Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| JANA + 2 prckové | 5158 |
|
|
Re: Re: Re: sobotka4.12.2004 10:51:28
Jo a ještě jsem chtěla, Alí, u nás je to asi spíš naopak, jenže to jsou takové věci, jako třeba, že manža dá klidně malýmu napít pivo, nebo mu dovolí co já se ho snažím naučit, že nesmí a nechápe, že když to jednou povolí, tak to ten kluk bude chtít dělat pořád, protože nepochopí, že jednou může a jednou nemůže. Ale do záchodu je sahat taky nenechávám:-)))) Malá pro změnu byla jeden čas hrozně ulítlá na Míšovo nočník, jak ho Míša neschoval, už se tam hrabala, naštěstí už jí to přešlo a všimne si ho jen vyjímečně:-)))
|
| JANA + 2 prckové | 5158 |
|
|
Re: Re: sobotka4.12.2004 10:45:23
Ahojky v sobotu!
Napřed musím také pochválit Rain, jsi fakt šikulka! Klidně bych od tebe věnec koupila, kdyby ses s tím chtěla živit:-)))) A ty květináčky jsou taky moc pěkný. Jinak já jsem malý mandarinku taky jen nakousla a ona jí vysála. Poprvé to bylo v pohodě, ale podruhé, když jich snědla víc, tak se osypala:-( A osypal se i Míša, takže mandarinky nebudou. A přitom vloni už je dlabal v pohodě a bez jakékoliv reakce. A to jsem si myslela, jak mu nakoupím ovoce k mikuláši místo nějakých sladkostí. No, holt to namíchám. Všechno nejlepší přejme Barunce k svátku, tedy jestli je Barborka a ne jen Bára? Ale to by vlastně ani nevadilo, stejně jí posíláme obrázek:-))) ![]() Jo a chtěla jsem se zeptat, nevíte, jestli existuje něco co by se dalo dát na květináč, aby se malá nedostala k hlíně? Nebo čím to zakrýt, aby to nevadilo té kytce. Mám jednu velkou schovanou za naší postelí, ale ona už jí podleze a pak se hrabe v té hlíně:-( A nemám kam to jinam dát. Vy jste takové hlavičky, prosííím vymyslete mi něco!:-)))) |
| Abcded | 23276 |
Re: Re: sobotka4.12.2004 10:06:23
P.S. Ještě jsem zapomněla, že vlastně mezi druhou a třetí sérií obrázků, byla ještě jedna - Kuba se hrabe v odpadkovém koši....ano ano, přesně tam našel tu skořápku od pistácií...:o)
|
| Abcded | 23276 |
Re: sobotka4.12.2004 10:02:46
Tak děkuji moc Jitulce za ten název, jojo Inspiro se to jsmenovalo:o) Tak jsem jen tak zběžně koukala po netu a mám pocit, že už se to u nás asi nevyrábí:o( Jo a děkuju znova za emaily - Rain i Jitulce:o) A Rain za všechny motýlky (za toho cos mi poslala mailem ti děkuje i manža:oDDD) A taky moc chválím Rain její výtvory, si šikulka! Jak to stíháš? Si fakt dobrá:o)
Jo a jsem ráda Rain, že nejsem sama, kdo má takový vytáčecí dítko. Já jsem si s dcerunkou taky pěkně užívala, když byla menší, teď už je to možná o kousek lepší, no i když vytáčet mě umí velice dobře pořád. Jen já si z toho možná přestávám tolik dělat a nenechávám se:o) A abych to uvedla na pravou míru, to byl můj první rozbitý talíř! V tu chvíli jsem měla takový vztek a tohle mi přišlo jako nejlepší řešení, jak to ze sebe dostat, aniž by to nějak odnesly dětičky. A fakt jsem byla pak tak klidná.....:o) Jinak já Kubovi mandarinku nedávám, to byl jenom Ciscy KUba. On můj KUbíček zásadně žádné ovoce v ruce neudrží, nevím proč, jedině rohlík je schopný sám ukusovat, ostatní okamžitě pouští na zem. No a Kubíčkovi C přejeme brzké uzdravení, ať se vám to už víc nerozjede, jo zánětů středního ucha jsme si užili se starším loni dost a dost:o( Nic hezkého. Jen můžu poradit - opravdu hodně hodně smrkat (či odsávat - ale vy už vlastně smrkat umíte:o) ) a to i při každé další sebemenší rýmě, aby se mu to zase nevracelo. Jinak, jak poslouchám Rain a její historku s pytlíkem bonbónů, tak si říkám - taky jste ke svým dětem schovívavější než třeba táta? Ten mi pořád nadává, že je nechávám dělat to a to, že to zničí apod... No jo jenže on s nimi není celý den a přece jim nebudu všechno celý den zakazovat ne? No ale co jsem chtěla říct, včera jsem si stahovala fotky z foťáku, no a manža si je vždycky prohlíží. Ovšem trošku jsem pozapomněla co na nich vlastně je! Takže první série záběrů - Kuba se hrabe v záchodě (taky to vaše děti tak rády dělají?) - první přísný pohled na mě. Druhá série obrázků - Kuba si hraje s videem - druhý přísný pohled. Třetí série obrázků - Kuba přežvykuje v puse skořápku od pistácie (děsně rád něco strká do pusy a pak to tam strašně dlouho převaluje a fakt to vůbec nepolyká) - třetí přísný pohled na mě - teď už si myslím manža asi někde schání novou chůvu pro děti........:o) |
| Šťastná To Žena | 12756 |
|
|
sobotka4.12.2004 8:18:46
achojky,
tak předně musim nahlásit že noc byla supr, Eli neječela, jenom spala, asi jednou se vzbudila na pití , takže jsem vyspalá - uff. Doufám, že se zase vrátíme do starých kolejí. Kopo - ano ano , začíná si prosazovat svou, což je samozřejmě normální a dobře, jenom já se budu muset obrnit trpělivostí (bude hůř že ?? :-))) ) rain - téééda zase musim chválit, jseš děsně ale děsně šikovná !!! - je to moc hezký. za chvíli musíme vyrazit do města , koupit ségře na neděli nějakej dárek k svátku, pak domu aby se El prospala, a pak k tchánovi na oběd, - nevim nevim v kolik tam dorazíme. CIS chudák Kubíček ,nějak toho má poslední dobou dost co?? Tak hlavně aby mu nemuseli píchat ucho, ještě že to zachytili včas. Tak my jdeme na kaši , vzbudit taťku a oblíkat se. |
| Kopo | 4173 |
|
|
víkend4.12.2004 0:24:17
Barunce, hodně zdravíčka, pohodičky, na tváři dva dolíčky.
Zdravím. Petrušku raději nebudu chválit, jak krásně spinká celou noc, jednak aby si to nerozmyslela a za druhé, abyste mne neukamenovali :-) Ale nemusíte mi závidět, protože Patrik už se tak moc těší na Mikuláše a Ježíška, že se budí asi 5x za noc. Pokud se týká kojení, přes den je to různé. Ráno po probuzení a večer po koupání musí MM bezpodmínečně, tedy pokud má maminku. Rain, bez přehánění, jsi šikulka. Ozdoby z květináčů jsou nádherné. Věnečky jsou taky super. Nebudeš se tím živit? Kubovi, brzké uzdravení. Jitulko, lentilky jsou nejoblíbenější hračka a pochoutka, kdykoliv je potkáme,snaží se je Petruška propašovat do nákupu. Li, doufám, že už se vše upravilo. Pro mě je nejlepší odreagování od všech starostí na cvičení. Print, Eli už se taky snaží prosadit svou. LaBu, že by Siska byla další počítačový odborník, samozřejmě až po Vítkovi |
| Utopýr | 9323 |
|
|
Re: Re: nez nastane nocicka,at maj zavrena ocicka3.12.2004 22:53:37
Rain, a tvoje vytvory jsou fakt uzasny. do kvetinacku se teda nepustim, ale do vence mozna nakonec jo. i kdyz kdovi cim budu privazovat, dratu u menja net. ale treba bych si od trejdy mohla prat tu tavnou pistoli a stipacky na drat?
|
| Utopýr | 9323 |
|
|
chorobinec3.12.2004 22:51:42
takze jsme byli u te doktorky - nebylo jasne, nakolik je to reakce po ockovani a nakolik neco jineho, nicmene ma nabeh na zanet stredniho ucha, hnusnou rymu, zarudlej krk a jeste se mu prorezavaj zoubky. chudinka moje unudlana. vyfasovali jsme kapky do ucha, do nosu, sirup na kasel, a kdyz mu nepovoli teplota, tak od zitrka antibiotika. tomu se pevne doufam vyhnem. takze rusime vsechno co jsme si domluvili na vikend a jsme doma. ale nastesti to Kuba snasi dost dobre. uvidime co bude v noci. no a ja mam zatim dve kontuy - zvonecky a svicku. a v telce zacina nejakej silenej horor :-0
|
| Lukina | 11228 |
|
|
Re: Re: nez nastane nocicka,at maj zavrena ocicka3.12.2004 22:41:52
Na tohle jsem teď narazila
![]() Je to skákací hračka, která se dá dofukovat dle výšky díťěte a podporuje prý správné usazení kyčelního kloubu. |
| rain | 14358 |
|
|
Re: nez nastane nocicka,at maj zavrena ocicka3.12.2004 22:38:11
A Jitulko, samozřejmě taky musím foto pochválit, nějak jsem nevzpomněla :o)
Michalka si tuhle hrála se sáčkem, ve kterým byly želatinové bombony, maliny. Sáček protrhla a jednu malinu si strčila do pusy. Za chvíli jsem si toho všimla, sáček jí sebrala a malinu z pusy násilím vyndala. Fakt násilím, bránila se zuby nehty a bombon už měla trochu vycucaný. Ostatní jsem dala do jiného sáčku a zase jsem jí ho neprozřetelně půjčila a bylo vidět, že jí to dost chutnalo, protože během chvíle byl sáček děravej zase :o)))) |
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1
Advent v PískuPísek Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.