Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Karkulinka | 15733 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ahojky všichni!!!7.12.2004 16:47:07
Já ostuda:-( Všem co měli jmeniny, přeji vše nejlepší:-)
...už vím na co jsem zapoměla:-) |
| Li. | 14175 |
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ahojky všichni!!!7.12.2004 16:46:30
Zrovna jsem si prohlédla snímky. Sofinka je už vážně velká slečna, dlouho jsme ji neviděly. A kouká, že ve vodě je vážně šťastná. Pěkně řádí ve vaně :o).
|
| Karkulinka | 15733 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ahojky všichni!!!7.12.2004 16:45:08
Ahooooj Jittule, jak se máš!!!
|
| Li. | 14175 |
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ahojky všichni!!!7.12.2004 16:45:02
Jitulle, máte skleněné ozdoby? Já se bojím, jestli nebude prvek tahat za stromek a ozdoby nerozbije :o(. Co Sofie na stromek? Neničí ozdoby?
|
| Li. | 14175 |
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ahojky všichni!!!7.12.2004 16:43:49
Jitulle, fotky dorazily, dám je do alba. A dodatečně přeju nej ke svátku :o).
|
| Ja a zase ja | 8089 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ahojky všichni!!!7.12.2004 16:43:07
Li,fotecky jsem ted odeslala,jeste jsem tu tak napis jestli dosly,nejsou nic moc,digital porad jeste nemam. internet prej bude do vanoc,ale tomu moc neverim,nevim kdy bude,taky mi chybyte i kdyz casu moc nemam:-(
vcera jsme postavili stromecek,sofie za nej furt taha,tak schvalne do kdy vydrzi!jak se mate vy?jak jsem si tady minule stezovala,ze se mala ani nehne cos e tyce chozeni tak ted pred sebou taha zidli:-)) po tech dlazdicich ji to pekne klouze! |
| Šťastná To Žena | 12756 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ahojky všichni!!!7.12.2004 16:40:59
Jitull taky tě moc ráda vidim, Li si ukázala mail , tak by bylo fajn, kdybys jí to poslala a my se mohly pokochnout fotkama.
Li koukám že máš novou ikonku - pěkná :-)))), řekla bych že už jseš stejně výkoná jako já - ve výměně ikon :-)) Eli má největší zábavu, vždycky si sedne do auťáku (odstrkovadlo) :-)), a sedí na něm, vždycky mám hrůzu z toho kdy a kde se skácí na zem, a kam mi na něm ujede :-). Ale je to sranda, sedí si tam jako starosta :-) Karkul nevim nevim, jak to dopadne s kojením, každopádně to budu v noci zkoušet uvidíme , ale přes den nechce ani náhodou. V noci je taková malátná tak se možná i dá trošku "přinutit" , ale včera nechtěla ani okolo půlnoci, tak jsem zvědavá jak to dopadne. Ono v podstatě moc možností neni :-))))) Tak já jdu zase něco dělat. Pomalounku a polehounku poklízim aby bylo uklizeno ,dyž budou teda ti Vánoce :-)))) |
| Ja a zase ja | 8089 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ahojky všichni!!!7.12.2004 16:35:59
ahoj Li,posilam,diky!
|
| Li. | 14175 |
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ahojky všichni!!!7.12.2004 16:31:25
Doufám, že jsem tě ještě zastihla u PC. Moc ráda tě tu zase po dlouhé době vidím. Jak se máte? Myslíš, že budete mít zase doma internet? Chybíš tu :o).
|
| Li. | 14175 |
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ahojky všichni!!!7.12.2004 16:30:22
Ahojky Jitulle, teď už snad e-amil uvidíš. Pošli je
|
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.