Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Kopo | 4173 |
|
|
Re: Re: Re: co vy na to?6.12.2004 22:33:02
Jitulko, vůbec se Ti nedivím, že jsi jim chtěla něco povědět, ale nakonec sis určitě pomyslela něco o hloupých lidech a nechala je bez povšimnutí. Udělala bych to stejně.
|
| LaBu | 19306 |
|
|
Re: Re: co vy na to?6.12.2004 22:18:32
Simonka vám všetkým veľmi pekne ďakuje za gratulácie, aj za obrázok,potešilo ju to:o)
Jitulko, prečítaj si tento článok, k tomu nie je čo viac dodať: http://www.mamita.cz/clanky.php?tema=pribehy&cl=1 Mmch, už len to, ako drobčeka nazvali hovorí za všetko! (Jitulko: boli to len také obyčajné ŤAPY ;o)) |
| Abcded | 23276 |
Re: co vy na to?6.12.2004 21:53:23
Teda JItulko, to je děs. Moooc hezky to pověděly.....:o( Já teda taky většinou kojím, tam kde zrovna jsem. Nějak už se netrápím co tomu bude říkat okolím, už jsem taky po třech dětech trochu otrlejší:o)
Jinak Jitulko, proč by v tobě měla být chyba? Né to né, já jen chtěla ospravedlnit sebe, proč čerty k nám zvu:o) A taky je to hlavně psáno v euforii, protože synáček ŘEKL a dokonce PŘED NĚKÝM CIZÍM básničku! (dost často ji nechce říkat ani mě:o) ) Kdybys ho znala, tak bys tu moji veeelkou radost pochopila:o)))) Ale když už jsme u toho bojení se, taky jste měly tak rády noční bojovky na táborech nebo na škole v přírodě? To byla asi jediná věc, která mi z táborů (nebo spíš jednoho táboru a jedné školy v přírodě - jak víte, já nerada jezdila:o))) utkvěla v paměti. Ačkoliv jsem se u nich dost bála, tak jsem to měla strašně ráda, asi nejsem normální:o)) Akorát teď, s odstupem času, si říkám, že je to vlastně dost odvážné od těch vedoucích, nechat běhat malé děti v noci po lese co? (ale díky jim za to) Děláte Jitulko na táborech noční bojovky? Jo a Lukino, já mám perníkové koření od Vitany - je to vlastně baleno jako normální koření (pepř a spol.), jen ten pytlík je do žluta. Možná ho budou mít mezi kořením. Dělá ho myslím i Kotány a kdoví kdo ještě:o)) |
| Li. | 14175 |
Upozornění6.12.2004 21:43:24
Šmarjá, zase jsem na něco zapomněla :o(.
Listopadky, vy které máte přístup do deníku, prosím přečtěte si ho! |
| Li. | 14175 |
Re: Re: Re: Re: Re: Hlásím, že žiju (ještě) ;o)6.12.2004 21:39:04
LaBu, dodatečně gratuluju Simče k bezvadnému umístění na závodech. A současně chválím vánoční výzdobu. Minimálně na fotkách vypadá báječně.
Alí, díky za vyčerpávající popis Krause :oDD. Příště si ho už nesmím nechat utéct. Jitulko, také jsem se už s podobnou reakcí na kojení setkala. Pravdou ale je, že už prvka na veřejnosti nekojím. Dostává mléko jen v noci a ke snídani. |
| Li. | 14175 |
Jitulce6.12.2004 21:29:32
Já také přála!
|
| Jitulka | 18006 |
|
|
Re: co vy na to?6.12.2004 21:15:27
a jeste jednou dekuji za prani,LaBu,print,Luki a Aliku.
|
| Jitulka | 18006 |
|
|
co vy na to?6.12.2004 21:14:36
LaBu,gratuluju Simce k umisteni..je to sikovna holka,treba o ni jeste uslysime.
Kopo,Vitek ma stale jen ctyri zoubky,jeste mu jine nevylezly. Aliku,mozna mas s Mikuldou pravdu,Tera ma horory taky rada a na certy se chodi divat od mala,ale doma ho nikdy nemela,asi je chyba ve mne. Mrzi mne,ze jsem toho Krause nevidela,mam rada jeho humor. Mam pro vas dnes story k zamysleni: Byli jsme dnes s Vitkem na navsteve u kamaradky a venku,zdrzeli jsme se a ja ho venku kojila(misto bezne svaci).Sly kolem mne dve mamy asi se ctyrletyma detma a jedna na tu druhou skoro haleka:"Jezis,podivej,vona toho velkyho smrada jeste koji."Nejdriv jsem chtela vylitnout,ale pak mi rozum velel jinak.....tak jen pro vas prehled. |
| Li. | 14175 |
Re: Re: Re: Re: Hlásím, že žiju (ještě) ;o)6.12.2004 21:10:06
Ahojky a zvláště zdravím Severku. Problémy s rodiči znám. U nás návštěvy probíhají obdobně.
Dnes jsem prožila prímový den. Sešla jsem se v mateřském centru s Renunkou, Šplechťulí a Karkulínkou. Škoda, že to dopoledne bylo tak hrozně krátké. Jindra je supr hodné dítě, Charlottka je okatá drobná princezna. A Mareček nezklamal. Je to zkrátka rtuťovitý uličník :oD. Prvek byl tak zničený dojmy (v centru byla spousta hraček, které doma nemá, např. skluzavka a také spousta dětí), že usnul hned na procházce cestou domů a vydržel spát celkem 2,5 hod! A to jeho rekord z poslední doby je necelých 50 minut! Myslím, že do centra budeme chodit častěji :oD. |
| Abcded | 23276 |
Re: Re: Re: Hlásím, že žiju (ještě) ;o)6.12.2004 20:32:34
A ještě vlastně posílám jednu malou kytičku pro naši medailonistku:o)
Jo a koukala jsem Labuna na ty tvé výtvory, moc pěkné, opravdu:o)JO a LI - řekla bych že Grossová chvílema vůbec nevěděla čí je:o) Kraus ji vždycky dostal tam kam chtěl:o) Jinak jak moc ráda tu zase vidím Severku! Teda ten tvůj by zasloužil - proč vlastně ty tvý rodiče přemlouval, aby zůstali dýl? Ten by teda zasloužil, vždyť si tu s námi mohla už od včera kecat!!!:o)))) A co Kubík Cisco, už je mu chudáčkovi líp? Doufám, že jo. Jinak Kuba se začal taky pěkně vztekat, když není po jeho, buďto jenom děsně kvičí nebo sebou taky řízne o zem a začne kopat nohama....takový hodný miminko to bývalo..:o))) No a nakonec jak u nás proběhl Mikuláš. Nejdřív se na něj jako vždy dětičky těšily, pak když se to už blížilo a z venčí se občas ozvalo zablekotání nějakého čerta, tak bylo vidět, že už v nich začíná být trošičku menší dušička, teda hlavně v dcerunce, brácha si to ještě tak nebere. NO a pak zazvonili, tak se dětičky odebraly ke dveřím a tentokrát vlítl první do dveří čert s děsným bllllll. Toho se lekl akorát Kuba, protože to fakt nečekal. Taková ošklivá návštěva a ještě takhle divně pokřikuje:o))) NO Mikuláš čerta raději hned odstrčil ke dveřím, takže Kuba už vše v poklidu sledoval. No a dětičky mě opravdu překvapily! Kačenka tentokrát odvážně vyšla vstříc Mikuláši a pak, sice trošku s roztřeseným hláskem odříkala básničku. NO a největší šok jsem měla ze staršího synáčka, který před nikým nikdy nepromluví, normálně taky vyrazil za Mikulášem a začal předříkávat básničku! Vůbec při tom sice nevnímal, že se ho Mikuláš ptá na jméno...tak potom Mikuláš to vyptávání vzdal a nechal ho to doříct:o) No a pak se ho teda ptá, jak že se to jmenuje a synáček na to - eeeeeeeeeeeee - a nemohl si vůbec vzpomenout na jméno:o))) Musela mu ho poradit ségra:o) Tak potom dětičky dostaly ještě nadílku a slíbily, že další rok budou určitě hodnější...(ha ha ha) Jinak si vůbec nemyslím, že by tenhle zvyk (teda v takovémhle klidném provedení) bylo nějaké strašení dětí, z kterého by mohly mít trauma, naopak, myslím že zrovna moje dětičky jsou vždycky spokojené, že překonaly strach a něco dokázaly (i když jenom říct básničku) a ještě za to dostaly hned odměnu. Vždyť my se taky rády bojíme a pouštíme si horory ne? (že Karkulí:o)))) Asi záleží na tom, jak se to dětem podává. |
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1
Advent v PískuPísek Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.