Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Ja a zase ja | 8089 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ahojky všichni!!!7.12.2004 16:19:55
ahoj,mam tady par fotek;zkousela jsem je pridat ale to bych tady byla do vanoc,luzu vam je poslat nekomu na email a vy si to poslete nebo pridate? jenze neznam email na nikoho....:-/
|
| Li. | 14175 |
Podvečerní pel-mel7.12.2004 16:17:59
Ahojky, Jak se vede, jak je u vás? U nás veselo. Včera nám nešla tiskárna u PC. Partner zajásal, že má důvod koupit novou. Jako správná hospodyňka jsem ho ale donutila odnést tiskárnu do opravny, aby se vyjádřili, kolik by to stálo.
Když se partner vrátil domů, tvářil se dost kysele. Ukázalo se, že tiskárnu přinesl do opravny, tam ji otevřeli a našli v ní propisovačku. Místo aby uznal, že je chyba na něm (neměl tolik jásat nad možností nové tiskárny, ale raději prohlédnout tu starou), vyslechla jsme si projev, jak musím dávat víc pozor na prvka. Jako kdyby ten náš rarach šel uhlídat. Má teď "uklízecí" období. Všechno, na co dosáhne, hned někam schovává... Např. včera jsem zapomněla uklidit boty do botníku a ráno jsem v nich našla prvkovo pastelky :o). Průhlednou izolepou nemáme přelepenou jen tiskárnu od PC, ale i věž (nejlepší skrýší je pro prvka přehrávač CD). Nedávno chodil po bytě s igelitovou taškou a ráno jsem v ní našla skutečné poklady... Dělají to vaše děti také? Print, tak ty máš problémy s kojením? To prvek sosá o 106. Nejlepší zábavou je dobývat se mámě pod tričko :o(. LaBu, výtvory jsem ti už jednou pochválila, teď mám dotaz. Listy na okně jsou sušené listy ze stromů? A to jsi je nalepila normálním lepidlem? Kopo, také by se mi líbilo bydlení na samotě. I když, možná by mi po čase Praha chyběla. Listopadky, připomínám deník. Nakoukněte a vyjádřete se. |
| Karkulinka | 15733 |
|
|
Odpolední7.12.2004 16:11:28
Tak jsem si Labu taky přečetla článek... bulím ještě teď... když si vzpomenu jak mrňousek byl ještě uzlíček, když jsem mohla ještě kojit... Hned by člověk přemýšlel nad dalším mrňouskem:-) Jináč Charlottka se stále sápe na má prsa... Dneska se mi na ně vrhala před tetou na hlídání... Když jsem jí řekla, ( už asi po sté ) tak se na ně aspoň přitulila... pro poznámku, pro ty co nevědí, nekojím od šestého týdne, díky zdravotním problémům jsem přišla o mlíčko:-(
Jani, co Julinka? Už se jí ten exzémek zlepšil? Sev, už se na tebe moc těšíme!!! Print, myslím že ještě kojit budeš:-) Malá má taky dny, kdy UM nechce ani vidět a pak zase sosá až do dna a říká ještě:-))) Jitulko, z takových babizen si nic nedělej, je to tvoje dítě a tvoje rozhodnutí... Šplechťulko, moc na tebe myslíme a držíme palce, ať to pro tebe a Marečka dopadne co nejlíp!!! Jani, z předvánočního úklidu už mi chybí jen vnitřky, uff, mám to v plánu zvládnout v sobotu. Kopo, hned bych s tebou měnila:-))) Zprávu o tom pětiměsíčním chlapečkovi radši nekomentuju:-((( Včera jsem to četla na Idnesu, a rozbulela jsem se:-( Jináč ještě k našemu srazíku: Nevěřte Li, že je tlustá... co si jí pamatuju z jara, tak o hodně zhubla!!!! O Šplechťuli a Renunce ani nemluvě, ty byli určité hubené hned po porodu:-))) Mimich Šplechťul, ta barva ti moc sluší:-) A kluci? Mareček projevoval Charlottce náklonost tím, že si k ní dřepnul, a malá místo, aby byla ráda, tak začla natahovat... No, natahovala pořád... je to totiž můj malej závisláček, a já jsem zase její velkej závislák:-))) Nejlepší bylo, když se rozbrečela, tak Zdenda jako kavalír začal natahovat taky:-) A Jindra zase dělal pěkné ksichtíky... ale s malou to ani nehlo, a držela se mě jako klíště.. a ještě něco jsem chtěla... hm, tak příště... |
| JANA + 2 prckové | 5158 |
|
|
Re: Po obídku7.12.2004 13:51:10
Jo a ten sníh je Kopo fakt nádherný! Já chci takýýýý ...
A koukala jsem Labu taky na tvé výtvory, tak se ti to moc povedlo, jsi šikulka. Moc se mi líbí ty okna. |
| JANA + 2 prckové | 5158 |
|
|
Po obídku7.12.2004 13:48:21
O tom únosu jsem také slyšela a taky jsem si hned řekla, že bych cizímu člověku dítě hlídat nenechala. A kdyby to bylo jóó tak nutné, tak určitě ne takové osobě jak jí ukazovali na obrázku. Možná tak někomu z personálu nemocnice, nebo tak. Ale asi bych se taky možná radši počůrala:-) Jinak doufám, že to miminko najdou, musí to být hrozné pro tu mámu.
Print, přesně jak to máte teď s kojením, tak jsme to my měli asi před dvěmi měsíci:-) Snažila jsem se malou v noci alespoň jednou kojit, většinou pila, když se moc neprobudila, takže spíš ze spánku:-))), ale teď jak jí lezou ty stoličky, tak se zase rozpila dost. No, vy už je máte venku, tak to můžeš nechat na ní:-) Malá mi už vypije dokonce i tak 100 ml Sunaru, takže až přestane chtít, už se jí vnucovat nebudu:-))) |
| LaBu | 19306 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ahojky všichni!!!7.12.2004 13:34:53
Kopo-nááádhera! To by som si teda dala povedať:o)
Luki, mám album na rodina.cz/SisiSimi |
| LaBu | 19306 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Ahojky všichni!!!7.12.2004 13:33:03
Jitulko, prepla som tv na Sama doma a teraz cvičia.Hopkáš s nimi? ;o)) No ja teda nieee:o(
|
| Lukina | 11228 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Ahojky všichni!!!7.12.2004 13:32:49
Kopo, moc pěkná fotka. Tolik sněhu - to je paráda. To u nás na severu ve městě nebývá.
Šplechťule, přeji ti, ať všechno dobře dopadne. Labu, to je tedy síla o tom mimču. Zprávy jsem bohužel včera neviděla. Psala jsi o nějakých stránkách se svýma výtvorama. Asi mi něco uteklo. Jaký stránky? Taky bych se chtěla na ně podívat. Bubíšku, tak pak poreferuj jak to na staromáku vypadá. My se tam chystáme 18.12. Jak říkáme: "jedeme se podívat na světýlka" |
| Jitulka | 18006 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Ahojky všichni!!!7.12.2004 13:20:58
No vidis,Splechtule...uz myslim dopredu...predelala jsem te na Slechtuli!
|
| Jitulka | 18006 |
|
|
Re: Re: Re: Ahojky všichni!!!7.12.2004 13:19:22
Bubisku,at se mezi lidmi neztratite,je to tam ted hrozne.Strom stoji,ale neni tak velky jako jindy.Diky za sms.
Kopo,to je nadhera!Zima takhle mi tedy vubec nevadi,ty a Li mi delate tesici naladu na hory. LaBu,tady to dnes sice moc slunecne neni,ale mohlo by byt hur.. Vitek na chvilku usnul,tak koukam na Sama doma a zjistila jsem,ze jsem ve spouste pripadu sve dite brala spatne do naruci,no,snad nebude mit zadne nasledky na pateri.Rucicku v pasivni poloze jsem sice hlidala,ale ty ruzne uchopy..to tedy nevim..to jsem asi nedelala spravne. Slechtulko,jsme v duchu s tebou,urcite to zvladnes,si prece silna holka a navic mas skveleho,krasneho a hlavne zdraveho kluka a to je velka opora.A taky mas nas,tak se sem obcas koukni,cloveka potesi,ze ma kolem sebe lidi,kteri ho maji radi.Uz se tesim,az zase budes mit jenom duvody k usmevu a neboj:vsechno spatny jednou skonci,protoze ty dobre veci to pretlucou!Musej,prece! |
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.