| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : listopad 2003

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 1460] Názory 14611470 z 18607  [Dalších 17137 >>]
Kopo 4173

Re: Re: Re: Ahojky všichni!!!

7.12.2004 13:02:42

Kopo 4173

Re: Re: Ahojky všichni!!!

7.12.2004 12:52:38
Ahoj
Včera a dnes jsem probíralafotky, abych vám přiblížila, kde bydlíme a myslím, že takhle je nejpovedenější a hlavně se hodí k současnému měsíci, i když zatím si o sněhu mohu nechat jen zdát.

Doufám, že už brzy začne sněžit.

LaBu článek mě dostal, stejně jako ostatní.

Bubíšku, ať se Ti trhy líbí.

Print, my se chystáme do Jihlavy v sobotu, jestli nebude sněžit. Protože to bych si sama autem s dětmi neriskla.
LaBu 19306

Re: Ahojky všichni!!!

7.12.2004 11:51:41
Bubíšek? Bubí...co? Hm, hm,hm...kto je to??????

;o)))) Dúfam, že sa neurazíš, Bubí!, som rada, že si sa znova ukázala a dúfam, že sa to u manžela v práci vyrieši k vašej spokojnosti:o) Čo máš už napečené?

K tomu článku o kojení: nezabúdam, že každé bábätko je jedinečné a kojenie nie je univerzálny liek na všetko......

...aj Eliška to povedala....;o)

Ďakujem vám inak aj za pochvaly mojich výtvorov:o) Aj vy sa pochváľte, nech sa inšpirujeme navzájom:o)
bubíšek + Davídek 21/11/03 18146

Ahojky všichni!!!

7.12.2004 11:39:46
Všechny vás zdravím, nějakou dobu jsem tady nebyla, jen jsem si vás vždycky přečetla.
Snad jste na mě nezapomněly :-))
Uklízím a peču na vánoce. Taky jsem byla znovu za těh. kamarádkou v nemocnici, dneska jí pouští domů.
Taky jsme měli nějaké starosti u manžela v práci.

Malej se dneska sám rozeběhnul přes obývák ke mně do kuchyně a to jsem ho nevolala!!!!! Hurá.
Jinak spí nic moc.
Zítra nebo ve čt chceme jet na Staromák na trhy a mrknout na strom a tak.

Šplechťule, držím palečky, ať vše zvládnete.

Labu, ten článek mě dostal, řvu tady teď neskutečně!! Hned si to vytisknu. Je to hrozně dojemné a pravdivé. Jsem HROZNĚ RÁDA, ŽE JEŠTĚ KOJÍM!!!!!!
Jitulko, kašli na lidi, umí být hodně zlí!!!! Třeba ony nekojily a nechápou to. Říkej si, že jsou to duševní chudáci.
Já ti taky přála, ale "jen" smskou :-((

Tak tady máš dodatečně obrázek
Šťastná To Žena 12756

Re: Re: Re: Ahoj

7.12.2004 11:26:26
ahojky
LaBu o tom miminku jsem slyšela včera ve zprávách. Je to fakt hrozný, děsný, příšerný. Ovšem já bych nikdy nenechala hlídat Eli cizím člověkem ani na vteřinu !!! To bych se radši snad počurala. Doufám, že se miminko najde!!

šplechťul, taky držim palce a doufám, že se tady budeš ukazovat dál, překonáš tohle pitomý období a vyjdeš z toho silnější než předtim, moc ti to přeju.

JInáč to vypadá, že Eli už nebude chodit spát okolo půl jedenáctý, jedenáctý, je to marný, ležim tam s ní jak nechci říct co, a ona stejně neusne. Tak jsem jí tam teď zanechala a šla jsem si dát polívku. Teď je u ní taťka , ale na spánek to nevypadá :-//

Taky už vůbec nechce kojit, když jí chci dát k prsu, tak se tváří jako kdyby ho v životě neviděla, a odstruje se. Takže se nejspíš blížíme ke konci kojení. V noci se napila jednou a k ránu už zase nechtěla. Výhoda je v tom, že nemusim v noci vstávat a kojit, alei tak bude i to chybět.
Potvůrka nechce ani sušený mlíko, tak jsem dneska volala Dr. jestli to neva a ona říkala, že prej ne, když má dvě mléčná jídla denně, že to stačí. NO a jelikož každej den má kaši , jogurt a obden ještě k tomu odpoledne třeba žervé , nebo plátkový sýry, tak to zatim nechám být. Za čas jí zkusim dát zase Nutrilon.
Ještě teda v noci až se vzbudí budu zkoušet (max. jednou víc na to prdim) jestli nebude chtít napít, no jsem na to zvědavá. Chtěla jsem přes zimu ještě vydržet ale když nejni poptávka...tak je to marný.

Zítra jedeme do Jihlavy , tak doufám, že konečně nakoupíme nějaký dárky :-)

LaBu 19306

Re: Re: Ahoj

7.12.2004 10:21:37
Dobré slnečné ránko všetkým:o)

Tak my už sme naspäť z mesta, ráno bola Siska na odbere krvi, potom sme vybavili nejaké vianočné nákupy, švagrovi som kúpila k narodeninám čapicu a v kníhkupectve pár kníh:o)
A Severko: ĎAKUJEM za super tip na ten lunárny kalendár:o) Dokonca som ho s malou nádejou v kníhkupectve hľadala a - našla! Tak ho dostanem pod stromček :oD Rozmýšľam nad ním aj pre mamu a svokru. Sú tam fakt zaujímavé veci.
Svokruške som vybrala v stánku aj časopis-mesačník, predplatím jej ho na rok 2005 ako darček k vianociam. Mám pre ňu aj vankúšik s fotkou vnučiek:o)

Ja som ten článok o kojení čítala nahlas manželovi a to som tiež nemala robiť, musela som robiť pauzy, je to dojímavé, viem. Ale verím tej mamine, keď mala Sisa tú slintavku, boleli ju ústočká a jesť ani piť nechcela, ale na prsník sa dala ukecať:o)

Jani, tak dúfam, že dnes bude Julinka spokojná a Míša dobručký:o)

Šplechťul, držím palce nech všetko dopadne čo najlepšie:o)

Li, som rada, že už máš takú veselú ikonku, že si teda asi zasa v pohode:o) Na čom ste to boli v kine?

Bežím urobiť obed papa:o)

Jo a počuli ste, čo sa včera stalo v Blave v nemocnici? Chodievame tam so Siskou bežne (keď nám svojho času "padala", vždy sme tam išli na pohotovosť.
Včera tam jedna mamina nechala v čakárni 5 mesačné bábo, potrebovala ísť na toaletu a poprosila jednu pani, nech ho postráži. Keď sa vrátila, bábätka ani onej pani nikde:o( Stále hlásia v správach, že sa po ňom pátra, ale....
JANA + 2 prckové 5158

Re: Ahoj

7.12.2004 10:07:21
Tak nejsem první:-)

Šplechťul, držím palce ať se vše vyřeší nejlépe jak to půjde!
JANA + 2 prckové 5158

Pusté úterý?

7.12.2004 10:05:34
Teda, to bych nevěřila, že budu taky jednou první:-))))

No, je vidět, že se vánoce blíží a všichni se na ně pečlivě připravujete:-) Asi bych taky měla začít co?:-) Já naštěstí nemusím péct, tak to mám hned o půlku práce míň. Včera byla Julinka celý den nějaká ufňukaná a pořád chtěla chovat, dneska to vypadá, že už bude dobrá, tak snad se na něco taky vrhnu.

A už vidím na co! Zrovna mi děti vytáhly z pod postele takový box na oblečení, kde mám kombinézy a další zimní věci a všechno to roztahaly po pokoji. Tak to můžu jít hned přebírat:-))

Jinak Labu, včera mi u toho článku také tekly slzy.
šplechťule, Marek 10/03 8348

Ahoj

7.12.2004 9:59:22
Jen hlásím že žijeme, řešíme teď bohužel věci, o kterých jsem si ani nedovedla představit, že je budu muset řešit. Takže všechny vás s Markulí pozdravujem a přejem veselé vánoce .o))

Petra
Jitulka 18006

Re: Re: Re: Re: co vy na to?

6.12.2004 23:32:25
Li,jak uz jsem ti napsala,napravim to.

LaBU,dekuji za clanek...to mi ale holka,nedelej,ja u toho brecela jak korytnacka a zelva zaroven.Ty baby mne namichly,ale ty jsi mne rozplakala!

Aliku,to vis,ze delame.Vzdycky jednu nocni pro male a jednu pro velke.Kdo mne zna,pochopi nasledujici:jsem vedoci tabora a bojovky pro male,ne pro velke.Mam totiz nastesti segru,ktera je dost jina nez ja a ta ji velkym dopreje a zaridi.Ja to jen projdu kvuli bezpecnosti(sice segre 100% verim,ale jak rikam,kdo mne zna...)a pak jen deti vypoustim a cekam,udelam jim vychozi divadlo a prichozi milovanou materskou naruc..vsem i tem velkym pubertakum.Zasadne ale neschvaluji straseni po ceste,naopak,chci,aby i ty nejmensi deti vedely,ze je to les v noci ,ne pastva strasidel.Mam velkou radost spolu s nima,kdyz to zvladnou a u velkych mam radost,ze dojdou(to mi ver)Vis,delam sice tabory,ale prave trochu jinak,zameruji se i na deti,ktere maji nejaky komunikacni problem a ktere nikdo nikam nechce vzit,nebo je vraci po par dnech a velkou odmenou je nejen to,ze chteji jet priste zas,ale i stastne mamy,kdyz zjisti,ze ten jejich broucek nebo brouk,neni pro vsechny jen vyvrhel.Jsem proste trochu jina,treba to casem poznas.Ale rozhodne ne precitlivela,to si nemuzu v praci dovolit,to by mne roznesli na kopytech!
[<<Předchozích 1460] Názory 14611470 z 18607  [Dalších 17137 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.