| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : listopad 2003

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 1440] Názory 14411450 z 18607  [Dalších 17157 >>]
Karkulinka 15733

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ahojky všichni!!!

7.12.2004 16:47:07
Já ostuda:-( Všem co měli jmeniny, přeji vše nejlepší:-)
...už vím na co jsem zapoměla:-)
Li. 14175

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ahojky všichni!!!

7.12.2004 16:46:30
Zrovna jsem si prohlédla snímky. Sofinka je už vážně velká slečna, dlouho jsme ji neviděly. A kouká, že ve vodě je vážně šťastná. Pěkně řádí ve vaně :o).
Karkulinka 15733

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ahojky všichni!!!

7.12.2004 16:45:08
Ahooooj Jittule, jak se máš!!!
Li. 14175

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ahojky všichni!!!

7.12.2004 16:45:02
Jitulle, máte skleněné ozdoby? Já se bojím, jestli nebude prvek tahat za stromek a ozdoby nerozbije :o(. Co Sofie na stromek? Neničí ozdoby?
Li. 14175

7.12.2004 16:43:49
Jitulle, fotky dorazily, dám je do alba. A dodatečně přeju nej ke svátku :o).
Ja a zase ja 8089

7.12.2004 16:43:07
Li,fotecky jsem ted odeslala,jeste jsem tu tak napis jestli dosly,nejsou nic moc,digital porad jeste nemam. internet prej bude do vanoc,ale tomu moc neverim,nevim kdy bude,taky mi chybyte i kdyz casu moc nemam:-(
vcera jsme postavili stromecek,sofie za nej furt taha,tak schvalne do kdy vydrzi!jak se mate vy?jak jsem si tady minule stezovala,ze se mala ani nehne cos e tyce chozeni tak ted pred sebou taha zidli:-)) po tech dlazdicich ji to pekne klouze!
Šťastná To Žena 12756

7.12.2004 16:40:59
Jitull taky tě moc ráda vidim, Li si ukázala mail , tak by bylo fajn, kdybys jí to poslala a my se mohly pokochnout fotkama.

Li koukám že máš novou ikonku - pěkná :-)))), řekla bych že už jseš stejně výkoná jako já - ve výměně ikon :-))
Eli má největší zábavu, vždycky si sedne do auťáku (odstrkovadlo) :-)), a sedí na něm, vždycky mám hrůzu z toho kdy a kde se skácí na zem, a kam mi na něm ujede :-). Ale je to sranda, sedí si tam jako starosta :-)

Karkul nevim nevim, jak to dopadne s kojením, každopádně to budu v noci zkoušet uvidíme , ale přes den nechce ani náhodou. V noci je taková malátná tak se možná i dá trošku "přinutit" , ale včera nechtěla ani okolo půlnoci, tak jsem zvědavá jak to dopadne. Ono v podstatě moc možností neni :-)))))

Tak já jdu zase něco dělat. Pomalounku a polehounku poklízim aby bylo uklizeno ,dyž budou teda ti Vánoce :-))))
Ja a zase ja 8089

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ahojky všichni!!!

7.12.2004 16:35:59
ahoj Li,posilam,diky!
Li. 14175

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ahojky všichni!!!

7.12.2004 16:31:25
Doufám, že jsem tě ještě zastihla u PC. Moc ráda tě tu zase po dlouhé době vidím. Jak se máte? Myslíš, že budete mít zase doma internet? Chybíš tu :o).
Li. 14175

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ahojky všichni!!!

7.12.2004 16:30:22
Ahojky Jitulle, teď už snad e-amil uvidíš. Pošli je
[<<Předchozích 1440] Názory 14411450 z 18607  [Dalších 17157 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.