Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| JANA + 2 prckové | 5158 |
|
|
Re: ČTVRTEK - mžourám tu jak krtek2.12.2004 10:15:36
Ahojky!
No, tak my jsme dneska měli noc celkem klidnou, jen 4 kojení a ohledně kojení přes den, tak to se u nás už odbouralo dávno. Jeden čas malá nechtěla už ani v noci, ale vždycky jsem jí alespoň jednou dala a teď jak jí lezou ty zuby, tak se to zase rozjelo. Kdyby pila Sunar, tak už bych asi ani nekojila, ale jsem ráda, že jsem vytrvala, teď se to v noci hodí:-)) To mi připomíná, že bych jí ho zase mohla zkusit dát, už jsem jí ho delší dobu nezkoušela, tak třeba jí konečně zachutná. |
| Kopo | 4173 |
|
|
Čtvrteční dopoledne2.12.2004 9:09:20
Ahoj ve čtvrtek
Dneska jsem byla ušetřena cesty do školky, Patrika tam dovezl tatínek. Petruška vstávala v 6,30 a 8,00 už byla unavená, tak jsem jí uložila zpátky do postýlky. Uvidím, jak bude dlouho spát. K nám chodil jen Mikuláš (tatínek) a Patrik se zatím moc těší. I když letos jsme si pozvali místní čerty a Mikuláše (naštěstí samá děvčata, a budou začínat u nás). Jsem na Patrika zvědavá. Doufám, že ho nějaký dobrák čertem nestrašil, aby se nebál. I když definitivní rozhodnutí ohledně čertů ještě nepadlo, zítra by měli čerti přijít do školky, tak se ještě optám učitelky, jak to Patrik prožíval. Jinak se učili jednu podle mě hezkou básničku o čertech: Čert k nám leze tunelem, aby nám vzal hračky. My čertisku namelem, zkrátíme mu růžky. Čert k nám leze tunelem, pro dětičky vzteklé, to mu rádi prominem, vzteklé, ať jsou v pekle. |
| Šťastná To Žena | 12756 |
|
|
ČTVRTEK - mžourám tu jak krtek2.12.2004 8:59:00
čágo
doufám, že jste všechny vyspaný aspoň do růžova. Já ted nic moc. Když jsem šla okolo 12 tý spát, Eli se vzbudila a děsně brečela - jako když jí něco bolí :-(((, vůbec nešla utišit, což se mi teda ještě nestalo, vůůbec jsem nevěděla co s ní a co jí je. Myslela jsem že jí třeba bolelo bříško protože vůbec nekadila, no hrůza děs. Takhle to trvalo asi do jedný, jak brečela tak měla zase nudle a nemohla dýchat, tak jsme museli odsát :-((, pak se napila a bylo to dobrý. Tak přemýšlim, jestli to nebylo tim, že třeba nemohla moc dýchat, no děs běs. mám DOTAZ - jak často ještě kojíte?? přes den ? El teď už moc kojit nechce přes den, od tý doby (2x) mi přijde že nekadí každej den, myslíte že by to mohlo být tim????? Jsem z toho jelen fakt. Dneska jdu zase k zubaři - huž jsem objednaná, tak tam snad nezvrdnu dvě hodiny, to by mě rovnou kleplo ! :-) Jitulko - maily mi došly, ještě jsem se k tomu nedostala, asi až večer, teď až Eli půjde chrnět pomažu k zubaři - chjo to je kšeft, se mi vůbec nechce :-( |
| LaBu | 19306 |
|
|
Re: Re: Večerní report2.12.2004 1:14:36
Ešte jedna oneskorená gratulácia pre Severku, dnes len takto krátko, tiež potrebujem dospať...pozdravujem všetky listopadčatá:o)
Tak Sev: nech si zdravá, aj celá rodinka a všetko sa vám darí:o) ![]() |
| Jitulka | 18006 |
|
|
Re: Večerní report2.12.2004 0:33:46
Sev,naprosto s tebou souhlasim,mam taky vzpominky na nic,s Tercou jsme se vzdycky chodili jen divat ven a mezitim nas "navstivili".Vzdycky jsem ji rikala,ze zlobi malo a ja si to s ni vyridim sama,protze se dovedu zlobit vic jak cert.
Dala jsem zase nejake fotecky do albumu,mela jsem uz uplny abstak tim,ze nam to neslo(internet),tak se muzete podivat. Puvodne jsem chtela jit dohanet spani,ale vidite,jak to dopadlo.Ale ted uz jdu!Fakt. |
| JANA + 2 prckové | 5158 |
|
|
Re: Večerní report2.12.2004 0:29:32
Neboj Sev, já Míšu nebudu moc děsit, pozvu známý, tak se s nimi dopředu domluvím a spíš chci, aby mu Mikuláš dal nějaký dobrůtky a čert jen tak trošku udělal bl-bl-bl:-) Kdyby se bál nějak hodně, tak je hned pošlu pryč.
Já mám z dětství docela dobré vzpomínky, s kamarádama jsme běhali po sídlišti a hledali čerty a pak před nimi utíkali, byl to takový hezký strach:-) A ani doma jsem se nějak nebála, ale já byla hodná, čert chodil vždycky spíš na bráchu:-) |
| Severka + P 14 + L 10 + N 8 | 9207 |
|
|
Večerní report1.12.2004 23:44:44
Ahoj holčiny!
Ufff, to byl dneska den. Byla jsem s Leničkou na kontrolním RTG kyčlí (máme konečně všechno v pořádku) a když jsem viděla ta šestitýdenní miminka, co místo řvaní jen tak kníkala... no trochu se mi po tom malém několikakilovém miminku zastesklo. Taky tam byla tříměsíční vietnamská dvojčata - chlapečci Roman a Martin a ti byli tak nádherní a hlavně hodňoučcí, to jsem teda nevěřila. A jeden měl kyčle úplně v pořádku a druhý naopak. K večeru přijeli naši. Prcek se otrkal raz dva a ani Leničce to moc dlouho netrvalo, vůbec se nebála, jen chvíli okukovala a bylo dobře. To vám byla taková paráda, když jsem si tu v klidu uvařila oběd na zítra, poklidila a stihla spoustu další práce a přitom jsem Lenku ani neslyšela. Tak tichoučce si hrála s dědou. Jo jo joj, to bych potřebovala častěji, takovou výpomoc. To jde hned práce od ruky, než když mi na jedné noze visí kvičící batole a druhým okem musím sledovat, co vyvádí zběsilý čtyřročák! My teda čerta a Mikuláše nezveme. Mám v jasné paměti, jak jsem byla vystrašená, když jsem byla malá. No, malá, už jsem byla větší, věděla jsem, že čerti jsou převlečení dospěláci, ale stejně jsem byla strachy bez sebe. A to přesto, že u nás doma nikdy nikdo nebyl. Takže svoje dětičky strašit nebudu. Dneska v Natočto jsem nááááhodou viděla takové "vtipné" klipy. Chtělo se mi brečet, ty děti měly opravdu hysterický záchvat a smrt v očích, když je čert odnášel. Teda kromě té holčičky, co visela na mamince a po čertovi házela bačkory. No, fakt nic vtipného :o((((. Bylo to smutné. Tak já se zase zítra ohlásím. Dopoledne jdeme plavat, odpoledne nákup, to toho zase budu mít plné kecky :o)). Mějte se!!! |
| Severka + P 14 + L 10 + N 8 | 9207 |
|
|
Ta, co má dnes svátek1.12.2004 23:20:01
Moc, moc děkuji všem milým gratulantům! ;o)
|
| Kopo | 4173 |
|
|
Re: Re: Re: Pro tebe, co máš svátek:-)1.12.2004 22:42:41
Tady posílám jednu gratulace oslavenkyni. Hodně zdraví.
![]() Včera jsem lovila viry na kompu, tak snad jsem je pochytala všechny. |
| Jitulka | 18006 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Pro tebe, co máš svátek:-)1.12.2004 22:27:42
Ondraskovi dodatecne vsechno nejlepsi k svatku i k narozkam.
Dnesni oslavenkyni samozrejme taky vse nejlepsi! Vcera a ani dnes nam nesel internet,vcera vypadl uplne a dnes odpo znovu,takze jsem nejake prazdno ani nezaznamenala. Print,mrzi mne,ze ti Terka nic neposlala,ale ona vytahla adresy z adresare na emailu.Nevim cim to,ze vrovna ty vzdycky nejak uniknes,budu se na to muset zamerit. |
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1
Advent v PískuPísek Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.