| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : listopad 2003

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 1490] Názory 14911500 z 18607  [Dalších 17107 >>]
Jitulka 18006

Re: Re: Hlásání

5.12.2004 21:31:23
Predevsim dekuji vsem za prani.

tak nam skoncila Pojistovna a kupodivu dobre.
Kopo 4173

Re: Hlásání

5.12.2004 19:25:27
Li, zatím si na něj sedá. Moc jí to baví, vždycky než si sedne sundám jí plínku. Vydrží sedět asi dvě vteřiny, pak si stoupne a zase sedne. Tomu se asi nedá říkat, že chodí na nočník.

Jitulli, přeji především Tobě i všem blízkým hodně zdraví.

Jitulko, samozřejmě Tobě taky, ale to už se jen opakuji, když přáníčko jsem již poslala.

Mazlíci už oba dva spí, doufám, že jim to vydrží celou moc. Polovička odjela do práce. Tak mám zase jednou celý večer pro sebe. Původně jsem chtěla uklízet v šatně, ale manželovi se nepovedly opravit tyče. Teda opravil je a vzápětí úchyty ruply, takže zítra ho čeká opakování. A to jsem myslelal, že budu mít naklizeno. Ani omylem.
Utopýr 9323

Re: Re: spiro - pro Alika

5.12.2004 14:35:39
pardon, spatnej obrazek

Utopýr 9323

Re: spiro - pro Alika

5.12.2004 14:34:42
a co rikate na tohle za 28.99 Euro?

Je to i v pekny krabici
Li. 14175

Hlásání

5.12.2004 14:28:37
Hlásím, že jsem pilnou včelkou, i když to, co mám teď na ikonce spíš připomíná sršně :oD.

Včera jsem si psychicky odpočinula při návštěvě kina a brouzdání Prahou. Dnes jsem partnera vyhnala s prvkem na procházku a vrhla se do práce. Dala jsem byt do pucu a nazdobila perníčky. Partner je fakt "úžasný". Když perníčky viděl, pokýval hlavou a prohlásil, že je ode mě čekal horší. Tak nevím, byla to pochvala, nebo mě zase sprdnul?! :oDDD
Ustřihla jsem z krabice proužek lepenky, na něj dala 3 perníčky ozdobené červeno stužkou, zabalila to do potravinářské fólie a dala našim za hlídání prvka. Mysleli, že jsem je někde koupila, také nevěří, jaká se ze mě stává hospodyňka :oD.

Prvek má teď vztekací období. Když se mu něco nelíbí, umí to dát náležitě najevo. To si třeba i lehne na zem, patama tluče do podlahy a kvílí u toho. Po kom ty hysterické záchvaty má, to mi vážně není jasné. Partner je flegmatik a já také zrovna nehysterčím... Nezbývá, než doufat, že z toho brzy zase vyroste.

Cisco, doufám, že se z toho Kuba brzy dostane. To je vážně hrůza, když děti onemocní :o(. Já teď začala prvkovi dávat sirup Nutrolin-B. Má zvýšit jeho imunitu, tak jsem na to vážně zvědavá.
Kopo, Petruška si začíná sedat na nočník? Já nočník ještě ani nekoupila :o(.
LaBu, jak dopadly závody?
Print, to je bezva, že se Elík vrací k dobrému spaní. Gratuluji a závidím.
Alíku, Krause jsem si nechala bohužel utéct :o(. Hodně ztrapnil Grossovou?
Utopýr 9323

spiro - pro Alika

5.12.2004 14:22:44
ted mi prislo pod ruku tohle

za 8.95 Euro

Chces?
Li. 14175

Re: pranicka

5.12.2004 14:13:30
Všem Jitkám, Jitullím a Jitulkám přeji krásný svátek.

Utopýr 9323

pranicka

5.12.2004 12:40:15
Tak nejdriv prejeme jeste dodatecne Bare, doufame, ze si svatecek uzila.

A taky vsechno nej Jitulce a Jitulli, jestli teda slavi :)

Diky za pranicka pro Kubu. ATB jsme vcera nenasadili, ale vypada to, ze ho chudinku boli v krku, nechce nic jist, breci, chce se chovat, tak nevim, co s nim zitra :( A zrovna se vratil po dvou tydnech sef, takze bude hodne prace. Chjooo.

Jinak vcera jsem si uzivala, Kubu jsem nechala dopoledne doma s tatkou a vyrazily jsme s Housenkou z rijna na vanocni nakupy. Bylo veeeelmi prijemne nemuset se porad ohlizet, kde co Kuba. No a dneska rano jsem byla na dve hodinky na snidani s dalsima znamyma, vsechno Cesi, takze jsem se spolecensky vyzila :))))

Vcera jsem dodelala ty dva WiCo obrazky, nic extra, jedna znacka barev je nejaka nevyzpytatelna, sem tam zanechala skoro pruhledna mista. Ale neva, trejdovi se to moc libilo. Zato Kubovi asi ne, protoze mi jeden obrazek strhnul z folie, a to tak nesikovne, ze ho znicil :( Tomu rikam uderna kritika.

Ted Kuba spi a ja jdu trochu zehlit, zase se mi to hromadi, a vecer bych se rada pustila mamce do toho ubrusu. Ale to neslibuju :)
Kopo 4173

Re: Re: Re: Re: 2.advent

5.12.2004 11:22:07
Ahoj listopadky a listopádčata.

Alíku nic z toho nedělej, že Kuba leze do záchodu. Petruška sice krásně spinká, ale jinak je to pěkný kvítko. Jakmile vyrazím na záchod snaží se proklouznout do vnitř, aby si mohla v míse pohrát,nebo alespoň ukořistit Patrikův nočník. Kromě toho,že ho prohlídne rukama a zkouší, jestli by se nedal nosit jako klobouk, už si na něj začíná sedat. Sice zatím žádný úspěšný pokus nebyl, ale ona to brzy dožene.

LaBu, po 13 hodině budeme držet pěstičky, aby se závod povedl.

Teď vyražím ven za manželem a dětmi a jdeme rovnat prkna. Zatím poprvé. Můj manžel je s prkny děsný neustále je přerovnáváme, aby správně uschla. A já už na přerovnávání mám alergii, když některé prkno držím v ruce po desáté, snad bych vraždila.

Protože už se sem dnes nedostanu, přeji dětičkám, ke kterým dorazí, hodného Mikuláše a čerty. A těm ostatním dobrou výslužku.
Šťastná To Žena 12756

Re: Re: Re: 2.advent

5.12.2004 11:02:21
achojky,
taky jsem to zrovna chtěla říct, že už by se SEV mohla ukázat, je to tady nějaký až moc podezřele prázdný. :-(

Alíku - na ten pořad jsem chvilku koukala, Krause mám ráda. A líbila se mi i ta písnička co tam zpíval jeho "mlaďoch".
Koukám, že jste si karneval užili :-))), úplně v tom vidi sebe, matně si vzpomínám na jeden náš karneval když jsme byly malý, já jsem se děěěěstně styděla a vůbec jsem nechtěla jít tancovat, musela se mnou jít moje mladší ségra :-)))))) - no jsem ráda, že jsem se mý dřívější povahy zbavila, nevim nevim jak bych s ní uspěla v tomhle světě :-))

Včera jsem vyráběla na "zakázku" jeden obrázek na okno pro mamku, byla to teda fuška , tak doufám, že se jí to bude líbit. Je to takovej malej trubadůr (on je to vlastně andílek, co hraje na trumpetu , ale trubadůr se mi líbí mnohem víc:-))) )

LaBu držíme malý plavkyni palce ať je skvělá !! :-)))

Jéé teď koukám, že dávaji Takovou normální rodinku - to se mi moc líbí, asi na to mrknu.

Jo jináč El v noci dobrý, sice se asi 3x vzbudila seděla v postýlce, tak jsem jí musela zase dát dudlifuk a položit, ale jináč fajn, dobrý , paráda :-)))))

[<<Předchozích 1490] Názory 14911500 z 18607  [Dalších 17107 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.