| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : listopad 2003

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 1570] Názory 15711580 z 18607  [Dalších 17027 >>]
Utopýr 9323

urgentni dotazek

1.12.2004 22:10:28
nevidely jste nekdo posledni dobou v Cechach LOGIKa s peti? Mam z detstvi zafixovano, ze jsme hrali s peti, ale tady ho maji jenom se ctyrma. Rada bych trejdovi koupila toho slozitejsiho :) Jo a Kuba asi dostane takovou tu pyramidu z krouzku, co se navlikaj na tycku. Dneska si s tim hral v jeslich a ani se mnou nechtel domu (fnuk).

LaBu, ty ses ptala na to spani v jeslich? Oni to teda nejsou klasicky jesle, ale pani, ktera hlida pet deti ruzneho veku. Dava je spat kdykoli jsou ospale, a kdyz nechtej, tak spat nemusej (no ono treba takoveho Kubu spat stejne neprinutite, kdyz nechce). Zrovna tak s jidlem. A jestli si ukazujou ocicka, to nevim, zatim Kuba domu poskrabanej neprisel. Ale vzhledem k tomu, ze je tam vetsina deti trosku starsich, tak uz chapou, ze se to nedela.
Pírko+Áďa 11.03,Pája 08.05 14262

Re: Večerní pel-mel

1.12.2004 21:57:58
Ahojte! To se udělalo dneska doma práce, co? ...bez rodiny.cz :-)))

Li, to jsem se ptala já, díky za vychytávky, perníčky budu dělat prvně, takže každá rada dobrá.

zítra se jdeme podívat na náměstí, budou nám rozvěcet vánoční stromek, taťka slíbil, že se urve dřív z práce a půjde s náma, je to v 17h a v pátek se půjdeme podívat na čerta, tak jsem zvědavá, co na to bude poudat Ája.

Jó cholky, dnaska jsem potkala Lukinu, vůbec jsem jí nepoznala :-). Myslím, že jste jí tu nedávno chválili, jak jí to na fotkách sluší, fotky jsem sice neviděla, ve skutečnosti vypadá taky dooost dobře a moc jí sluší nový účes!!
Šťastná To Žena 12756

Re: Re: Re: Pro tebe, co máš svátek:-)

1.12.2004 21:48:58
jéé Li vidíš jakej máme stejnej vkus ?? :-))))) - já jsem ani dozadu na příspěvky nekoukala, myslela jsem že už tam nový nejsou , kdybych to věděla tak dám samo obrázek jinej :-)))

musim to napravit jednim pěkným vánočním obrázkem

na chlubení toho moc nejni, možná zítra něco vyfotim. Nemohla jsem dodělat huhuláka bůůůů, protože mi došla bílá bůůůůůůůů, a vůbec mi barvičky docházej, budu muset dojít zítra dokoupit, mě to vyjde celkem draho ta moje zábavička :-))))))

Jani chudáček Julinka, nám dvě stoličky vyrostly postupně a další dvě najednou, ale proběhlo to řekla bych celkem v pohodě.
JANA + 2 prckové 5158

Re: Re: Pro tebe, co máš svátek:-)

1.12.2004 21:04:07
Takže předně také přeji dnešní oslavenkyni vše nejlepší, šťastnou rodinku a posílám kytičku.

Doufám, že jsi také takovou nějakou dostala od manžela:-))))))

Ještě opožděně přejeme Ondráškovi k ročku a zároveň k svátku! Teda Besmi, co jsi mu to udělala?:-))) Narozeniny a svátek v jeden den! To abys ušetřila za dárky co?:-DDD

Jinak jsem byla bez netu ze začátku jako bez ruky, neměla jsem se kam chodit odreagovávat a kam si stěžovat:-( Hlavně první dny, pak už jsem si skoro zvykla, ale na připojení jsem stejně nedočkavě čekala:-)) Dočítat asi nebudu, protože je to kolem třista příspěvků a to bych tady byla do rána, tak jestli se něco důležitého událo, tak prosím info:-) A důležité jsou všechny pokroky dětiček, tak jen se chlubte:-))

U nás celkem nic nového, Julince rostou všechny stoličky najednou, jednu už má prořízlou, ale ty noci jsou jako kdybych měla doma zase novorozeně:-( Budí se tak 6-8x za noc a pokaždé kojím. To je totiž nejrychlejší způsob, jak ji utišit. Jinak to jde, ani přes den není moc protivná. Ale už aby byly venku!
Míša má zase hodně zlobící období. Už jsem se rozhodla, že čert bude, jinak nevím jak na něj. Zatím ho jen straším, ale když ho ještě ve skutečnosti neviděl, tak se nebojí.

Li. 14175

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Večerní pel-mel

1.12.2004 20:33:29
Kdo se ptal, jak pokračuju s perníčky? Luki nebo Pírko? Hlásím, že perníčky jsou upečené. Tedy, až na druhý pokus. Ten první se příliš nevyvedl. Ukázalo se, že do těsta je nutno proti předpisu přidat více mouky (já přidala kakaa, perníčky jsou totiž po upečení dost světlé), aby bylo těsto tužší. Plát těsta na vykrajování je nutné mít vyšší. Někde na netu jsem četla, že alespoň 4 mm. Já tomu nevěřila a hned jsem byla potrestaná :o(. Jo a druhou várku jsem nenatírala vajíčkem, které mi na první várce popraskalo.
Druhá várka je moc hezká a perníčky jsou dokonce i teď, po vychladnutí, jedlé. Obávám se, že mi je partner do zítřka sní, chodí je ochutnávat :o). Tak teď už jen zvládnout záludnosti zdobení...
každopádně, na téhle stránce je podrobný návod na výrobu perníčků: http://www.hobby-info.cz/art.php?id=perniky

Print, pochlub se se svými výtvory WiCo. Mé oko se chce pokochat :oDDD.
Rain, jak dopadly tvoje zimní dekorace? Už je máš hotové?
Renis 16762

Re: Pro tebe, co máš svátek:-)

1.12.2004 20:19:57
Přejeme všechno nejlepší, hodně zdravíčka a štěstíčka a šťastnou rodinku.

Jsem ostuda, už jsem se tady pěkně dlouho neukázala, ale fakt mi nějak nezbejvá čas ani síla. Jsem ráda, že s váma občas stihnu chvilku pokecat na MSN. Jednak manžel věčně okupuje PS a jednak sednout si k tomu, když malej bourá byt, to nejde. A když konečně chvíli spí, tak honem honem, abych uvařila. Takže se ani nebudu snažit číst dozadu, protože bych tady strávila věčnost, jste moc plodné. Ani nevím, jestli jsem vám vůbec psala míry v jednom roce, no ale snad nebude vadit, kdybych je napsala znova. Tak měl 10 050g a 76,5 cm. tak já jdu zase něco dělat, mám tam nádobí.
Li. 14175

Re: Re: Re: Re: Re: Večerní pel-mel

1.12.2004 20:09:20

Zkus Print tenhle odkaz http://knihaotobe.cz/. A mimochodem, jiný obrázek pro oslavenkyni jsi nenašla? Tenhle už dostala ode mě :oDDD.

Jani, vítej zpátky. Jak se ti dařilo bez rodiny.cz?
Karkulinka 15733

Pro tebe, co máš svátek:-)

1.12.2004 19:57:21
Vše nejlepší, hodně štěstí, zdraví, především hodné děti:-) ale i manžu:-) přejuuu!!!
Šťastná To Žena 12756

Re: Re: Re: Re: Večerní pel-mel

1.12.2004 19:24:27
ááchojky,
tak předně : chci popřát Té co má dneska svátek všechno všecičko nejlepší k svátku

Jani supr, že jste zase ONline, jak jsi to přežila tolik dní??? BEZ ? - určitě máš naklizeno, upečeno atd atd , když jsi neměla PC :-))))

Li - na ten odkaz se nějak nemůžu dostat :-(

JANA + 2 prckové 5158

Re: Re: Re: Večerní pel-mel

1.12.2004 18:48:25
Achóóóóóój! Tak jsme konečně připojení! Jen co uložím čertidla, jsem tu:-)))
[<<Předchozích 1570] Názory 15711580 z 18607  [Dalších 17027 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.