Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Severka + P 14 + L 10 + N 8 | 9207 |
|
|
Večerní report7.12.2004 23:21:15
Ahojky! Tak jsem tu. Uffff, ale než jsem se prokousala tím vaším dnešním kecáním... :o((
Tak naši hned ráno odjeli, já šla s Lenkou plavat. NO to bylo dílo, řev, řev, řev. U ní jsem to ještě nezažila. Plavčice se mě pak v herně snažila uklidnit, že to dětičky zničeho nic začnou dělat, že protestují proti potápění. Jenomže ona začala řvát ještě před potápěním. Mám pocit, že to byla kombinace zoubků, prdíků, nevykaděnosti a nevyspalosti. Jinak nevím. Naši Lenku pořád tahali, chudinka ani neměla chvilku klid na kadění. Řvala pak i v herně a v kočárku okamžitě zabrala. A odpoledne až do večera pokračovala v řevu doma. Prcek taky hrozně zlobil, byla jsem na odstřel! :o( Odpoledne jsme byli u zubáka všichni na preventivce, a tentokrát mi nic nenašla. I když teda vehementně šťourala :oDDDDDD. No, bez našich je klídek, to jsem si po plavvču lebedila, když byl prcek ještě ve školce a Lenka spala. Ale když jsem na ně dva byla odpoledne sama a zlobili jak čerti, tak jsem na rodiče vzpomínala... Za celých 5 dní, co tu byli ani jedno z dětiček nezazlobilo. Takoví andílci! Zato z mých rodičů jsem byla na mrtvici! :o)) A hned včera večer jsem si vzpomněla, co všechno jsem s nimi nestihla... Ach jo, to je život, co? Jsem hrozná, ať tu jsou nebo ne, nic mi není vhod :oDDDD. Teď mi taky myšlenky přeskakují jedna přes druhou, tak mám pocit, že tohle moje povídání bude hezká slátanina :o((. Rychle dumám, co dřív. Kdy balit dárky, kdy péct cukroví, jak donutit manžu, aby dodal fotky, zítra máme s maminama sraz v cukrárně, potřebuju k holiči, ještě něco musím dokoupit, plný koš prádla na praní čeká... aúúúúú!!! Musím pochválit LaBu a Ren za jejich výtvory. Šikulky! Myslím, že je to fajn, když se jedna učíme od druhé, tu něco okoukneme, tu si poradíme... Print se taky činí, jen musí nějaké fota taky dodat. Třeba příští rok už bude mrskat i věnce apod. ;o). No a manža ne a ne pochopit, že ty fotky NUTNĚ potřebuju, abyste mě mohly taky pochválit :oDDDDDDD. Ale teď už letím spát, je toho na mě dneska moc. |
| LaBu | 19306 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ahojky všichni!!!7.12.2004 21:21:07
Li, myslím, že Cisco(?) kupovala Kubíčkovi bábiku a dokonca ho nechali vybrať si v obchode, ktorá sa mu páči...podľa mňa je to výborný nápad! Prečo by sme ich už teraz obmedzovali....kvôli tomu sa mu orientácia určite nezmení:o)...myslím. Silvinka teda má malé autíčko:o) a hrá sa s ním rada:o)
Ďakujem za veľké chvály, to si snáď ani nezaslúžim:oDD Ja sa len tu na Rodinke učím od Severky, Rain a ďalších zlatých ručičiek:o) Ale teším sa z toho, to je pravda...a pravda je aj to, čo pred časom povedal môj brácho, že "keď už nič iné nerobíš, tak sa aspoň takto hráš" :oDDD (myslel tým kariéru, podnikanie alebo štúdium, čomu som sa venovala predtým a teraz to flááákam). Dnes som konečne dozdobila zimné okná, tak to tam v najbližších dňoch pridám. Pečieme o106,tak bežím:o) |
| bubíšek + Davídek 21/11/03 | 18146 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ahojky všichni!!!7.12.2004 19:19:05
Ahoj zdravím tě, můj mejlík je se ti ukáže, když klikneš na moje jméno, klidně pošli.
Labu, mrknu na tvé umění asi později večer. Teď jsem udělala malému jídlo, vařím se s tím jak blbec a on sní pět lžiček. Ach jo. Už fakt nevím co mu dávat. Vždycky když si dávám záležet, tak na to prdí. Jinak Dáda nic neschovává ani neuklízí. On neustále leze za mnou. POŘÁD A VŠUDE. Jen slyší vrznout jakékoliv dveře v bytě, hned je u mě, chytá se mě nohou atd. Leze do šuplíků, do kredence, na počítač atd. No hračky kromě knížek a autíčka a staré klávesnice ho nezajímají. Celý den jen říkám nenenene, on to opakuje, říká tytyty, jo začal hrabat v koši..... má z toho srandu. Teď mi tady něco "povídá" a řehtá se tomu. Včera jsem koukala na Sama doma a byl tam ten překladatel, co překládá do znakové řeči, Dáda se tomu chechtal a dělal takové srandovní pohyby ručičkama, tak nevím, jestli ho napodoboval. Dneska jsem mu koupila světýlka do okna, je z nich nadšený. Vyfotím a dám do alba. Mám spoustu nových fotek, ale není čas je dát do alba.... Jitulko byli jste cvičit?? My s Ivou už nechodíme, snad po novém roce. |
| Li. | 14175 |
Re: Re: Podvečerní pel-mel7.12.2004 19:02:57
Jo Jitulko. Připomínám, ale je to málo platné. Zatím mé naléhání vyslyšela jen Rain :o(.
Karkulí, díky za pochvalu. Ale bohužel, nemáš pravdu. Moje váha ukazuje stejnou hodnotu, jako na konci šestinedělí :o(((. Mám dilema. Prvka včera v mateřském centru zaujala velká mrkací panenka. Nosil si ji sem a tam, hladil jí vlásky, zkoumal oči... Myslíte, že je velká zvrhlost koupit panenku klukovi? Nezměním mu tak sexuální orientaci? :oD |
| Jitulka | 18006 |
|
|
Re: Podvečerní pel-mel7.12.2004 17:59:34
Ahoj Jitulle,Sofinka je pekny smisek.
Li,mas velikou pochvalu za upozornovani!!! A pro vsechny,ktere to nevedi,mam dobrou zpravu:Matusek z nemocnice v Blave je uz u sve maminky! Kdy uz prijde Severka? Lukino,muzes mi,prosim,jeste jednou napsat ten odkaz na Pampers,nasi mi to asi vyhodili a v pameti PC to nemuzu najit.Dekuju moc. LaBu,k tvym vytvorum se zdrzuji jakychkoliv projevu,protoze slova jsou nanic.Achjo,me ruce asi hned tak k rukodelnym cinnostem nepresvedcim. A jeste se zase omlouvam na par dni dopredu,protoze ted porad hrajem a nevim,jak to ustojim pri Vitkovo nocnim straseni. |
| Karkulinka | 15733 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ahojky všichni!!!7.12.2004 16:53:41
Tak Sofinka je fakt moc hezká ženská:-) Už je z ní pěkný kousek:-)
|
| Ja a zase ja | 8089 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ahojky všichni!!!7.12.2004 16:51:52
manzel chtel dat puvodne stromek na stul,ale to se mi nelibilo,jestli za nej ale bude moc tahat tak ho tam supnu. musim uz jit,jsem tady uz hodinu a to jsem si akorat stacila precist emaily! mejte se moc hezky,doufam,ze priste uz budu mit net doma! ahoj a Li diky.
|
| Li. | 14175 |
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ahojky všichni!!!7.12.2004 16:50:50
Fotky už láduju do alba. Už můžete obdivovat Sophii :o).
|
| Ja a zase ja | 8089 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ahojky všichni!!!7.12.2004 16:49:48
joo,ve vane jsmem mokra i ja kdyz u ni stojim:-)) naposled jsem tady mela myslim fotky ze srpna,to uz je doba! me se zda ze vypada furt stejne,jen ma delsi vlasky a patla si do nich jidlo! vcera jsem strihala zvejkacku z vlasu,parada!
Karkuli,jak se mate? koukala jsem taky na vase fotky a deticky jsou fakt sikulky! |
| Ja a zase ja | 8089 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ahojky všichni!!!7.12.2004 16:47:56
ahoj! ozdoby jsou skleneny,no ony nejsou tak ostry ale zatim nic nerozbila,uvidime,dolu kam dosahne jsem dala spis dreveny,ale stromek mam uprostred obyvaku takze mam dobrej vyhled:-)) Li taky vsechno nej a diky!:-)))
|
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.