Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Abcded | 23276 |
Hezké ráno1.12.2004 8:04:40
Tak hlavně, té co má dneska svátek přeju všechno nejlepší!
![]() |
| Severka + P 14 + L 10 + N 8 | 9207 |
|
|
Večerní report30.11.2004 23:20:25
Ahojky!
Tak naši dorazí už zítra. Nestíhám. Celý večer jsem dávala dokupy adventní kalendář pro Péťu (vyfotím a dodám). Ztratila se mi jedna kapsička, tak jsem dělala novou. Pěkná pakárna! Nevím, jak jsem mohla být před lety tak šílená a vyrábět jich 24!!!! :oDD Poklidit musím zítra dopoledne, protože pak letím s Lenkou na ortopedii zkontrolovat kyčle. Nevím co našim nabídnu, lednice je prázdná :o(((, tak to abych skočila na malý nákup. No mám toho asi nad hlavu. Takže se omlouvám předem, že se tady asi v příštích několika dnech nebudu tolik ukazovat. Jak sem totiž zasednu, okamžitě mám za zády svoji maminku a to bytostně nesnáším. Ne, že by chtěla šmírovat, ale prostě ji ten internet zajímá :o))). Tak se tomu raději vyhnu :o))). Vzpomínky listopadek už stejně skončily... Líbily se? Krom Alíka ani nevím, jestli to někdo teď ke konci ještě četl... A všem listopaďátkům už je rok! Tak mně Lenka začíná z vratké chůze přecházet do fáze klátivého poloběhu, je to psina. Ale už nabývá trochu na jistotě, začala se v chůzi otáčet. Takže pádí jedním směrem, pak se otočí a letí zpátky, no sranda, moc se jí to líbí. Už zvládá i prahy, akorát postavit se sama ještě neumí, musí se po něčem vyšplhat. Když není nic a nikdo po ruce, leze po čtyřech. A že po kolenou už taky hezky rychle metelí :oDDDDD. Někdy mám práci ji chytit. Luki, mně se osvědčilo s nalepením WiCo moc neotálet, pak to jde hůř dolů. Ale zkus tu lednici, co to udělá. |
| Renis | 16762 |
|
|
Ondráškovi30.11.2004 22:59:55
Sice až takhle večer, ale přece jen, přejeme Ti Ondrášku všechno nejlepší k narozeninám a zároveň k svátku. Teda ale vymysleli si to na tebe lišácky, ti tvoji rodičové.
![]() |
| Lukina | 11228 |
|
|
Re: všem vám děkuju30.11.2004 22:41:49
Ondrášku, také ti samozřejmně přejeme vše nejlepší k narozeninám a k svátku. Jsi šikulka jak pěkně chodíš. Pozdravuj maminku, a že jí přejeme pevné nervy u tchánovců (tedy u tvé babičky a dědečka)
Labu, Bubíšku, ten návod na ICQ mi prosím zašlete na lulukina@seznam.cz Labu, v sobotu jsem byla ve škole a měla jsem ji mít až do 13.30hod, ale už v 10.30hod jsem utekla. Nějak mě to nebavilo. Tenhle profesor totiž vůbec neuměl vyprávět a mě to totálně nebavilo. To si to radši naučím ze skript. Jinak se snažím každý večer učit (tedy u toho sedím i na diskuzi). Jenomže takhle večer se toho už moc nenaučím. Nevím jestli jsem vám psala, že Baruška volá od soboty pořád MAMÍ a dívá se vždy při tom na mě. To je tak krásný. Jen je taťka naštvaný, protože díky tomu hodně omezila slovo Táta. Dneska jsem byla s kolegyňkama z práce na večeři a mezitím hlídal taťka. A prý udělala Baruška samostatně jeden malinkatý krok. Že by začátek? Wi-co teď také maluji. Jen mi akorát došli nějaké důležité barvičky a nevím kde je tady u nás prodávají jednotlivě. Akorát jsem se dneska naštvala, protože mi nešli odloupnout. Ale asi to je proto, že je mám pod lampičkou, kterou mám každý večer zapnutou u PC. Myslíš Severko, že když je dám do ledničky, že se to spraví? Anebo už budou připečený navždy? |
| Ondra |
| • |
všem vám děkuju30.11.2004 22:27:11
Moji milý přátelé a kamarádi. Říkal jsem si, zda na mě nezapomenete, když sem teď maminka moc nezavítá. A vy na mě takhle pěkně myslíte :oD To jste mě moc potěšili. U mě je nového to, že jsem začal sám chodit. Teda max. 6 kroků, ale snažím se. No a maminka nám teď balí věci, protože nám do toho všeho zmatku dorazili konečně zedníci a rozkopávaj nám celou kuchyň a můj pokojíček. Bordel jak v tanku :o( Takže utíkáme k tchýňce. Už teď má z toho maminka hrůzu, jak dlouho tam bude muset vydržet. Zatím se tu mějte hezky. Zdraví Ondrášek Fotky prý maminka dodá.
|
| Pírko+Áďa 11.03,Pája 08.05 | 14262 |
|
|
Re: Re: Re: dobry vecer30.11.2004 22:26:47
děkuji mooc Severce a Li za rady!
Teď večer jsem si udělala zatím dvě vločky auž pořádnou vrstvu, tak snad to bude lepší. Jsem tu naskok, partner konečně předělal starý Pc za nový, myslela jsem, že už ani nestihnu dneska poděkovat. Drahý to má tady ještě na dlouho, tak já letím do hajánkova! Všem dobrou a klidnou noc. |
| Utopýr | 9323 |
|
|
Re: Re: dobry vecer30.11.2004 22:06:11
Hmmm, tak to byla pekna nuda, to ani nema cenu vypravet :(
|
| LaBu | 19306 |
|
|
Re: Re: dobry vecer30.11.2004 21:41:44
Bubí, my sme minule jedli cesnačku (poriadne silnú-takú milujeme:) a Sisa sa pokúšala od tatinka vymámiť ochutnanie. Povedala som mu, nech jej dá, že to aj tak vypľuje...a! opak bol pravdou, len sa tak oblizovala a štípanie jej vôbec nevadilo. Po troch lyžičkách sme jej to ale zatrhli, to bolo kriku...ale je fakt, že ona cesnak dostávala už v brušku a v materskom mlieku tiež hojne, tak asi preto jej to neva.
Máme jednu obľúbenú reštauráciu v meste, kde všade narvú cesnaku toľko, že ho tam vo vrstvách vidíš a to je naša obľúbená reštika, vďaka tomu:o) |
| LaBu | 19306 |
|
|
Re: dobry vecer30.11.2004 21:35:25
ano ano ano anoooo...prezraď, Ciscoo! :o)
|
| Utopýr | 9323 |
|
|
dobry vecer30.11.2004 21:29:51
Prave koukam na uplne posledni dil Pratel .... Chcete vedet, co se stane? :P
|
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1
Advent v PískuPísek Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.