nezveš čerty kvůli tomu, že se jich bojíš sama, co?:o)))))))) Jinak jak tak čtu o tvých táborech a o problémových dětech, kterým se věnuješ, musím říct, že tě obdivuji, si dobrá. A jsem moc ráda, že s miminkem to dopadlo dobře, to mi spadl kámen ze srdce....teď už se jenom bavím představou, jak Print a Jana se vracejí z návštěvy doktora s mokrými kalhotami. U toho bych chtěla být:o))))) JInak si taky myslím, že kojení má určitě i v tomhle věku, jako jsou naše dětičky, větší význam, než jen rozmazlování dítěte, jak jsem se tu na několika diskusích dočetla (což mě velice mrzí, takovýhle názor) Můžu potvrdit z vlastní zkušenosti, samozřejmě nevím, jestli to bylo opravdu vlivem toho kojení, ale do tý doby, co jsem staršího synáčka kojila, tak byl zdravý jako řípa. Pak jsem v počátku těhotenství s Kubou kojit přestala a jak to loňskou, první nekojenou, zimu dopadlo si možná vzpomínáte - samé nemoci:o((( Tak a teď to ještě Print vysvětli Elišce, aby to pochopila:o)))) Ale nezoufej, možná má jen takové období a za chvilku bude zase chlastat jako divá. Li, já bych klidně panenku prvkovi koupila, proč ne? Když se mu líbí. Hele mýmu bráchovi se zase děsně líbili kočárky. Ovšem nikdo mu ho nekoupil a tak jednoho dne přiběhl z pískoviště domů s kočárkem. Ukradl ho tam nějaké chudince holčičce....:o) To já zase byla spíš na auta, tak jsem si hrála většinou s bráchovými hračkami:o) Jinak schovávání věcí byla velice oblíbená činnost všech našich dětiček. I Kuba už pomalu začíná - zrovna včera jsem našla v šuplíku jeho sušenku a víčko od jogurtu...:o) A starší synáček to hnal do extrému, vždycky si vzal nějaký děsně malý pytlík a snažil se tam nacpat co nejvíc věcí. Samozřejmě se mu to tam nevešlo a on u toho naříkal tak strašně žalostně....úplně mi to rvalo srdce:o) Vůbec jsem mu nemohla vysvětlit, že se to tam prostě nevejde.... A propó Li - ikonka je moc hezká:o) Jen už jsem nějak vzdala přeměňování tvé ikonky v albech, to se prostě nedá, ty si strašně rychlá:o)))) A Kuba už včera krásně řekl - Kde je táta? když ho hledal. Je to moje šikulka:O) No a samozřejmě - vítej zpátky Severko! To jsem ráda, že už na nás budeš mít konečně čas:o) |
| Abcded | 23276 |
New photos8.12.2004 7:38:56
.....are so beautiful:o))) Jak teda fotky Sofinky - ta nám ale vyrostla, tak i fotky Charlotky:o) A koukám, že obě holky velice rády kramaří ve skříňkách, to je i Kubova velice oblíbená činnost:o) A když vidím, jak se Charlienka se všema svýma zvířátkama hezky mazlí, myslím, že si Kuba svou nevěstu vybral dobře. I když...teda co to vidím, to pronásledování Huberta....no teď nevím nevím....:o))))
|
| Karkulinka |
| • |
New photos8.12.2004 0:47:44
na listopadkách:-)
|
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.